» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
7 / 468
»»

louser ::

Plačaš za tisti Tinder Plus ali si umisliš neki GPS spoofer.

perci ::

Spizdita na zs pa je. Ni treba s svojim ekshibicionizmom celega ST-ja posiljevat.

Vazelin ::

nea preveč hodlati tote dni. to te raje dej trejdate

PrihajaNodi ::

Vazelin je izjavil:

nea preveč hodlati tote dni. to te raje dej trejdate

Navadno je tako ko ti kupiš je treba prodat.

P.s. Amazon bo vstopil na trg kriptvalut.

Zgodovina sprememb…

mastrs ::

Egidij88 je izjavil:

2019 to da Moon pravite?

nop..2019 bo še vedno bear market -> mark my words

tisti ko veselo kupujete bottom se pripravte da gre vseskupi v roku leta še 50+ % dol..pričakovanja po 2019 bull marketu se bodo razblinila kot milni mehurček.

PS
spadam med crypto belivers

mastrs je izjavil:

Egidij88 je izjavil:

2019 to da Moon pravite?

nop..2019 bo še vedno bear market -> mark my words

tisti ko veselo kupujete bottom se pripravte da gre vseskupi v roku leta še 50+ % dol..pričakovanja po 2019 bull marketu se bodo razblinila kot milni mehurček.

PS
spadam med crypto belivers

Sej potem smo pa pri večini altcoinov na ico cenah in začetku. Če si tako prepričan pa šortaj na polno.

Zgodovina sprememb…

..pri večini altcoinov smo že sedaj pod ico ceno :D

...market cap čez 1 leto bo krepko pod 100B ...save this post for 1 year :)

mastrs je izjavil:

..pri večini altcoinov smo že sedaj pod ico ceno :D

...market cap čez 1 leto bo krepko pod 100B ...save this post for 1 year :)

A častis pijačo slo - techu če se to NE zgodi?

Zgodovina sprememb…

a bo vsak posebej na slo- techu mi častil pijačo če se to zgodi? :D

mastrs je izjavil:

a bo vsak posebej na slo- techu mi častil pijačo če se to zgodi? :D

Jaz ti jo. Zakaj ne šortaš pa obogatiš? Sej ko pada tudi služiš. Hodlerji, ki so vlagali v vrhu so itak že pobrali ven ali pa je tako malo, da se ne splača. Nekdo pa poceni kupuje.
Saj ni nič drugega kot ponudba, povpraševanje. Trenutno se več prodaja. V bullu je pa tako ali tako najlažje vlagat.

Ko, če enkrat prebije 150miljard, bo spet evforija.

Lepa primerjava med kriptom so ti volitve, narod hitro pozablja, da lahko v trenutku vse pade.

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

PrihajaNodi je izjavil:

Nekdo pa poceni kupuje.

Says who? Je kupiti zdaj poceni? Enaki komentarji padajo že pol leta, od začetka land slide-a. Če pade kapitalizacija na nivo pred 2 leti, tudi nakupovanje sedaj ni niti približno poceni... Je pa ceneje... to pa ;)
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

GregiB je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nekdo pa poceni kupuje.

Says who? Je kupiti zdaj poceni? Enaki komentarji padajo že pol leta, od začetka land slide-a. Če pade kapitalizacija na nivo pred 2 leti, tudi nakupovanje sedaj ni niti približno poceni... Je pa ceneje... to pa ;)

Saj se je večino leta vrtelo okoli 6k od padca iz 8. Nobene akcije nič, sedaj če ne drudzga pa vsaj šortajo na veliko.

Če si ti kit bi šel še nižje al kako?

Zgodovina sprememb…

1:1 se upam stavit ja , pijačo za pijačo..seveda ni problema :)

..še enkrat ..sem na hard beliver v kripto ..nisem pripadnik tistih ki trdijo da bo šlo na 0 in da je to piramida in podobne fore...
menim da bo nekega dne overall marketcap presedel trenutni ATH.

moje mnenje je samo da ne tako hitro kot nekateri mislijo... občasni bounci valda bojo

not financial advice

PrihajaNodi je izjavil:

Saj se je večino leta vrtelo okoli 6k od padca iz 8. Nobene akcije nič, sedaj če ne drudzga pa vsaj šortajo na veliko.

OK, call me stupid, s shortanjem Crypto nimam izkušenj, a povej mi, kdo v tej norišnici ponudi tokene/coine za shortanje? Čigave BTC ali druge coine se shorta?

https://www.investopedia.com/news/short...

BTC trg je trg kot vsak drug trg.

Korekcija pač.

Daj mi ti raje povej kdaj bi vložil svoje premoženje v kripto, takrat ko je vsak dan raslo z 10%+ ali danes ko pada?

Zgodovina sprememb…

premoženje? ...nikoli ..kljub temu da v nekaj zelo vrjameš pomoje ni pametno it all in..risk management pač

če pa nekdo kupuje pri teh cenah npr z par % svoje net worth pa se mi zdi ok...tudi sam sem nekaj akumuliral jbg :) ...ob zavedanju da obstaja možnost da v roku leta nebo nič iz tega...nikol pa na marketu ni nič 100% in povsem možno da je to bottom (moje mnenje je da to še ni kar sem povedal)

Vprašaj Jureta kolikorat je že doživel podobne zlome. On se samo pametno smeji, medtem pa ostali paničarijo, prodajajo z izgubo, ko gre pa gor v naslednjme tednu, mesecu, jih pa glava boli. Raje vidim, da gre na nič kot da se mi dvigne za 1000%

PrihajaNodi je izjavil:

Daj mi ti raje povej kdaj bi vložil svoje premoženje v kripto, takrat ko je vsak dan raslo z 10%+ ali danes ko pada?

Po pravici povedano... ne vem. Crypto ni etabliran "finančni instrument" in možno je, da gre zgolj za nek moment, ki je pač spremljal uvod neke nove tehnologije, vreden ni nič, limitiral bo pa proti 0 (Dutch tulips etc.) ali pa bo dobil nov zagon, a "trigger" za kaj takega meni zdajle ne pade na pamet, mogoče res velik /(pre)skok v blockchain tehnologiji in uporabnosti le-te.
V Crypto sem vstopil Avgusta lani, januarja letos pa na ATH (čisto po naključju) potegnil ven vložek. Kapitalski dobički so do takrat znašali 300%+.
Od takrat HODLam brez najmanjše sekirancije, saj nisem ničesar (realnega) izgubil, pričakujem pa tudi nič.

Nekdo je omenil 100mlrd. Mislim da gremo pod 100mlrd do konca mesca.:))

Najnovejša statistika:
1. 9 coinov > 1mlrd
2. 39 coinov čez 100mio
3. 100i coin na cmc pod 30mio
4. kar 24 coinov pod 40 mio

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Mato989 ::

GregiB je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

OK, call me stupid, s shortanjem Crypto nimam izkušenj, a povej mi, kdo v tej norišnici ponudi tokene/coine za shortanje? Čigave BTC ali druge coine se shorta?

Jaz močno sumim da to posojajo binance, Coinbase itd... brez dovoljenja uporabnikom =) Ker pretirane logike ni.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kje je valvoline da bi porocal o tetherlopovu?

Baja ::

@GregiB: posojajo uporabniki za obresti.

spegli ::

Zgleda, da gremo proti 3k.

Pesimistične ocene:
1. cardano 0.001$
2. tezus: 0.01$
3. ltc: 4$
4. btc: 1499$

bvt ::

1499$ za btc ni pesimisticna ocena. Pesimisticna ocena je 0 ali vsaj pod 800.

gustek_si ::

BTC pod 2500$ ne more ker ima support. No, tako so govorili tudi pri 12.500$. Vprašanje kje je zadnji support.

Vazelin je izjavil:

Pesimistične ocene:
1. cardano 0.001$
2. tezus: 0.01$
3. ltc: 4$
4. btc: 1499$

Ce tezus pride na 1 v januarju vzami ceglo pa se fajn po btci udar. Ker ko je pump je to 20, 30%.
P.s se kak huobi, binance ga posvoji pa je to to.

Zgodovina sprememb…

2800 bi naj bila velika ovira za BTC. Upam, da kak MM ne vrže not silnih miljonov zdele, ker sem šortal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

spegli je izjavil:

2800 bi naj bila velika ovira za BTC. Upam, da kak MM ne vrže not silnih miljonov zdele, ker sem šortal.

MC se dviga. Saj se boste zastihal sorterji:).

Jaz vidim konstantno padanje od januarja.

HODL (until we score:)))!

Prav. Ampak jst ti tezijev ne prodam po 0.01. Raje vidim da propade vse skupaj.

Pa ne pozabi na dildota. To velja za to leto ali tudi naslednje?

Zakaj ne sortas, ce bo vse krvavo in rdece?

Zgodovina sprememb…

Odkar so 2 velika futures prisla na bitcoin se ga konstantno shorta, od zacetka tega leta. Nato nekajkrat pump za likvidacijo shortarjev z visokim leverage. Potem pa shortanje naprej. Vi pa mecite denar notri in ujemite dno za dnom... Za dnom

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bvt ()

Ni tole za šortat več. Zgleda, da obrača kurz :) 3375, 3440

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: spegli ()

:)):)) koliko si spusiv?

Hodlerji bomo nejbolj cez prisli. Par minut ko si dal notr se je zacel mali pump:). Na eni strani imas take kot si ti na drugi take kot sem jaz:)

Zgodovina sprememb…

jype ::

Noben crypto ne bo propadel samo zato, ker je njegova vrednost poljubno blizu nič.

Bo pa propadel, če se nehamo igrat z njim.

spegli je izjavil:

Ni tole za šortat več. Zgleda, da obrača kurz :) 3375, 3440

Samo pump za likvidacijo shortarjev. Vidm ze nasedate. Potem ko boste krical fomo bodo pa spet.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

:)):)) koliko si spusiv?

Hodlerji bomo nejbolj cez prisli. Par minut ko si dal notr se je zacel mali pump:). Na eni strani imas take kot si ti na drugi take kot sem jaz:)

3k fiata stavil -5%

spegli je izjavil:

, ker sem šortal.
Kaj si šortal... oz. čigava sredstva?

Cilj je izstisnt denar iz majhnih vlagateljev. Karkol boste nardil, kupili ali prodali, vas bodo poskusali oropat dobickov. Ce vas prevec shorta bodo malo napumpal dokler spegli ne bodo rekli, da se trend obraca. Potem vas bodo dumpal. Ko bo nodi rekel, da je vsega konec bodo napumpali. Nodi in vazelin sta dobra indikatorja kaj ne narest.

tommorrow ::

Vazelin = valvoline?

tommorrow - malo sutra? malo morgen.

Zgodovina sprememb…

bvt je izjavil:

Cilj je izstisnt denar iz majhnih vlagateljev. Karkol boste nardil, kupili ali prodali, vas bodo poskusali oropat dobickov. Ce vas prevec shorta bodo malo napumpal dokler spegli ne bodo rekli, da se trend obraca. Potem vas bodo dumpal. Ko bo nodi rekel, da je vsega konec bodo napumpali. Nodi in vazelin sta dobra indikatorja kaj ne narest.

https://bou.si/rest/bogdanov.gifv

Ne klikam na jype linke, ker so baje virusi gor. :D

bvt je izjavil:

Ded ima prav.

spegli je izjavil:

Ded ima prav.

Velja tudi za "velike vlagatelje".

bvt je izjavil:

Jaz sem nakupil na razprodaji. Sedaj mi je vseeno. Jasno pa je da imas na eni strani shorterje na drugi hodl tipe.
Vazelin pa ne bi kupoval tudi ce btc pade na 200 bi on takrat rekel mogoce bo 180.

Zgodovina sprememb…

Nodi ti si gembler. Lahko se ti posreci. Laho pa tudi ne.

neznanko ::

https://bitcoinist.com/well-be-right-ba...

Exit scami se že začenjajo... ouch.
««
7 / 468
»»