» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
132 / 181
»»

6151 ::

Evo, da še jaz dam mojo izkušnjo z DoA yeelight 650tko

Embalaža ob prispetju (21.12) je bila nepoškodovana. Luč je imela notri neko smet, zgledalo je kot nek odlomljen del:

Napišem na support, dobim po po 6 sporočilih (najprej so mi ponudili 10$ refund v obliki GB points) podatke za pošiljanje nazaj
Pošljem nazaj, 25€ prek pošte slovenije 28.12. Paket dobijo 3.1, ne dobim nobenega sporočila ali kaj podobnega. Jih "opomnim", da je paket že prispel,
odgovorijo da je, in da mi bodo poslali nov izdelek. Vprašam, če je možno dobiti starry verzijo, ker sem orginalno naročil brez vzorca ampak je starry verzija subjektivno lepša.
11.1 sem imel na domu starry verzijo 650tke, poslano iz istega skladišča kot je bila naročena prvotno. Povrnili so mi stroške pošiljanja v španijo.

Torej, sem zadovoljen, razen responsi bi lahko bili malo hitrejši kot 1x na 24 ur, tako da se lahko malo zavleče.

Dr_M ::

Lepo, da si uspel zrihtat, ocitno znajo bit tudi koristni vcasih.

Tudi jaz imam po novem v spalnici yeelight 650 starry, res odlicna zadeva, v kuhinji/dnevni sobi pa 2x yeelight 480 starry, obe kontroliram z enim daljincem, ampak obcasno se desinhronizirata.
A kdo ve, ce obstaja kaksna brezzicna zadeva na baterije za pritrditev na steno za vklop/izklop luci?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

lippi ::

No, pa da pristavim še jaz svojih 5 centov.

7.12. naročil na GB OnePlus - 8GB/128 GB ROM s kodo za super ceno.

vmes XY krat prestavli estimated stock s klasičnim "We sincerely apologize for the inconvenience that you have encountered."

glede na to, da sem se res zagrel za ta phone, sem se odločil da bom čakal.. ko so mi ponovno januarja prestavili na estimated shipping time na 3-5 Februar, sem se začel malček spraševat, če bo to sploh kdaj prišlo... po vrhu vsega so takrat kitajski prazniki, tako da so se najbrž ponovno zlagali.. tudi če bi dejansko štartalo 5 februarja + 15-25 dni shpping time, bi pomenilo, da sem vse skupaj čakal 3 mesece. Bo pa najbrž dosti več.....

aaaampak tudi to sem mislil prebaviti, ko pa sem danes posortiral reviewje pod izdelkom časovno, ugotavljam da je na stotine ljudi, ki so phone naročili 1,2 pa tudi 3 ali celo 4 tedne za mano in ga že pridno uporabljajo, medtem, ko je zame še vedno "Out of stock". Kliknu na Live chat, vprašal jasno vprašanje 4-5x zapored kako je to mogoče, ampak spet odrešen s klasičnim "We sincerely apologize for the inconvenience that you have encountered." No, petič ko sem isto vprašal, so se me hotli skinit pa so rekli da mi dajo 100 GB points... ampak brez odgovora zakaj in kako je to mogoče!?

Sprašujem se zakaj pride do tega? Mogoče sortirajo in pošiljajo najprej tistim, ki so kupili po višji ceni?? Ker druge razlage res nimam..

Zelo zelo slaba izkušnja z GearBestom!! Ne verjamem, da bom še kdaj naročal prek njih....

Gre pa zahvala Tomsonu za stalno pripravljenost za pomoč.

Konlov ::

Jaz sem z Mi store vedno dobil bp.
Ps.: A to zares kupujete luči na dalinca?

Dalinc je samo bonus, večino časa jo kontroliramo prek telefona

Konlov ::

Kaj pa je za kontrolirat, razen da ko rabiš prižgeš na stikalo, ko ne rabiš, ugasneš. OK, na senzor še...

buneech ::

650 ima še RGB strip na zgornji strani, lahko nastaviš barvo. Poleg tega lahko na obeh nastavljaš jakost, na beli še toplino svetlobe, itd.

Tomson ::

Današnje kode:

Xiaomi Mi Notebook Air 13" prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR01 iz 1071€ na 699€
Alfawise BT200 Soundbar Bleutooth zvočnik s kodo: GBAFFYL401 iz 38€ na 31€
Ulefone Armor 5 Rugged pametni telefon s kodo: GBCPH64 iz 168€ na 159€
Portable Flood Light Charging Bank s kodo: GBLED911101 iz 14€ na 9€
Meizu EP52 Bluetooth slušalke s kodo: MEIZUYUAN iz 32€ na 30€
Sofirn SP10 LED ročna svetilka s kodo: GBLED911102 iz 11€ na 10€
Huawei Matebook 13 13" prenosnik s kodo: GBNBHWMB13 iz 938€ na 708€
A95X Max S905X2 Android TV Box s kodo: GBCNA95XMAX iz 60€ na 55€
MJX Bugs 3 Pro 5G FPV RC Drone s kodo: GB- B3PRO720P iz 141€ na 120€
Hohem iSteady Pro Gimbal stabilizator s kodo: GB-THHohem iz 87€ na 68€
Lenovo Tab4 Android tablica s kodo: GB_LENTAB4 iz 94€ na 66€
Shoulder Mummy Bag Multi-pocket Baby torba s kodo: ACELLIS9 iz 39€ na 28€
JJRC H78G 5G WiFi FPV GPS RC Drone s kodo: GB-THH78G iz 89€ na 76€
Alfawise P1 HEPA Mini Desktop čistilec zraka s kodo: P1GB001 iz 44€ na 40€
Gocomma Wireless Smart WiFi zunanja IP kamera s kodo: QY2L459068M96 iz 24€ na 21€
Xiaomi Smart Qi Wireless Charging Mouse Pad s kodo: IT-CN51MOS iz 50€ na 46€
Beelink GT1 Mini Android TV Box s kodo: GBCN432 iz 61€ na 55€
Nitecore UMS4 LCD Screen USB polnilec baterij s kodo: GBLED910801 iz 30€ na 28€
Vivismoke Advanced Multifunctional Vape Tool Kit s kodo: VVSMOKE iz 30€ na 21€
Tanix TX3 Mini L Android TV Box s kodo: GBDEALS11501 iz 26€ na 23€
Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4/64GB 10.1" Android tablica s kodo: GBTAMPAD4PLUS iz 265€ na 256€
Roborock S50 International robotski sesalnik s kodo: RBROCKPL iz 407€ na 371€ (EU skladišče)

Vse Gearbest kode na enem mestu ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Dimnik ::

lippi je izjavil:

vmes XY krat prestavli estimated stock s klasičnim "We sincerely apologize for the inconvenience that you have encountered."

glede na to, da sem se res zagrel za ta phone, sem se odločil da bom čakal.. ko so mi ponovno januarja prestavili na estimated shipping time na 3-5 Februar, sem se začel malček spraševat, če bo to sploh kdaj prišlo... po vrhu vsega so takrat kitajski prazniki, tako da so se najbrž ponovno zlagali.. tudi če bi dejansko štartalo 5 februarja + 15-25 dni shpping time, bi pomenilo, da sem vse skupaj čakal 3 mesece. Bo pa najbrž dosti več.....

aaaampak tudi to sem mislil prebaviti, ko pa sem danes posortiral reviewje pod izdelkom časovno, ugotavljam da je na stotine ljudi, ki so phone naročili 1,2 pa tudi 3 ali celo 4 tedne za mano in ga že pridno uporabljajo, medtem, ko je zame še vedno "Out of stock". Kliknu na Live chat, vprašal jasno vprašanje 4-5x zapored kako je to mogoče, ampak spet odrešen s klasičnim "We sincerely apologize for the inconvenience that you have encountered." No, petič ko sem isto vprašal, so se me hotli skinit pa so rekli da mi dajo 100 GB points... ampak brez odgovora zakaj in kako je to mogoče!?

Sprašujem se zakaj pride do tega? Mogoče sortirajo in pošiljajo najprej tistim, ki so kupili po višji ceni?? Ker druge razlage res nimam..

Zelo zelo slaba izkušnja z GearBestom!! Ne verjamem, da bom še kdaj naročal prek njih....

Tele reviewe si sami prilagodijo, je že bila debata, včasih celo pozabijo in dajo drug izdelek, review pa ostane star...ja večino časa nategujejo po dolgem in počez...ampak enim je važno da kupijo s kodo in kao popustom, čeprav je dražje kot drugje

Kar je dobrega je to, da zaenkrat tomson uredi z njimi, če ne gre drugače

delavec44 ::

Tomson, kakšna koda za baby monitor? Nekaj s kamero in sprejemnikom in da ima sleep. Pa da baterija zdrži malce več kot eno uro. Recimo

https://www.gearbest.com/baby-monitor/p...

Hvala.

Konlov je izjavil:

Kaj pa je za kontrolirat, razen da ko rabiš prižgeš na stikalo, ko ne rabiš, ugasneš. OK, na senzor še...

ON/OFF, brightness, toplota barve (hladno-topla bela) barva RGB traka, moonlight način.

Dimnik je izjavil:

lippi je izjavil:

Tele reviewe si sami prilagodijo, je že bila debata, včasih celo pozabijo in dajo drug izdelek, review pa ostane star...ja večino časa nategujejo po dolgem in počez...ampak enim je važno da kupijo s kodo in kao popustom, čeprav je dražje kot drugje

Kar je dobrega je to, da zaenkrat tomson uredi z njimi, če ne gre drugače

nategujejo fejst ja, sam boljše cene pa iskreno nisem daleč naokoli videl, drugače bi takoj zamenjal..

Pa berem tudi, da pridejo vsi telefoni brez tiste zaščitne folije, kot da bi nekdo že prej odpiral škatle. Se ve zakaj se tako prodajajo? Z napravami je drugače baje vse bp, sam škatle pridejo raztolčene..

@seba44:
Baby Monitor IP Camera Security System s kodo: PXCCRI83EJ iz 50€ na 46€ oz. koda: PXCCRI83EJ za -8% za vse iz te kategorije kjer ni FlashSale ... Pa tale namenska koda, Baby Monitor 810 kamera z LCD 2.4" zaslonom s kodo: GBSZ120307 iz 45€ na 35€

@lippi:
to si zasledil za OP6 model, da bi naj bil brez zaščitne folije? Tega sam sicer nisem naročal, sem pa zadnji mesec prejel tri telefone, vsi lepo originalno zapakirani. Če telefon prispe neoriginalno zapakiran (brez folije), razen če je kakšna eko varianta brez, pa je sicer nov in vse ok bi sam prosil za neko kompenzacijo, nekaj bi se sigurno dobilo.

prozac ::

V kako velikih sobah imate yeelight?
Kako visoki stropi? Je v sobi dovolj svetlo, da lahko berete droben tisk?

Tomson je izjavil:

@lippi:
to si zasledil za OP6 model, da bi naj bil brez zaščitne folije? Tega sam sicer nisem naročal, sem pa zadnji mesec prejel tri telefone, vsi lepo originalno zapakirani. Če telefon prispe neoriginalno zapakiran (brez folije), razen če je kakšna eko varianta brez, pa je sicer nov in vse ok bi sam prosil za neko kompenzacijo, nekaj bi se sigurno dobilo.

Tomson, ja OPji pridejo čist vsi brez folije in brez zaščite.. samo v odprti škatli in plastični vrečki, telefon pa ima na sebi zaščitno folijo in IMEI nalepko na hrbtu. Tako ga dobijo čisto vsi, ampak se konc dneva nobeden ne buni več kot toliko, zaradi cene...

Primer:

"This phone is amazing when its about speed, and fluidity. still testing it and working with it to discover it more. The only thing everyone should know, this phone doesn't come sealed, which lead to many questions ??? is this phones are refurbished or returned by previous customers or repaired and re sold again ?????? i would love gearbest mention this, and if they did this price should go even more lower than $500 .... i like honest sellers, great business is always based on honest deals, so dear buyer, this phone is not sealed, so put this in mind before buying it. Rather than this phone is really fast, and i got 294 000 antutu score with it. Best."

Preverim jutri za kaj gre, tudi mene zanima ...

Andy9 ::

Nabavil bi Roborock S50. Da ni ocarinjen je potrebno tudi izbrati možnost Priority Line?

perci ::

Sam tile Roborocki so pa kar dragi, jst sem ga prec cajtom bratu kupil za 350 usd.

Seveda so dragi, dobiš z aliexpresa ceneje, de skladišče in v enem tednu oz še prej

V Celovcu imajo tole: Ali je to isto kot S50?
https://www.electronic4you.si/xiaomi-mi...

je isto, samo je cena 420

Isti ja, ampak črne barve, kateri je dražji od belega

To je res malo dražje, samo ni potem kolobocij glede garancije. Moja žena veliko kupuje z Alija, vendar ne tehničnih zadev, tako da sem za tehniko malo skeptičen kupovati tam. Bom moral tole malo pretuhtati...
Saj bi rajši belega, vendar ga pri Majdiču ni videti.

@Andy9:
trenutno je še s kodo iz EU skladišča, zaloga je, pride preverjeno v 5 dnevih, Expedited Shipping za 6€, International verzija, brez dodatnih stroškov, morebitno uveljavljanje garancije pa preko Španije:

Roborock S50 International robotski sesalnik s kodo: RBROCKPL iz 407€ na 371€ (EU skladišče)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Hvala!
Nimam Paypala, bom moral jutri brata kontaktirati.

perci ::

Kot rečeno, pred cajtom se ga je dalo na GB dobiti za slabih 310 eur, kar je 60 eur manj kot sedaj. Ni vrag, da ne bi bil spet po tej ceni.

Drži, a to je bila CN (ne International) verzija iz HK skladišča...

A je razlika samo v vtikacu?
Robo iz HK skladisca tudi posiljas v Spanijo na morebitno popravilo?

pero50 ::

lippi je izjavil:

Identična scena 3 leta nazaj. Naročim pri njih nek telefon, na spletni strani piše ga imajo na zalogi, ampak ga ne odpošljejo. Pišem na support, imajo neznano dobavo, izdelka na zalogi nimajo. Vprašam kot nov custumer, če imajo izdelek na zalogi. Ja imamo. Pišem supportu.. se opravičujejo ampak ga ne morejo poslati in da ga nimajo na zalogi. Napisal sem jim, da naj pošljejo izdelek ali pa vrnejo denar. Telefon sem naročil drugje.

@prozac:
razlika je v EU adapterju, Firmwaru, International se poveže z EU serverjem, pa škatla, navodila v ENG, kar pa se specifikacij in delovanja tiče ni razlik ...

Glede garancije pa se za vse izdelke lahko uveljavlja preko Španije, ne glede iz katerega skladišča so ...

Nesta ::

Živjo.

Ima kdo izkušnje z tem?

https://www.gearbest.com/car-gps-tracke...

Hvala

delavec44 ::

Tomson je izjavil:

@seba44:
Baby Monitor IP Camera Security System s kodo: PXCCRI83EJ iz 50€ na 46€ oz. koda: PXCCRI83EJ za -8% za vse iz te kategorije kjer ni FlashSale ... Pa tale namenska koda, Baby Monitor 810 kamera z LCD 2.4" zaslonom s kodo: GBSZ120307 iz 45€ na 35€

Hvala, sem naročil drugega za 35€. Za pošiljanje ni bilo neke pametne opcije zato sem vzel Sweden Registered za katero si enkrat napisal, da je bolje kot Netherlands (Belgium žal ni bilo). Priority je bil predrag glede na ceno izdelka. Še vedno drži, da stroške morebitnega carinjenja povrne Gearbest za vse Air Registered pošiljke?

Kodrnusa ::

Jaz sem naročil OP6 6/64 in je prišel s folijo na ekranu in v zapakirani škatli. Kaj to govorite da so samo v vrečki... Jesos

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

gregor ::

Jaz sem dobil MI8 v original škatli, ki je bila ovita z folijo. Je pa bil telefon samo v tanki sivi vrečki in je zato bila škatla od telefona malo obtolčena.
Nič hujšega.

Zanimivo je to, da tablice pa dajo v vrečke napolnjene z zrakom, za telefone pa ne uporabljajo tega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gregor ()

buttcrack ::

Tomson je izjavil:

@lippi:Če telefon prispe neoriginalno zapakiran (brez folije), razen če je kakšna eko varianta brez, pa je sicer nov in vse ok bi sam prosil za neko kompenzacijo, nekaj bi se sigurno dobilo.

najprej sem naročil MB2 zase, prišel v foliji, potem pa še za kolega in je bil brez folije... težil supportu, da so mi dali uporabljeno robo in bla bla bla...

po 10ih izmenjavah sem jih poslal v Q in zaprl ticket, ura je bila sicer BP, bolj se je šlo za princip oz. firbec kaj naredijo v takem primeru.

Bo pa očitno treba za vsako malo dražjo stvar snemati unboxing, če se slučajno zgodi, da notri ni telefona :)

Nesta je izjavil:

Živjo.

Ima kdo izkušnje z tem?

https://www.gearbest.com/car-gps-tracke...

Hvala

Ga imam jaz, tole z flash sale je nateg, dobil z aliexpresa za 32eur

€ 30,77 31%OFF | Car GPS Tracker TK905 Person Tracker Waterproof Powerful Magnet Standby 90Days Real Time LBS Positioning Lifetime Free Tracking
https://s.click.aliexpress.com/e/bNnpyh...

Na koncu si na AE slabšem, ker nikjer ni navedeno da je custom free, DHL Express, ki ponavadi sicer je, pa je dodatnih 21€, se pravi: 31€ + 2€ poštnina + 22% ddv + carinski postopek 5€, pa si na 45€, na GB izbereš Belgium Registered pa si na koncu na 44€.

Današnje kode:

Xiaomi Mi 8 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPPS1 iz 389€ na 380€ (EU skladišče)
Xiaomi Pocophone F1 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPPSH iz 283€ na 274€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 Lite Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMPPS65 iz 212€ na 203€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 Lite Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPPS8J iz 247€ na 238€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 Pro Global pametni telefon s kodo: GBMPPSNJ iz 469€ na 460€ (EU skladišče)
iLife A4S robotski sesalnik s kodo: A4SJZ iz 132€ na 123€ (EU skladišče)
SG106 22mins Flight RC Drone s kodo: GB-THSG106 iz 38€ na 36€
DJI Mavic 2 Pro RC Drone s kodo: GB1111M2 iz 1415€ na 1123€
DJI Mavic Zoom 2 RC Drone s kodo: GB-THZOOM2 iz 1149€ na 892€
DJI Osmo Mobile 2 Gimbal stabilizator s kodo: IT$THRCosmo iz 123€ na 110€
Zhiyun Smooth 4 Gimbal stabilizator s kodo: IT$THZY4 iz 105€ na 92€
DJI Ryze Tello RC Drone s kodo: GBTello iz 87€ na 77€
MJX B2SE 5G WiFi FPV 1080P GPS RC Drone s kodo: GB-THB2SE iz 149€ na 123€
MJX Bugs 5W FPV RC Drone + 2x baterija s kodo: GB$THB5W2D iz 167€ na 141€
MJX Bugs 5W FPV RC Drone + 3x baterija s kodo: GB-THB5WSD iz 176€ na 150€
MJX Bugs 5W FPV RC Drone + nahrbtnik s kodo: GB-THB5WDB iz 167€ na 132€
MJX X708P WiFi FPV RC Drone s kodo: GB$THGP8 iz 53€ na 38€
Xiaomi Mijia Water Ion sušilnik za lase s kodo: GB-HBZXMHDE iz 53€ na 49€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Dipling ::

Da končam mojo štorijo z dostavo pošiljke. Mogoče komu pomaga.
Pocophone naročen preko Gearbesta prispek v 15. dnevih. Sled za pošiljko se je izgubila, ko je pošiljka zapustila PLC Ljubljana.
Originalna številka je imela oznako CY... Za njo se je izgubila vsaka sled, a je paket prišel do mene. Imel je številko CZ...

Torej napaka v kodi. Težko verjamem, da kode prepisujejo ročno (in je nekdo uporabil Z namesto Y).
Verjetno odčitavajo črtne kode s čitalcem. Potem se jim je pri kodiranju prikradel hrošč.

Tomson ne zavajaj ker to kar ti pišeš so tvoja ugibanja, naročeno in brez dodatnih stroškov...preverjeno in ni treba flash sale in kode...kao ugodno

Miami-T ::

Dimnik je izjavil:

Tomson ne zavajaj ker to kar ti pišeš so tvoja ugibanja, naročeno in brez dodatnih stroškov...preverjeno in ni treba flash sale in kode...kao ugodno

Ne zavaja. So mi odprli že cenješo pošiljko od 22€ iz Aliexpress-a, pa mi ni nihče povrnil stroške odpiranja (5€). Če imaš srečo pa lahko dobiš tudi dražje artikle brez carine.

polde66 ::

@Ale123, koliko te je koštal carinski davek?
polde

@ale123:
umiri se in ne obtožuj zavajanja brez osnov, ker si kvečjemu sam na tem mestu. Niso moja ugibanja ampak dejstva. Preko AE je odvisno od sreče (če ni specifično navedeno za CustomFree, kot v nekaterih primerih za DHL pošiljke, kar sem tudi navedel). Če imaš srečo prispe paket brez dodatnih stroškov, sicer si nad 22€ ob 22% davek ter stroške carinskega postopka.

polde66 je izjavil:

Nič

Tomson je izjavil:

@ale123:
umiri se in ne obtožuj zavajanja brez osnov, ker si kvečjemu sam na tem mestu. Niso moja ugibanja ampak dejstva. Preko AE je odvisno od sreče (če ni specifično navedeno za CustomFree, kot v nekaterih primerih za DHL pošiljke, kar sem tudi navedel). Če imaš srečo prispe paket brez dodatnih stroškov, sicer si nad 22€ ob 22% davek ter stroške carinskega postopka.

Kaj se naj umirim, samo pravim, zakaj bi kupoval dražje, če lahko cenej.....saj jasno da ti forsiraš gb, ampak bodi fer, ker ni vse ceneje prek tebe.
Glede osnov pa nebi debatiral, ne misli da ti veš več od ostalih...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

bmwwww ::

Miami-T je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Ne zavaja. So mi odprli že cenješo pošiljko od 22€ iz Aliexpress-a, pa mi ni nihče povrnil stroške odpiranja (5€). Če imaš srečo pa lahko dobiš tudi dražje artikle brez carine.

polde66 je izjavil:

Dimnik je izjavil:

polde66 je izjavil:

Nič

Vse je odvisno če ti odprejo paket in ne. Je pa res da tudi cenejšega če odprejo da kr neke stroške nabijejo.

Tomson: Hvala ti za info, Roborock naročen.
Sedaj samo še čakanje...

Groot ::

Tomson je izjavil:

@ale123:
umiri se in ne obtožuj zavajanja brez osnov, ker si kvečjemu sam na tem mestu. Niso moja ugibanja ampak dejstva. Preko AE je odvisno od sreče (če ni specifično navedeno za CustomFree, kot v nekaterih primerih za DHL pošiljke, kar sem tudi navedel). Če imaš srečo prispe paket brez dodatnih stroškov, sicer si nad 22EUR ob 22% davek ter stroške carinskega postopka.

Popolnoma potrdim, da je brezplačna dostava z Aliexpress čista ruleta. Problem je predvsem v tem, da kitajci tudi v primeru, ko je znesek gladko pod mejo, še vedno želijo dodatno nižati. Ravno pred kratkim sem naročil 2 bateriji za skupen znesek okrog 5 USD. In namesto, da bi kitajci to označili na paket, je na paketu, ki sem ga dobil, gladko pisalo phone case, price 1 USD. Ok vse lepo in prav, ampak moj paket niti v osnovi po merah, teži, itd. ni bil blizu ovitku za telefon. Po sreči se carini očitno ni dalo odpirati, ampak v takšnem primeru pravilnoma zelo pogosto odprejo. Sicer mi vseeno nebi bilo potrebno plačati davka, ampak carinski postopek za 5 EUR pa ti vseeno zaračunajo.

p.s. pa da ne bo kdo rekel da sem pristranski, imam veliko več naročil iz AE kot GB

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Groot ()

Tudi če se ustavi na carinski pošti, pride z dajatvami toliko kot na gb kao flah sale ali pa ugodno kodo....

Ja imam ogromno naročil iz ae in mi je vse jasno

V tem primeru pač greš na rizik, saj če se ustavi na carini si na istem kot če bi vzel iz gb,

Zato pa pravim, da se umiri in ne obtožuj po nepotrebnem in ne zavajaj sam, ker niso vse pošiljke istega artikla cenejše iz AE, saj tudi v nadaljevanju sam priznavaš, da če nimaš sreče, si na istem, v prvem postu pa glasno pišeš kako je bolj ugodno. Ja, je, če imaš srečo, sicer pa ne. Sedaj pa "lets move on" ...

Groot ::

Dimnik je izjavil:

Tudi če se ustavi na carinski pošti, pride z dajatvami toliko kot na gb kao flah sale ali pa ugodno kodo....

Ja imam ogromno naročil iz ae in mi je vse jasno

V tem primeru pač greš na rizik, saj če se ustavi na carini si na istem kot če bi vzel iz gb,

Zato pa nujno priporočam extension za browser, da lahko vidiš pretekle cene

kody ::

Tomson je kaksna koda za stratos 2
««
132 / 181
»»