» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
46 / 468
»»

Mato989 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Še enkrati poglej dot.com buble, točno to bi se moralo zgoditi. Pa se še ni. Btw kaj SEC počne?

Še 1x v procentih je Crypto market cap padel PODOBNO... ali kaj bi ti rad da pade v absolutnih zneskih enako? Pod 0$?

PrihajaNodi je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Ja, cena bitcoina ne sme preveč pasti, ker drugače bo profitabilnost rudarjenja prenizka in bo potem omrežje preslabo zaščiteno, s tem pa izpostavljeno nevarnosti 51% napadom. To pa gotovo ne bi bila dobra novica za bitcoin.

Ah daj, bodo pa mali rudarji pobrali delež. Pač bo prišlo do porazdelitve.

Bom še dokupil malo XTZ za ene 2k dokler je še pod 1.

Se vidi da nimaš pojma glede tega... če se mašine ugasnejo in je hash rate nižji je ceneje in lažje izvest 51% attack na omrežje... če je to olajšano je zaupanje manjše ergo cena pade načeloma še bolj...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

PrihajaNodi ::

Se vidi da nimaš pojma glede tega... če se mašine ugasnejo in je hash rate nižji je ceneje in lažje izvest 51% attack na omrežje... če je to olajšano je zaupanje manjše ergo cena pade načeloma še bolj...

Se bo pa prešaltalo na POS namesto POW ane.

Vazelin ::

Cena btc je trenutno povprečni ceni rudarjenja.

@Mato Defaulta kovancev ni bilo. Smeti so še vedno tam, celo več, EOS je na petem mestu? Zakaj?

Vazelin je izjavil:

Cena btc je trenutno povprečni ceni rudarjenja.

In če bi cena padla, da se ne bi več splačalo rudarit bi bilo res konec ali bi ljudje še vseeno trgovali minerji in investitorji bi pa prešaltali naa drug kovanec? A ni že čas da se BTC upokoji?

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

@Mato Defaulta kovancev ni bilo. Smeti so še vedno tam, celo več, EOS je na petem mestu? Zakaj?

Zato ker ne razumeš ali pa nočeš razumet da ni mesto kjer je kovanec odvisno od kvalitete le tega ampak bolj od trenutne cene x supply... sicer neka korelacija je ampak je dosti bolj odvisno od PRa ipd... kot pa od same kvalitete...

Recimo če Stellarjev ne bi bilo 19 milijard ne bi bil na top 10 mestu na CMCju, ker cena se ne bi toliko dvignila... enako je z EOSom ki jih je skoraj milijardo itd...

Zato pa pravim da gledanje CMCja je bolj za masturbiranje egota =) In tole vazelinovo sanjanje dominance pa market capa...

Vse je odvisno kako se jutri CMC zmisli da bo kazal grafe, lahko pa zložimo po cenah kovanca in postane SUpply nerelevanten čez noč, kaj pa pol? Pol bi pa nek kovanec z supplyem 5000 komadov bil 2. na CMCju =)

Zgodovina sprememb…

jype ::

gustek_si je izjavil:

Imaš pravico to trditi, kot ima pravico to trditi tudi vsak drug anonimni uporabnik foruma. Pa srečno!
Na tem forumu praktično nihče ni anonimen. Kako pa misliš, da vemo, kdo so tvoji alter-egoti?

perci ::

Jst priznam, da vem kdo je jype. On je Jure.

Litecoin bo dobil nov fork = Litecoin Finance

spegli ::

Spet spušil. Verjetno bo šlo do 4.4k, sam se mi ne da več. Odvečni denar bom ruknil v fizično zlato in nepremičnine. Jebeš kripto.

Qcube ::

A nimaš tudi kojn ki je vezan na zlato, DGX se mi zdi, pa igraj se tam. Edino shortat verjetno ne moreš.

spegli je izjavil:

Spet spušil. Verjetno bo šlo do 4.4k, sam se mi ne da več. Odvečni denar bom ruknil v fizično zlato in nepremičnine. Jebeš kripto.

Si shortal pa si se opekel:)aj, ja jaj. Vidiš tako sem jaz delal, samo obratno, ko je padalo sem prodajal pa čakal še večje dipe potem pa je kar raslo in raslo. V nekaj dnevih lahko pride MC na 200 mlrd in ko se to zgodi lahko pogledaš samo prodan porfolio pa fiat. Da ne omenjam izgubljenih 400k zaradi prehitre prodaje ZCLja.

Če XTZ pride na 10+ pa bom izredno vesel.

Kripto ni za weak hands, kaj misliš, da frizerke res vplivajo na trg? Pajade, tudi po 200k btcjev se pretaka po denarnicah, sem pa tja.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Če ne drugega, ti lahko ponudim varno shrambo, da ne boš prehitro prodal.

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Če ne drugega, ti lahko ponudim varno shrambo, da ne boš prehitro prodal.

Saj sva se že menla o bejkanju pa ni nič:D. Lahko ti jih dam za delegiranje?

jype: daj sprejmi nas v tvojo privat elitno bejk grupo:D

perci ::

prit na IRC

Zeitgeist ::

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zato ker ne razumeš ali pa nočeš razumet da ni mesto kjer je kovanec odvisno od kvalitete le tega ampak bolj od trenutne cene x supply... sicer neka korelacija je ampak je dosti bolj odvisno od PRa ipd... kot pa od same kvalitete...

Recimo če Stellarjev ne bi bilo 19 milijard ne bi bil na top 10 mestu na CMCju, ker cena se ne bi toliko dvignila... enako je z EOSom ki jih je skoraj milijardo itd...

Zato pa pravim da gledanje CMCja je bolj za masturbiranje egota =) In tole vazelinovo sanjanje dominance pa market capa...

Vse je odvisno kako se jutri CMC zmisli da bo kazal grafe, lahko pa zložimo po cenah kovanca in postane SUpply nerelevanten čez noč, kaj pa pol? Pol bi pa nek kovanec z supplyem 5000 komadov bil 2. na CMCju =)

po moje se eos, ada in podobni drzijo tako visoko predvsem zaradi tega, ker je veliko folka kupilo, ko je bilo vse nahypano zdaj pa nocejo prodat z veliko izgubo.

btw a peče tezose kdo na tem forumu in sprejema delegacije? mam se nekaj xtzja za delegacijo za nekega verodostojnega pekača

gustek_si ::

Iščem ljudi ki pečejo Tezuse. Lačen!

Jure pece. Jaz pa bi rad odprl pekarno:) Joh imam knekaj sem poceni kupoval:)

Dajmo vložit v oglaševanje na youtubu in googlu za Tezusa, da ga uturimo pohlepnim mimoidočim za x100. Akcija?

hamez66 ::

Pomoje bi meli večji vpliv in večje dobičke, če bi oglaševali Nebl.

NEBL ne, ker ga ima Mato in bi šel v penzijo potem.

gustek_si je izjavil:

Haha, ja lahko pa najdemo kakšen podoben coin z nizkim market capom in mu potem s propagando dvignemo vrednost.

Zeitgeist je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

po moje se eos, ada in podobni drzijo tako visoko predvsem zaradi tega, ker je veliko folka kupilo, ko je bilo vse nahypano zdaj pa nocejo prodat z veliko izgubo.

btw a peče tezose kdo na tem forumu in sprejema delegacije? mam se nekaj xtzja za delegacijo za nekega verodostojnega pekača

Fora je v tem, da se market cap računa po zadnji prodani vrednost x Circulating supply... Kar pomeni da v teoriji lahko s par stotaki nabiješ market cap na milijardo in več pod pogojem da folk hodla... zato pa je to nerelevantno in Nodijevo pisanje kaj dela nekaj v top 10 sploh ni pomembno... oz. vsaj ne tako fejst kot si on zamišlja CMC.

Saj če pogledaš coine ki so v top 20 in načeloma ne bi smeli bit po nekem arbitrarnem razmisleku, so to z izjemo ETCja praktično vsi ostali milijardni coini po Circulating Supply... predvsem izstopa tu Doge, Tron, Cardano, EOS morda še najmanj z "samo" 900 milijonskem supplyu...

In dejstvo da so v top 50 je vsaj 50% razlog circulating supply, seveda pa ni edini razlog, ker se market cap pač tako računa... ampak noobi pa mislijo potem da je market cap v cryptu lestvica "najboljših"... to pa je smešno.

hamez66 je izjavil:

gustek_si je izjavil:

Haha, ja lahko pa najdemo kakšen podoben coin z nizkim market capom in mu potem s propagando dvignemo vrednost.

gusteka skrbi moja penzija, čeprav mu bi pol v lokalni štajerski vaški gostilni na kredo napisal par literc gratis da bi se lahko ob socialni zapijal =) in trolal dalje

Zgodovina sprememb…

Mislim, da je gustek letos kupoval Aquafriendove dojave in na polno shortal, edino glede misije BCH nisem prepričan, da se je srečno iztekla.

Saj če pogledaš coine ki so v top 20 in načeloma ne bi smeli bit po nekem arbitrarnem razmisleku, so to z izjemo ETCja praktično vsi ostali milijardni coini po Circulating Supply... predvsem izstopa tu Doge, Tron, Cardano, EOS morda še najmanj z "samo" 900 milijonskem supplyu...

Mhm, imaš,

Ltc,
Neo,
Zcash,
Praktično so to mrtvi kovanci z nizkim C. Supply

XMR
Binance

ajd imajo neko vrednost.

PrihajaNodi je izjavil:

Mhm, imaš,

Ltc,
Neo,
Zcash,
Praktično so to mrtvi kovanci z nizkim C. Supply

XMR
Binance

ajd imajo neko vrednost.

Noben od teh ki si jih naštel ni mrtev kovanec... ajde Zcasha ne poznam ostale pa redno spremljam... povej mi po kateri logiki so mrtvi? Če ekipe delajo dalje, konference laufajo itd...

Ja, kaj pa je novega pri Ltcju?

Verjetno ima Nodislav LTC za mrtev kovanec, ker je na vrhuncu njegov ustanovitelj cashutal in prodajal gospodinjam.

Lep skok Nebla. Bi ga mal nabavil pa se mi ni dalo hecat in odpirat računa na binance.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Ja, kaj pa je novega pri Ltcju?

Na kolko časa mora bit pa nekaj novega da je coin alive? Kako dolgo že ni blo na btcju nekaj novega da bi ti videl?

Litecoin Core je mel zadnji commit 29.septembra... Tole tvoje oznanjanje kao mrtvih kovancev je bolj po feelingu in ceni =)

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Saj sva se že menla o bejkanju pa ni nič
Na dopustu sem, na telefon se mi pa ne ljubi tipkat markdowna.

Je dopust in je "dopust"

Obljubil sem (družinskim članom), da bom prenosnik pustil zaprt, če ne bo izrednega stanja.

Ko sedim na straniščni školjki in meditiram, mi pogosto postane dolgčas, pa vzamem v roke telefon in grem pogledat na internet.

Saj morda bom kdaj odpotoval kam, kjer ni povsod na voljo LTE, pa boste imeli več miru pred mano.

Družinskim članom se morda dozdeva da bi lahko šlo za bolezensko stanje? :))

Vseeno mi je, ker nimam težav z odtegnitvenim sindromom.

sorry jype ampak če na WCju browsaš je to odtegnitveni sindom.
tudi jaz že precej pogosto vzamem iphone na WC.
občasno sem začel šlatati telefon že v avtu.
ja, mislim da sem odvisen

Kaj pa naj delam? O smislu življenja sem že premislil.

Lej, jaz sem bil striktno proti pisanju SMS v avtu še nedolgo nazaj - en kolega je to skoz delal da je med vožnjo nekaj pisaril in sem večkrat pizdil kako je to precej nevarno. Sedaj se zalotim, da na semaforju browsam in celo shitpostam to temo - med vožnjo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

spegli ::

Za vas testiram bot z AI (Nevronske mreže). Objavim rezultate, če bodo dobri.

jype je izjavil:

Kaj pa naj delam? O smislu življenja sem že premislil.

Kaj si ugotovil? Please elaborate to plebejcem.

Narisal se je logotip od Lamborghinija. Pa to res nemoreš verjet. Lahko da je vse skupaj dobra fora.

Nekam malo postov ob taki lepi rasti zadnje dni.

Ne mormo skos na školjki sedet, no.

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj si ugotovil? Please elaborate to plebejcem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

hordeus ::

Spremljam temo ze dolgo, ampak nic ne pisem.
Meni je pa vsec ta padec v kriptosvetu...ker lahko lepo kupujem sedaj.
Kaj bo prinesla prihodnost nihce ne ve, mogoce gor mogoce dol do nafte.
Kdor ne riskira....

par naključnih postov iz 29.12.2017, brez avtorjev :D

Sem dokupil še 10 neos

WTF, kaj se je pa tu zgodilo? +3000% v enem dnevu.

Pretvarjam neos v btc. Dovolj je bilo 2.5x

XRP gre čez BTC v roku 1 mesca

Kripto je finančni perpetuum mobile, vsi boste bogati

Uff se opravičujem zgleda sem gledal na anapčen dan. Enkrat sem pogledal, pa je bil kucoin shares daleč na prvem mestu. Ti jih imaš 2700 a ne? In dobiš 2EUR na dan?

Saj lahko tudi Ripple še vedno gre kar nekaj gor. Jaz sem cca. 1/3 prodal, več ne, da malo razpršim drugam.

Sm zabrisal pol LTCja v DBIX... lepo prosim, da me opomnete, če bo vrednost tega shitcoina kdaj občutno narasla...:), če ne bo, pač ne bo, se ne bom prav dosti sekiral, tudi če gre na nulo... se pa drgač coin sliši super, Dubai pa to

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

ETH pa kar to the moon!!!

neverlucky ::

Sem mislil, da je ICO scena že mrtva. Pa se še zmeraj najde na 100ine novih ICOtov. Keri luzerji.

Kateri ICO do čez noč za x5? Ali to več ni aktualno vprašanje?

Kaki moon tole je zalost na kripti sceni.

Kaki moon tole je zalost na kripti sceni.
««
46 / 468
»»