» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
122 / 181
»»

polde66 ::

Pozabil pojasniti zakaj asus RT12+. Ker ima možnost usmerjevalnika, ojačevalca in dostopne točke.
polde

Mitja358 ::

Pozdravljeni,

eno vprašanje, če naročim tale artikel in izberem Registered Air Mail (Netherlands Registered - trenutno free shipping), bom v primeru stroškov carinjenja dobil povrnjene?

Glede na spodnje obvestilo (če še velja):

Hvala, lp.

grumpyanže ::

eno vprašanje tomson.

se splača kupiti mi mix 3? bo v kratkem kak dober kupon?

Hvala za odgovor! :)

Tomson ::

@Mitja358:
sicer se vedno bolj komplicira, sploh ko so na voljo poštne opcije, ki preverjeno prispejo brez dodatnih stroškov, kot v tem primeru Prioirty Line pri CN skladišču, ki je sicer res dražji, a je pri tebi prej in brez nadaljnjih postopkov, a do sedaj se je še vsem povrnilo in navedeno zaenkrat še drži. Pri Netherlands bo sicer sigurno carinski postopek, pri Sweden pa 50/50 ...

@grumpyanže:
takšna vprašanja so precej neugodna, ker je odgovor precej odvisen od tega, koliko si pripravljen plačati in koliko še malo počakati. Ceneje bo sigurno, kdaj in za koliko ter kdaj bo kakšen kupon pa žal ni informacije. Sicer pa splošno gledano, Mi Mix 3 sigurno eden zanimivejših telefonov. Dobra novica je, da je na voljo že Xiaomi Mi Mix 3 Global verzija, čeprav bo ShipOut konec januarja. Če se ti ne mudi še počakaj nekaj tednov, konec januarja, ko bo dejansko zaloga, potem bo tudi kakšna koda, za non-global verzijo bo cena tudi ugodnejša in prej kakšen koupon, sicer pa bo v januarju sigurno cena še padala, kode bodo bolj pogoste, tudi kakšen dober deal bo sigurno, glede na to da se drugje že najde ugodnejša cena ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Današnje kode:

Chuwi Hi9 Air 10.1" Android tablica s kodo: GB_CHUWIHI9BJ iz 156€ na 141€
Xiaomi Mi Notebook Air 13.3" Global prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR03 iz 738€ na 720
Xiaomi Pocophone F1 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMP29P iz 267€ na 255€
Xiaomi Pocophone F1 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPL269 iz 298€ na 282€
Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global pametni telefon s kodo: GBGEAR11 iz 156€ na 142€
Ezbook S4 8/256GB 14.0" Win10 prenosnik s kodo: GBNBJPS4256G iz 356€ na 338€
Teclast A10H 10.1" Android tablica s kodo: GBAFFIL001 iz 80€ na 64€
Lenovo Tab4 4G 7.0" Android tablica s kodo: GB_LENTAB4 iz 71€ na 66€
Zigbee SmartHome LED trak EU in Gateway s kodo: GBLED121203 iz 53€ na 42€
Beelink Kaby G7 Gaming Mini PC s kodo: GBCNG7 iz 1219€ na 1067€
1 MORE E1004BA ANC Active Noise Cancelling BT slušalke s kodo: GB1MORE iz 110€ na 81€
Philips Xiaomi Celiling LED stropna luč s kodo: GBLED120306 iz 106€ na 97€
WEJOY DL310 DLP laserski video projektor s kodo: IT-CN31JOY iz 445€ na 427€
JJRC H78 5G GPS RC Drone s kodo: GB-THH78G iz 79€ na 76€
uTorch PZE959 Smart LED stropna luč s kodo: GBPZE959 iz 44€ na 41€
gocomma E50 Handheld laserski merilnik razdalje s kodo: GBET001 iz 17€ na 15€
Xiaomi Youpin Outdoor Multi-function Knife s kodo: GBXIAOMIDGN iz 36€ na 32€
xiaomi Mijia SimpleShape nočna lučk s kodo: GBLED121201 iz 44€ na 42€
Inlife 60W 110V Electronic Soldering Iron Kit s kodo: GB60W01 iz 21€ na 16€
Alfawise Portable Hand Compression Espresso Coffee Machine s kodo: CoffeeMachine iz 26€ na 23€
VB605 Wireless Baby Monitor IP Camera s kodo: mama4uw4 iz 50€ na 35€
Xiaomi MITU otroški voziček s kodo: GBTH18XMF iz 160€ na 155€
WLP C14 4WD Mini OffRoad RC avto na daljinsko s kodo: xmas25%OFF iz 34€ na 25€
Tank FPV RealTime Camera RC avto na daljinsko s kodo: xmas25%OFF iz 76€ na 57€
Truck 2WD RC avto na daljinsko s kodo: xmas25%OFF iz 52€ na 39€
Flytec Climbing Rock RC avto na daljinsko s kodo: xmas25%OFF iz 26€ na 19€
Jule UJ99 RC avto na daljinsko s kodo: xmas25%OFF iz 21€ na 16€
Stunt Car 4WD avto na daljinsko s kodo: xmas25%OFF iz 32€ na 24€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

perci ::

Evo, ena slaba izkušnja z GB.

26.11. sem naročil Xiaomi Notebook pro https://www.gearbest.com/laptops/pp_786...

Do včeraj (torej dober mesec) so me nategovali, da "samo što nije". Vsakič, ko sem poslal urgenco, so za 1 teden prestavljali rok, včeraj pa so končno sporočili, da je laptop discontinued in da ga (vsaj po tej ceni) ne bo.

Skratka, GB očitno sprejema naročila za robo, ki je sploh nima "zazihrane" po neki ceni. Še cel mesec po mojem naročilu, so sprejemali naročila za isti laptop (sicer po višji ceni). Zdej, ali to pomeni, da nobenemu ne bodo poslali ali pa bodo tistim, ki so naročili za mano vseeno (ker so plačali več). Skratka, navadne pizde.

tac ::

Tomson,
Ali je Chuwi Hi9 Air 10.1" dovolj odziven, glede na visoko ločljivost?
Rabil bi nekaj za tekoče surfanje, sem gledal tudi prenosnike, vendar je uporaba večinoma surfarska, pa še hitri zagon mi je prioriteta.

Mare2 ::

perci je izjavil:

26.11. sem naročil Xiaomi Notebook pro https://www.gearbest.com/laptops/pp_786...

Do včeraj (torej dober mesec) so me nategovali, da "samo što nije". Vsakič, ko sem poslal urgenco, so za 1 teden prestavljali rok, včeraj pa so končno sporočili, da je laptop discontinued in da ga (vsaj po tej ceni) ne bo.

Skratka, GB očitno sprejema naročila za robo, ki je sploh nima "zazihrane" po neki ceni. Še cel mesec po mojem naročilu, so sprejemali naročila za isti laptop (sicer po višji ceni). Zdej, ali to pomeni, da nobenemu ne bodo poslali ali pa bodo tistim, ki so naročili za mano vseeno (ker so plačali več). Skratka, navadne pizde.

800.00€ je preveč za investicijo na Kitajsko. Ok če boš imel srečo, da bo računalnik deloval, bohnedaj, da se ti pokvari čez 7 mesecev. Jaz imam omejitev max. za kako tablico do 200 EUR.

Vem, ti si sedaj še v fazi Chinaeuforije, tako kot jaz...

Vem, ti si sedaj še v fazi Chinaeuforije, tako kot jaz...

Jst nisem v nobeni fazi evforije, zgolj iščem ugodne deale. Ta laptop itak ni bil namenjen meni, jst uporabljam X260.

SumTingWong ::

Mare2, ne klobasaj. Xiaomi Notebook PRO je odlična investicija.

Sicer pa je že ugotovljeno, da so res malo nepošteni. Prodajajo robo, ki je nimajo. No, zaradi tega (in tega, da pošljejo 1 mesece kasneje) pa so lahko cene ugodnejše.

Še vedno pa imam raje GB, kot pa Banggood in Geekbuying in podobne. Aliexpress je edino boljši v večini primerov.

Dr_M ::

Aliexpress je edino boljši v večini primerov.

V cem? V prodajanju smeti?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

goba ::

Na AliExpress se lahko s človekom prej pogovoriš, preden pri njem kaj naročiš.
Če prodajalec na povpraševanje ne odgovari oz. bluzi, greš drugam.
Na GB, BG, FT in ostalih podobnih štacunah se pogovarjaš s cyborgi in Copy/Paste analfabeti.

Nisem se še ravno pogovarjal na AE, ima pa veliko več ponudbe. Prvo preverim, če je na GB, seveda buzeriram Tomsona, potem pa je na vrsti AE.

Mitja358 ::

Tomson je izjavil:

@Mitja358:
sicer se vedno bolj komplicira, sploh ko so na voljo poštne opcije, ki preverjeno prispejo brez dodatnih stroškov, kot v tem primeru Prioirty Line pri CN skladišču, ki je sicer res dražji, a je pri tebi prej in brez nadaljnjih postopkov, a do sedaj se je še vsem povrnilo in navedeno zaenkrat še drži. Pri Netherlands bo sicer sigurno carinski postopek, pri Sweden pa 50/50 ...

Ok hvala ti, sem vzel kar Priority Line EU Express za 10,99€. Se mi za teh 10€ ne da ukvarjati z morebitnim vračilom.

LP.

V cem je fora, da yeelight 650 ne posiljajo v slo iz fast 23?

Mare2 ::

SumTingWong je izjavil:

Mare2, ne klobasaj. Xiaomi Notebook PRO je odlična investicija.

Sicer pa je že ugotovljeno, da so res malo nepošteni. Prodajajo robo, ki je nimajo. No, zaradi tega (in tega, da pošljejo 1 mesece kasneje) pa so lahko cene ugodnejše.

Še vedno pa imam raje GB, kot pa Banggood in Geekbuying in podobne. Aliexpress je edino boljši v večini primerov.

SumTingWong, prosim, ne uporabljal teh grdih besed na k. ker ti lahko vrnem, potem me boš pa svoji mamici zatožil.

Sicer se pa mi zdi pametno postaviti neko mejo, do kam greš...
Pač stvar posameznika. A ti že imaš Xiaomi Notebook PRO ali samo nakladaš?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare2 ()

amacar ::

Vsak ma svojo mejo, zdaj pa nehaj nabijati, ker je vsakic isto.

kanarin ::

tac je izjavil:

Tomson,
Ali je Chuwi Hi9 Air 10.1" dovolj odziven, glede na visoko ločljivost?
Rabil bi nekaj za tekoče surfanje, sem gledal tudi prenosnike, vendar je uporaba večinoma surfarska, pa še hitri zagon mi je prioriteta.

Kot sem sam bral review-je je to povsem solidna tablica za svojo ceno, če to spodnje res drži me ne bi skrbelo za performanse:

It’s still a more than capable CPU, and I don’t think anyone could have any complaints about the performance here. As a comparison I ran the Chuwi side by side with an iPad Air 2 I got in 2016. In terms of opening and switching between apps there was no obvious difference in speed and smoothness.

Ne moreš pa seveda za tako ceno pričakovati presežka (premium dizajn, kvaliteta materialov, igranje grafično zahtevnih igric, redni update OS,...). Mene osebno odbije samo en podatek - teža 550 g - za tablico enostavno preveč. Imam namreč izkušnje s tablicami podobnih velikost in težami, ravno zaradi tega sem prešaltal na 8 inčne tablice (Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 in kasneje še na iPad Mini 2) - ki mi bistveno bolj ustrezajo (ja, faktor teže mi je pri vsakodnevni rabi pomembnejši od velikost ekrana). Sam osebno bi rajši poskušal najti kakšen rabljen iPad Air 2 za (tudi do 200€) - dobiš bistveno boljšo tablico. iPad je pač neka garancija, pri Androidih (še posebej v tem budget segmentu) pa je veliko večja verjetnost da se tako ali drugače opečeš (vsaj iz dolgoročnega vidika). Jaz bi tudi zelo rad imel super hitro in brezhibno Android tablico (ipada sem nabavil povsem neplanirano zaradi res ugodne cene in primarno sploh ne zame) za 100, 150 €, ampak realno vem da je to iluzija. Vem da so danes razmere malo drugačne, se pa še danes s precejšnjim nelagodjem spominjam nabave prav Chuwi ipad retina klona (takrat za kao ugodnih 200€) - na koncu je bila zadeva praktično neuporabna (odzivnost, sesuvanje aplikacij). Tak da bi sam res dobro premislil, če se splača nabavljati poceni.

Seveda pa je marsikaj odvisno oz samih pričakovanj in potreb, kaj si pred tem uporabljal, koliko si pripravljen investirati, pač 100 ljudi 100 čudi,..

NikolormousB ::

Kupil bi en poceni dron, cena nekje do 200€, raje manj.

Gledam tole na gearbest: https://www.gearbest.com/rc-quadcopters...

JJRC X5. Reviewi so solidni, kolikor sem na hitro pogledal. Je v tem rangu kakšna boljša izbira?

Uporaba: Igranje, občasno bi malo letel, posnel kakšno malenkost, ampak nič resnega, zato ne bi plačeval ravno jurja za DJI.

Tudi jaz gledam kaj do 200€, pa razmišljam o kombinaciji:

https://www.gearbest.com/rc-quadcopters...
+
https://www.gearbest.com/action-cameras...

Je nekih 200€, pa imaš odlično kamero (ki jo lahko še drugje uporabiš), flight time je dolg (več kot 20min), 800m flight distance, altitude hold ipd.
Poglej malo reviews o MJX BUGS 3 PRO na netu, jih je veliko.

Skylord ::

kanarin je izjavil:

Imam namreč izkušnje s tablicami podobnih velikost in težami, ravno zaradi tega sem prešaltal na 8 inčne tablice (Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 in kasneje še na iPad Mini 2) - ki mi bistveno bolj ustrezajo (ja, faktor teže mi je pri vsakodnevni rabi pomembnejši od velikost ekrana).

Pa ima smisel 8", glede na to, da so danes več ali manj že vse telefoni tam okoli 6".
Tudi sam sem v dilemi, 10" mi je kar nekako prevelika za okol nosit.

meho7 ::

perci je izjavil:

Zakaj pa raje pri nas ne kupis? Dobis za manj denarja laptop z identicnimi specsi - nprimer Lenovo ideapad 330(17 inch screen, i5-8250u, 8gb, mx150, 256gb ssd) dobis za manj kot 700€

@tac:
Chuwi Hi9 Air je čisto solidno odziven (review), za kar omenjaš čisto ok, sploh glede na ceno. Sicer dobiš za malo več Teclast T10, ki je overall še za las boljši (review) ... Sam imam trenutno doma Chuwi Hi9 Plus, malo večja 10.8" tablica, zaenkrat se obnese fenomenalno npp, ima pa malo zmogljivejši X27 CPU, a je tudi občutno dražja ...

@Dr_M:
lahko preverim drugi teden, sicer pa vzameš Yeelight 650 StarryLight iz Fast08 skladišča, je 2€ razlike v poštnini ...

@NinjaMig21:
omenjeni JJRC je precej dobra opcija, preveri še Hubsan H501S X4, tudi novi Xiaomi Fimi A3 bo sigurno odličen ali pa Hubsan H502S X4 ...

@RokFeler:
odvisno od namena uporabe, sam sem šele nekaj mesec nazaj vzel tudi eno 8", pred tem sem vedno mislil da bo povsem odveč, prav zaradi omenjene majhne razlike med 6" telefonom in 8" tablico, pa se je izkazalo da je 8" form factor precej priročen, jo dostikrat uporabim, je pa res, da bi tudi brez preživel! :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Zakaj pa raje pri nas ne kupis? Dobis za manj denarja laptop z identicnimi specsi - nprimer Lenovo ideapad 330(17 inch screen, i5-8250u, 8gb, mx150, 256gb ssd) dobis za manj kot 700€

Jah, ni vse v specsih. Poleg tega ne maram 17 colskih pozresnih krav.

perci je izjavil:

Jah, ni vse v specsih. Poleg tega ne maram 17 colskih pozresnih krav.

Za 600€
https://www.mimovrste.com/multimedijski...

goba ::

Ni na zalogi.

Tomson je izjavil:

@RokFeler:
odvisno od namena uporabe, sam sem šele nekaj mesec nazaj vzel tudi eno 8", pred tem sem vedno mislil da bo povsem odveč, prav zaradi omenjene majhne razlike med 6" telefonom in 8" tablico, pa se je izkazalo da je 8" form factor precej priročen, jo dostikrat uporabim, je pa res, da bi tudi brez preživel! :)

Gledam tole
https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_...
A je kaj boljšega v tem cenovnem razredu oziroma kakšna koda?

aborko ::

Ta Ideapad 330 je plasticen prenosnik, katere prodajajo v drugacni configuraciji ze od 300 eur dalje. Ima slabsi ekran, slabsi ssd, slabse zvocnike, slabso baterijo, nima citalca odtisov in se kaj se bi naslo. Zadeva je popolnoma neprimerljiva z Xiaomi norebook pro...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aborko ()

Ma ja, potem bi skoraj raje nabavil medion akoyo, ki jo trenutno za 700 prodaja Hofer.

@NinjaMig21:
omenjeni JJRC je precej dobra opcija, preveri še Hubsan H501S X4, tudi novi Xiaomi Fimi A3 bo sigurno odličen ali pa Hubsan H502S X4 ...

Tale Xiaomi Fimi A3 je krasna zadeva za ceno, pa še FPV sistem. Do pomladi najbrž še kaj nižja cena, tole je pa must buy za kakšnih 200EUR. :D linkal si sicer Yeelight :))

Zgodovina sprememb…

fopi ::

Iscem en android box za TV, z androidom, ne android TV. Uporaba bo obcasna na 3. TV za EON aplikacijo. Kaj priporocate?

Skylord je izjavil:

kanarin je izjavil:

Imam namreč izkušnje s tablicami podobnih velikost in težami, ravno zaradi tega sem prešaltal na 8 inčne tablice (Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 in kasneje še na iPad Mini 2) - ki mi bistveno bolj ustrezajo (ja, faktor teže mi je pri vsakodnevni rabi pomembnejši od velikost ekrana).

Pa ima smisel 8", glede na to, da so danes več ali manj že vse telefoni tam okoli 6".
Tudi sam sem v dilemi, 10" mi je kar nekako prevelika za okol nosit.

Ja ima, vsaj če je ključna je teža in posledično priročnost. Še posebej pa je smiselno recimo pri (manjših) otrocih. Sam imam tudi 6 inčni telefon in sploh ne gre samo za razliko teh 2 inčev (5 cm diagonale) ampak tudi za razmerje zaslona pri tablicah. Če jo imaš namen uporabljati za konzumacijo raznih vsebin (brskanje po spletu, branje knjig ali PDF-jev in podobno) je še vedno daleč najboljše iPad razmerje (4:3). Žal pri android tablicah skoraj ni več izbire 4:3 tablic, kar me v bistvu čudi, glede na to da Apple še vedno kar vztraja s tem razmerjem (in je še vedno močno vodilni pri prodaji tablic). Meni to razmerje bolj ustreza celo pri YT, mogoče se to na prvi pogled zdi nelogično, ampak velikokrat gledam videe pomanjšane v zgornjem delu zaslona v pokončni legi (da imam spodaj vidno izbiro ostalih predlaganih videov).

Meni klasična android (16:10) tablica tako vedno nekako deluje bolj kot povečan telefon kot tablica. Če kdo večino časa gleda (full screen) video na tablici je tako razmerje idealno sicer pa bolj ne kot ja. Poleg same teže (cca 200 g manj se pač definitivno pozna) je prednost 8 inčnih tablic tudi v tem, da jih enostavno lahko še primeš in držiš samo z eno roko. Pri večji tablicah je to (če ravno nimaš šape kakšnega košarkarja) skoraj nemogoče oz. je pač manj praktično.

Drugače pa je ta dilema oz vprašanje dandanes kar na mestu, saj če se spomnimo časov 4-5 inčnih telefonov so bile nekaj časa precej popularne (in smiselne) 7 inčne tablice (recimo Nexus 7, da množico kitajskih niti ne omenjam), danes pa jih praktično ni več. Samo po drugi strani je lahko dilema tudi, zakaj 10 inčna (ali več) tablica - če imam pa prenosnik? Včasih smo pa shajali samo s stacionarnim PC-jem in takih dilem sploh ni bilo, danes pa smo pač ratali razvajeni in komot ;)

Sam iskreno povedano sicer ponovno pogledujem proti kakšni večji tablici (dosedaj sem imel samo dve ceneni kitajski) - sanjska je seveda novi iPad Pro, ampak cena pa.. ahh, enostavno pač ni sprejemljiva (vsaj zame). Običajni iPad ima še sprejemljivo ceno (seveda z nekaterimi jasnimi kompromisi), mika pa me tudi MiPad 4 Plus (ja kljub zame neidealnem razmerju). Čeprav tudi ta Chuwi Hi9 plus, ki ga omenja Tomson se zdi precej zanimiv.

Če koga zanima res dober deal v budget segmentu:

Xiaomi Redmi Note 5 4G Phablet International Version za 133,50 €, žal le v Rose Gold varijanti, ampak cena je po mojem res zelo ugodna za tak telefon (ga imam tudi sam in tako povem iz prve roke).

Konlov ::

Pa še 4000mah. Se kdo spomni, ko je bilo za 4x, da neke frekvence B ali kaj ne pokriva. Ali ta 5ka to ima?

Dimnik ::

B20,frekvenca za lte,sicer ti lte dela ampak ne vsepovsod, ne nima ker ni global verzija

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

@Dr_M:
lahko preverim drugi teden, sicer pa vzameš Yeelight 650 StarryLight iz Fast08 skladišča, je 2€ razlike v poštnini ...

Sem ze zrihtal. Hvala.

A mi lahko eden razloži kaj je razlika med tema-i tablicama?
Razen barve seveda. In tega, da je na prvi naložen MIUI 11.0 na drugi pa MIUI 9
Razlike v ceni je pa več kot 30€?
Oziroma tukaj
kjer je cena še višja?

660 SD, 3GB, 32GB ROM, MIUI 11

660 SD, 3GB 32ROM, MIUI 9

660 SD, 4GB, 64GB ROM, MIUI 9

Ja za zadnjega vidim, da ima več ramov in večji pomnilnik samo med prvim dvema pa ne najdem razlike, da je pa novejši MIUI in druga barva toliko vreden pa tudi ne vem no? To si pa samo prlimal iste linke kot so že moji8-O

@RokFeler:
prav tega imam sam, Xiaomi Mi Pad 4 8.0", malo nazaj je sicer še črni bil za 150€, za to ceno boljšega ni, gre za izjemno kvalitetno tablico overall, minus je le tovarniški ROM v ANG, za slovenščino moraš namestit EU ROM, če je želja ...

Sicer pa razlika med prvima dvema dejansko le v barvi, eden je v FlashSale -13%, drugi -25€, kot rečeno še pred dobrim tednom je bil črni 150€. Tista navedba za MIUI sigurno ni natančna, gre za popolnoma isto tablico.

@SumTingWong:
res je, napačen link, trenutno je Xiaomi Fimi A3 še sicer povsod v predprodaji, nato bo cena malo višja, sčasoma pa bo seveda padla, več bo akcij ...

@fopi:
Tanix TX3 Max iz EU skladišča za 27€ ...

darkomiku ::

A se kdo spozna na ključavnice na prstni odtis? Verjetno ne morem vzet kar ene iz GB, če nimam temu primernih vrat. In kako je z napajanjem?

Tomson je izjavil:

@RokFeler:
prav tega imam sam, Xiaomi Mi Pad 4 8.0", malo nazaj je sicer še črni bil za 150EUR, za to ceno boljšega ni, gre za izjemno kvalitetno tablico overall, minus je le tovarniški ROM v ANG, za slovenščino moraš namestit EU ROM, če je želja ...

Sicer pa razlika med prvima dvema dejansko le v barvi, eden je v FlashSale -13%, drugi -25EUR, kot rečeno še pred dobrim tednom je bil črni 150EUR. Tista navedba za MIUI sigurno ni natančna, gre za popolnoma isto tablico.

Poštnino, če izberem Netherlands Registered ali Sweden Registered bo treba verjetno plačat carino a ne?
Bolje, da izberem EU priority Line za 2.29EUR pa še Shipping Guarantee?

P.S:
No vidim pa, da je Teclast Master T10 za isti denar samo mislim, da je Xiaomi boljši deal a ne?
Velikost ne igra vloge kot sem rekel mi je 10" kar malo prevelik?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skylord ()

A take z že nameščenim EU ROM pa ni?
Nekje sem prebral da če spreminjaš ROME izgubiš garancijo?

Če ti velikost ni bistvena oz. se nagibaš k manjšemu je Xiaomi boljša opcija overall. Lepši dizajn, kvaliteta materialov, izdelave, zmogljivejši procesor, občutno kvalitetnejša tablica ...

Za te malo dražje artikle vsekakor priporočam Priority Line poštnino ...

Tovarniško imajo vsi MiPad4 ANG ROM, če naložiš EU ROM še nisem zasledil, da bi s tem izgubil garancijo ...
"Xiomi officially allow unlocking bootloader under warranty."

Fritz ::

Če je kdo bolj računalniški frik in si želi hitro in odzivno tablico, zelo odsvetujem tablice s samo 2Gb RAM. Imam Samsunga Tab A 2Gb in Asusa Zenpad S3 4Gb pri čemer je Asus neprimerno bolj hiter in odziven.

Mimogrede, največja prednost Gearbesta je trenutno v tem, da imamo na tem forumu Tomsona in kar nekaj informacij o izdelkih in poteku nakupa/reklamacij...če že primerjamo z Aliexpress in podobnimi.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Tomson je izjavil:

Če ti velikost ni bistvena oz. se nagibaš k manjšemu je Xiaomi boljša opcija overall. Lepši dizajn, kvaliteta materialov, izdelave, zmogljivejši procesor, občutno kvalitetnejša tablica ...

Za te malo dražje artikle vsekakor priporočam Priority Line poštnino ...

Tovarniško imajo vsi MiPad4 ANG ROM, če naložiš EU ROM še nisem zasledil, da bi s tem izgubil garancijo ...
"Xiomi officially allow unlocking bootloader under warranty."

Hvala za razlage ;)

Tammih ::

Kake pa imate kaj izkušnje z uveljavljanjem garancije za tele malo dražje artikle (200EUR-->).
Kolikor berem po forumih imajo stranke s Gearbest zelo slabe izkušnje.
https://www.reddit.com/r/gearbest/comme...
https://www.paypal-community.com/t5/Dis...

Ali je že kdo uveljavljal garancijo za kak dražji artikel (npr. telefon) ter kake so bile izkušnje ter stroški pošiljanja v Španijo,... Na tujih forumih berem, da pošiljajo v Španijo pa potem več mesecev ne dobijo odgovora, včasih potem ponudijo vračilo 40% kupnine za očitne napake ipd... Ali so to izjeme ali je to pri GearBest pravilo. V kolikor je customer service res tako slab razlika v ceni 25% tega vseeno ne odtehta

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tammih ()

TehDucky ::

Sem ravno sredi/ na 3/4 postopka. Kupil Xiaomi mi8, prišel defeketen k meni, ekran ni delal. V 1 tednu sem dobil naslov, kam naj pošljem, ter sporočiti sem jim moral, ceno pošiljanja do Španije. Ko so prejeli, sem poslal en mail na support, so napisali, da so dobili ter vprašali ali želim denar ali nov izdelek. Sem rekel, naj pošlejo novega, tako da sedaj je na poti k meni nov. Morjo mi pa še 20€ vrnt za pošiljanje do Španije, to smo pa še v dogovoru (telefon je bil kupljen 11.11).

Badwolff ::

darkomiku je izjavil:

A se kdo spozna na ključavnice na prstni odtis? Verjetno ne morem vzet kar ene iz GB, če nimam temu primernih vrat. In kako je z napajanjem?

Ne vem, če ti bo kaj pomagalo, ampak.
Sem bil pred mesecem pri Vovku. Ključavnica (burgwachter) za cca 500€ ima baterijsko napajanje in se montira v že nameščena vrata. Obstajajo pa tudi variante, ki potrebujejo priklop v napajanje.
Kar ena iz GB je pa dvorezen meč, predvsem če se kaj pokvari. Zna kdo pri nas to popravit al ostaneš pred vrati?

@Tammih:
kolikor sam spremljam glede uveljavljanja garancije, se vedno na koncu reši pozitivno, brez večjih zapletov, če pa nastane kakšna težava lahko tudi sam priskočim na pomoč. Tudi odzivnost je dobra (ko ni kakšnih praznikov), preko LiveSupporta se npr. takoj dobi odgovor. Sigurno so kakšne izjeme in situacije ko se kaj zaplete, načeloma pa zadeva funkionira, sploh zadnje leto, ko je dosti večja podpora tudi za EU support, so se prilagodili trgu, kupcem, navadam, zahtevam. Sigurno ni vse perfektno, a kolikor sledim gre celoten support vidno na bolje v zadnjem letu ...

Današnje kode:

Chuwi Hi9 Air Android 10.1" tablica s kodo: GB_CHUWIHI9BJ iz 213€ na 141€
Xiaomi Mi Pad 4 Plus 10.1" Android tablica s kodo: GB_XM4P64BJ iz 267€ na 240€
Asus Zenfone 5 Global pametni telefon s kodo: GBMPI8 iz 302€ na 267€
Nokia X6 International pametni telefon s kodo: GBMPOIKM iz 186€ na 160€
Xiaomi Pocophone F1 Global 6/64GB pametni telefon s kodo: GBMP29P iz 356€ na 255€
Xiaomi Pocophone F1 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPL269 iz 387€ na 282€
Huawei Honor 10 Global pametni telefon s kodo: GBMPO906 iz 311€ na 300€
Xiaomi Mi 8 Pro Global pametni telefon s kodo: GBMPMPR iz 453€ na 442€
Hubsan H216 X4 Desire RC Drone s kodo: GB$THH216AB iz 96€ na 73€
DJI Mavic Pro Platinum RC Drone s kodo: GB$THBODJM iz 978€ na 835€
Motospeed V70 žična miška s kodo: PHE121202 iz 37€ na 23€
Alfawise JH-803 Bluetooth naglavne slušalke s kodo: GBAFFYL293 iz 24€ na 15€
Alfawise A5X Android 8.1 TV Box s kodo: AlfawiseA5X iz 44€ na 41€
Alfawise Mini True Bluetooth posamezne slušalke s kodo: MiniGB02 iz 23€ na 20€
Utorch C8F 3500lm LED ročna svetilka s kodo: GBXPC8F iz 29€ na 25€
Bluedio T5S Bluetooth naglavne slušalke s kodo: PXCCRI83EJ iz 45€ na 41€
Baby Monitor IP Camera Security System s kodo: PXCCRI83EJ iz 50€ na 46€
Jumper EZbook 3 Plus 14.0" m3-7Y30 prenosnik s kodo: OONH0N7O22 ali 1BS9H556F7 iz 493€ na 464€
Xiaomi Mi Notebook Air Global 13.3" prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR03 iz 738€ na 720€
AlldoCube Knote 2v1 tablica s tipkovnico s kodo: GB_ALLDKNote iz 258€ na 240€
MadGiga KT107 10.1" Android tablica s kodo: GBMGKT107 iz 88€ na 80€
AlldoCube M5S 10" Android tablica s kodo: GB_ALLDM5S iz 121€ na 107€
Xiaomi set (2x HEPA, 2x filter, 1x krtačka) za Roborock/Xiaomi robotski sesalnik s kodo: GBAFFYL277 iz 8€ na 7€
Xiaomi Youpin Move it set za fitnes vadbo s kodo: GBZNJSTZ iz 356€ na 303€
Meizu EP52 Bluetooth slušalke s kodo: MEIZUYUAN iz 33€ na 30€
Fanju FJ4 Color WiFi vremenska postaja s kodo: GBHGFJ4 iz 44€ na 39€
Xiaomi A1 Folding Walking Machine fitnes oprema s kodo: GBA1FW iz 668€ na 356€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...
««
122 / 181
»»