» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
130 / 181
»»

vrossi46 ::

Se opravičujem a se mi ne da ravno brskat vse za nazaj,pa če mi kdo pove če je v redu tale tablica:
" CHUWI Hi9 Pro 32GB MT6797D Helio X23 Deca Core 8.4 " ?

Hvala za mnenja

Lp

vrossi46 ::

Ali je boljša ta " Teclast M20 MT6797D X23 Deca Core 4GB RAM 64GB "?
Pač ekran večiji in ram rom.
Ostalo pa isto.

Tomson ::

@Konlov:
Xiaomi M300 Pro za 11€ je precej dobra opcija, če se ti ne mudi ...

@vrossi46:
Teclast T20 za 194€ je overall boljša opcija (če ne gledaš samo specifikacij) ali malo večji, tudi meni odličen Chuwi Hi9 Plus za 212€ ...

Današnje kode:

Xiaomi Mi Mix 3 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBGR107 iz 486€ na 451€
Xiaomi Mi A2 Lite Global pametni telefon s kodo: Fontech03 iz 150€ na 138€
Nokia X5 International pametni telefon s kodo: CWTG3294X8841 iz 132€ na 115€
Cubot King Kong 3 Rugged pametni telefon s kodo: GB$MPking iz 159€ an 150€
Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4/64GB 10.1" Android tablica s kodo: GBTAMPAD4PLUS iz 265€ na 256€
Alfawise V8S Robotski sesalnik s kodo: SZ11501 iz 123€ na 117€ (EU skladišče)
Alfawise SV829 13.000Pa 2v1 baterijski sesalnik s kodo: GBA2271 iz 44€ na 40€
Ninebot Segway ES1 električni skiro s kodo: GBES1QC iz 485€ na 274€
gocomma S7 Smart Voice Version 3D Printing Pen s kodo: GBexhf142 iz 18€ na 13€
GF07 Magnetic Mini GPS Real Time Tracking Locator s kodo: GBAFFYL520 iz 16€ na 7€
Xiaomi Youpin Simple Triangle Drying Rack s kodo: GBHGXMDR9 iz 40€ na 35€
Huawei Honor H1C FlyPods Bluetooth slušalke s kodo: GBHWAMH1C iz 67€ na 61€
i12 Sports Wireless Bluetooth 5.0 slušalke s kodo: GBi12WT iz 30€ na 26€
Xiaomi Pro HD In-ear slušalke s kodo: AUJanEP14 iz 26€ na 21€

Lenovo P8 Tab3 8 Plus 8" Android tablica v FlashSale za 120€ (EU skladišče)
Chuwi Hi10 Air 10.1" Android tablica v FlashSaleza 149€ (EU skladišče)
Chuwi Hi8 SE 8" Android tablica v Flashsale za 87€ (EU skladišče)
Jumper Ezbook 3 Plus 14.0" m3-7Y30 Win10 prenosnik v FlashSale za 336€ (EU skladišče)
Roborock S50 International robotski sesalnik v FlashSale za 380€ (EU skladišče)
Ulefone Armor 6 Rugged 6/128GB pametni telefon v FlashSale za 318€
Xiaomi Mi TV Box Android v FlashSale za 49€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Tammih ::

Zdravo, a je morda komu jasno zakaj naj bi bil "priority line" brez carine? Razumem, da praksa kaže v to smer, ni mi pa jasno po kakšnem ključu...

perci ::

Zato, ker uvozne postopke ze pred posiljanjem k tebi, uredi gearbest oz, njegov pooblascenec, npr tale firma www.lilymaas.com

Pri tem najverjetneje deklarira precej nizjo ceno od prodajne in posledicno placa minimalno carine in ddv.

Matej_K ::

Xiaomi Youpin Simple Triangle Drying Rack s kodo: GBHGXMDR9 iz 40EUR na 35EUR

Jaz sem glede na vse gadgete od Xiaomija pričakoval da je to conectan na wifi, pa da vlažnost računa obešenih oblek :))

ON TOPIC: Včeraj montiral Yeelight (tamalo) za na stop za otroško. TOP ZADEVA, na polno sveti preveč. Ker imam sedaj dve platfonjeri moram še eno kupit. Sicer bosta delali na 50%, razen kdaj pa kdaj na kaj več. Ob priliki ko bo kakšen popust (eu skladišče) se priporočam za link. Dobil sem jo v enem tednu, Pohvalno. HVALA
... .. .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matej_K ()

m4cer ::

vrossi46 je izjavil:

Se opravičujem a se mi ne da ravno brskat vse za nazaj,pa če mi kdo pove če je v redu tale tablica:

Hvala za mnenja

Lp

Jaz jo imam. Vzel sem jo predvsem zaradi LTE 20 banda. Vendar ga trenutno ne rabim.
Ni mi všeč svetleč zaslon.Baterija drži teden dni.Performanse so OK.
Sicer pa odvisno za kaj jo boš uporabljal.
Če bi danes izbiral bi verjetno vzel Xiaomi 8" tablico s Sd 660.

Greg91 ::

Tomson je izjavil:

.
.
.

Ta Xiaomi Mi TV Box je zadnja verzija oz. če ni, kje se da dobiti zadnjo verzijo najugodneje?

Hvala!

NejcSSD ::

Ni zadnja verzija. Zadnja je S
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Konlov ::

Konlov je izjavil:

Kakšen ojačevalnik wifi se potrebuje za v hišo. Je kaj takega?

Oziroma ali se dokupi še en ruter ali kaj in se ga vklopi v drugi sobi...

@Matej K:
Yeelight 320 LED stropna luč s kodo: GBLED120701 iz 62€ na 53€ (EU skladišče)

@Konlov:
lahko podaljšuješ signal tudi z Routerji, a verjetno nima smisla, bodo klasični WiFi ojačevalniki povsem ok, jih tudi v Slo najdeš od 15€ dalje. Če pa želiš res top zadevo, ki bo po celi hiši max ojačala pa pogledaš za npr. ojačevalcem signala preko električnega omrežja, so pa ti bistveno dražji (npr. KLIK) ...

kanarin ::

Greg91 je izjavil:

Tomson je izjavil:

.
.
.

Ta Xiaomi Mi TV Box je zadnja verzija oz. če ni, kje se da dobiti zadnjo verzijo najugodneje?

Hvala!

Tudi mene bi zanimala ugodna ponudba za S , torej to zadnjo verzijo Mi Boxa. Ne vem če se da na tem boxu upgrejdat na Android 8.1 (kot sem gledal revview-je je user experience odvisen predvsem od verzije SW). Mi Box S je pa na GB kot vidim samo kot Presale in to za zasoljenih 79 €. Trenutno se torej bolj splača nabaviti na Banggood za 60 € ali oz celo pri nas na Mishop.si za 74 €

m4cer je izjavil:

vrossi46 je izjavil:

Hvala za mnenja

Lp

Jaz jo imam. Vzel sem jo predvsem zaradi LTE 20 banda. Vendar ga trenutno ne rabim.
Ni mi všeč svetleč zaslon.Baterija drži teden dni.Performanse so OK.
Sicer pa odvisno za kaj jo boš uporabljal.
Če bi danes izbiral bi verjetno vzel Xiaomi 8" tablico s Sd 660.

Lahko malo pojasneš to "Ni mi všeč svetleč zaslon" ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kanarin ()

Konlov ::

@Tomson:
Uf tole preko el. omrežja je pa drago, ja. Pa še ista faza mora biti verjetno. Rabim samo toliko, da bodo senzorji po hiši delovali na NEO od telekoma.(zigbee je tudi tole. Me prav zanima, če bi ga NEO zaznal: https://www.gearbest.com/access-control...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Konlov ()

Fritz ::

Ali ima kdo izkušnje z androidnimi TV BOX-i z GB. Zanima me box, ki gladko deluje, se ne pregreva in poganja H.265 ter Netflix in Kodi aplikaciji. Cena do 50€. Želel bi odgovor od nekoga, ki si lasti tak box.

@ Tomson
Pri kar nekaj izdelkih na GB sem naletel na serijo podobnih, 2-4 vrstičnih in ne ravno prepričljivih ocen kupcev za izdelke. Tole deluje kot nateg in drugim kupcem nič ne pomaga. A v GB to kaj preverjajo? Primer:
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0093...
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

m4cer ::

Lahko malo pojasneš to "Ni mi všeč svetleč zaslon"

Tablica je nadomestila nexus 7. zaslon se mi zdi bolj svetel v primerjavi z njim. Mogoče je pa to samo moje subjektivno mnenje in se moram še malo poglobiti v nastavitve.:)

darkolord ::

Fritz: komentarji/ocene na GB so fake. Če so zraven fotografije ali kakšen konkreten opis (da je iz komentarja razvidno, da gre res za točno to zadevo), potem so OK, sicer se pa nanje ni za zanašati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

tebodi ::

MxxW5 je izjavil:

Hvala Thomson in Drmr za nasvet. Žena se je (sama) odločila za https://www.gearbest.com/earbud-headpho...

Vidim, da so slušalke že na poti, pa za kak drug primer, ker sem pred časom podobno BT slušalke iskal...

https://slo-tech.com/forum/t702533/p612...

kanarin ::

tebodi je izjavil:

MxxW5 je izjavil:

Hvala Thomson in Drmr za nasvet. Žena se je (sama) odločila za https://www.gearbest.com/earbud-headpho...

Vidim, da so slušalke že na poti, pa za kak drug primer, ker sem pred časom podobno BT slušalke iskal...

https://slo-tech.com/forum/t702533/p612...

Sam sem se pred dnevi odločil za QCY T1C , resno sem razmišljal tudi o i10 TWS, samo mi tak (airpods) design nekako ne sede. Če bodo slušalke ok oz boljše bom obstoječe T12 imel za rezervo ioz kot sekundarne (po daljši uporabi se je kot največja slabost pokazala slaba avtonomija ter dejstvo da škatlica ene omogoča polnjenja - nima svoje baterije)

MxxW5 ::

tebodi in kanarin:

Kot rečeno, je žena slušalke sama izbrala. Izrazito ni hotela Applovega dizajna s tistimi palčkami, ki potem v ušesu štrlijo navzdol.

Ne delam si utvar, da bodo slušalke prav zelo kakovostne, saj so za tako ceno težko. Upam pa, da bodo vsaj uporabne, tj. da bodo delale (pri Kitajcih tudi to ni vedno ziher) in da bodo kolikor-toliko uporabne, brez motenj, prekinjanj, z normalnim dosegom in uporabnim trajanjem baterije. O zvoku raje ne bom govoril, ker sem verjetno že glede normalne uporabnosti prezahteven.

Mlincek93 ::

mogoče kdo ve, kako je z garancijo pri nakupu izdelkov iz GB?

T-Back ::

MxxW5 je izjavil:

tebodi in kanarin:

Kot rečeno, je žena slušalke sama izbrala. Izrazito ni hotela Applovega dizajna s tistimi palčkami, ki potem v ušesu štrlijo navzdol.

Ne delam si utvar, da bodo slušalke prav zelo kakovostne, saj so za tako ceno težko. Upam pa, da bodo vsaj uporabne, tj. da bodo delale (pri Kitajcih tudi to ni vedno ziher) in da bodo kolikor-toliko uporabne, brez motenj, prekinjanj, z normalnim dosegom in uporabnim trajanjem baterije. O zvoku raje ne bom govoril, ker sem verjetno že glede normalne uporabnosti prezahteven.

Jaz imam te:
https://www.gearbest.com/headsets/pp_00...
in sem zelo zadovoljen z njimi. Jaz sem dal zanje 28€.

@Fritz:
če želiš npr. Netflix in Youtube v najvišji ločljivosti pridejo v poštev samo Boxi z Android TV operacijskim sistemom, to so Xiaomi Mi Box, Xiaomi Mi Box S, Mecool M8S Pro L ...

Ocene gre res jemati bolj z rezervo, kjer je dosti ocen pa je kljub temu možno dobiti nek splošni vtis o zadovoljstvu naprave, predvsem če gledaš na zadnje končnice številk, kar je npr. nad 4.6. kolikor sam spremljam je kar ok ...

@Mlincek93:
vsi izdelki imajo 1-letno garancijo, le to pa je možno uveljavljati preko Španije, ni več potrebno pošiljat na Kitajsko ...

Današnje kode:

Xiaomi Pocofphone F1 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMPPSH iz 283€ na 274€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPPS1 iz 389€ na 380€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 Lite Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMPPS65 iz 212€ na 203€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 Lite Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPPS8J iz 247€ na 238€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 Pro Global pametni telefon s kodo: GBMPPSNJ iz 469€ na 460€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi Note 3 International 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPOKL iz 203€ na 194€
Xiaomi Redmi 6A Global 2/32GB pametni telefon s kodo: GBMPLKI iz 93€ na 87€
Ulefone Armor 6 Rugged pametni telefon + QI polnilec s kodo: GB$UF6666 iz 318€ na 300€

knap ::

Tomson
Kdaj bo spet na voljo 360 S6 in kakšno je tvoje mneneje o novem Xiaomi fimi x8 se dronu, napram DJI... konkurenci.

https://www.gearbest.com/rc-quadcopters...

LP

360 S6 bo predvidoma na zalogi sredi februarja, čeprav je vmes bilo rečeno, da mogoče ne bo več dobavljiv. Še preverim in sporočim ...

Xiaomi FiMi X8 SE kolikor sledim in berem teste/primerjave obeta res veliko za ceno. Edini resni tekmec je DJI Mavic Air, ki velja za nek bestbuy v svojem cenovnem razredu, a je občutno dražji. Največja prednost Mavica je npr. funkija "obstacle avoidance", ki je Xiaomi nima, ima pa Xiaomi "hyper lapse mode", ki ga podpira dražji Mavic 2 model, kameri sta na precej podobnem nivoju, Xiaomi ima daljinec, ki podpira večje naprave, do 7.9", ima pa Mavic Air malo več priložene opreme, Xiaomi pa po drugi strani obučtno daljši "flight time" (33min vs 21min) ...

Kodrnusa ::

@Tomson

A je kaka koda za tale skiro :
https://www.gearbest.com/scooters-and-w...

Oziroma je mogoče kakšen ki je boljši pa približno isto ceno da ima?
Pa ali imajo sploh na zalogi, da se ne čaka spet 2 meseca in več da pride...

@knap:
trenutno za 360 S6 robotski sesalnik je zaloga v HK skladišču za 309€ (na strani je napačen podatek o ShipOut, bo popravljen) ...

@Kodrnusa:
za omenjeni M365 EU Version je sedaj prišla zaloga v HK skladišče, ShipOut pa do konca januarja, je malo zamude zaradi menjave "shipping method" ... Bo pa v nekje v februarju tudi zaloga v EU skladišču, verjetno tudi kakšna koda, se splača počakat, ker bo dostava bistveno hitrejša ...

Gregor P ::

Tomson, je kakšna huda razlika med tema dvema modeloma robotskih sesalcev?

Tomson je izjavil:

trenutno za 360 S6 robotski sesalnik je zaloga v HK skladišču za 309€ (na strani je napačen podatek o ShipOut, bo popravljen) ...

Tomson je izjavil:

Roborock S50 International robotski sesalnik v FlashSale za 380€ (EU skladišče)

Ko sem malo bral videl, da poudarjene predvsem razlike v večji sesalni moči in bateriji Roborocka (5200mAh proti 3200mAh), za 360 S6 pa da si zapomni prostore; tisto z Alexo ipd. mene osebno niti ne zanima. V ceni je pa trenutno razlika 97, 35 evrov (407,10€ za Roborocka proti 309,75€ za 360 S6).

Mimogrede je to še vedno pomembno, da izbereš cene v dolarjih in ne evrih?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

flameir ::

Gregor P je izjavil:

Mimogrede je to še vedno pomembno, da izbereš cene v dolarjih in ne evrih?

Kaj res? Vedno sem si spreminjal cene v €, tudi na Alieju? To bi blo dobro vedt, ja. :))

Reaper ::

Seveda da je, izbereš $ in daš da banka opravi pretvorbo in ne PayPal in nekaj prihraniš, odvisno od višine zneska.

@Gregor P:
dejansko sta si sesalnika zelo podoba, tudi po specifikacijah. Največja razlika je, kot omenjaš v bateriji, v načinu namestitve posodice za vodo, ki je na Roborocku dosti bolj praktična, Roborock je pri čiščenju malo bolj učinkovit, gre čez malo višje prepreke (2cm vs 1.5cm), Roborock ima malo večjo posodico za smeti in za vodo, aplikacija je z zadnjo posodobitvijo na Roborocku funkcionalno povsem enaka, ni razlik, bolj pogljobljeno si lahko še sam prebereš (360 S6 vs Roborock S50), za na konec pa takole, pri 267€, kolikor je malo nazaj bila cena za 360 S6 modela ni kaj razmišljat, trenutno pa je razlika 70€. Model 360 S6 iz HK skladišča za 309€ in Roborock S50 s kodo: RBROCKPL iz 407€ na 380€ iz EU skladišča, kar pa zopet ni tako velika razlika, pa še dostava je občutno hitrejša. Oba sta super, podobna glede kvalitete, materialov, funckij, učinkovitosti, Roborock je preverjeno ok tudi na dolgi rok, za 360 S6 bomo še videli ...

Glede cen v $ ali € pa je lahko zelo odvisno tudi od tvoje banke, zadnjič je bil primer, ko je nekdo naročil za nekaj sto € v $ potem pa je njegova banka imela tako slabo razmerje ali provizijo, da bi v primeru izbire v € plačal na koncu 5€ manj ...

Gregor P ::

Najlepša hvala za odgovor Tomson :)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

knap ::

Tomson je izjavil:

@knap:

@Kodrnusa:
za omenjeni M365 EU Version je sedaj prišla zaloga v HK skladišče, ShipOut pa do konca januarja, je malo zamude zaradi menjave "shipping method" ... Bo pa v nekje v februarju tudi zaloga v EU skladišču, verjetno tudi kakšna koda, se splača počakat, ker bo dostava bistveno hitrejša ...

Hvala za info.
Bom počakal, da bo cena padla na cca 260, 270 eur.:)

jellychelsea ::

Pozdravljeni!

A ma kdo kakšne izkušnje s temi lučmi? A so zakaj?

comabanana ::

jellychelsea je izjavil:

Pozdravljeni!

Ne priporočam!
Senzor gibanja ni nastavljiv, po "defaultu" je zelo občutljiv, velikokrat se aktivira že brez gibanja.
Luč je sicer dovolj svetla, ampak prehitro sprazni baterije.
Ti priporočam tole, če dobiš kupon je best deal.

Tomson je izjavil:

@Fritz:
če želiš npr. Netflix in Youtube v najvišji ločljivosti pridejo v poštev samo Boxi z Android TV operacijskim sistemom, to so Xiaomi Mi Box, Xiaomi Mi Box S, Mecool M8S Pro L ...

Ocene gre res jemati bolj z rezervo, kjer je dosti ocen pa je kljub temu možno dobiti nek splošni vtis o zadovoljstvu naprave, predvsem če gledaš na zadnje končnice številk, kar je npr. nad 4.6. kolikor sam spremljam je kar ok ...

Pri teh Andoid TV boxih nimam info kako in če sploh deluje Kodi, ki mi je zelo pomemben.

Glede ocen sem mislil, če imaš ti kakšne stike z GB, da se jih opozori, da ocene omejijo samo na tiste, ki so izdelek kupili (če temu ni že zdaj tako) in to malo nadzirajo. Realne ocene uporabnikov trgovini dodajo veliko vrednosti (npr. Amazonu). Če ocene delujejo kot nateg pa izdelka ne bom kupil, če ga ne morem preveriti pri drugih virih.
A. Einstein

DeusB ::

Kaj pravite na ta notebook https://www.gearbest.com/laptops/pp_009... bi bilo za vzet? Je kdo zainteresiran?

LP

amacar ::

Tale procesor precej limitira k neuporabnosti. Sem ga imel par let nazaj (z8300 sicer, ampak skoraj ista zadeva) v eni tablici.

jest10 ::

Čisto ok je za brskanje po spletu in pisarno

borisk ::

ima kdo kakšno kodo za xiaomi sesalec prve generacije? gledam in vidim da je dandanes dražji, kot sem za njega dal pred dvema letoma.

jellychelsea ::

comabanana je izjavil:

jellychelsea je izjavil:

Pozdravljeni!

Ne priporočam!
Senzor gibanja ni nastavljiv, po "defaultu" je zelo občutljiv, velikokrat se aktivira že brez gibanja.
Luč je sicer dovolj svetla, ampak prehitro sprazni baterije.
Ti priporočam tole, če dobiš kupon je best deal.

Ah tole mi pa ni všeč. Js bi raje zadevo ko se lahko prilima, da ni treba šravfat.

Zgodovina sprememb…

@DeusB:
tile Cherry Trail procesorji so res bolj za silo, priporočam kakšen overall boljši model (N4100/N3450 CPUjem), npr. Jumper Ezbook 3 Pro za 212€ ali Chuwi Lapbook SE za 247€ ...

@borisk:
žal trenutno nobene delujoče kode za Xiaomi Mi Robot, le FlashSale za 256€ ...

Groot ::

Je morda že kdo kdaj kupil polnilec za avtomobilske akumulatorje preko Garbesta ali pa drugih kitajcev?

@Fritz:
na vseh Android boxih deluje KODI brez težav, sploh na Amlogic čipih (S905/S912) in zmogljivejših, je pa potem odvisno od ločljivosti in kompresije, da se ne zatika video, za 4k je npr. fino gledat S912 procesorje ... Glede ocen je že bila debata, že tudi izrazil naše pomisleke in predloge, žal se kaj ni spremenilo.

Še nekaj današnjih:

Huawei Matebook 13 I5/8GB/256GB 13" Win10 prenosnik s kodo: GBNBHWMB13 iz 938€ na 708€
Lexar 633X MicroSD 64GB kartica s kodo: GBAFFYL415 iz 11€ na 9€
Roborock S50 International robotski sesalnik s kodo: RBROCKPL iz 411€ na 380€ (EU skladišče)
Nokia X5 International 3/32GB pametni telefon s kodo: SZ11706 iz 132€ na 123€
2x EXUP 15W E26/E27 LED Air Purifier Globes žarnica kodo: GBLED911002 iz 14€ na 9€
Xiaomi Amazfit Cor IPS pametna zapestnica s kodo: 4PCJ8109KN iz 43€ na 38€ (EU skladišče)
2x JunSun S590 4k/1080p avto makera s kodo: IXVEKA0EUB iz 84€ na 77€
Xiaomi DLP 3500lum video projektor s kodo: QY1XU50L34 iz 619€ na 601€
Klarus 360X3 LED ročna svetilka s kodo: GBLEDDE01 iz 90€ na 58€
Ultrasonic Face Firming Lifting Beauty Device s kodo: GB-HBZsdsaf iz 53€ na 48€
Xiaomi Mija Eye-protection LED namizna lučka s kodo: GBLED911803 iz 91€ na 83€
Yeelight SmartShape LED stropna luč s kodo: GBLED400 iz 115€ na 111€
CaDA Blocks Tank Creative Toy s kodo: GB$TH67CCB iz 63€ na 60€
lfawise Handheld Rechargeable Oral Irrigator Water Flosser s kodo: GBAFFYL469 iz 24€ na 22€
Beelink N41 Mini PC s kodo: GBCNN41 iz 150€ na 141€
Creative Modeling Aluminum 39W LED stropna luč s kodo: GBLED911001 iz 85€ na 79€

Dipling ::

Najprej moram pohvaliti dostavo do Evrope. Pocophone prišel do Nemčije v dvanajstih dnevih (3.-15.1.). Potem v enem dnevu do Lj.
Sedaj pa že cel dan brez spremembe statusa (PLC LJ Pošiljka v PLC LJ usmerjena pošti). Cel dan niso morali pripeljati paketa od LJ do mesta naročila. Zanimivo.

rotenon ::

Tomson bo kakšna koda za računalnik Xiaomi Notepad Pro 15 inch? Kakšen mesec nazaj se jih je dobilo za dobrih 700 eur.

samo prodajali so jih...dobili jih pa nismo

rotenon ::

@perci Jest sem ga, in je vrhunski. Sedaj pa kupujem še enega :D

ja, odvisno kdaj si ga naročil oz. po kakšni ceni

Tomson je izjavil:

@Fritz:
na vseh Android boxih deluje KODI brez težav, sploh na Amlogic čipih (S905/S912) in zmogljivejših, je pa potem odvisno od ločljivosti in kompresije, da se ne zatika video, za 4k je npr. fino gledat S912 procesorje ... Glede ocen je že bila debata, že tudi izrazil naše pomisleke in predloge, žal se kaj ni spremenilo.

Sprejeto, hvala za odgovor.
A. Einstein

mare92 ::

@Tomson,
naročil sem nekaj Xiaomi YeeLight 320, zdaj pa bi kakšno večjo in močnejšo, verjetno je najboljša izbira YeeLight 650?
Kolikor vidim GB tega modela ne pošilja v Slo? Če bi se dalo kakšno večjo dobiti ugodneje ali z EU skladišča bi bilo vrhunsko...

Hvala ?
««
130 / 181
»»