Forum » Informacijska varnost » Home security "škatlice" ?
Home security "škatlice" ?
AnotherMe ::
Govorim o zadevah kot so fogy, syfer, bitdefender box, cujo...
Precej jasno mi je, da te škatlice ne morejo zagotavljat vsega kar obljubljajo - me pa vseeno zanima na kak princip delajo? Enako kot "taprave" - vendar pač z švohnejšimi procesorji in zelo poenostavljenim vmesnikom?
Kako pa recimo dosežejo blokiranje oglasov? Recimo syfer: "- Stop annoying ads (Ad-free mobile gaming) "?
Se lahko kaj podobnega, boljšega, naredi doma? Recimo nek RPi + kak opensource software?
Hvala :)
Precej jasno mi je, da te škatlice ne morejo zagotavljat vsega kar obljubljajo - me pa vseeno zanima na kak princip delajo? Enako kot "taprave" - vendar pač z švohnejšimi procesorji in zelo poenostavljenim vmesnikom?
Kako pa recimo dosežejo blokiranje oglasov? Recimo syfer: "- Stop annoying ads (Ad-free mobile gaming) "?
Se lahko kaj podobnega, boljšega, naredi doma? Recimo nek RPi + kak opensource software?
Hvala :)
zee ::
Stran vrzen denar.
Namestis uBlock v svoj brskalnik in vklopis samodejno posodabljanje filtrov.
Namestis uBlock v svoj brskalnik in vklopis samodejno posodabljanje filtrov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
mambli ::
Cujo je bil meni zanimiv. Vendar so nehali izdelovati škatlice in so vrgli v software in service.
Če bi bili na voljo bi ga sigurno vzel za domov.
Če bi bili na voljo bi ga sigurno vzel za domov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CUJO?Oddelek: Informacijska varnost | 2986 (2470) | M.B. |
» | Najbolj grozljiva knjigaOddelek: Sedem umetnosti | 3368 (2798) | Oberyn |
» | Starejše grozljivke, prave grozljivke (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8341 (7188) | dronyx |
» | Katero Kingovo knjigo morate še prebrati?Oddelek: Sedem umetnosti | 1811 (1606) | bjelakrez |
» | KnjigeOddelek: Sedem umetnosti | 3093 (2451) | kuglvinkl |