» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
63 / 181
»»

E4e5 ::

Tomson je izjavil:

Za Mi A2 Lite trenutno ni kakšne delujoče kode, je pa dobra FlashSale cena za EU skladišče (2-5dni dostava, brez dodatnih stroškov)
Xiaomi Mi A2 Lite Global 3/32GB za 148€ in Xiaomi Mi A2 Lite 4/64GB Global za 189€

Hvala, bom se malo spremljal, bo že nova koda.

darkomiku ::

A mi res noben ne more pomagat pri dehumidifierju? ;)

Tomson ::

Iz prakse žal ne bi vedel, sicer pa na GB, od cenejših modelov ki so na zalogi sigurno ok opcija Houzetek Dehumidifier za 29€ ali model Q1 za 35€ ali malo višje model Q7 za 71€, s HEPA filtrom, ki še čisti zrak. To bi sam npr. gledal, ker tale Houzetek je dobra kitajska firma ... Od močnejših pa Albohes AP12 za 183€, zmogljivejša zadevca (tudi priznana kitajska znamka), pol tišje delovanje, pri 25m sobi odstrani do 0.5L vlage na uro, tole je sigurno top, sam je cena tudi primerna ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

scipascapa ::

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_0097...

28,42

je razlika proti mini in maxi modelu?

m3k ::

darkomiku je izjavil:

A mi res noben ne more pomagat pri dehumidifierju? ;)
www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna... ;)
Mirko tipka na radirko ////

T_F_7 ::

Dostavni roki so zanesljivi ali...?

@scipascapa:
vzameš novejšega Tanix TX3 Max, le 1€ dražji, ima še Bluetooth, malo boljše ohišje ter Alice UX vmesnik ...

@F 7 F:
dostavni roki kar držijo, je pa odvisno od artikla do artikla kaj piše pod "Ship between", potem pa temu datumu dodatš predviden rok dostave. Trenutno imaš označen Expedited Shiping, pri tej opciji je dostava res hitra, a bodo tudi sigurno stroški carinjenja, če gre za artikel čez 21€ ...

PS: Danes opazil obvestilo na Gearbest, da so opazili kar nekaj težav s PrioriyLine EU, je menda veliko pošiljk v zadnjem času bilo izgubljenih in je pri tej opciji trenutno potrebno odkljukat še "Insurance" ali pa se vzame, če je na voljo, RegisteredAirMail Belgium ...

Današnje kode:

Alfawise V2 mehanska tipkovnica s kodo: GB0815Alfa iz 55€ na 37€
Xiaomi Mi A2 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GB$MP12tha2128 iz 286€ na 241€
Xiaomi Redmi S2 Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GB$MP12ths2 iz 140€ na 106€
Albohes Z5 robotski čistilec oken s kodo: GBZYZ5aa iz 133€ na 114€
Alfawise T1 Mini PC s kodo: GBXOXO88801 iz 149€ na 145€
Helifar H8 Mini RC Drone s kodo: RCDeal80 iz 11€ na 8€
Helifar H106 RC Racing Boat s kodo: RCDeal57 iz 49€ na 44€
Helifar HB vojaški tovrnjak na daljinsko s kodo: RCDeal79 iz 52€ na 43€
Helifar 9130 4WD avto na daljinsko s kodo: RCDeal56 iz 58€ na 47€
Nitecore MT22 Mini LED ročna svetilka s kodo: IT$LEDMT22A iz 25€ na 17€
iLife V5S Pro robotski sesalnik s kodo: GBvaccp01 iz 150€ na 122€
iLife V8S robotski sesalnik s kodo: GBvaccp02 iz 254€ na 228€
Lumintop StrongOutdoor LED ročna svetilka s kodo: ODL20C iz 67€ na 52€
Chuwi Hi9 Air 10.1" Android tablica s kodo: GB&TAHi9AIR iz 156€ na 154€
Xiaomi Mi Notebook Air 13.3" prenosnik s kodo: GB&TAXMAIR04 iz 685€ na 668€
Digital Microscope 1-600x 3.6MP LED s kodo: Radioblog iz 49€ na 45€
Alfawise X3200 video projektor s kodo: GB9X3200 iz 160€ na 129€
Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite pametna ura s kodo: Huami iz 53€ na 51€

Paperang P2 Mini Bluetooth photo tiskalnik v FlashSale za 52€
Xiaomi Mi Tv Box International v FlashSale za 46€
Xiaomi Mijia 1080P IP kamera v FlashSale za 24€
Xiaomi Mi A2 4/64GB Global pametni telefon v FlashSale za 202€
Lenovo Watch X pametna ura v FlashSale za 43€
Tanix TX3 Max S905W Android TvBox v FlashSale za 29€
Xiaomi M365 električni skiro v FlashSale za 363€
Teclast F7 14.0" Win10 prenosnik v FlashSale za 246€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

alkoo ::

Držim pesti, da bo vse ok! Čakam kamero preko priority eu. Cca 10 dni je na poti.

T_F_7 ::

Ekskluzivno na angleškem je trenutno 13% popust. Zanimivo. A to se ti potem vsakič, ko kupuješ splača pogledat na vse jezike, če je na katerem popust?

Ales ::

DeusB je izjavil:

Tudi sam imam taksen problem glede tipkovnic in sicer poslano iz FAST07(Španije) . Prvič so dobili paket vrnjen, sem se strinjal da na novo pošljejo, sedaj pa kaže že od 23.8.2018 da je paket dostavljen, vmes pa še sprememeba naslova po trackingu. Tracking sicer dela samo na strani www.1tracking.net drugje nikjer. Tako kot so že napisali, ni problema glede vračila denarja, to se že uredi. Bolj mi je čudno kako ne pride paket iz Španije - EU, če pa iz Kitajske pride vso čudo sem!

Jaz sem pred kratkim ravno tipkovnico brez problema dobil iz Fast-07 iz Španije na naslov v Avstriji, znotraj obljubljenega roka.

Moral bi delati tracking neposredno na strani dostavne službe, vneseš tisti ID pošiljke s črkami, ne tisti kjer so samo številke. Meni so dostavljali tile: http://www.seur.com/en/

darkomiku ::

Hvala vsem za namige glede razvlažilnikov ...

Macketina ::

Ima kdo Xiaomi Mijia kamero? Dela s poljubin appom brez kakega China clouda?

predi ::

Tomson je izjavil:

PS: Danes opazil obvestilo na Gearbest, da so opazili kar nekaj težav s PrioriyLine EU, je menda veliko pošiljk v zadnjem času bilo izgubljenih in je pri tej opciji trenutno potrebno odkljukat še "Insurance" ali pa se vzame, če je na voljo, RegisteredAirMail Belgium ...
To pomeni, da je zdaj PrioriyLine EU enaka loterija kot vse drugo, s tem, da ti še dodatnih stroškov ne povrnejo. Konec luštnega na GB?

matobeli ::

Sej vama nihče ne brani da gresta stran ;)

Tomson zadeve dela korektno in praktično ni problemov.
Teh "opeharjenih" kupcev je res "veliko". Še "več" je tistih pri katerih se zadeve niso rešile.

Mal nabijamo spet, kene?

Mare2 ::

matobeli je izjavil:

Teh "opeharjenih" kupcev je res "veliko". Še "več" je tistih pri katerih se zadeve niso rešile.

Mal nabijamo spet, kene?

Jaz nisem nič govoril o Tomsonu. On je dečko. Govorimo o trgovini na drobno kitajskih izdelkov. Če že, bi bilo dobro, da se uskladi z zakonom o trgovini, Obligacijskim in varstvu potrošnikov, vsaj glede garancije.

JackOdpirac ::

Hej Tomson.
Kako tocno uspe gbju spravit brez dajatev izdelek v EU? Preko drzav, ki salabajzersko pregledujejo posto? Ali obstaja kaksna EU drzava, ki nima dajatev s kitajcem?
Hvala

@predi:
ne, nič se ni dosti spremenilo, sem pravkar govoril s svojim kontaktom, pa pravi da je sicer bilo nekaj izgubljenih pošiljk, ampak tako malo, da je zanemarljivo, je bila tista objava menda čisto v vednost, da se pač lahko pripeti.
Še vedno se torej svetuje PrioirtyLine EU, pravi pa, da če je poleg še Insurance se zadeve takoj v celoti povrnejo ob izgubi paketa, sicer pa tudi mi vemo, da vedno obstaja še opcija PayPal Dispute, tudi če ni Insurance. Bi pa v primeru dodatnih stroškov carinjenja tudi preko PrioirtyLineEU te stroške povrnili.
Vse težave so se vedno in se tudi še naprej bodo rešile v korist kupca, so zagotovili. Sam se pa tudi potrudim, če nekaj svetujem, da navedeno drži in so morebitne težave vedno rešene.

@GTAjevc:
težko rečem, je pa imel Okapi precej verjetno razlago nekaj časa nazaj, poiščem pa repostam ...

Nekaj dobrih današnjih:

Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPMIX2S5 iz 485€ na 398€
OnePlus 6 8GB/128GB pametni telefon s kodo: GB$MP12thO6 iz 459€ na 450€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GB$MPA23 iz 200€ na 190€
Xiaomi Mi A2 Lite Global 4/64GB s kodo:GB$MPAlite2 iz 182€ na 156€
Xiaomi Amazfit Running tekaške superge s kodo: IT$SHAMAZFIT01 iz 59€ na 42€

Okapi ::

Kako tocno uspe gbju spravit brez dajatev izdelek v EU? Preko drzav, ki salabajzersko pregledujejo posto? Ali obstaja kaksna EU drzava, ki nima dajatev s kitajcem?
Saj sem že parkrat razložil, kako to (po vsej verjetnosti) gre.

Ti kupiš zadevo za 100 evrov. Gearbest gre do špediterja in predloži svoj račun za 70 evrov. Špediter gre s tem računom do carinika in plača 15 evrov (22%) DDVja. Za carinika je vse v redu, DDV je izračunal na osnovi uradnega računa, ki ga je predložil špediter (DPD, DHL ali kdor pač je). Špediter zaračuna še svoje stroške Gearbestu, recimo 15 evrov za stroške carinjenje. Gearbest torej plača teh 30 evrov (DDV+špediter), ti pa dobiš robo "brez dodatnih stroškov".

Kar se tiče carine je vse v redu, goljufija v tem primeru je samo v toliko, da kupec ne dobi računa, na katerem bi bile razvidne vse postavke. Ampak ker je trgovina na Kitajskem, je to problem kitajske davkarije (če jih to zanima), ne naše.

Amazon iz ZDA že več let posluje podobno. Ob nakupu plačaš tudi naš DDV in stroške carinjenja špediterju. Paket dobiš, ne da bi moral pri nas kaj dodatno plačevati. Razlika je samo v tem, da je tam stvar transparentna - vidiš ceno in DDV+stroške špediterja.

V glavnem, nikar mislit, da si okoli prinesel carino. V resnici je tebe okoli prinesel Gearbest, ker ti je za 100 evrov prodal nekaj, kar stane 70 evrov.>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

dexterboy ::

Vedno bodo nezadovoljni kupci. Tudi v Tiffany se najdejo takšni, o tem ni debate.
Kar gre meni osebno na "organ", je to, da če imaš problem, ni potrebno o tem pisati na veliko in vsakomur razlagati kako si "opeharjen". Ter jasno o tem nabijati cel mesec... Pa do nikogar osebno.
Meni so naši cariniki curili za 13 evrov pri nahrbtniku za 25 evrov. Tomson je pomagal, da sem dobil dobroimetje nazaj na GB wallet. Zaradi tega Tomson ni bog, ker je pomagal, bi pa zagotovo ostal brez povračila stroškov, če se ne bi on vključil.
Da dobimo nekaj ceneje iz druge polovice globe, kar je pri nas še enkrat dražje, je lahko samo sreča in ne "hudičevstvo iz pekla". Jasno pa mora biti vsem nam, da obstajajo izdelki, ki ne gredo čez kontrolo kakovosti kot izdelki, ki dobijo na koncu proizvodne linije nalepko brenda.
In če ne bi bilo GB-ja, bi jaz, in verjamem še marsikdo drug, bil vezan na ponudnika mobilnega operaterja za dobo dveh let, ker si dobil "KAO" poceni mobilni telefon... in še podobne floskule... ne da se mi pisat.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Ales ::

Mare2 je izjavil:

matobeli je izjavil:

Mal nabijamo spet, kene?

Jaz nisem nič govoril o Tomsonu. On je dečko. Govorimo o trgovini na drobno kitajskih izdelkov. Če že, bi bilo dobro, da se uskladi z zakonom o trgovini, Obligacijskim in varstvu potrošnikov, vsaj glede garancije.

Kar lepo na avijon, izstopiš nekje nad Shenzhenom in ko priletiš dol, potrkaš na vrata prve štacune ter jim poveš, da morajo od zdaj spoštovati slovenske zakone. Potem malo tečeš po ulicah in vpiješ "za otroke se gree!" in potem poskusiš srečo z naslednjo Kitajsko štacuno. Če boš priden, boš obdelal večino (pa še kako Kitajko) preden se Sonce spremeni v rdečega orjaka in pogoltne par planetov.

Hej, mogoče pa ti rata s katero štacuno? V vsakem primeru te nekaj časa ne bo nazaj, da bi nabijal neumnosti po forumu, tako da je to praktično win-win situacija...

@Okapi; se strinjam s tem, kar si napisal. Ampak prosim lepo, najdi mi v Sloveniji štacuni, kjer prodajajo novi RN4 (32/3) za 130 evrov z dostavo na dom, pa greva na pir, ki ga jest častim :)
Najcenejšega pri nas najdem za 160 evrov.

schrack ::

dexterboy je izjavil:

Vedno bodo nezadovoljni kupci. Tudi v Tiffany se najdejo takšni, o tem ni debate.
Kar gre meni osebno na "organ", je to, da če imaš problem, ni potrebno o tem pisati na veliko in vsakomur razlagati kako si "opeharjen". Ter jasno o tem nabijati cel mesec... Pa do nikogar osebno.
Meni so naši cariniki curili za 13 evrov pri nahrbtniku za 25 evrov. Tomson je pomagal, da sem dobil dobroimetje nazaj na GB wallet. Zaradi tega Tomson ni bog, ker je pomagal, bi pa zagotovo ostal brez povračila stroškov, če se ne bi on vključil.
Da dobimo nekaj ceneje iz druge polovice globe, kar je pri nas še enkrat dražje, je lahko samo sreča in ne "hudičevstvo iz pekla". Jasno pa mora biti vsem nam, da obstajajo izdelki, ki ne gredo čez kontrolo kakovosti kot izdelki, ki dobijo na koncu proizvodne linije nalepko brenda.
In če ne bi bilo GB-ja, bi jaz, in verjamem še marsikdo drug, bil vezan na ponudnika mobilnega operaterja za dobo dveh let, ker si dobil "KAO" poceni mobilni telefon... in še podobne floskule... ne da se mi pisat.

Da ni Tomsona, bi bilo stanje na mojem TRR bistveno večje:).

schrack je izjavil:

Da ni Tomsona, bi bilo stanje na mojem TRR bistveno večje:).

In kako to preprečiti? :)

Da ni Tomsona, bi bilo stanje na mojem TRR bistveno večje:)

+1 lol ... delim enako usodo. Ali kot pravijo na največjem audiofilskem forumu, ko se pridružiš: Welcome and sorry for your wallet! :))

GupeM ::

Več o praznih TRR-jih. Dobiš pa svojo dozo dopamina. 2x za en nakup :D

U bistvu ne zapravljamo denarja za gadgete, ampak za legalno drogo :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

@Tomson, imaš kaj od tega naprodaj ali pa je vse v uporabi?
Za vso to nesnago, o kateri je bilo celo na SloTech novica, bi pa komentiral z enim stavkom;
Če je vse v uporabi, ni to stran vržen denar. Pa četudi kaj kupim in ne potrebujem vsakič (tester LANa, multimeter, digitalni termometer in podobno), je to skupaj še vedno kapljica v morje v primerjavi med nakupom novega avta ali pa rabljenega... folk, ki nabija, da zapravljamo več, jaz enotim z nevtrini... Edina škoda, ki jo vidim, so smeti, ki nastanejo pri tem. Pa še teh bi lahko ekološko reciklirali.
Seveda pa ne podpiram kupovanja "vse povprek" samo zato, ker je poceni. Potlej smo že kot ženske; 30 (trideset) parov kavbojk v omari, pa ne ve, kaj bi zjutraj oblekla :))
off topic; avdiofilstvo je način življenja, ne pa metanje dnarja skozi okno :)

amacar ::

Tomson je izjavil:

+1 lol ... delim enako usodo. Ali kot pravijo na največjem audiofilskem forumu, ko se pridružiš: Welcome and sorry for your wallet! :))

Mogoče kakšna beseda o mipad 4, kakšen rom je tu gor, googleplay je gor? Me kr mika.

GRT ::

dexterboy je izjavil:

@Tomson, imaš kaj od tega naprodaj ali pa je vse v uporabi?
Za vso to nesnago, o kateri je bilo celo na SloTech novica, bi pa komentiral z enim stavkom;
Če je vse v uporabi, ni to stran vržen denar. Pa četudi kaj kupim in ne potrebujem vsakič (tester LANa, multimeter, digitalni termometer in podobno), je to skupaj še vedno kapljica v morje v primerjavi med nakupom novega avta ali pa rabljenega... folk, ki nabija, da zapravljamo več, jaz enotim z nevtrini... Edina škoda, ki jo vidim, so smeti, ki nastanejo pri tem. Pa še teh bi lahko ekološko reciklirali.
Seveda pa ne podpiram kupovanja "vse povprek" samo zato, ker je poceni. Potlej smo že kot ženske; 30 (trideset) parov kavbojk v omari, pa ne ve, kaj bi zjutraj oblekla :))

Polovico te nesnage je stran vržen denar. Vse skupaj samo oči, ker je poceni.
Potem pa leži v omari kot ti praviš kavbojke pri ženskah.

c3p0 ::

dexterboy je izjavil:

Drži, dokler se ne kupuje 200€ kablov za napajanje in celo USB kablov :)

JackOdpirac ::

@Okami, Tomson, TNX

M@73Y ::

Kakšen dober TV Box za gledanje Telemach EON iz Gearbesta?
..jump into psytrance tunnel..

buttcrack ::

Tomson je izjavil:

A powerbanke uporabljaš? Jaz ga še kar iščem po ugodni ceni :)

@DexterBoy:
bo kar porabljeno, nekaj od tega imam zase, nekaj za družino, nekaj za darila ...

@amacar:
Sem vzel tole varianto, Xiaomi Mi Pad 4 4/64GB za 200€. Je International verzija, se pravi da je jezik angleščina, Google Play ni bil gor, ampak ga naložiš v minuti, dveh, Android je 8.1, MIUI je 9.6, za ROM pa na hitro ne najdem kateri bi bil ... Prvi vtisi so odlični. Imam pa doma npr. 10" iPad Air in 10" Teclast T10 za primerjavo in je seveda bistveno bolj na nivoju Appla kot Teclasta. Form factor 8" tablice je v bistvu super, sem vedno imal občutek, da če imaš velik telefon in 10" tablico ne potrebuješ vmesne variante. No, verjetno je res ne, ampak gre pa res lepo v eno roko, je rokovanje veliko bolj praktično kot pri 10" tablici. V zadnjem času 10" tablice nisem dosti uporabljal, tole 8" pa vidim da bom večkrat. Le 6" telefon se mi po uporabi vedno zdi majhen, lol. Kvaliteta izdelave je res top, materiali, zaslon je fenomenalen, odzivnost odlična. Sigurno ena najboljši 8" tablic ta hip, je res tablica na nivoju. Slaba lastnost je le, da ni v slovenščini. Regijo in tipkovnico pa to vse naštimaš, sistem pa je v angleščini. Bi bilo verjetno ROM zamenjat ...

@M@73Y:
Tanix TX3 Max je trenutno ugoden, dobra škatlica overall za 29€ ...

@butch3r:
Mi 20.000mAh imam redno sam v uporabi, 10.000mAh bo pa tudi hitro našla svoj namen! :)

Današnje kode:

Xiaomi Mi Pad 4 4/64GB International 8.0" Android tablica s kodo: 72sellGB-TA iz 200€ na 193€
Xiaomi Mi 8 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: 72H-Mi8 iz 399€ na 381€
Creality3D CR-20 3D tiskalnik s kodo: 72HCR20 iz 348€ na 329€
Tanix TX3 Mini L Android Tv Box s kodo: 72HGBTXL iz 28€ na 26€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB Gold s kodo: GB$MPN64 iz 199€ na 160€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB Red s kodo: GB$MPRED iz 199€ na 169€
Xiaomi Redmi S2 Global pametni telefon s kodo: GB$MP12ths2 iz 138€ na 104€
OnePlus 6 8GB/128GB pametni telefon s kodo: GB$MP12thO6 iz 459€ na 450€
Huawei Honor 10 Global pametni telefon s kodo: GB$MPH10 iz 323€ na 320€
Vivo NEX Global pametni telefon s kodo: GBMBPNEX iz 589€ na 554€
Xiaomi Mi Mix 2S Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPMIX2S5 iz 485€ na 398€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GB$MPA23 iz 200€ na 190€
Xiaomi Mi A2 Lite Global 4/64GB s kodo: GB$MPAlite2 iz 182€ na 156€
3x SprayPainting Dekor slika s kodo: GBLife14 iz 17€ na 13€
Portable Pet Hair Mini Vacuum za domače ljubljenčke s kodo: GBLife17 iz 7€ na 6€
Portable Camouflage Line Wire Chain Saw s kodo: GBLife37 iz 10€ na 7€
Virhuck multi-port polnilec za DJI Mavic Air/Pro/Pro Platinum s kodo: RCDeal81 iz 31€ na 26€
Helifar HB-NB2803 Stunt Rotating RC Car avto na daljinsko s kodo: RCDeal82 iz 25€ na 16€
Xiaomi Mi Band 3 pametna zapesnica s kodo: HKBAND iz 22€ na 21€
Xiaomi Mi Band 3 International pametna zapestnica s kodo: 72H-MiBand3 iz 23€ na 22€

Anet A8 3D tiskalnik v FlashSale za 126€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi 8 SE 6/64GB pametni telefon v FlashSale za 251€
Xiaomi Mi 8 International 6/64GB pametni telefon v FlashSale za 338€
OnePlus 6 International 6/64GB pametni telefon v FlashSale za 397€
Xiaomi Huami Bip Lite pametna ura v FlashSale za 48€
Xiaomi 70min 1080p International kamera za avto v FlashSale za 27€

matobeli ::

Tomson, a bodo na voljo kakšne kode za Xiaomi smart home (spet)?

Tole me zanima:
- https://www.gearbest.com/living-applian...
- https://www.gearbest.com/access-control...
- https://www.gearbest.com/access-control...

Za poiskušino, sčasoma pa verjetno še kakšna zadeva.

@matobeli:
Uf, težko naprej napovedat, sigurno bodo, vprašanje samo kdaj, sledim in sporočim ...

Današnje kode:

Xiaomi Pocophone F1 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: GBMPPOCO iz 334€ na 305€
Xiaomi 70min 1080p kamera za avto s kodo: GBCAR70MAI1 iz 27€ na 25€
DJI Mavic Air 32MP RC Drone s kodo: GB$THRCDJA iz 692€ na 597€
One Netbook Mix Yoga Win10 7.0" prenosnik s kodo: GB&TAonemix iz 416€ na 361€
Alfawise MicriSD Class10 32GB spominska kartica s kodo: AlfawiseU1 iz 6€ na 5€
Xiaomi Youpin mehanska ročna ura s kodo: XMWATCH2809 iz 165€ na 140€
Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC kartica s kodo: GB$CNSSU364G iz 14€ na 13€
OnePlus 6 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPNP12 iz 459€ na 450€
Original LTQ Vapor DIY RBA Tools Kit s kodo: lowcychin005 iz 24€ na 22€
Alfawise Tab Android tablica s kodo: GBAFTAB iz 158€ na 114€
Cozzine FS10 Pulse Oximeter s kodo: GBlimited8 iz 13€ na 7€

Alfawise U20 Large 3D tiskalnik v FlashSale za 235€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi Android Tv Box v FlashSale za 45€
Proscenic P8 brezžični ročni sesalnik v FlashSale za 112€
Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik v FlashSale za 234€
Nokia X6 4/64GB International pametni telefon v FlashSale za 182€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon v FlashSale za 164€
Ninebot Segway ES2 električni skiro v FlashSale za 332€
Beelink GT1 Ultimate 3/32GB Android Tv Box v FlashSale za 60€
Meizu EP51 Bluetooth InEar slušalke v FlashSale za 17€
Xiaomi Amazfit 2 Stratos pametna ura v FlashSale za 138€
Jumper EzBook 3 Pro 13.3" Win10 prenosnik v FlashSale za 182€
Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6" prenosnik v FlashSale za 693€

DennisDee ::

Danes bom verjetno kupil Mi drone, je dobra flash cena (372 eur). Ampak vseeno, je mogoce se kak kupon? Se ne bi branil, da me insurance pride free :D

Najceneje je bil aprila za 352€ oz. iz EU skladišča za 364€. Trenutna FlashSale cena za 372€ ni najnižja, je pa kar dobra, ni pa trenutno nobene delujoče kode ...

urbecar ::

Zanimam se za sledeči prenosnik.

Tomson je izjavil:

Današnje kode:
.
.
.
Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6" prenosnik v FlashSale za 693€

Ali obstaj možnost dostave, kjer se carina ne zaračuna oziroma jo dobiš povrnjeno?

Obstaja, Priority Line - EU Priority Line ...

Še nekaj današnjih:

Black Shark SKR Global 6/64GB Gaming pametni telefon s kodo: Blackshark64 iz 441€ na 433€
Black Shark SKR Global 8/128GB Gaming pametni telefon s kodo: Blackshark128 iz 501€ na 494€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GBMPA2 iz 204€ na 177€
Xiaomi Mu Ultra 5000ANSI laserski video projektor s kodo: GB$MIPRO iz 1.577€ na 1.377€
Xiaomi Mi Notebook Pro i7/16GB/256GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO02 iz 915€ na 893€
Xiaomi Mi Pad 4 4/64GB Android Tablica s kodo: 72sellGB-TA iz 199€ na 193€
JJRC JJ Pro X5 GPS RC Drone s kodo: GB$THJJRCX5 iz 147€ na 128€
Teclast F7 14.0" prenosnik s kodo: GB-TATCF7 iz 242€ na 239€
Boruit RJ-2166 LED naglavna svetilka s kodo: IT$LED2166 iz 13€ na 8€

Med izbranimi izdelki nad 85€ 1-individualni kupon za -43€ (klik na Coupon, pod ceno izdelka)

prozac ::

Zakaj se uporabljajo TV boxi?
Se na njih skopira filme in predvaja na TVju? Povezes s skart al pa USB kablom?

Kot multimedijski predvajalnik, s TVjem pa povežeš preko HDMIja. Na TV Box priključis zunanji ali mrežni disk, lahko tudi USB ključek za predvajanje multimedijski vsebin, lahko pa tudi streamaš direktno z neta (YouTube, Netflix, AmazonPrime...) Podobno kot če bi TV preko HDMIja povezal z računalnikom, a te škatlice so veliko bolj priročne...

prozac je izjavil:

Zakaj se uporabljajo TV boxi?
Se na njih skopira filme in predvaja na TVju? Povezes s skart al pa USB kablom?

Na njih lahko tudi skopiraš in predvajaš na TV-ju. Seveda. "Večina" nima skart niti USB za povezavo s TV-jem, temveč samo HDMI.

USB imajo za povezavo z diskom ali USB ključkom. Če nimaš HDMI pogoglaj za morebitni pretvornik. :)

https://www.aliexpress.com/premium/scar...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare2 ()

prozac ::

Aha, se kr uporabna zadeva ;) podobno kot vcasih popcorn
Pretvornik ne bi bil potreben, vseeno hvala za link.

Ti boxi so združljivi z vsemi TV (tudi se z 10 let starimi in neumnimi) vazno da je hdmi?

Reaper ::

Pogoj je samo HDMI ja.

Zakaj "podarijo" kupon 20% off, min 2 units (oboje mora bit flash sale in china skladišče), potem pa kupon čudežno ne dela? Torej pač ne bom kupil 0 :)

V bistvu ne dela za nobena 2 izdelka. Pa drugič. Ni tako nujno :)

aleskom ::

Eno vprašanje. Enkrat je nekdo omenjal, da je na GB najboljše pustiti cene v USD, ker dobiš ceneje preračunano v EUR, kot če kupiš s cenami v EUR. A to res drži? Kakšnih občutnih razlik verjetno ni? A pa to samo na GB ali tudi na Aliexpressu?

@alkoo:
preveril, deluje, izbiraš pa lahko med temi izdelki ...

@aleskom:
načeloma drži, je pa nekoliko odvisno kdo potem pretvarja, tvoja banka, Paypal, Alipay, trgovina (ker imajo, jasno, različne tečaje) ...
««
63 / 181
»»