» »

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Temo vidijo: vsi
««
85 / 94
»»

michael32 ::

Prepričan sem, da bo Pogačar preskočil OI, ker se solidarizira s svojo punco kateri naši športni funcionarji delajo krivico.

Če bi bil jaz na Pogačarjevem mestu, bi v sredo preskočil tudi Ljubljano in šel na sprejem samo v svojo Komendo. Ljubljana itak ne ceni slovenskih športnikov. Ko je lani Roglič zmagal Giro, je na sprejem v Ljubljani prišlo kakšnih 300 ljudi.

val46 ::

No no, ne pretiravaj...mislim da je blo vseeno nekaj več kot 300 ljudi:
https://www.rtvslo.si/sport/kolesarstvo...

In po drugi strani, zakaj bi "kaznoval" ljudi, da jim ne bi ponudil druženja z njim, zaradi enega pacienta na zvezi? Kot sem že ob objavi tiste novice, me to da ne bo šel na OI niti malo ne preseneča. Jaz bi isto naredil, sploh če bi vedel, da je tam bolj malo šanse za karkoli osvojiti. Ampak ja, sem prepričan, da če bi šla Urška, bi šel tudi on. Tako bosta pa pač šla za en ali dva tedna nekam na dopust. Da proslavita zmago Tadeja in novo pogodbo Urške z novim klubom. Jaz jima privoščim, čeprav bi z veseljem ga gledal na OI. Sam mi je pa res "smešno", da imamo daleč najboljšega in še enega ki po vsej verjetnosti spada med najboljših 5 kolesarjev zadnjega obdobja, tam ne bo pa ne enega ne drugega. V Belgiji, Italiji ali Franciji si Penko(če je razlog tega njegova odločitev), ne bi dovolil stopiti iz svoje lastne bajte, če bi se kaj takega zgodilo.

Samael ::

Jaz pa močno dvomim, da bojkotira oz. da je to primarni razlog, da se je odločil, da ne gre. Itak ima moška reprezentanca drugega selektorja in sam ni nikoli pogojeval nastopa on mu pa tudi teži, da naj se ne meša.

Verjetno je res na smrt crknjen in to se bo vleklo še tedne. Precej je bil tudi stran od družine, po drugi strani pa kot pravimo, mu ta trasa ne ugaja, se tu bolj računa na Jana pa Mateja. Pač, po teh peklenskih tednih je ocenil kako pa kaj in se mu ne zdi smiselno iti. Svetovno prvenstvo je pa tudi kar hitro oz. ravno čez en mesec.
Samael != Samuel

Okapi ::

Čez dva pa res.

IL_DIAVOLO ::

Se toliko boljse, ker po kronometru se mu je na obrazu videlo, da je totalno fuc.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Samael ::

Ja, stric gugl me je zavedel

Samael != Samuel

BorutO ::

Lepo je povedal pogi glede dopinga.
https://www.zurnal24.si/sport/kolesarst...

IgorCardanof ::

Groot je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Moznosti da gre pogacar na vuelto so sle konkretno gor.


Samo v tvoji glavi in nikjer drugje


Koliko si prepričan v svojo trditev? Si za kako stavo 5:1 100€ na mizo?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Yossarian ::

BorutO je izjavil:

Lepo je povedal pogi glede dopinga.
https://www.zurnal24.si/sport/kolesarst...


Sapienti sat.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

IL_DIAVOLO ::

Ne namigujem nicesar, ampak izredno zanimivo, da se ni dotaknil najbolj hudega scenarija, ce te dobijo. Odvzamejo ti vsa priznanja.

Taksno mucenje telesa ze samo po sebi ni zdravo, s pozivili ali brez.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Okapi ::

BorutO je izjavil:

Lepo je povedal pogi glede dopinga.
https://www.zurnal24.si/sport/kolesarst...

:DA je kdo kdaj kaj drugače govoril? Kaj misliš, da je Armstrong govoril o dopingu, preden so ga dobili?

Poleg tega športniki dostikrat sploh ne vedo, kaj dejansko jemljejo. Zdravnik ali trener mu reče, tole so navadni vitaminkoti, nič skrbeti, notri je pa kdo ve kaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Groot ::

IgorCardanof je izjavil:

Groot je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Moznosti da gre pogacar na vuelto so sle konkretno gor.


Samo v tvoji glavi in nikjer drugje


Koliko si prepričan v svojo trditev? Si za kako stavo 5:1 100€ na mizo?


Z veseljem

Okapi ::

Zanimiva statistika toura - zaslužki posameznih moštev. Prvi so seveda Emirati, 800.000 evrov. Red Bull pa med 22 moštvi zadnji, 17.000.

https://www.delo.si/sport/kolesarstvo/p...

Invictus ::

Bora ni bila nikoli neko dobro moštvo...

Roglič je pač slabo izbral.

Za njega bi bilo bolje, da bi se zmenil z UAE, očitno imajo zdaj res dober support, pomagal Pogačarju, zraven bi se pa dogovorila kje bo kdo vozil... Vuelta bi bila lahko vedno njegova dirka, Pogačarju tam vročina ne ustreza.

Zdaj bo pač hiral v Bori, dokler njegova ne bo rekla - DOVOLJ. Na žalost so njegovi časi mimo...

Kdo je sploh omenjal Boro, dokler ni šel tja Roglič? Njega so vzeli samo za to, da so dobili dobrega sponzorja - Red Bull.

Poleg Visme praktično ni druge ekipe, ki bi bila lahko konkurenčna na teh večdnevnih dirkah.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

val46 ::

Ma ti resnično ne spremljaš kolesarstva in kaj se v njem dogaja najbrž a? Ali ga pa spremljaš zadnjo leto morda, pa se še "učiš"?

Kot prvo, Bora je bila v danem trenutku definitvno najboljša izbira Rogliča za prestop. UAE recimo ni niti enkrat pokazal niti najmanjšega zanimanja za to, da bi odkupila Rogliča od Visme. In kaj misliš, da gredo kolesarji lahko tja kjer si oni zamislijo? Brez da jih ekipa sploh hoče?

Kot drugo...vročina pa Pogačar...ja, do sedaj se je vedno nekaj namigovalo v tej smeri, sam da pa rečeš da Vuelta Pogiju ne bi ustrezala zaradi vročine? Sej veš da je Tour najtoplejša dirka od teh treh grand tourov ne? Aja ne, ne moreš vedet, če spremljaš kolesarstvo zadnjih nekaj mesecev...Poleg tega je Pogi bil na Vuelti že na stopničkah na koncu, osvojil tri etape takrat...in to je bilo v njegovi krstni sezoni med profesionalci in na prvi trotedenski dirki, katero je kadarkoli sploh vozil v življenju. Tako da, če na osnovi tega rečeš, da Pogiju Vuelta ne ustreza, je nekaj hudo narobe pri tvojem razmišljanju.

To, da poleg visme ni druge ekipe, ki bi bila konkurenčna, je pa predvsem zaradi samih tekmovalcev pri določenem klubu, ne toliko zaradi same ekipe kot take. Pa tudi časi se spreminjajo/obračajo. Isto s(m)o govorili za Vismo, ko je tam začel Primož dirkati na skupne rezultate. Takrat je bilo vse v znamenju Ineosa, oziroma prej še Sky-a. UAE je takrat šele nastajal v taki podobi kot je sedaj. Pač to pride...nekaj leti prevladuje ena ekipa, potem druga in tako naprej. Stvari se menjujejo, ponavadi najbolj ravno s prestopi kolesarjev. In to, da je Primož šel v Boro je dobro tako zanj kot za Boro kot tudi za samo kolesarstvo. Če je mel pa še kaj prstov vmes, da je k njim prišel Red-Bull, pa še tolk boljše. In btw...ko praviš da je Bora ena "vaška" ekipa...Bora je osvojila Giro par let nazaj, da ne govorim koliko zmag so pobrali s Petrom Saganom v preteklih letih!

Kot zanimivost pa še to :

https://prijavim.se/index_page/news/172...

Toliko o tisti "utrujenosti" 8-) E moj Penko...upam da so ti šteti dnevi na mestu selektorja ženkse ekipe.

Groot ::

val46 je izjavil:

Kot zanimivost pa še to :

https://prijavim.se/index_page/news/172...

Toliko o tisti "utrujenosti" 8-) E moj Penko...upam da so ti šteti dnevi na mestu selektorja ženkse ekipe.


Se sicer močnooo strinjam s čisto vsem kar si napisal v postu, pač Invictus tipično hoče spet malo trolat in spodbujat nesmiselno nabijanje postov.

Želim pa komentirati samo glede zadnjega dela o Pogačarjevi utrujenosti. Saj je jasno, da je ta kriterij ena zelo eksibicijska "dirka" za sponzorje in navijače? Pogačar gre zagotovo tja ravno toliko, da bo zadovoljil sponzorje in dal nekaj avtogramov. Priprava na nastop na OI je vseeno nekaj povsem drugega in sam povsem verjamem Pogačarju, da sedaj potrebuje počitek, sploh glede na zelo veliko željo po idealni pripravi na SP. Posledice pretiravanja je Pogačar spoznal na lastni koži ob koncu lanske sezone, ko ga je preprosto praktično povsem odrezalo.

nokken ::

Dajte ze nehat s temi zarotami itd. To da Zigartova ni izbrana v OI ekipo nima niti najmanjse veze s tem, da Pogacar ne gre na OI. Ja po 6000km dirkanja v slabih 3 mesecih je po moje precej normalno da je vsaj malo utrujen. Poleg tega v kolesarstvu olimpijska medalja ne pomeni prav veliko, ce komu od vas pomeni ogromno medalja ki jo osvoji nekdo drug, je to vas problem ne Pogacarjev in ne vidim razloga, da bi moral Pogacar dirkati nekje zgolj zato, da bo nek Francelj zadovoljen doma na kavcu. In za povrhu je ze lep cas, pred vsemi Touri in Giri rekel, da mu OI proga ne ustreza. Da pa gre tja in bo recimo 15 (kaj sele da bi bil 57) pa ni nekega strasnega smisla, da ne govorim o temu koliko pljuvanja bi bilo v taksnem primeru o turistih itd.
Ti kriteriji so pa marketinske obveznosti zmagovalca Toura in nosilcev majic ne pa dirke... isto kot tisti po Aziji konec sezone. In se pac gre pokazat ne dirkat, ker na teh "dirkah" nihce ne dirka. To ima ravno toliko dirkanja vmes, kot ga je imel tisti ciljni "sprint" na Touru med Pogacarjem in Polittom.

val46 ::

Ej, ne me napadat, se popolnoma strinjam s vsem kar si napisal, ampak po drugi strani sem povsem prepričan, da če bi šla Urška na OI, bi šel tudi on. In on ko gre, gre tekmovat. Kamorkoli. Kadarkoli. Tudi na tej eksibicijski dirki, bo dirkal. Tako kot dirka na tisti v aziji na koncu sezone. In prav je tako. Tisto da ga je lani na koncu sezone pobralo...ja in ne. Vseeno je osvojil medaljo na svetovnem prvenstvu in za konec sezone še zmagal tretjič Lombardijo, tako da...kot že vsi vemo in vedo, Pogi ne rabi dva meseca počitka, da se regenerira. Njemu je regeneracija dobesedno dirka. Meni se zdi da on če ne dirka prej zboli, kot če dirka 60 ali 80 dni na leto. Ene vrste tak "deloholik", ker dokler dirka bo zdrav...če se bo za par dni dal na kavč, bo zbolel ;) Ok, malo pretiravam, ampak sej razumete kaj hočem povedat?

Drugače pa ja...moj post s tem gor da gre na nizozemsko dirkat, ni bil niti približno umerjen proti njemu, kje pa. Zame je car in bo vedno. Usmerjen je bil predvsem proti vodilnim na položajih v zvezi in konkretno Penkotu. Zakaj, pa če le malo spremljaš in poznaš ozadje vse zgodbe(pa ne samo zdej konkretno te), veš kaj hočem povedat.

mikhaair ::

Penko in Pirnar = amore?

nokken ::

Saj tudi moj post ni bil v zagovor Penku ali komurkoli na KZS. Se od casov, ko sem sam tekmoval in potem bil se leta zraven v drugih vlogah (ne terenu ne v pisarnah) imam precej upravicen odpor do funkcionarjev na teh zvezah (nikoli nic imel s KZS da ne bo pomote), tako da je verjetnost, da bi kadarkoli zagovarjal nekoga od teh podrepnikov verjetno enaka nic. Ampak zadnje dni je povsod samo to o zarotah zakaj ne gre, ceprav je verjetno zares edini razlog zakaj ne gre to da ja pac zmatran, kar je precej normalno po vseh teh dirkah. Ter pa seveda to, da realno v Parizu nima nobenih moznosti za medaljo, ki jo za povrhu celo ze ima, tako da tudi to kljukico ze ima obkljukano in razen za turista v Parizu realni nima kaj za hodit.
Na tem kriteriju pa ne bo dirkal ne glede na to kako bi si zelel, ker pac nihce ne dirka. To je promocijski dogodek ne dirka in nihce ne dirka. Malo se prevazajo naokoli da izgleda kot da je dirka ni pa nobenega pravega dirkanja in tudi "zmagovalec" je ze dolocen ;)

Invictus ::

@val46
Pač sklepam na podlagi informacij, ki jih imam... Pač popravi, in dopolni, ni panike... Ne zamerim...

Meni je Bora malo mimo, ampak O.K., tja ga je Visma spustila. Kot si sam omenil. Je že vedela zakaj. Da ne bo konkurenca Vinkotu. Saj pri Vismi tudi niso več taki idioti. So se marsikaj naučili. Ni normalno, da kapetan za sabo vleče celo ekipo. Zdaj, ali je kapetan malo glup, ali pa ekipa tako zanič... Rogliču privoščim vse najbolje, da ne bo kdo mislil, da ne. Predvsem čim manj padcev >:D. Kljub vsem je prvi Slovenec, ki je zmagal etapo na TdF. In prvi Slovenec, ki je zmagal na Giru in Vuelti.

Utrujenost Pogačarja za OI my-ass. Ne vem ali je to pokerski face, ali pa res tako zgleda. V primerjavi z Vinkotom je zgledal na koncu etap čisto svež. Meni se zdi čisto pripravljen za Vuelto, sploh ker Vinkota tam "kao" ne bo...

Pač ne bo šel na OI, ker punca ne gre. Pa bi morala... Očitno Urška nekomu ni hotela dati... Pa so jo odpikali. Mogoče malo tudi zaradi Pogačarja, ki ne šljivi preveč KZS. Tako ali tako je tekma tam loterija, pa sploh če Pogačarju trasa ne ustreza. Kar sem spet prebral... Na teh dnevnih, kao pomembnih dirkah se dostikrat komu odpelje, pa zmaga. Videno večkrat. Če ga bo KZS kaj srala, niti na svetovno prvenstvo ne bo šel.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

blink ::

Lahko razglabljano v nedogled katera od top3 slovenskih kolesark si zasluzi zavzeti dve mesti za OI, vsem pa je skupno da nobena ni sposobna dobiti medalje. Tole z Ursko Zigart je res prepiranje o oslovi senci. Ce ne bi bila partnerka Pogacarja, bi bila novica nekje med lokostrelkami, kanuistkami in paraolimpijkami za katere se nihce ni nikoli slisal.

Pogacar naj gre pa kamor mu pase, vrata ima povsod odprta (OI, Vuelta, WRC...) za razliko od zgornjih gospodicn ki si morajo zabijati noze v hrbet.

ThinkPad ::

blink je izjavil:

Ce ne bi bila partnerka Pogacarja, bi bila novica nekje med lokostrelkami, kanuistkami in paraolimpijkami za katere se nihce ni nikoli slisal.


Saj v tem je problem, ker se pri nas vse prevečkrat forsira nekoga, ki ima veze, boljši pa zvisijo. Je bilo tako v mnogih panožnih zvezah in bo. Če nisi iz pravega kluba ali blizu selektorju ali drugim visokim funkcionarjem na zvezi, moraš biti 2 razreda boljši, da te sploh opazijo.
Če bi hoteli poslati trenutno najboljše športnike, bi morali imeti malo pred OI interno tekmo na primerljivi progi. Enostavno za velike narode, pri nas pa med peščico zbirajo po komplicirnaih kriterijih in subjektivnih mnenjih, ki na koncu vedno favorizirajo točno tiste, katere hočejo spraviti naprej.

Pat_MaGroin ::

Pogačar je bil tako utrujen, da je včeraj dirkal na Nizozemskem :).

nokken ::

ThinkPad je izjavil:

Enostavno za velike narode

Zares ne in tudi za velike ni tako enostavno in povsod enako. Americani imajo v atletiki kvalifikacijsko tekmo. Ena od favoritin za medalje je padla in koncala zadaj, kar pomeni da je ne bo na OI, ceprav je zadnjih par let z odkoskom najboljsa na svetu. Pac tam steje tista ena sama tekma. Drugje imajo po rezultatih zadnjega leta, dveh ali treh, kar pomeni da mogoce tisti trenutek ni izbran tisti, ki je tocno ta dan najboljsi, ampak je bil najboljsi zadnjih X tekem. Kaj je bolj fair? Kaj pa vem, ampak point je, da ni tako enostavno in da imajo povsod svoje probleme in tezave. Na Svedskem je recimo vec kot 10 sportnikov, ki imajo dosezene vse norme ostalo doma, ker se je svedski OK odlocil, da "nimajo sans za medalje" in da jih zato ne bo vzel v Pariz.

lisaac ::

Pogačar je utrujen in to je to. Od česa? Imeli ste možnost gledati 3 tedne če vas je zanimalo. Zdaj pa naj počiva in to na način kakršn njemu paše (leže, sede, stoja ..ni naša stvar).
On je svoje naredu, zdej so pa na vrsti novinarji in kavč selektorji, da raztrgajo športnika po končanem tekmovanju kot vsakega do zdaj.

Sama sreča, da se šampioni kot je Pogačar pos*rje na vse te nergače.

Bellator ::

Nabijate. A kdo res misli, da bi Pogačar šel na OI, če bi imel namen tekmovati in Urška ne bi šla kljub temu, da bi glede na rezultate morala iti?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellator ()

val46 ::

Bellator je izjavil:

Nabijate. A kdo res misli, da bi Pogačar šel na OI, če bi imel namen tekmovati in Urška ne bi šla kljub temu, da bi glede na rezultate morala iti?


Dej, še enkrat preberi kar si napisal, pol pa še nam ostalim razloži, kaj si mislil.

ThinkPad ::

nokken je izjavil:

ThinkPad je izjavil:

Enostavno za velike narode

Zares ne in tudi za velike ni tako enostavno in povsod enako. Americani imajo v atletiki kvalifikacijsko tekmo. Ena od favoritin za medalje je padla in koncala zadaj, kar pomeni da je ne bo na OI, ceprav je zadnjih par let z odkoskom najboljsa na svetu. Pac tam steje tista ena sama tekma. Drugje imajo po rezultatih zadnjega leta, dveh ali treh, kar pomeni da mogoce tisti trenutek ni izbran tisti, ki je tocno ta dan najboljsi, ampak je bil najboljsi zadnjih X tekem. Kaj je bolj fair? Kaj pa vem, ampak point je, da ni tako enostavno in da imajo povsod svoje probleme in tezave. Na Svedskem je recimo vec kot 10 sportnikov, ki imajo dosezene vse norme ostalo doma, ker se je svedski OK odlocil, da "nimajo sans za medalje" in da jih zato ne bo vzel v Pariz.


To, da ostajajo športniki z normo doma se tudi pri nas dogaja in niti ni tak problem. Problem je, če gre nekdo s slabšim rezultatom (ali rezultati) na OI, boljši pa ostane doma. Nekako se ve, kdo je trenutno boljši. Na primeru Urške: poleg 2x DP naslova je zatem na Giru dosegla najboljši slovenski rezultat v zgodovini (12). Kaj češ boljšega? Aja, OI niso Giro...

nokken ::

Ponavadi obstajajo roki do kdaj se gleda tekme, tockovanja in rezultate. Nimam pojma kako je bilo to doloceno pri KZS, ampak naj bi Penko rekel, da se je gledalo lanske rezultate (ni edini niti edina panoga, ki (bi) tako dela). Ponavadi so ti kriteriji tudi kje objavljeni. Pustimo to kaj je res in kaj ne, ker sta zunaj dve zgodbici o tem kdo je bil tudi po teh boljsi, pa se mi po pravici povedano za nobeno ne da iti preverjati. Ker zares je stvar taka kot je napisal nekdo prej... ce bi se slo to za Ursko Zigart, Ursko Pintar in Eugenio Bujak in ne za Pogacarjeva zarocenka, Urska Pintar in Eugenia Bujak, ne bi to nikoli niti do najbolj zahojenega vaskega medija prislo, ker pac glede na rezultate nikogar ne briga oz. bi bilo prej "kaj te sploh delajo na OI" kot pa kaj drugega.

blink ::

"V sredo, 24. julija 2024, v Ljubljani pripravljamo sprejem za Tadeja Pogačarja, velikega zmagovalca Dirke po Franciji. Tadej bo v Ljubljano prikolesaril in vabimo vas, da ga pozdravite že na njegovi poti do Kongresnega trga, kamor bo predvidoma prispel ob 18. uri.
Kje lahko spremljate Tadeja?

Tadej Pogačar se bo na sprejem v Ljubljano pripeljal na kolesu, spremljali ga bodo mladi kolesarji mladinske ekipe Pogi Team UAE Generali.
Predvidoma ob 17.30 se bodo na pot odpravili v Tacnu. Pozdravili jih boste lahko ob Tacenski, Celovški, Gosposvetski in Slovenski cesti, od koder bodo zavili na Kongresni trg, kjer bo osrednji sprejem našega kolesarskega asa."


https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/ta...

TV prenos na Tvslo 2 ob 18:00

Kalavala ::

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Bellator ()

Zigerion ::

https://val202.rtvslo.si/podkast/sport-... - še lani je bil kriterij za velika tekmovanja državno prvenstvo (pove pri 33 min.). Kriterij kot so stare zasluge in pretekli rezultati so neprimerni, in ravno selektor je tisti, ki bi moral biti v tem procesu objektiven. Sicer pa se z odločitvijo ne strinja KZS, ampak baje ne morejo nič. Kaj je potem sploh njihova vloga?

kow ::

Kalavala je izjavil:

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.


Ce bomo pametni, bomo prilagodili zakonodajo za slovenske vrhunske sportnike. Tistim par sportnikom, ki sluzijo milijone letno, zmanjsamo obdavcitev in se bodo vrnili domov. To je edina logicna poteza. Ne pa moraliziranje o domoljubju.

Kalavala ::

Kalavala je izjavil:

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.


Kaj je klečeplazec Groot. Mi običajni smrtniki naj (skupaj s prispevki) za preko 70k letno damo državi cca 68%, klanjamo se pa naj tistim ki dajo državi ob milijonskih dohodkih točno nič? Ti le, bizgec...

kow je izjavil:

Kalavala je izjavil:

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.


Ce bomo pametni, bomo prilagodili zakonodajo za slovenske vrhunske sportnike. Tistim par sportnikom, ki sluzijo milijone letno, zmanjsamo obdavcitev in se bodo vrnili domov. To je edina logicna poteza. Ne pa moraliziranje o domoljubju.


aja, mi ki pa služimo preko 70k, nismo pa športniki je pa kul da s prispevki damoi državi 68%? Fak ju.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Bellator ()

kow ::

Saj se ne rabis klanjati. Tudi gledati ga ne rabis. Samo razlagam ti, da "tvoja drza" ne bo prinesla nobenih rezultatov. Oziroma, se huje. Prinesla bo manj pobranih davkov.

Kar se mene tice, lahko objavimo seznam sportnikov, ki zivijo v Monaku. Pa jih vse bojkotiramo. Samo na koncu se nas bo nabralo vse skupaj ene 100 ljudi, v celi drzavi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

Kalavala ::

A da bi pa toile noro obdavčitev za nas normalne smrtnike malo zmanjšali, to pa ne. Mi smo prasci bogati, ki samo garamo na dolgocajtnih delovnih mestih, ko nas jebe...

Še večji debili smo, eni Tini Maze plačujemo (tudi iz davkov, ki jih jaz plačam) "delo" v policiji recimo. Marš.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Legon ()

Invictus ::

kow je izjavil:

Kalavala je izjavil:

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.


Ce bomo pametni, bomo prilagodili zakonodajo za slovenske vrhunske sportnike. Tistim par sportnikom, ki sluzijo milijone letno, zmanjsamo obdavcitev in se bodo vrnili domov. To je edina logicna poteza. Ne pa moraliziranje o domoljubju.

To je diskriminacija do ostalih. Tak zakon ne boš šel skozi...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Groot ::

Kalavala je izjavil:

Kalavala je izjavil:

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.


Kaj je klečeplazec Groot. Mi običajni smrtniki naj (skupaj s prispevki) za preko 70k letno damo državi cca 68%, klanjamo se pa naj tistim ki dajo državi ob milijonskih dohodkih točno nič? Ti le, bizgec...



Če nisi sposoben ugotoviti da promocija in posredni učinki, ki jih prinašajo Pogačar in vsi ostali naši vrhunski športniki, v državni proračun prinesejo nekajkrat več kot pa bi morebitni pobrani davki od njihovih zaslužkov, potem mi to pove samo za si tipičen zaplankarski šank slovencelj, ki mu gre v nos vse razen lastna rit. Zaradi tvoje riti ni v SLO prišla niti ena oseba zapravit par tisoč EUR, zaradi naših športnikov jih pride pa vsako leto ogromno. Ampak ja, za šank debato je tole preveč naporno razmišljanje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Groot ()

buttcrack ::

Groot je izjavil:

Kalavala je izjavil:

Kalavala je izjavil:

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.


Kaj je klečeplazec Groot. Mi običajni smrtniki naj (skupaj s prispevki) za preko 70k letno damo državi cca 68%, klanjamo se pa naj tistim ki dajo državi ob milijonskih dohodkih točno nič? Ti le, bizgec...



Če nisi sposoben ugotoviti da promocija in posredni učinki, ki jih prinašajo Pogačar in vsi ostali naši vrhunski športniki, v državni proračun prinesejo nekajkrat več kot pa bi morebitni pobrani davki od njihovih zaslužkov, potem mi to pove samo za si tipičen zaplankarski šank slovencelj, ki mu gre v nos vse razen lastna rit. Zaradi tvoje riti ni v SLO prišla niti ena oseba zapravit par tisoč EUR, zaradi naših športnikov jih pride pa vsako leto ogromno. Ampak ja, za šank debato je tole preveč naporno razmišljanje.

sicer me BK kje kdo (ne)plačuje davke, ampak ker is ravno brihta... a če bi jih pa v SLO plačeval, pa ne bi hodili k nam turisti trošit :D :D :D

Zgodovina sprememb…

Kalavala ::

Groot je izjavil:

Kalavala je izjavil:

Kalavala je izjavil:

Pridem če bo odslej davke v Sloveniji plačeval. Drugače se mu naj pa kar v Monacu klanjajo.


Kaj je klečeplazec Groot. Mi običajni smrtniki naj (skupaj s prispevki) za preko 70k letno damo državi cca 68%, klanjamo se pa naj tistim ki dajo državi ob milijonskih dohodkih točno nič? Ti le, bizgec...



Če nisi sposoben ugotoviti da promocija in posredni učinki, ki jih prinašajo Pogačar in vsi ostali naši vrhunski športniki, v državni proračun prinesejo nekajkrat več kot pa bi morebitni pobrani davki od njihovih zaslužkov, potem mi to pove samo za si tipičen zaplankarski šank slovencelj, ki mu gre v nos vse razen lastna rit. Zaradi tvoje riti ni v SLO prišla niti ena oseba zapravit par tisoč EUR, zaradi naših športnikov jih pride pa vsako leto ogromno. Ampak ja, za šank debato je tole preveč naporno razmišljanje.


LOL, iz riti potegnen podatek da kdorkoli pride v Slovenijo izključno zaradi Pogačarja. Ampak ti že veš, ker so ti tako rekli, ponavljate kot mantro, zaplankani idioti. Pa četudi pride kdorkoli, naj ga plačuje turistična industrija če jim toliko prinaša. Sam pa naj plačuje davke tako kot jih vsi ostali. Tina Maze in cel kup ostalih tudi prinaša promocijo in posredne učinke? Sploh ne gre za to. Vladajoči vedo, da je treba narodu dati kruha in iger. Igre dajo radi, tistim, ki vsem ostalim prinašamo kruh pa ko nas jebe. Zaplankan idiot je tist, ki te je naredil.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Legon ()

Invictus ::

Kakšni posredni učinki športnikov? Tega je že zdavnaj konec.

V Tujini folk niti ne ve da je Slovenija v EU, večina pa zanjo sploh ne ve.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

Bellator ::

val46 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Nabijate. A kdo res misli, da bi Pogačar šel na OI, če bi imel namen tekmovati in Urška ne bi šla kljub temu, da bi glede na rezultate morala iti?


Dej, še enkrat preberi kar si napisal, pol pa še nam ostalim razloži, kaj si mislil.


Kaj ti ni jasno :)) :)) Želiš, da ti poenostavim, ker je besedilo prezahtevno glede na tvoje kognitivne zmožnosti?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellator ()

IL_DIAVOLO ::

Ni to glavni razlog, a je seveda to pomagalo pri moji odločitvi. Menim, da si je zaslužila svoje mesto. Je dvojna državna prvakinja v cestni ter tudi vožnji na čas," je na vprašanje, ali je njegova odpoved posledica neizbora Urške Žigart za nastop na olimpijskih igrah, za nizozemski NOS odgovoril Pogačar.


Je vsaj priznal, da je velik otrocaj, ki se ukvarja s stvarmi, ki sploh niso del moske reprezentance.

Skoda ker ga Urska dela karakternega invalida.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Legon ()

val46 ::

A je zvezdica spet prišla na plano? Ojej ojej. Sam še on se je manjkal v tej debati! Pogija se je že lotil, Tine tudi, sam čakam kdaj bo še Dončiča prvleku v debato.

blink ::

blink je izjavil:

"V sredo, 24. julija 2024, v Ljubljani pripravljamo sprejem za Tadeja Pogačarja, velikega zmagovalca Dirke po Franciji. Tadej bo v Ljubljano prikolesaril in vabimo vas, da ga pozdravite že na njegovi poti do Kongresnega trga, kamor bo predvidoma prispel ob 18. uri.
Kje lahko spremljate Tadeja?

Tadej Pogačar se bo na sprejem v Ljubljano pripeljal na kolesu, spremljali ga bodo mladi kolesarji mladinske ekipe Pogi Team UAE Generali.
Predvidoma ob 17.30 se bodo na pot odpravili v Tacnu. Pozdravili jih boste lahko ob Tacenski, Celovški, Gosposvetski in Slovenski cesti, od koder bodo zavili na Kongresni trg, kjer bo osrednji sprejem našega kolesarskega asa."


https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/ta...

TV prenos na Tvslo 2 ob 18:00


Ob 20h pa se sprejem v Komendi.
https://www.komenda.si/objava/962117

Kalavala ::

val46 je izjavil:

A je zvezdica spet prišla na plano? Ojej ojej. Sam še on se je manjkal v tej debati! Pogija se je že lotil, Tine tudi, sam čakam kdaj bo še Dončiča prvleku v debato.


zvezdica je tebi na možganih zrasla. Dončič je davčni in dejanski rezident Texasa in ne more špilat iz Ljublajne. Mu nimaš kaj rečt. Temle kolesarskih utajevalcem pa komot. Jaja, boste zdej začeli nabijat kako Pogi dejansko stanuje in živi v Nici. Celo morbit, ampak tja se je odselil izključno zaradi tega da mu slo davkov ni treba plačevat. Podn.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Legon ()

val46 ::

Je že vredu. S tebi podobnimi se ne mislim ukvarjat.

Kalavala ::

Hah, smeško, si se pa moral vpičiti v moj post a ne. Ja, revežem na minimalcu, ki sami nič ne plačujete je seveda vseeno. Glavno da imate igre.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Legon ()

Franz21 ::

Tadej Pogacar says decision not to select girlfriend Urska Zigart helped sway Olympic no-show

https://www.theguardian.com/sport/artic...
««
85 / 94
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Olimpijske igre Francija 2024 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šport
21910253 (3090) Hypathia
»

Doping v vrhunskem športu

Oddelek: Loža
434065 (1757) nokken
»

Tour de France 2017 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5411322 (9024) harvey
»

tour de france

Oddelek: Loža
333568 (2859) IČA

Več podobnih tem