» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
54 / 468
»»

neverlucky ::

PrihajaNodi je izjavil:

neverlucky je izjavil:

neverlucky je izjavil:

Tole danes gre na 3.3k$.

Citirajte me ob 20.30 danes.

:D

Evo citiram...

Ja nič ane. Zgleda nimam pojma o kriptu in gibanju marketa.

Qrctegleda ::

neverlucky je izjavil:

Zmotil si se kot če bi jaz napovedal da bo Doncic dal 30 pik, on bi pa dal samo 15 pik. Blizu ampak daleč, če me razumeš? :))

PrihajaNodi ::

Qrctegleda je izjavil:

neverlucky je izjavil:

Zmotil si se kot če bi jaz napovedal da bo Doncic dal 30 pik, on bi pa dal samo 15 pik. Blizu ampak daleč, če me razumeš? :))

Jaz ne. Lahko podrobneje?

Zgodovina sprememb…

jype ::

Qrctegleda je izjavil:

Kako gre programiranje na random blockchainu od kriptokovanca?
Šle sanje o penziji u tri krasne pice mastne.
O, lej, še en, ki ne šteka, kaj pomeni biti v penziji.

Vazelin ::

perci: si že cashoutal in zamenjal Mondea 1.6 za Teslo Model 3?

A nima on ene kr posh lancie?

sivistol ::

nebl typhon baje activate ? sam nisem opazil razlike

zelenobeli ::

Jeeeeeeeee. S preprodajo enega od kovancev v zadnjem mesecu sem po enem letu prisel v plus. Povprecje mojega minusa je cca 50 do 60%, s tem sem prisel na 2% plusa. Jeeeee

sivistol ::

zelenobeli je izjavil:

Jeeeeeeeee. S preprodajo enega od kovancev v zadnjem mesecu sem po enem letu prisel v plus. Povprecje mojega minusa je cca 50 do 60%, s tem sem prisel na 2% plusa. Jeeeee

pohvalno :)

Mato989 ::

sivistol je izjavil:

nebl typhon baje activate ? sam nisem opazil razlike

12tega bi naj blo block time mkra bit 30s da je aktiviran
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

perci ::

jype je izjavil:

A nima on ene kr posh lancie?

Eh, imel sem lybro - poš baš ni, je bla pa pocen in solidno uporabna.

Vazelin, problem je, da si v svojem mindsetu in ne moreš razumet, da nekateri SPLOH ne razmišljamo o tem, kakšne avtomobile bi vse imeli. Zame je avto zgolj sredstvo, enako kot računalnik. Fajn mi je, da me udobno in varno pripelje iz točke a do b in da ima dovolj velik gepek.

zelenobeli je izjavil:

Kateri coin?

zelenobeli ::

Popravek. Malo dvoumno napisano. Samo s tem kovancem sem v plusu, z ostalimi se vedno v dip shitu

jype je izjavil:

Qrctegleda je izjavil:

Kako gre programiranje na random blockchainu od kriptokovanca?
Šle sanje o penziji u tri krasne pice mastne.
O, lej, še en, ki ne šteka, kaj pomeni biti v penziji.

A to ste vsi v penziji ko programirate v Michelsonu a to pocnete kot freelencerji? Fletno zivljenje.

zelenobeli je izjavil:

Popravek. Malo dvoumno napisano. Samo s tem kovancem sem v plusu, z ostalimi se vedno v dip shitu

:)):))

Zgodovina sprememb…

Jaz sem tudi mogoče celo v plusu, če odštejem kupovanje coinov pred 1.11.2018:))

Jaz sem že non stop v plusu, se je pa ta zelo zmanjšal, ne vem kaj delate vi traderji, jaz nisem nardil več kot 3 trade v zadnjih 9 mesecih lol

Mato ti si imel ze 200k zepu.

Zgodovina sprememb…

jaz nardim tudi po 3 trejde iz fiat v kripto dnevno. sicer za max 20 eur ampak trade je trade:)

Vazelin je izjavil:

jaz nardim tudi po 3 trejde iz fiat v kripto dnevno. sicer za max 20 eur ampak trade je trade:)

Koliko zasluzis?

nodi: do 3 trejde (danes recimo 3-4 mislim da je blo ene 50 eur), jutri morda nič ali max. 5eur. Spremljam dogajanje na borzi. Preprosto sem moral investirati nekaj desetakov po skoraj 20mlrd padcu.:) Recmo da zaslužim dovolj, da lahko vržem dvestotaka do 300 mesečno BP. Sploh ko sem se rešil nekaj brezveznih stvari (naročnina na netflix, zmanjšal sem paket za tv in internet, več hodim peš in manj porabim za benz in podobno, nehal sem zapravljati denar po kafičih).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Zanimivost: pri prejšnjem crashu konec 2013 je najnižjo točko BTC doživel sredi januarja 2015. to pomeni dobro leto padanja, da je dosegel najnižjo točko! Je bil morda tudi to rundo BTC že najnižje in sicer, ko je bil celoten CMC cca 100mlrd?

perci ::

morda

Zanimivo, da se časovno sosledje skorajda perfektno ujema 2018 in 2014. Kdor ne verjame bo moral verjeti

Qcube ::

Ja, je možno ja da je bil prejšnji mesec dno, ni pa še 100% izključeno ni še nižje. Bomo videli se če bo na začetku februarja in naprej samo gibalo sideways 4200-3600 je bilo tisto dno.

xx23 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xx23 ()

Danes bo BTC vrednost med 3000$ in 4000$. To sem dobil namig od resnih igralcev in ne rabim nobenega plačila za tole.

Tenks!

Qrctegleda je izjavil:

Danes bo BTC vrednost med 3000$ in 4000$. To sem dobil namig od resnih igralcev in ne rabim nobenega plačila za tole.

Bartova glavica je popolna izoblikovana, ne bo drzalo 3k.

Kako smo zaspanci, smo že kaj trejdali danes?:D

PrihajaNodi :: danes, 05:42:01

nočni tič

O zivjo Vazelin. Ocitno ne ves kako je ko si v penziji.

Če perci odstrani iz teme Nodije in Vazeline bo tema mrtva v roku enega meseca. Čudno da niste začeli leta bolj živo, bolj noro in bolj na poskok.

Zgodovina sprememb…

perci, lahko komot zapreš in se odpre ob naslednjem boomu, če ta sploh še kdaj bo, glede na število nasedlih naložb.

neverlucky ::

Če perci ne bi imel novoletne zaobljube, da bo držal forum bolj čist, bi imela ta tema že krepko preko 100 strani. Je pa res, da Nodi, Vazelin ter Aquafriend in Profdoktor s svojimi AEji generirajo več kot 95% vseh postov v tej temi.

gruntfürmich ::

Mato989 je izjavil:

Če še kdo drži Neble...

a še ma kdo nebl?
a ga niste prodali ko sem vam rekel, februarja lansko leto?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Če še kdo drži Neble...

a še ma kdo nebl?

Niso vsi taki geniji kot ti ki si prodal vse na ATH in si milijarder

ni fora ath, ampak da vidiš kdaj je igre konec

btw, zvezde nakazujejo da bi se lahko bližali 'normalizaciji'; eni še plavajo nad supporti drugi že drsijo pod njih. skratka nov potop...

Mato989 je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Če še kdo drži Neble...

a še ma kdo nebl?

Niso vsi taki geniji kot ti ki si prodal vse na ATH in si milijarder

Po mojih podatkih ni milijarder, ima pa na varnem 1 mio €, ostalo pa je razpršil v razne bolj ali manj donosne investicije.

grunt: ti si potop videl že decembra 2017:D

Vazelin je izjavil:

ni res, prvič sem ga videl že nekje maja 2017 :))

gruntfürmich je izjavil:

btw, zvezde nakazujejo da bi se lahko bližali 'normalizaciji'; eni še plavajo nad supporti drugi že drsijo pod njih. skratka nov potop...

komodt bi se znal MC nižat za kakšnih 4× srednjeročno. MC je začel pospešeno rastit nekje pri 30G$...

Zgodovina sprememb…

komodt bi se znal MC nižat za kakšnih 4× srednjeročno. MC je začel pospešeno rastit nekje pri 30G$...

Potem bo tezus nekje 0.01

Vazelin je izjavil:

Potem bo tezus nekje 0.01

Tako kot vecina sitkojnov.

Si predstavlja nodi. 50000 tezusov za 500usd

V tem primeru je kripta konec.

Kera dominanca BTC ja, si videl to vazelin?

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

Vazelin je izjavil:

ni res, prvič sem ga videl že nekje maja 2017 :))

gruntfürmich je izjavil:

Ja saj to je skupno vsem doomsayerjem, oni govorijo o potopu medtem pa gre še vse tako gor, da boli glava, ampak na vsake tolko se jim po principu tudi pokvarjena ura ima prav 2x na dan pač mora usrat ane =)

No saj podobno ali isto lahko rečemo tudi za perma bulle, ampak iz izkušenj se prej perma bulli držijo edino pravega načela put your money where your mouth is, tisti doomsayerji pa niso upali shortat maja 2017 =) ker nikoli ne bi dočakali brez likvidacije novega leta =)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989, naslednji bull 2025. Lahko me takrat citiraš. Med glavnimi igralci ne bo nobenega od kojnov, ki so danes na sceni. Ja, prav ste slišali, tudi BTCja ne bo med glavnimi.

Torej pokaži kako si šel all in v shortanje x100 leverage in boš milijarder kmalu če si tako ziher =) Tole nabijanje na pamet bi moralo bit brisano =)

Qrctegleda je izjavil:

Mato989, naslednji bull 2025. Lahko me takrat citiraš. Med glavnimi igralci ne bo nobenega od kojnov, ki so danes na sceni. Ja, prav ste slišali, tudi BTCja ne bo med glavnimi.

Se strinjam, države bodo same napravile svoje valute. Kakšen tezos neki.

Mato989 je izjavil:

Ja saj to je skupno vsem doomsayerjem, oni govorijo o potopu medtem pa gre še vse tako gor, da boli glava, ampak na vsake tolko se jim po principu tudi pokvarjena ura ima prav 2x na dan pač mora usrat ane =)

No saj podobno ali isto lahko rečemo tudi za perma bulle, ampak iz izkušenj se prej perma bulli držijo edino pravega načela put your money where your mouth is, tisti doomsayerji pa niso upali shortat maja 2017 =) ker nikoli ne bi dočakali brez likvidacije novega leta =)

no, first things first!
prvo je potrebno ugotoviti kdo je doomsayer in kdo ni, ter nadalje se uprašati kdo je iz boja odšel z dobičkom in kdo samo s košem ničvrednih šitkojnov...

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

no, first things first!
prvo je potrebno ugotoviti kdo je doomsayer in kdo ni, ter nadalje se uprašati kdo je iz boja odšel z dobičkom in kdo samo s košem ničvrednih šitkojnov...

Ne vem kdo je odšel z koša ničvrednih šitkojnov kot jih imenuješ ampak jaz imam plus napram vložku že tam od ene oktobra 2017... za razliko od tvojega videnja apokalipse maja 2017 več kot očitno si lahko samo gobezdač ker če jaz nekaj menim da bo probam od tega profitirat, in če si že maja videl propad in bi šortal aka. put your money where your mouth is, bi bil likvidiran pred novim letom gladko =) Kar mi daje vedet ali močno sumit da nisi, torej si imel predikcijo narobe ampak 1x se pa userje ane

razlika med mojim 'put your money where your mouth is' je v tem, da sem to jst naredil že sredi 2016. ti pa si začel odkrivati in verjeti v bitcoin šele sredi 2017, ko je že potegnil v težko parabolo navzgor. to so bistvene razlike!
««
54 / 468
»»