Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Vazelin ::
Lahko večino altov že prograsimo za mrtve? In so listani na CMC samo še zaradi lepšega?
Folk bo sicer še naprej hodlal razne CanYa coine, TheKey-e in podobno. Ampak verjetno je že dejstvo, da gre tole v popoln odpis. Povprečno rabi takšen coin 200ico (x200), da pride na začetno točko, kaj šele da bi delal profit.
Morda bi bilo dobro narediti en seznam, kjer bi videli kateri coini so v zelenem od začetka minibulla BTCja.
Ja? ja!
kaj mislite bo prej prebi XTZ 1.5 ali BTC 11k?
Folk bo sicer še naprej hodlal razne CanYa coine, TheKey-e in podobno. Ampak verjetno je že dejstvo, da gre tole v popoln odpis. Povprečno rabi takšen coin 200ico (x200), da pride na začetno točko, kaj šele da bi delal profit.
Morda bi bilo dobro narediti en seznam, kjer bi videli kateri coini so v zelenem od začetka minibulla BTCja.
Ja? ja!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

neverlucky ::
https://www.imdb.com/title/tt0309698/
Identity. Zelo dober film. Sploh pa aktualen za to temo. Ne smem pa povedat zakaj, ker je rahel spoiler za film :D
Prej bo Tezos na 1.5 ;)
Identity. Zelo dober film. Sploh pa aktualen za to temo. Ne smem pa povedat zakaj, ker je rahel spoiler za film :D
Prej bo Tezos na 1.5 ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()

neverlucky je izjavil:
https://www.imdb.com/title/tt0309698/
Ja, sem gledal. Proper movie.

PrihajaNodi ::
Lahko večino altov že prograsimo za mrtve? In so listani na CMC samo še zaradi lepšega?
Ja? ja!
Sem ti ze prej napisal. Vecina jih gre na smetisce. Tisti ki bodo ostali bodo sli pa fajn gor. Ampak lestvica se BO spremenila.

bo tezusu uspelo čez 1.5?
bo Nodiju uspelo na untold 2020?
bo Nodiju uspelo na untold 2020?
Zgodovina sprememb…

neverlucky ::
Če gre Tezos na 10$ pred poletjem 2020, gremo potem skupaj na UNTOLD?
Armin je mel za 5letnico UNTOLDa v petek 7 urni nastop.

Meni ni bilo čisto nič jasno. Pogledal live dogajanje untold zvečer. Tam je Armin. Potem čez par ur spet in še vedno Armin. Najprej sem mislil, da je romunom live stream kaj zaštekal in potem reversajo ampak ne. Armin je kontroliral dogajanje več ur :D
1.492 volume pa še vedno nikakav!1
Zgodovina sprememb…

Hahahaha
Ubijas. Lansko leto je bil 9 ur.
Meni ni bilo čisto nič jasno. Pogledal live dogajanje untold zvečer. Tam je Armin. Potem čez par ur spet in še vedno Armin. Najprej sem mislil, da je romunom live stream kaj zaštekal in potem reversajo ampak ne. Armin je kontroliral dogajanje več ur :D
Ubijas. Lansko leto je bil 9 ur.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

tonis ::
PrihajaNodi je izjavil:
Iz stajetskega konca sem
Močno dvomim.
Po slogu pisanja si II. kvadrant Slovenije.

neverlucky je izjavil:
Če gre Tezos na 10$ pred poletjem 2020, gremo potem skupaj na UNTOLD?
Ce gre Tezos na 10 si naredim zastovo z njihovim logom pa napis HODL. Pa tm maham
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

lamborđini ::
Sploh ni treba da cena xtz v dolarjih pada, btc še mal zraste, pa boš lahko nazaj kupil več xtz.

odvisno, ce je pretvoril v usd in ne btc mu pada.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::
Dominanca 68%. Spet presenečenje. Tega nisem pričakoval. Mislil sem, da od sedaj naprej gremo še samo navzdol pri dominanci, 64%, 63%, 62%,...
Napoved alt-sezone bo v 99% tudi zgrešena izjava (časa še 10 dni, da alt-i naredijo vsaj od x2, x3 do x5, x10). Trenutno samo drži, (ampak še vedno lahko gre pod to mejo, da se razumemo) moja napoved, da pod 9k (cmc) več ne gremo in pa morda bo držala ta napoved od 1. julija (časa za ureničitev je še samo 5 dni, to je da gre BTC na 16,5k):
Napoved alt-sezone bo v 99% tudi zgrešena izjava (časa še 10 dni, da alt-i naredijo vsaj od x2, x3 do x5, x10). Trenutno samo drži, (ampak še vedno lahko gre pod to mejo, da se razumemo) moja napoved, da pod 9k (cmc) več ne gremo in pa morda bo držala ta napoved od 1. julija (časa za ureničitev je še samo 5 dni, to je da gre BTC na 16,5k):
PersonaRuda je izjavil:
lamborđini je izjavil:
Evo, tukaj smo. Če sedaj obrnejo navzdol (kar precejšnja verjetnost), potem naj bi šli od tu še cirka 30% dol in to naj bi bilo to.
No ja. Cikli se bolj ali manj ponavljajo v tem biku in so skoraj isti kot so bili v preteklosti v bikovem trendu. Če bo sedaj tudi tako, pomeni, da mi pod $9100 nesmemo pasti, ker od te točke smo rastli do $13.700 ali $13.800 in pri takih korekcijah se dosedaj ni šlo pod ceno od katere smo začeli rasti ($9150).
Jaz napovedujem/ugibam, da bo dno te korekcije med $9500-$9600 (računam da bo padec cca. -30% od $13.700) in od tu potem gremo proti naslednji stopnji za prebijanje (prebijemo $16.500 v roku meseca dni, torej nekje v začetku avgusta do 10. avgusta).

PrihajaNodi je izjavil:
Torej alti so REKT:) Cestitam za ugotovitev.
Niso. Nikjer nisem tega napisal. Bodo šli gor. Enkrat. Leto 2017 se bo ponovilo in bo podobno noro, ko bodo določeni alt-i delali od x100 do x1000, x1500.
Vedno bolj pa dopuščam možnost, da nismo v letu 2017 in da je tudi tu bila moja zgrešena napoved. Če do konca septembra BTC ne prebije prejšnji ATH, lahko pozabimo, da bo najkasneje do pomladi 2020 pok balona. V tem primeru se vse zamakne še vsaj za dodatno leto. In jaz imam čas. Četudi bo pok balona šele 2022, samo da bo enkrat. To je meni važno.

piše se 1.1.2020
Skycoin "ima pomoje" še zadnje letošnje zimske razprodaje. Sedaj le po $0,1
Skycoin "ima pomoje" še zadnje letošnje zimske razprodaje. Sedaj le po $0,1

I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…

lej, če gre CanYaCoin X300 sem jaz na sladki ničli :D

sivistol ::
PersonaRuda je izjavil:
Če gre Skycoin vsaj x300 sem jaz v penziji![]()
pa če gre btc do 100k sem jaz v penziji

lamborđini ::

Mato989 ::
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Dtrader ::
Bo, bo .... Vnebovzetje vseh altov :) Hec.
Jaz imam trenutno vse v LTC, čakam pa ugodno kombinacijo menjave v KCS.
PrihajaNodi je izjavil:
LTC leti...je kdo kupil?
Jaz imam trenutno vse v LTC, čakam pa ugodno kombinacijo menjave v KCS.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dtrader ()

ever-wrong ::
jutri prihaja sezona altov; samo probavam če dela
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()

ever-wrong je izjavil:
jutri prihaja sezona altov; samo probavam če dela
če vsak dan probaš boš en dan ziher trofil

Aquafriend ::
PersonaRuda je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Torej alti so REKT:) Cestitam za ugotovitev.
Niso. Nikjer nisem tega napisal. Bodo šli gor. Enkrat. Leto 2017 se bo ponovilo in bo podobno noro, ko bodo določeni alt-i delali od x100 do x1000, x1500.
Vedno bolj pa dopuščam možnost, da nismo v letu 2017
V letu 2019 smo!

tonis ::
Ne da kaj napovedujem, 2-4 urni RSIji so kar visoko, vsi 80+, vemo pa, da znajo it tudi do 90, ampak takrat sledi skok v kanjon.

Volum se je povecal ja, dominanca pa tud. Jebes to. Xtz bi moral bit ze 3 se pa cjaza tamle pri 1...meh
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zeitgeist ::
a je dobil kdo invite za nek Www.slaff.io ?
glupi folk ki bi radi bili kriptovlagatelji so zaceli invite posiljat
zgleda zopet nek slovenski bluz... webinarji na fb in podobno.. webinar vodi Siniša Dagary
glupi folk ki bi radi bili kriptovlagatelji so zaceli invite posiljat
zgleda zopet nek slovenski bluz... webinarji na fb in podobno.. webinar vodi Siniša Dagary

Zanimivo: delniski trg v rdecem kripto v zelenem. Bi rekel da zna biti spet pumpanje baloncka.
Viaz pride 7 ega v prodajo. Dobr ico.
Viaz pride 7 ega v prodajo. Dobr ico.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

bo tokrat xtz splezal čez 1.5?
Ejga kristalne kugle nimam, lahko pa vorasas vodnega da ti nacrta crte in pokaze prihodnost!
Je pa tako da Tezos s svojim war chestom lepo financira developerje za nove projekte.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

nekdo hoče napumpat tronclassic. sam še malo voluma fali

bo zanimivo videt ali lahko
xtz odfooka tja do 1.8, če prebije 1.5
ps: a ste videli. Moderator perci se nekaj veliko zanima za bančne accounte v tujini (n26, revolut). se pripravlja na cashout?
xtz odfooka tja do 1.8, če prebije 1.5
ps: a ste videli. Moderator perci se nekaj veliko zanima za bančne accounte v tujini (n26, revolut). se pripravlja na cashout?
Zgodovina sprememb…