» »

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Temo vidijo: vsi
««
37 / 100
»»

kow ::

Edina logicna poteza trenutno je, da je pomocnik. In meni se je vedno zdel profesionalec. Pac pomaga na zacetku klanca in vlece dokler gre. Nato nadaljujejo drugi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Telbanc ::

Zimonem je izjavil:

Za Rogliča je tour zgubljen. Tudi tjv super juicei mu ne bodo pomagali. Bodo vseeno druge ekipe.branile.svoje pozicije. Je pa pokazal svoj pravi obraz ob veseljačenju za svojega kolega iz ekipe. Tipičen izdajalec.

Roglič je dobr igral. Pogačar je nasedu in se strošil. Ni še vsega konec,k zej je Roglič mal preveč zaostal, in Pogačar ne bo šel več na isto finto. Sam zaj je druga situacija, noben ne bo več vleku Pogačarja za sabo in tud dons se bo zadeva slabo končala za Pogačarja, k je po moje on preveč masiven za hribolasca. Tko da +5 minut mu dons ne gine. Vse skup, če ne bo še kej hujšga, k zaj so ga pogruntali, da je na klancih tanek... in bojo uletavali, mal ta mal uni, da ga zmatrajo. Plus noben ga ne bo vleku, vsak bo gledu strogo svoje interese.

Rogličeva šansa je v pobegu, k zaj ga noben nima več za nevarnega k ma tak zaostanek.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Invictus ::

A je kje stran, ki kaže trenuten vrstni red v živo?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zvezdica27 ::

je, ja, sam ne vem na pamet. procyclingstats al kaj že...

v glavnem, Roglo lahko sovraži kdor če, še najbolj ker ne plačuje davkov (saj jih tud pogi ne), ampak nikakor pa ne za včeraj. naredil je vse prav, da imajo rumeno. on dela za plačo in to je ekipni šport. ne on ne konas ne pogi in niti sagan ne morejo nič in nimajo za burek brez ekipe.

Včeraj je po dolgem času Jumbo delovala fakin prva liga. ampak... ineos tudi! Pazimo Ineos....

zz

Zimonem ::

Rogla je fenomen. Iz eksplozivnega športa v vstarjnostni šport. Pa ti ič ravno tako.

Groot ::

Invictus je izjavil:

A je kje stran, ki kaže trenuten vrstni red v živo?

Na uradni strani od Tour de France imaš live center, kjer vidiš tudi stanje na cesti v živo.

Anney ::

Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Badwolff ::

Firstcycling js gledam.

Pogi je danes dobro izgledal. Se je v igri.

xseki ::

Na kateri etapi še lahko izniči zaostanek? LOURDES > HAUTACAM? CARCASSONNE > FOIX?

Ta Jonas deluje res dobro.

Deluje dobro. Tako kot je Pogi deloval dobro vceraj. Do zadnjih 10km.
Jonas lahko pade, lahko ga zdela dolzina dirke, lahko zaradi kovida izgubi pomocnike itd.

Pogi je se vedno v igri in se zdi najbolj nevaren tekmec.

vilonja ::

Bravo Froome. Jonas in celotna JV zgledajo izredno močni, zdaj pa počakajmo dolomite pa se bo pokazalo kar se pač bo. Primož je pa danes dobro vlekel, samo hitro ga je zmanjkalo, se pozna padec.
Upam, da pri Tadeju ne bo virus še naprej klestil, danes je odletel še vodja ekipe.

Kake Dolomite???? Spet en Amerikanec , brez osnovnega znanja geografije , ki drugi gleda tour.

Se ti iskreno opravičujem, sem zamenjal s Pireneji, nevem zakaj ampak sem. Upam da te ni preveč iz tira vrglo.
Torej 17-18 etapa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Samael ::

Zimonem je izjavil:

Kake Dolomite???? Spet en Amerikanec , brez osnovnega znanja geografije , ki drugi gleda tour.

Daj, nehaj že klovna iz sebe delati s tem pol pismenim zmazkom, brez vsakršne zmožnosti neke osnovne komunikacije. Zakaj sploh hodiš v tovrstne teme, ki bi lahko bile čisto ok debate, če vanj ne bi zahajali prenapeti padalci tvoje sorte?
Povsem zanesljivo ti lahko povem, da Anney ni tu od včeraj in da se da z njim o kolesarstvu prav fino razpravljati.
Kdaj nismo enotnega mnenja, zagovarjamo kaj bolj, drugič manj goreče. Kdaj se tudi zmotimo itd ... in vse to je del neke normalne, zrele komunikacije, prav nobene potrebe pa ni, da se ukvarjamo še s tvojimi izpadi oz. da nas izkoriščaš za dnevno varstvo.

Če imaš osebne težave bom za moment offtopic in ti dal par cifr, pa pokliči, nam tu daj pa mir.

Zaupni telefon Samarijan
Telefon: 116 123
(24 ur na dan, brezplačno, anonimno)

Klic v duševni stiski
Telefon: (01) 520 99 00 (med 19. in 7. uro)

PRISLUHNEM TI – Telefon za pomoč v stiski
Telefon: 031 50 60 50 (pon-pet: od 16:00 do 20:00)
Samael != Samuel

Ti maš hude težave fant. Pravnica od tega kar napovedujeta ni niti v vzporednih vesoljih. Kje šele na pisti. Ne da se kdaj zmotite samo navijače ene vsaj osnovne analitike nisi zmožen.

endelin ::

Roglič bo delal tako kot bo rekla ekipa. On vleče mastne milijone in rekel bi, da bo ob Vinegardu. Če Vinegard ta tour dobi bo začrtan kapetan tudi za naprej. Morda pa Primož gre spet na Giro. Tour šanso je žal zapravil 2020.

Pogačar ima še vse šanse. Ampak treba bo zmanjšati zaostanek. To je malo dosti za kronometer. Vinegard bo v rumenem vozil kronometer svojega življenja. Jaz se ne bi zanašal da bo Pogačar ponovil krono iz 2020.

Če uspe Pogiju to zmagat bo to eden večjih podvigov v kolesarstvu nasploh. Vinegard ima izredno močno ekipo. Pogi bo kmalu brez ekipe.

Saj Primožu kaj dosti drugega ne ostane. Tudi Tadej je lani po Baskiji pomagal McNulty-ju. Pa je imel v GC bistveno manjši zaostanek kot Primož letos na tdf.

endelin ::

Ma meni je nerealno kako je folku čudno, ko je Roglič pomočnik. Ja kaj naj bi bil letos ko je njegov moštveni kolega dosti boljši? Valda bo delal tisto kar bo v interesu ekipe. Roglič je prvi pomočnik in delal bo naloge pomočnika.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Ma meni je nerealno kako je folku čudno, ko je Roglič pomočnik. Ja kaj naj bi bil letos ko je njegov moštveni kolega dosti boljši?

Saj večinoma ljudje to vemo, vendar je eno želja, drugo pa realnost. Včeraj se je še tekmovalo, danes so vloge bolj jasne. Marsikdo bo pa že z mislimi na Vuelti. Drugače pa, bolj kot ne tudi sam vidim zadeve tako, kot si jih opisal v predhodnem postu.
Samael != Samuel

Itak pa Roglič spet ni napadalen tip kolesarja. Njegov zadji pobeg je bil ravno kontra trasa današnjega začetka etape iz galibera prek lautareta do briancona. Ok takrat se je nabralo eno vas prej serre chevalier.

wcpapir ::

endelin je izjavil:

Ma meni je nerealno kako je folku čudno, ko je Roglič pomočnik. Ja kaj naj bi bil letos ko je njegov moštveni kolega dosti boljši? Valda bo delal tisto kar bo v interesu ekipe. Roglič je prvi pomočnik in delal bo naloge pomočnika.

Folku ni jasno ker misli, da gleda svetovno prvenstvo. Enako jim ni jasno kao zakaj vsi ne navijamo za Pogacarja, ker je slovenec.

JV kaze svojo superiornost s taktiko, kar tako naprej.

Samael je izjavil:

endelin je izjavil:

Ma meni je nerealno kako je folku čudno, ko je Roglič pomočnik. Ja kaj naj bi bil letos ko je njegov moštveni kolega dosti boljši?

Saj večinoma ljudje to vemo, vendar je eno želja, drugo pa realnost. Včeraj se je še tekmovalo, danes so vloge bolj jasne. Marsikdo bo pa že z mislimi na Vuelti. Drugače pa, bolj kot ne tudi sam vidim zadeve tako, kot si jih opisal v predhodnem postu.

Ma nehaj navijati pa tvoji pobegi pa šprinterji... A Bora , pa adj ga bodo pa gledali da jim krade mesta v generalni razvrstitvi???? Nekaj je navijaštvo drugo je pa brazglavo trapanje. Vlasovu se gotovo gre za njegovo pozicijo.

Zimonem je izjavil:

Samael je izjavil:

endelin je izjavil:

Ma nehaj navijati pa tvoji pobegi pa šprinterji... A Bora , pa adj ga bodo pa gledali da jim krade mesta v generalni razvrstitvi???? Nekaj je navijaštvo drugo je pa brazglavo trapanje. Vlasovu se gotovo gre za njegovo pozicijo.

A nismo okoli tega že razščistili, kaj je hipotetična situacija, zgolj misel (oz. navržena kost, kot sem se izrazil včeraj) kot nekaj o čemer se je dalo debatirati in pa kaj je trditev, ki je nastala v tvoji lastni betici in jo zdaj pripisuješ drugim?
Recimo, jaz sem povsem prepričan, da včeraj ni nihče trdil da se bo zgodilo kakorkoli drugače, kot poteka - in da gre pri tem, tvoji nezmožnosti neke normalne komunikacije, debate ... zgolj za tvoje osebnostne motnje. In da se posledično zdajle s teboj ukvarjam zgolj zato, ker ob tej uri nimaš več dnevnega varstva.
Prosim naredi nam uslugo. oz bodi tako okej in jo naredi meni, ter spokaj iz te teme srat s svojimi psiho izpadi v kakšno drugo.
Ta tema, ena redkih prijetnih na forumu, v kateri nas bo večina dokaj normalno debatirala tudi, ko boš ti že davno sral v kakšni drugi, je lahko precej okej in večino časa tudi je - dokler vanjo ne pride kakšen psiho padalec tvoje sorte.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

jl ::

A ima Pogačar realno še kaj možnosti? 17., 18. etapa, ampak glede kako so danes kolesarili JVT, po mojem malo verjetno, če ne bo kakšnega padca Jonasa... Drugače pa, a gredo še komu navijači na živce...ker to da jim telefone pred obraz dajejo, polivajo z vodo, trepljajo, prižigajo bakle, da se vse kadi, skačejo pred kolesi...nekaj je navijanje, tole mi je pa čisto nespoštovanje športnikov...

Za vsakega drugega bi rekla malo verjetno. Razen za Tadeja. Vseeno je verjetnost majhna. Ampak prevečkrat je naredil kakšno štalo. Težko je pri njem govorit kaj je realno. Večji del njegovih zmag so bile sur realistične glede na doktrino kolesarstva zadnjih 10 let. Mislim pa da se je tokrat opekel.

GupeM ::

jl je izjavil:

A ima Pogačar realno še kaj možnosti? 17., 18. etapa, ampak glede kako so danes kolesarili JVT, po mojem malo verjetno, če ne bo kakšnega padca Jonasa... Drugače pa, a gredo še komu navijači na živce...ker to da jim telefone pred obraz dajejo, polivajo z vodo, trepljajo, prižigajo bakle, da se vse kadi, skačejo pred kolesi...nekaj je navijanje, tole mi je pa čisto nespoštovanje športnikov...

Uf ... navijači ... Mi ni jasno, kako UCI ne ukrepa pri tem. Bakle bi morale bit strogo prepovedane. Če te dobijo z baklo, bi ti morali na fris dat gasilski dihalni aparat, v jeklenko pa dim od bakle. Potem pa za kazen pospravit vse smeti, ki jih navijači pustijo na tistem vzponu, na katerem si prižgal baklo. Od spodaj navzgor. Brez pavze.

Ali pa v predvčerajšnji etapi, ko je un model z (Belgijsko?) zastavo na drogu tekel ob Vingegaardu in mu drog skoraj zapičil med špice kolesa. Sploh se ne zavedajo, kaj počnejo. Vidijo itak nič, ker dajo vse od sebe, da sploh lahko lovijo kolesarja ko z/za njim tečejo. Če se takrat nekdo za njimi odloči za napad, ga sploh ne bojo videli in ne more napasti. Ker bedaki ne morejo normalno navijat.

Pri formuli ena ali pri reliju naj dovolijo navijače na stezi, me zanima koliko teh ta pogumnih bo takrat stopilo na stezo.

Zimonem je izjavil:

Kak Amerikanec? (hint: ni Amerikanec)
Kako brez osnovnega znanja geografije? (hint: ni brez osnovnega znanje geografije)
Kako drugi gleda tour? (hint: manjka ti črka č)
Zakaj presledki pred vejicami? (hint: vejica je levostično ločilo)

Kaj naj rečem? Tristavčna poved z vsaj 5 napakami. Si goljufal že v prvem razredu OŠ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

mancini ::

Samael je izjavil:

Ja, jaz očito prvič gledam tour, to je pa ja vsem nam tu že leta jasno, medtem ko imaš ti zgolj težave z razumevanjem prebranega in ti neka debata, zgolj debata, predstavlja težavo.
Nekaj od tega zgoraj ni res :)

Vedno se ve kdo so ubezniki in ce predstavljajo nevarnost v skupni razvrstitvi. Na ta nacin glavnina nadzoruje pobege. Kako ti to ni jasno.
Ce nekomu pustijo da ima v pobegu 15-20 min prednosti, mu to pustijo z dobrim razlogom.
In tega v nobenem primeru ne bi dopustili Roglicu, niti hipoteticnem.

val46 ::

Ma Rogle še v beg ne bi spustili, kaj šele da bi mu dopustili prednost 15-20min. Vsakič ko bi poskušal, bi ga najbrž druge ekipe pokrile. Nenazadnje, takega tekmovalca noče imeti v pobegu nihče, ker če bi pogel prišel do konca, je velika verjetnost, da je zmaga že oddana.

No, zdej, ko zaostaja preko 21min ga celo morda spustijo v pobeg. Ampak pomoje ga niti ekipa ne bo pustila da gre, ker nenazadnje, mora pomagati zadaj braniti rumeno majico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: val46 ()

mancini je izjavil:

Samael je izjavil:

Ja, jaz očito prvič gledam tour, to je pa ja vsem nam tu že leta jasno, medtem ko imaš ti zgolj težave z razumevanjem prebranega in ti neka debata, zgolj debata, predstavlja težavo.
Nekaj od tega zgoraj ni res :)

Vedno se ve kdo so ubezniki in ce predstavljajo nevarnost v skupni razvrstitvi. Na ta nacin glavnina nadzoruje pobege. Kako ti to ni jasno.
Ce nekomu pustijo da ima v pobegu 15-20 min prednosti, mu to pustijo z dobrim razlogom.
In tega v nobenem primeru ne bi dopustili Roglicu, niti hipoteticnem.

Pa jo? Še vedno, da se ga lovi v momentu, ko/če skoči z nekom naprej? Kje je tista meja, ko bi danes team začel navijati in loviti Rogliča - s tem pa tudi svojega lastnega kandidata za etapno zmago z njim? Dajmo postaviti tu stvari malce v kontekst no.

val46 je izjavil:

No, zdej, ko zaostaja preko 21min ga celo morda spustijo v pobeg. Ampak pomoje ga niti ekipa ne bo pustila da gre, ker nenazadnje, mora pomagati zadaj braniti rumeno majico.

Verjetno ja (saj to ves čas govorim ...), ampak saj na ravninski ni nek faktor, da je priliman na peloton in je to, da imaš nekoga spredaj prej prednost, kot minus. To da ga pustijo naprej je lahko prej del taktike JV, kot pa karkoli drugega.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

lp,

če bo roglič sšel v pobeg, bo šel samo če bo frej, kar ni verjetno, ali ker bo to interes ekipe. Mislim da ne bo.

Pogi rabi samo ene 2x po 20 sek dobiti, pol bomo pa gledali TT, kot 2010. Še zdaleč ni konec.

Rogla toura ne bo osvojil, nikoli po moje, ampak kaj za to, ima 3 vuelte, en spomenik in olimpijsko zlato. respect (še davke naj plača...)

zz

No no dajmo se malce umirit glede sposobnosti Pogačarja da na TT pridobi proti Vingegaardu minuto ali pa še več. Letošnji TT je precej drugačen kot tisti iz 2020. Resda tudi z zaključkom navzgor, ampak s precej krajšim in tudi položnejšim klancom. Pogačar je proti Vingegaardu vseeno favorit, ampak tudi slednji niti približno ni slab v TT in je glede na profil težko verjeti da bi se ponovilo 2020. Je pa seveda vse mogoče.

če bi včeraj pridobil vsaj 10 sek (pa ni), pa še ene 2x... pol pa ni več neverjetno... mora pa to dol zbit v pirenejih nujno. Al pa to in hkrati še 2x bonifikacija...

TT je sicer daljši, ne pa ekstremno dolg, je pa flat z zelo kratkim klancem... hja... tole bo težko več kot kake pol minute razlike... škoda da Roglič ni imel take šanse 2020, sam tedaj tudi ni bilo tako brutalnih gorskih etap...

V glavnem, v igri je padec, defekt, karkoli, sam to mora zbit dol na kako minuto, pol pa bomo gledali TT, sam Vingo izgleda edini na Pogačarjevi ravni.

Pustimo to... kaki boj sta včeraj imela Mtthews in tisti Italijan. uf. noro. Do je blo po moje do absolutne daske in svaka čast Matthewsu, to je bilo epsko...

zz

Roglič pa zapušča letošnji tour so sporočili iz Jumba Visme. Najprej bo šel na "zdravljenje" in rehabilitacijo po poškodbi rame, potem pa če bo njegovo stanje tako, da lahko napade skupno zmago na Vuelti, gre tja, sicer se bo raje pripravljal za enodnevne jesenske klasike. Osebno upam, da gre na Vuelto in v primeru da bo tam tudi Pogačar, da končno vidimo spet enkrat ta dvoboj in takrat upam da brez kakih padcev in zdravstvenih težav.

Ja škoda res za Primoža. Je pa očitno poškoda kar huda, da je vseeno odstopil, ker bi ga v Pirenejih še kako potrebovali. Se je pa že včeraj videlo da očitno vse skupaj prihaja za njim, ko je vsaj dvakrat spustil glavnino.

Upam da se sedaj sestavi in gre na Vuelto. Skupaj s Pogačarjem bi lahko pripravila kar hudo dirko.

Ma če mene vpršaaš, edino logično početje Jumbo Visme. S tako poškodbo in navijanjem tempa Pogija v Pirenejih, bi verjetno lahko bolj malo pomagal Jonasu. Tako da je edino pravilno da ga pošljejo domov v miru zacelit poškodbe in se potem pripravit na Vuelto. Vingegard tja najbrž ne bo šel tako da jim potem ostane za Vuelto edini kapetan Roglič. Če bo Jonas preveč utrujen in bo izpustil Vuelto, poleg tega pa da še Rogla ne bi bil 100%, bi bila Vuelta za Jumbo izgubljena že pred štartom najbrž. Če dobro pogledaš po ekipi, razen nju dveh nimajo enega pravega kapetana za skupno. Poleg tega je na touru dejansko najboljša ekipa kar jo Jumbo premore in ob branjenju rumene majice do zadnjih atomov moči, bodo vsi ti ki so še tu, najbrž kar fajn utrujeni na koncu toura. Tako da resnično upam, da se Primož poštima, ker tudi če gre na vuelto, dvomim da bo imel tako močno ekipo, kot jo ima sedaj Jonas.

FoxKnox ::

Zdaj se malo zamislite tisti, ki ste Primoža silili v beg na Galibier ali pa kakšen drugi prelaz v preteklem tednu.Če se celo leto pripravljaš za en tritedenski dogodek in potem na njem odstopiš ni šala.Trpel je kolikor je zdržal, ko ni zmogel več je odstopil .

AtaŠtumf ::

Škoda za Rogliča, da mu zaradi poškodbe, že drugič ni uspelo končati Toura.

Poteza je pa 100% logična in pametna, osebno sem celo pričakoval, da bo že prej odstopil, saj izpah ramena ni mačji kašelj, kakor tu uni sanjajo!

Pa saj ni bila kriva rama , ampak bolečine v križu. A tibsplohbspremljas dirko?

Jumbo se bo ja danes cela razletela na cesti, kaj pa tej jim je.

Zvezdica27 je izjavil:

še davke naj plača...

Saj jih, tam kjer je davčni rezident.

Aja, sam to ni Zlovenija... Pa so Slovenceljni fovš...

nl ekipa, slo drž, prebivališče v eu davčni oazi (sam je večkrat omenjal francijo kot glavni teren treningov). naj se prijavi v f in bom tiho.

saj vem, da ne razumeš, a razmisli: kaj če bo zdaj šel v ukc na pregled rame ali hrbta, a vplačal dohodnine ni? še vedno športnik slovenije?

zz

llc ::

Ja ja, za ta hrbet se je že prijavil na pregled pri ortopedu, dobil je termin februar 2024.

Zvezdica27 je izjavil:

nl ekipa, slo drž, prebivališče v eu davčni oazi (sam je večkrat omenjal francijo kot glavni teren treningov). naj se prijavi v f in bom tiho.

saj vem, da ne razumeš, a razmisli: kaj če bo zdaj šel v ukc na pregled rame ali hrbta, a vplačal dohodnine ni? še vedno športnik slovenije?

zz

On je prijavljen v Monaku, ker mu ustreza zaradi treningov. In davkov >:D.

Mislim, da ne bo šel v UKC na pregled k zdravniku, ima TJV kar svoje in v Sloveniji ne rabi nobene storitve več.

Plačuje privat zdravstveno zavarovanje kaki švicarski zavarovalnici, kjer najbrž letno da manj, kot bi mu vzela Slovenija pei njegovih dohodkih in dobi bistveno več storitev, boljše in predvsem hitrejše...

Ti pa v jok in na drevo, ker mesečno ne zaslužiš toliko kot on na uro...

llc je izjavil:

Ja ja, za ta hrbet se je že prijavil na pregled pri ortopedu, dobil je termin februar 2024.

Prej 2034... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Tiger ::

Zvezdica27 je izjavil:

Roglič je prijavljen v "davčni oazi" Monaco (Monte Carlo).

wcpapir ::

Zvezdica27 je izjavil:

zz

Športniki si plačujejo zavarovanja in imajo ustrezna doplačila oziroma jim zavarovalnice v znak sponzorstva dajo dobro ceno. Naprimer Eden od naših profi kolesarjev ima pri eni slovenski zavarovalnici zakupljena vsa zdravstvena zavarovanja, dobro ceno pa je dobil, da ne rabi plačati doplačila za profi športnika, ampak samo isto kot navadni smrtnik. Čisto vsi imamo možnost to plačevati in odjeb*** javno zdravstvo. Čakalne dobe so merjene v urah ne mesecih ali letih.

GupeM ::

llc je izjavil:

A resno? Kar tako ga bojo spustili preko vrste? To res ni fer ...

/s

xseki ::

Če je eden od sponzorjev ekipe zavarovalnica imajo ponavadi vse stroške zavarovanja športniki že pokrite. Mislim, da je tako pri NK Maribor preko zavarovalnice Sava.

Danes in naslednje tri dni pa bo spet zabavno, Tadej je rekel, da bo napadal kjer bo le mogoče, Jumbo je malo okrnjena, bomo videli kako ga bodo pokrivali. Na klancih pa bosta z Jonasom tako ali tako sama, nekih pametnih pomočnikov več nimata, ne eden ne drugi. Bomo videli, me prav zanima razplet, kdo bo močnejši in vzdržljivejši in kakšne taktike bodo ubrali in eni in drugi. Pa na Ineos se ne sme pozabiti, tudi ti še lahko vskočijo.
««
37 / 100
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Olimpijske igre Francija 2024 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šport
21911688 (4525) Hypathia
»

Doping v vrhunskem športu

Oddelek: Loža
434263 (1955) nokken
»

Tour de France 2017 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5411588 (9290) harvey
»

tour de france