» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
133 / 181
»»

Tomson ::

Koda sicer je za EU skladišče za 140€, ampak je trenutno OutOfStock in ni možno naročilo, HK skladišče trenutno brez kode, še preverim in sporočim če bo kmalu zaloga ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

pierch ::

@Tomson: Dobil Xiami Mi pad 4 plus, brez dodatni stroškov. Hvala!

Sedaj pa vprašanje, a je možno nekako obiti 360 ur čakanja, da si lahko unlockaš bootloader? Fotr namreč hoče met slovenščino in moram flashat EU rom.
Pierch

flameir ::

Kja pa DJI Mavic Air?

Dimnik ::

Tomson je izjavil:

Zato pa pravim, da se umiri in ne obtožuj po nepotrebnem in ne zavajaj sam, ker niso vse pošiljke istega artikla cenejše iz AE, saj tudi v nadaljevanju sam priznavaš, da če nimaš sreče, si na istem, v prvem postu pa glasno pišeš kako je bolj ugodno. Ja, je, če imaš srečo, sicer pa ne. Sedaj pa "lets move on" ...

No in zakaj nebi pobal dobit ceneje, če se da?

SumTingWong ::

Ker Ale123 želi le najboljše za nas, je priporočil Aliexpress za 45€, namesto Banggood za 33€ (EU Priority Line).

https://www.banggood.com/TKSTAR-TK905-W...

Same thing, different branding.

BOCo. ::

pierch je izjavil:

Sedaj pa vprašanje, a je možno nekako obiti 360 ur čakanja, da si lahko unlockaš bootloader? Fotr namreč hoče met slovenščino in moram flashat EU rom.

Ni možno, pač čakaš

lippi ::

Kodrnusa je izjavil:

Jaz sem naročil OP6 6/64 in je prišel s folijo na ekranu in v zapakirani škatli. Kaj to govorite da so samo v vrečki... Jesos

@Kodrnusa - Nikjer nisem napisal, da dobiš napravo v vrečki, ampak da je škatla v kateri se nahaja naprava brez zaščitne folije (spodaj sem prilepil tudi enega od komentarjev), kar da misliti, da je izdelek lahko bil že odprt / rabljen. Po vrhu pa škatlo z napravo ne zaščitijo dodatno, ampak jo dajo samo v plastično vrečko, tako da je direktno izpostavljena vsem udarcem med transportom. Telefon v škatli pa ima na hrbtni strani vse original nalepke / imei, itd..

Si tudi sam dobil tako?

Dimnik ::

SumTingWong je izjavil:

Ker Ale123 želi le najboljše za nas, je priporočil Aliexpress za 45€, namesto Banggood za 33€ (EU Priority Line).

Ej, priporočil sem iz ae kjer sem ga sam dobil za 32e, ker je bil omenjen iz gb za 43e kao v flash sale...evo tvoj link je dokaz, da se dobi še ceneje...to je bil moj point

pierch ::

BOCo. je izjavil:

pierch je izjavil:

Ni možno, pač čakaš

Eh ja...bo pa čakal. Tnx!
Pierch

odgovornost ::

expedited shipping je brez carinjena?

Zgodovina sprememb…

@pierch:
preveri malo na tej strani za odklep brez čakanja, če še to deluje - KLIK ...

danko_ror:
Expedited shipping je brez dodatnih stroškov le v primeru naročila iz EU skladišča (Fast-xxx), sicer obvezno Prioirty Line ali Belgium Registered/Unregistered ...

Gregor P ::

Ena prvih stvari, zakaj AE načeloma rajši ne, GB pa da, ker slednji ponuja možnost plačila prek paypala; za mene kot kupca je to pač ena pomembna informacija več pri nakupu (oz. v kakšno ruleto se spuščam).

Mimogrede ko na AE klikneš na "buyer protection" in tam potem na "terms and conditions" te vrže nazaj na prvo stran. Do menija spodaj, pa te skorajda ne spusti zaradi "večnega scrollanja". Sicer najdeš te INFO tudi prek pomoči uporabnikom https://helppage.aliexpress.com/buyerce...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor P ::

PayPal ima določen renome in s tem tudi tista stran, ki omogoča plačilo prek PayPala; tudi če te možnosti sploh ne uporabljaš.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

111111111111 ::

SumTingWong je izjavil:

Ampak opis pa zmaga: TKSTAR TK905 Waterproof GPS GSM GPRS Tracker Locator 5000MAH For Car Vehicle, Pet, Kid, Old Man

Kodrnusa ::

Isto je bil zapakiran, kot naročen iz oneplus strani.. sem naročil oba in je bilo isto. Folijo sem moral odrezat iz škatle. imei nalepljen na zadnji strani telefona
...

Mare2 ::

Groot je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Tudi če se ustavi na carinski pošti, pride z dajatvami toliko kot na gb kao flah sale ali pa ugodno kodo....

Ja imam ogromno naročil iz ae in mi je vse jasno

V tem primeru pač greš na rizik, saj če se ustavi na carini si na istem kot če bi vzel iz gb,

Zato pa nujno priporočam extension za browser, da lahko vidiš pretekle cene

Tole, kako se imenuje ta extension za browser?

alkoo ::

A mi lahko kdo da direktno številko carinske pošte? Jaz najdem samo splošno številko pošte slo in potem po odzivniku čakam v prazno...

Jaz namreč nisem imel sreče kot Dipling, pošiljka se je dejansko izgubila, ko je šla iz PLC LJ in pošta ne ve kje je. Razmišljam, da bi poiskusil klicat še na carinsko pošto, če je paket slučajno šel tja po pomoti. Potem pa še direktno DHL DE kot zadnja možnost. Gearbest se nikakor noče pobrigat za paket, oni bi samo čakali na nek njihov rok dostave. Zdaj jim "grozim" s PP dispute če bo kaj zaleglo...

gregor ::

Groot ::

Mare2 je izjavil:

Groot je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Tudi če se ustavi na carinski pošti, pride z dajatvami toliko kot na gb kao flah sale ali pa ugodno kodo....

Ja imam ogromno naročil iz ae in mi je vse jasno

V tem primeru pač greš na rizik, saj če se ustavi na carini si na istem kot če bi vzel iz gb,

Zato pa nujno priporočam extension za browser, da lahko vidiš pretekle cene

Tole, kako se imenuje ta extension za browser?

Sam uporabljam tegale: https://chrome.google.com/webstore/deta...

Jih je pa sicer več, ampak tale se dobro obnese in deluje tako na Gearbest kot tudi Aliexpress

lithium ::

Z GB sem preko priority line naročil telefon. Zadnje stanje je tole. Sumljivo dolgo potuje iz Nemčije. Je kdo doživel kaj podobnega ali pa so nekoga zasrbeli prsti?

10.01.2019 DE-04158 Oddaja pošiljke / prevzem pošiljke ob sprejemu
12.01.2019 DEREGA Odprava iz izvozne izmenjalne pošte
Neuradni Telemach forum https://red-pill.eu/forum070

vonmimek ::

tudi meni piše isto in isti datumi za 3 izdelke, zanimivo pa je da sem jih kupil iz aliexpresa... me zanima v čem je problem...

6151 ::

lithium je izjavil:

Z GB sem preko priority line naročil telefon. Zadnje stanje je tole. Sumljivo dolgo potuje iz Nemčije. Je kdo doživel kaj podobnega ali pa so nekoga zasrbeli prsti?

Kdaj si to naročil? Priority line traja tko 14 dni

Mamaplata ::

Kaj se grejo to pri GB.
2.1.2019 ko je bila še na zalogi, naročil (za kolega seveda) MI BAND 3, plačal. Danes pa pogledam stanje naročila pa vidim da sploh še niso poslali. Še več, sploh jih nimajo na zalogi :/ Niti se noben ni spomnil obvestit, da je zaloga pošla al karkol.
Kaj naj mu zdej rečem ?

Zoro3 ::

Tudi jaz sem dobil svoj OP6 8/128GB original zapakiran, na njem zaščitna folija in vse...

6151 je izjavil:

lithium je izjavil:

Kdaj si to naročil? Priority line traja tko 14 dni

Naročeno 25/12/2018. Ampak saj se prej ne pokaže na sledilni številki, do takrat, ko gre iz Nemčije (priority line).
Ponavadi je bila zadeva v dveh dneh in Nemčije tukaj, sedaj pa mrk...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lithium ()

SumTingWong ::

Kolikor mi je znano, tole ne gre iz Nemcije, samo sledilna kaze tako. Bos se par dni cakal na izdelek.

Konlov ::

Koliko bom plačal, ker sem za vrednost 25€ narobe kliknil dostavo?

Kodrnusa ::

22% davka plus 5€ carinskega postopka

polde66 ::

Ko naročate je dobro pogledati kdaj se bo zadeva pošiljala. Pač je treba biti pozoren tudi na to.
polde

@Mamaplata:
v CN099 skladišču naj bi bila zaloga. Če si naročil iz drugega skladišča se preko LiveChat supporta ali Ticketa dogovori, da pošljejo iz skladišča kjer je zaloga. Če potrebuješ pomoč, sporoči na ZS.

@Konlov:
kot je navedel Kodrnusa. Ko boš imel račun carinske pošte mi sporoči, da ti pomagam uredit refund teh dodatnih stroškov ...

Konlov ::

Tobro, 10€ bom že prebolel. Sem mislil, da so kakšne tožbe ipd. Drugače pa čisto moja krivda. Pač prehitro kliknil...

Dipling ::

Je kakšna koda za YeeLight 480 iz EU skladišča?
Hvala.

Za EU skladišče je dan nazaj potekla koda, je pa trenutno tale opcija:

- Yeelight 480 SimpleRound s kodo: GBAFFYL551 iz 66€ na 58€

jest10 ::

A je tudi kakšna luč z visokim CRI brez dalincev in podobne šare?

knap ::

ali se morda lahko dobi kodo za tole zadevo...
da pride cca 20 usd, takšne so cene na AE

AE
https://www.aliexpress.com/item/Origina...

GB
https://www.gearbest.com/upright-vacuum...

Hvala

LP

@jest10:
Saj lahko tudi Yeelight uporabljaš kot navadno luč, ker imajo, kolikor gledam vsi modeli (320/450/480/650), nadpovprečno visok CRI, up to 95 CRI, kar je za sodobne luči super, jih je večina do 90 CRI ... od čisto navadnih, pa nisem našel nič pametnega ...

@knap:
preverim ...

knap ::

hvala :)
raje kupim na GB kot na AE :)

lp

Bauka ::

Tomson bi prosil ce se lahko pozanimas kdaj bo tole spet iz EU skladisca navoljo ce se da:

Hvala

barakus ::

@knap podobno (Vileda) metlo mislim da imajo v Sparu v akciji za 19.99

V0RT3X ::

Bauka je izjavil:

Tomson bi prosil ce se lahko pozanimas kdaj bo tole spet iz EU skladisca navoljo ce se da:

Hvala

https://www.mishop.si/xiaomi-jimmy-jv51...

tle te dejansko skor isto pride

carota ::

lithium je izjavil:

Identično pri meni. Naročeno 27.12., en GSM s priority line ... Me je že začelo skrbet ...

brkavi ::

Narocu sm Yeelight 480 in izbral dostavo prek DHL, sedaj pa je bila posiljka predana posti slovenije... Je to ok?

r3dkv1c4 ::

"pošiljka se je dejansko izgubila, ko je šla iz PLC LJ in pošta ne ve kje je"

Vprašajte se, kako je možno, da se v tem času, pri takšni tehnološki podpori, paket izgubi?

No, ne izgubi se.
Pakete na Pošti Slovenije namenoma skrivajo, ker nimajo dovolj ljudi, da bi vse pakete dostavili v zakonskem roku, kot izgovor pa navedejo izgubo paketa.
Nakar se paket načeloma čudežno pojavi, ko pride na vrsto za dostavo.

Info sem dobil iz prve roke in zadeva traja že dooooooolgoooooo.

Tisti z "izgubljenimi paketi", malo potrpite.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Današnje kode:

Xiaomi Mi 8 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMP9KI6 iz 345€ na 317€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMP0OL6 iz 185€ na 173€
Xiaomi Mi Max 3 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMP0OLK8 iz 230€ na 207€
Nokia X5 International 3/32GB pametni telefon s kodo: SZ11706 iz 132€ na 123€
Xiaomi Mi Note 3 International 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPOKL iz 203€ na 193€
Alfawise X 3200 Android Version video projektor s kodo: GBEBBC002 iz 207€ na 115€
Huawei Honor 8X Global 4/64GB pametni telefon s kodo: Android02 iz 221€ na 203€
uTorch SP36 6000lum LED ročna svetilka s kodo: FINLYII6 iz 58€ na 38€
Excelvan Q2 Kids video projektor s kodo: GBEBBC006 iz 59€ na 44€
Alfawise Eken H6S 4k akcijska kamera s kodo: GBEBBC005 iz 111€ na 69€ (EU skladišče)
Alfawise AP-1910 8192-Level 2000+LPI grafična tablica s kodo: GBEBBC001 iz 265€ na 256€
X96 Mini S905W Android TV Box s kodo: GBCNX96MINI iz 30€ na 27€
Alfawise AS01 3-axis Gimbal stabilizator s kodo: GBXPAS01 iz 58€ na 54€
Xiaomi Mi Bluetooth slušalka s kodo: GBAFFYL556 iz 11€ na 9€
Alfawise G70 1080p 2.45" avto kamera s kodo: GBITBADE iz 34€ na 32€
Amazfit 1S pametna zapesntnica s kodo: XTGBEB01 iz 132€ na 129€
i9 TWS Bluetooth posamezne slušalke s kodo: GBAS01171 iz 12€ na 11€
Divoom Macchiato Portable Design Bluetooth 5.0 6W zvočnik s kodo: GBMACCHIATO iz 61€ na 53€
Xiaomi/Roborock potrošni material (2x HEPA, 2x metlica, 1x krtačka) s kodo: GBAFFYL559 iz 9€ na 7€
Oclean One Sonic električna ščetka s kodo: GBAFFYL562 iz 57€ na 53€
Teclast F7 Plus 14.0" Win10 prenosnik v FlashSale za 292€
Xiaomi Redmi Note 7 CN 3/32GB pametni telefon v FlashSale za 230€
Xiaomi Mi Play CN 4/64GB pametni telefon v FlashSale za 177€
Lenovo S5 Pro Global 6/64GB pametni telefon v FlashSale za 185€
Xiaomi Pocophone F1 Global pametni telefon v FlashSale za 283€ (EU skladišče)
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global pametni telefon v FlashSale za 159€
Xiaomi 2nd gen. USB WiFi ojačevalnik v FlashSale za 7€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

jest10 ::

Tomson je izjavil:

@jest10:
Saj lahko tudi Yeelight uporabljaš kot navadno luč, ker imajo, kolikor gledam vsi modeli (320/450/480/650), nadpovprečno visok CRI, up to 95 CRI...

Lahko že. Ampak ni cenovno opravičljivo. Plačaš dodatne funkcije, ki jih ne potrebuješ.
Sicer ima trenutno Hofer nekej za okoli 35€, ma je malo premajhna svetilnost

alkoo ::

@r3dkv1c4 paket je v slo od 28.12, jaz zelo dvomim da se bo kdaj pojavil. No mogoče pa so praznovali še pravoslavne praznike :) To je potem 1 mesec zamika :)

Jaz bi prej ugibal, da se je mogoče paket malo poškodoval in je potem kak slabo plačani delavec videl nov telefon notri in si ga je pač vzel kot božičnico. Ker na pošti so mi čisto mirno povedali, da oni itak plačajo odškodnino (zavarovanje) pošiljatelju in za njih to ni noben big deal ne glede na vrednost.

Problem sedaj je samo nagovorit GB, da naj dejansko ukrepa. Očitno imajo tam samo avtomatski odzivnik, ki ti na vsako sporočilo odgovori samo kako je shipping odvisen od vremena, praznikov itd. PP dispute ni druge...

lippi ::

Tomson je izjavil:

Preverim jutri za kaj gre, tudi mene zanima ...

živ Tomson, si morda dobil kak uporaben info?

zanima me, če imaš možnost preveriti zakaj drugim stalno že cel december pošiljajo OP6tke kot po maslu, meni pa ne? danes sem spet preveril in ponovno je en kup komentarjev med reviewji, kjer piše točen datum naročila (npr. 29.december naročen, 4.jan odposlan, 18.jan prispel v Italy)..

počasi si razlagam zadevo kot en velik SCAM tako, da vržejo neko akcijo, ki je krepko pod običajno ceno, ta denar uporabijo za izdelavo in delo, vmes ji naredijo in prodajajo ljudem, ki ga kupijo po redni (višji) ceni, medtem ko tistim, ki so ga kupili pod ceno, zavlačujejo toliko časa, dokler se ne odločiš zamenjati za kaj drugega (kar te vedno spodbujajo na Live chatu) ali pa ti vrnejo denar, kar pomeni, da u bistvu res res redkim prodajo za oglaševano "akcijsko nadpovprečno" nizko ceno..

Rebus solved!

Makes sense? :)

@lippi:
Sem se danes spomnil nate dopoldan in že preverjal glede zaloge, se jutri lotim tega rebusa, dam vse od sebe da ga takoj odpošljejo, ker kolikor sem izvedel, sedaj zaloga je, vsaj tega modela iz HK skladišča: OnePlus 6 International 6/128GB za 442€, pa če nimaš istega naročenega, da se naredi prenaročilo in takoj odpošlje, pa še kakšen dodatek v opravičilo da stisnejo... Je pa verjetno (ne)pošiljanje povezano z naročilom določenega modela iz določenega skladišča...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

carota je izjavil:

lithium je izjavil:

Identično pri meni. Naročeno 27.12., en GSM s priority line ... Me je že začelo skrbet ...

Pol je še upanje za nas, če nas je več :)

Glede izgube paketa - že dva sta se mi izgibila po prispetju v Slovenijo. Tole je odgovor, po poizvedbi, kje je sedaj tak paket:

kakor je že bilo ugotovljeno, je pošiljka na Pošto Slovenije prispela 22. 12. 2018. Žal se je nato za pošiljko izgubila sled. Pošiljko smo iskali tako na Izmenjalni pošti 1003 Ljubljana, kamor je pošiljka iz tujine prispela, kakor tudi na carinski pošti. Iskali smo jo tudi na dostavni pošti XXXX, žal neuspešno.

Postopki vložitve reklamacije glede (ne)vročitve pošiljke so opredeljeni v: 51. členu Zakona o poštnih storitvah (Ur. l. RS, št. 77/2010), 19. členu Svetovne poštne konvencije, členu RL 154 Pisemskega pravilnika Svetovne poštne konvencije, v 43. členu Splošnih pogojev izvajanja drugih poštnih storitev ter v 38. členu Splošnih pogojev izvajanja univerzalne poštne storitve. Glede na omenjene pravne akte mora uporabnik poštnih storitev, ki je pošiljko oddal v prenos, vložiti poizvednico praviloma pri pošti izvajalca, pri kateri je bila pošiljka oddana. Pošti mora predložiti tudi potrdilo o oddaji pošiljke, s katerim dokazuje, da je pošiljko, za katero vlaga reklamacijo, oddal pri izvajalcu. Glede na navedeno svetujemo, da pošiljatelj na Kitajskem sproži uraden postopek poizvedovanja po pošiljki in izpolni poizvednico (obr. CN 08). Če se bo na osnovi uradnega postopka poizvedovanja ugotovilo, da pošiljka Vam (naslovniku) ni bila vročena in ni bila vrnjena pošiljatelju, bo pošiljatelj upravičen do izpolnitve zahtevka za izplačilo odškodnine.

Svetujemo, da pošiljatelja obvestite, da pošiljke niste prejeli ter da naj pri svoji pošti, pri kateri je pošiljko oddal, izpolni poizvednico.

Dr_M ::

jest10 je izjavil:

Tomson je izjavil:

@jest10:
Saj lahko tudi Yeelight uporabljaš kot navadno luč, ker imajo, kolikor gledam vsi modeli (320/450/480/650), nadpovprečno visok CRI, up to 95 CRI...

Lahko že. Ampak ni cenovno opravičljivo. Plačaš dodatne funkcije, ki jih ne potrebuješ.
Sicer ima trenutno Hofer nekej za okoli 35€, ma je malo premajhna svetilnost

Sej lahko prodas daljinca za ene 7-8e :)):)) Na GB je $8.10.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
««
133 / 181
»»