» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
57 / 181
»»

Nesta ::

Tole je kdo narocil se splaca?

Fitorch MR15 Strong Light LED. Kao 73€ preko appa je "samo" 37€? tudi ta znizana cena se mi zdi visoka. Edino ce je res tolk vrhunska Led svetilka?

Tomson ::

@vrossi46:
glede na to, da gre le za nekaj € razlike bi osebno vzel tole international verzijo Mi Robot sesalca, razlika pa je, da ima tale EU plug, angleška navodila kot tudi embalažo. Sicer sta sesalnika popolnoma enaka.

@nesta:
tole Fitorch MR15 LED svetilko dobiš še ceneje, s kodo: IT$LEDMR15 za 32€ ... Sam je nimam, je pa glede na teste zelo dobra svetilka - KLIK.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Današnje kode:

Beelink S2 N4100 4/64GB Mini PS s kodo: GBS2 iz 167€ na 150€
Chuwi Lapbook SE 13.3 IPS N4100 prenosnik s kodo: GB&TACWlapbookse iz 247€ na 238€
Magicsee N5 Android 2/16GB S905X Android TvBox s kodo: GBN5 iz 32€ na 30€
Oclean SE Sonic električna ščetka s kodo: GB$HBZsejkd iz 44€ na 40€
Virhuck H120 RC Boat Red čoln na daljinsko s kodo: RCDeal75 iz 42€ na 37€
3D Holographic Display LED Fan s kodo: IT$LEDFYZ1 iz 229€ na 176€
ASUS RT-AC68U Wireless Router s kodo: MKCASUS807 iz 150€ na 141€
Bluetooth Laser Projection Virtual Keyboard with LCD Display s kodo: TeluguKB iz 29€ na 26€
Alfawise RST2056 Sonic električna ščetka s kodo: AlfawiseRST iz 22€ na 18€
Blackview BV5800 4G rugged pametni telefon s kodo: BlitzRider4 iz 132€ na 128€
Gocomma LB014 Smart Bluetooth Sunglasses Headset s kodo: GocoLB014 iz 18€ na 17€
Xiaomi Mi Band 3 pametna zapestnica s kodo: HKBAND iz 25€ na 22€ ...
Poptel P10 Global Android 8.1 5.5" IP68 rugged pametni telefon v FlashSale za 167€
Aqara Smart Motion Sensor International v FlashSale za 10€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Zgodovina sprememb…

skydancer ::

[st.citat p6012876]@vrossi46:
glede na to, da gre le za nekaj € razlike bi osebno vzel tole international verzijo Mi Robot sesalca, razlika pa je, da ima tale EU plug, angleška navodila kot tudi embalažo. Sicer sta sesalnika popolnoma enaka.

ne vzeti international verzijo, jaz sem jo pa mi je žal. Brat ima kitajsko verzijo, ki preko kitajskega strežnika podpira zone cleaning, evropski pa mi tega ne podpira. Sicer preko kitajskega strežnika podpre opcijo, vendar se ne da z njo upravljati, preko evropskega strežnika se sploh ne da povezati, deluje preko ostalih, ampak kot rečeno, ne podpira zone cleaning. Kolikor sem spremljal forume, že kar nekaj mesecev čakajo na podporo, ki pa je Xiaomi ne zagotovi. Vsekakor prvi Xiaomi izdelek nad katerim sem razočaran.

http://en.miui.com/thread-1612461-1-1.h...

darkomiku ::

To velja samo za prvo generacijo sesalnika ali tudi za Roborock S50 (druga generacija)?

Mikrohard ::

Samo za prvo... druga generacija (S50) podpira zone cleanup tudi v Evropi.

Vem, da je enkrat že bila tukaj debata na temo polnilcev baterij (AA ali AAA), pa ne najdem tega, zato se opravičujem, ker bom še enkrat vprašal, če mi lahko kdo preverjeno kakšnega priporoča? Mala dva imata kar nekaj igračk na baterije in bom počasi bankrotiral z nakupi vedno novih ... me pa še zanima, kako se to polnjenje obnese v praksi. Koliko krat lahko to ponovno polniš oz. kako hitro pada moč takšnim baterijam ...

Hvala vsem!

vrossi46 ::

Ejla,kaj pa kake bluetooth slušalke,za v uho,da traja baterija vsaj 8h?

@skydancer:
si poizkusil tudi Singapure server, ista pesem?

@darkomiku:
je kar nekaj dobrih opcij, v različnih cenovnih razredih, npr: klik, klik, klik

@vrossi46:
8h je že kar nad povprečjem, nekje 6-7h sta recimo najboljši opciji Meizu EP51 ali Xiaomi Bluetooth Music ...

Še nekaj današnjih:

Teclast F6 Pro 13.3" IPS m3-7Y30 8/128GB prenosnik s kodo: IT$TATCF6pro iz 442€ na 397€
SJCam SJ8 Pro 4k akcijska kamera s kodo: SJ8Series1 iz 220€ na 191€
SJCAm SJ8 Plus (White) 4k akcijska kamera s kodo: SJ8Series4 iz 158€ na 152€
SJCAm SJ8 Plus (Black) 4k akcijska kamera s kodo: SJ8Series3 iz 140€ na 138€
SJCam SJ8 Air akcijska kamera s kodo: SJ8Series5 iz 72€ na 70€
Cozzine FS10E LED prstni Pulse Oximeter s kodo: GBlimited8 iz 14€ na 7€
Keith Ti3060 Titanium 1.1L Military flaška s kodo: reini12999 iz 150€ na 114€
Wotofo Recurve Squonk Semi Mech Mod s kodo: WotofoRS iz 44€ na 33€
4x MadGiga USB-C Mini Adapter Pack s kodo: GBlimited22 iz 5€ na 2€
Xiaomi Youpin ZMI polnilec za betrije 4x s kodo: IT$LEDZMI iz 9€ na 7€
Xiaomi Youpin zamašek za vinske flaše z vakumskim spominom s kodo: IT$HGxmbs iz 9€ na 8€
Keith Ti3204 450mL skodelica iz titana s pokrovom s kodo: reini2999 iz 36€ na 26€
SWEETTOURIST Men Business nahrbtnik s kodo: IT$BSZF8151 iz 28€ na 26€
Vandy Vape Pulse X 90W Squonk Kit s kodo: VX90W iz 69€ na 59€
Siroflo S05 Bluetooth špotrne InEar slušalke s kodo: GBOBCE008 iz 13€ na 11€
Yunmai Xiaomi Mini 2 osebna pametna tehtnica s kodo: GB$HBZymtzt iz 39€ na 37€
Cozzine BG202 set za merjenje sladkorja v krvi s kodo: GBHomeG6 iz 13€ na 9€

Zgodovina sprememb…

@darkomiku:
je kar nekaj dobrih opcij, v različnih cenovnih razredih, npr: klik, klik, klik

Hvala Tomson. Tale zadnja me kar mika, ampaj ni poceni (čeprav je kao že nekaj znižana). Bom počakal na kakšno kodo ... ;)

Opcija je še Xtar VC4 4-slot polnilec baterij s kodo: IT$LEDVC4 iz 21€ na 17€

Tomson, a si katerega od teh že preizkusil oz. poznaš koga? Un ta najdražji verjetno ni švoh, če ti kao briše še spomin NiMh baterij, da ne izgubljajo kapacitete ...?

Sam imam doma Nitecore i4 za 23€, mi je super, sem pa precej nezahteven uporabnik kar se teh polnilcev tiče. Ga uporabljam le za polnjenje 18650 baterij, dela tip top, deluje zelo kvalitetno, traja pa polnjenje 4x 18650 baterij kar blizu 8h ... Omenjeni Opus pa glede na teste deluje tudi dober polnilec: klik, klik ...

Nekaj današnjih:

Gocomma 24v1 set izvijačev s kodo: GOCOMMAGB iz 9€ na 8€ (rebrandan Xiaomi Wiha)
Teclast F5 13.3" N4100 Win10 prenosnik s kodo: GB&TATCF5 iz 309€ na 291€
Teclast F6 Pro 13.3" m3-7Y30 prenosnik s kodo: IT$TATCF6pro iz 442€ na 397€
Alfawise Dual USB polnilec + Bluetooth za avto s kodo: IL0818car1 iz 11€ na 8€
Tronxy XY-2 3D tiskalnik s kodo: GBXY2 iz 190€ na 185€

Huawei P20 Lite 4/64 Global pametni telefon v FlashSale za 265€
Umidigi One Pro 4/64GB pametni telefon v FlashSale za 150€
Umidigi One Pro 4/32GB pametni telefon v FlashSale za 123€
Poptel P10 4/64GB IP68 rugged pametni telefon v FlashSale za 167€
E-Sports GamingChair stol za gaming in razvajanje v FlashSale za 106€

perci ::

Jst tega uporabljam, je pa res, da sem ga kupil po nižji ceni https://www.gearbest.com/chargers/pp_59...

sm4rt4ss ::

A ima Xiaomi slučajno kakšne dobre športne BT slušalke? Ampak, da niso in ear oz. te z blazinicami, ampak tisti standard, ko je bil prej. Ker tele mi padajo ven iz ušes.

perci je izjavil:

Jst tega uporabljam, je pa res, da sem ga kupil po nižji ceni https://www.gearbest.com/chargers/pp_59...

A si zadovoljen? So vnovič napolnjene baterije enako vzdržljive? Verjetno je tudi odvisno, kakšno baterijo v osnovi kupiš ... Že med kakšno Varto in Duracellom je v primerjavi z baterijami iz Tedija kar razlika ... ;)

bajsibajsi ::

Pozor! Zgoraj gre URL za Teclast F5 na screen size: 11.6 inch in ne 13.3.

darkomiku je izjavil:

perci je izjavil:

A si zadovoljen? So vnovič napolnjene baterije enako vzdržljive? Verjetno je tudi odvisno, kakšno baterijo v osnovi kupiš ... Že med kakšno Varto in Duracellom je v primerjavi z baterijami iz Tedija kar razlika ... ;)

Nisem nič meril, ampak je pa kar razširjen polnilec med lučkarji, tako da ne dvomim, da je OK. Je pa res, da ga v glavnem uporabljamo za litijeve baterije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

slon ::

Lep pozdrav
Tomson imam vprašanje.
Ali obstaja na gearbestu stropna
Led luč za kopalnico. Domam imam 3
yeelight luči in sem zadovoljen.Sam
pri teh lučeh piše ip 60 in ne ip44.
Hvala za pomoč. Če kdo drug ve za stropno
Led luč in da ima velik lumnov, ter velikosti do 32 cm
in zmerno ceno bom hvaležen za link.

Hvala
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: slon ()

vrossi46 ::

Tomson,hvala za priporočilo,
( @vrossi46:8h je že kar nad povprečjem, nekje 6-7h sta recimo najboljši opciji Meizu EP51 ali Xiaomi Bluetooth Music ...)
Kaj pa tile?
https://www.gearbest.com/earbud-headpho...

jb_j ::

/

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

@sm4rt4ss:
Xiaomi ima še tole varianto športnih BT slušalk, model Earbuds Youth Edition za 18€, ki predvidevam da imajo še boljši oprijem ...

@bajsibajsi: hvala za popravek! ;)

@slon:
pa res potrebuješ stropno svetilko s takšnim standardom v kopalnici? večina uporablja namreč čisto klasično razsvetljavo, ker so redke situacije da voda škropi po stropu ...

@vrossi46:
tudi EP52 so seveda dobre, kar se tiče kvalitete predvajanja nekje na istem nivoju kot EP51, ali za odtenek boljše, baterija je sicer večja, a v praksi ne zdrži dosti več (7-8h v praksi), so pa drugačnega dizajna, če ti le ta ustreza in pa občutno dražje, sicer pa overall dobra opcija ...

slon ::

Tomson
Problem imam ko se v kopalnici otrok kopa, in dela susilec.
Takrat je v kopalnici veliko vlage. Jo lahko obrišeš z stene.
Zato iščem nekaj kaj ima ip standard. Sem razmišljal da bi kupil
še eno yeelight, sam je malo predraga luč, da jo ob prvi vlagi uničim.
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850

skydancer ::

[st.citat p6013733]@skydancer:
si poizkusil tudi Singapure server, ista pesem?

vse strežnike ki so na voljo sem poizkusil, sicer delujejo, ampak zone cleaning deluje očitno samo na kitajskem strežniku, ki pa kot omenjeno, ne podpira international verzije.

goba ::

darkomiku je izjavil:

Vem, da je enkrat že bila tukaj debata na temo polnilcev baterij (AA ali AAA), pa ne najdem tega, zato se opravičujem, ker bom še enkrat vprašal, če mi lahko kdo preverjeno kakšnega priporoča? Mala dva imata kar nekaj igračk na baterije in bom počasi bankrotiral z nakupi vedno novih ... me pa še zanima, kako se to polnjenje obnese v praksi. Koliko krat lahko to ponovno polniš oz. kako hitro pada moč takšnim baterijam ...

Hvala vsem!

Predvidevam, da govoriš o nikelj metal hidridnih (Ni-MH) ponilnih baterijah.
Obstajajo namreč tudi še nikelj kadmijeve (Ni-Cd), ki počasi odhajajo v pokoj in različne izpeljanke litijevih AA-A baterij.
Med vsemi proizvajalci NiMH polnilnih celic iztopa Panasonik/Sanyo z baterijami znamke Eneloop.
So vedno korak pred vsemi ostalimi.
Eneloop AA; Min. 1900mAh, do 2100 polnih cikljev, po enem letu skladiščenja ohranijo 90% energije, po petih letih 70%.
Obstajata tudi PRO (več kapacitete, manj polnitev) in LITE (manj kapacitete, več polnitev) različici.
Najpomembnejša lastnost enelupk je ta, da med uporabo zelo dolgo ohranjajo napetost nad kritično mejo 1.1V.
Baterije vseh vrst naročam na Nizozemskem pri NKON, kjer so ugodne cene in vedno sveža roba.
Kar se tiče Ni-MH polnilcev, je Panasonic Eneloop BQ-CC65 PRO za 40 evrov najboljša izbira.
Drugače pa že večkrat omenjena univerzalna polnilca XTAR VC4 ali Nitecore D4. Oboje pod 22€.

goba je izjavil:

darkomiku je izjavil:

Hvala vsem!

Predvidevam, da govoriš o nikelj metal hidridnih (Ni-MH) ponilnih baterijah.
Obstajajo namreč tudi še nikelj kadmijeve (Ni-Cd), ki počasi odhajajo v pokoj in različne izpeljanke litijevih AA-A baterij.
Med vsemi proizvajalci NiMH polnilnih celic iztopa Panasonik/Sanyo z baterijami znamke Eneloop.
So vedno korak pred vsemi ostalimi.
Eneloop AA; Min. 1900mAh, do 2100 polnih cikljev, po enem letu skladiščenja ohranijo 90% energije, po petih letih 70%.
Obstajata tudi PRO (več kapacitete, manj polnitev) in LITE (manj kapacitete, več polnitev) različici.
Najpomembnejša lastnost enelupk je ta, da med uporabo zelo dolgo ohranjajo napetost nad kritično mejo 1.1V.
Baterije vseh vrst naročam na Nizozemskem pri NKON, kjer so ugodne cene in vedno sveža roba.
Kar se tiče Ni-MH polnilcev, je Panasonic Eneloop BQ-CC65 PRO za 40 evrov najboljša izbira.
Drugače pa že večkrat omenjena univerzalna polnilca XTAR VC4 ali Nitecore D4. Oboje pod 22€.

Hvala za tale komentar!

A to naročaš rechargable baterije? Ali enkratne?

goba ::

Vse po vrsti. Nazadnje sem naročil tele barvne Eneloop 8 AA Eneloop Botanic (limited edition). Poštnina je bila 3€, prišlo je v nekaj dneh.

scipascapa ::

dajte se omejiti na naziv teme.

Še nekaj današnjih:

Xiaomi Mi Mix 2S 6/64GB Global pametni telefon s kodo: GB$MPMIX2S iz 424€ na 397€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: XiaoMiA2339 iz 235€ na 229€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GB$MPN564 iz 176€ na 167€
SJCam SJ7 STAR 4K akcijska kamera s kodo: ZEK22 iz 146€ na 141€
Xiaomi Mijia Smart pametna ura s kodo: MJWATCH iz 67€ na 49€
Alfawise A8 Android TV Box s kodo:GBZYFR0821 iz 29€ na 26€
Yeelight Induction Anti-mosquito LED stropna luč s kodo: IT$LEDYT iz 28€ na 26€
Xiaomi Amazfit 2 Stratos pametna ura s kodo: HKPACE2 iz 150€ na 141€
Zeblaze Crystal 2 pametna zapestnica s kodo: GBSTWEEK02 iz 25€ na 21€
Naprava proti srbenju pri piku komarjev s kodo: IT$HGmpen iz 8€ na 6€
Roborock Xiaowa Light robotski sesalnik s kodo: IT$APXWA iz 221€ na 194€
Floureon 1080P zunanja IP kamera s kodo: GBZY7244 iz 124€ na 99€
Madgiga K380 mehanska tipkovnica s kodo: GBlimited44 iz 47€ na 30€
Gocomma 3xUSB QC3 EU 2.4A polnilec s kodo: G3UP iz 6.70€ na 4.40€
Alfawise Q7 3300lum video projektor s kodo: IT$CN77ALQ iz 176€ na 160€
Xiaomi Mijia 1080P Smart IP kamera s kodo: THpdamobiz01 iz 26€ na 23€

krefi ::

zanima me ce se da dobiti kaj podobnega temu https://www.amazon.com/Fujifilm-INSTAX-...
ali temu https://www.mimovrste.com/digitalni-kom...
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Tomson, kaj priporočaš od video domofonov? Je kaj preverjenega?

krop ::

Kje se splača vzeti oneplus 6?

@krefi:
je nekaj podobnih opcij, npr: klik, klik, TALE je sigurno dober, a trenutno out of stock ... Za instant fotoaparate še sporočim če najdem kaj pametnega ...

@perci:
kaj preverjenega z moje strani žal ne. Glede na izkušnje z Alfawise napravami pa je je tale video znovec sigurno dobra opcija ...

@krop:
iz HK skladišča: OnePlus 6 6/64GB s kodo: GB$MP664 za 415€ ter PriorityLine - EU Priority za 0€ (10-20 dni dostava brez dodatnih stroškov) ...

broken/link ::

@tomson
kaka koda za? https://www.gearbest.com/rc-quadcopters...
sem videl, da se ga je v preteklosti dobilo že pod 80eur. oz če bo kdaj kaka koda se prosim spomni name :)

broken/link ::

ali pa tako akcijo (sam da pošiljajo tudi v SLO): https://www.gearbest.com/rc-quadcopters...

Tac20 ::

So kakšne kode za gimbale?

barracuda ::

Pred nekaj dnevi sem tu spraševal za mnenje o kitajskih prenosnikih in dobil nasvet, naj gledam znamko Teclast. Ker potrebujem manjši prenosnik, sem gledal model Teclast F5, ravno na dan, ko je bil v akciji. Malo sem si vzel časa za premislek in naslednji dan ugotovil, da ni več v ponudbi po isti ceni, prav tako nisi več dobil zraven usb razdelilca, slušalk (ki so sicer brezvezne) in bona za vrednost kupnine stylusa. Dan kasneje, je bila cena še višja, danes še višja. Vsak dan za kakšne 5eur.
No, in sedaj čakam spet na kakšno znižanje tega modela.

Ob vsem tem me zanima naslednje. Na začetku teme je omenjeno nekaj evropskih skladišč. Ko kliknem nanjo in ko dodam zadevo v košek, kako pri tem vem, da naročam res iz evropskega skladišča? V tem primeru se gre za rikverc kamero za avto in ogledalo znamke xiaomi 70mai.

111111111111 ::

barracuda je izjavil:

Pred nekaj dnevi sem tu spraševal za mnenje o kitajskih prenosnikih in dobil nasvet, naj gledam znamko Teclast. Ker potrebujem manjši prenosnik, sem gledal model Teclast F5, ravno na dan, ko je bil v akciji. Malo sem si vzel časa za premislek in naslednji dan ugotovil, da ni več v ponudbi po isti ceni, prav tako nisi več dobil zraven usb razdelilca, slušalk (ki so sicer brezvezne) in bona za vrednost kupnine stylusa. Dan kasneje, je bila cena še višja, danes še višja. Vsak dan za kakšne 5eur.
No, in sedaj čakam spet na kakšno znižanje tega modela.

Poskusi narediti nov račun in iz drugega računalnika, lahko da bo cena hitro manjša. :)

@broken/link:
MJX B3 Bugs 3 Drone s kodo: GB$THB3MJX iz 96€ na 77€

@Tac20:
Sam sem si pred kratkim nabavil Xiaomi Mijia Gimbal, ga imam sedaj dober teden, kakšne kode sicer ni, je pa trenutno FlashSale za 100€, je pa top zadevca, za ta cenovni rang vrhunski gimbal, res top kvaliteta materialov, izdelave, kup funkcij, stabilizacija pa sploh 1a. (test: klik, klik). Edina slaba stran trenutno je jezik aplikacije v kitajščini, se pa za teh nekaj funkcij preko YTba hitro navadiš uporabe. Od aktivnih kod pa trenutno za DJI Osmo Gimbal s kodo: IT$THRCosmo iz 122€ na 110€, tudi dobra opcija. Če greš pa še malo višje, dobiš pa za 150€ odličnega Zhiyun Smooth 4 za 150€ ...

@barracuda:
Teclast F5 11.6" Win10 prenosnik s kodo: GB&TATCF5 iz 309€ na 291€

Nazivi EU skladišč se pogosto spreminjajo, trenutno so označena z nazivom Fast-xx, tole so trenutno najbolj aktualna:
Fast-08 - Poljska
Fast-23 - Češka
Fast-30 - Francija
Fast-29 - Španija

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Preveril vse opcije tudi področnih kod, pa za tale meter žal nobena ne deluje ...

Današnje kode:

Xiaomi Redmi 6 3/32GB Global pametni telefon s kodo: GB$MPRMI6 iz 129€ na 114€
Xiaomi Redmi S2 3/32GB Global pametni telefon s kodo: GB$MPS232 iz 132€ na 114€
Xiaomi Mi A2 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: GB$MPA264 iz 235€ na 212€
Xiaomi Redmi Note 5 4/64GB Global pametni telefon s kodo: GB$MPN564 iz 176€ na 167€
Xiaomi Mi Mix 2S 6/64GB Global pametni telefon s kodo: GB$MPMIX2S iz 424€ na 397€
OnePlus 6 6/64GB pametni telefon s kodo: GB$MP664 iz 424€ na 415€
OnePlus 6 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MP128P iz 503€ na 477€
Breo iPalm520 akupresura za roke s kodo: GB$HBZbqssb iz 88€ na 70€
Pripomoček za varno premikanje pajkov in žuželk s kodo: IT$HGcatc iz 10€ na 8€
BORUiT RJ-2166 naglavna LED svetilka s kodo: IT$LED2166 iz 10€ na 8€
MJX Bugs 5W B5W WiFi FPV RC Drone s kodo: IT$THb5w iz 175€ na 138€
Nitecore C2 6500 Lumen polnilna LED svetilka s kodo: IT$LEDC2 iz 157€ na 132€
Zeacava moški/ženski AllFiber 7colors svetleče superge s kodo: IT$BSZEA820 iz 61€ na 48€
Xiaomi Business 20" potovalni kovček s kodo: IT$BSZF773 iz 88€ na 83€
Aspire Cobble AIO Pod Kit s kodo: AspireKIT iz 28€ na 24€
Hubsan H216A X4 1080p Desire PRO RC Drone s kodo: GB$THH216AA iz 96€ na 82€
Chuwi Hi9 Air Android tablica s kodo: GB&TAHi9AIR iz 159€ na 155€

Badwolff ::

Gimbal... To je selfie stick za 100 evrov?

Okapi ::

Ne.

prozac ::

KolKo je bila pa najnižja cena tega gimbala do sedaj?

CHAOS ::

Tomson: a je kakšna koda za slušalke Kz As10? Hvala.
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

@Badwolff:
KLIK - najboljši primer iz prakse, čemu je Gimbal (stabilizator) namenjen ...

@prozac:
če govoriš o Xiaomi Mijia Gimbalu je bil prejšnji mesec s kodo za 98€, trenutno pa v FlashSale za 100€, ceneje še ni bil, je pa precej svež model tale Xiaomi ...

@Chaos:
KZ AS10 5BA s kodo: CA%PV704 iz 48€ na 44€

Zgodovina sprememb…

CHAOS ::

Tomson: za Kz as10 mi ob izbiri Priority Line ponudi le EU Express za dobrih 10€, a je to OK? Tipično vidim, da je Priority line preferenčna izbira brez nekih hudih stroškov poštnine?
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

S sodelavcem sva skupaj naročila Roidmi bluetooth car charger. Delal je lepo in prav 2x, potem pa mi je crknil tale upaljac v avtu. Čez 2 dni mi isto pove sodelavec. A je imel že kdo podoben primer? Je mogoče šla samo kakšna varovalka v avtu?

Hvala za info.

Miami-T ::

Meni normalno dela že pol leta.

@Chaos:
PrioirtyLine je res najboljša opcija, a glede na vrednost slušalk in ceno te poštne opcije v tem primeru (10€ poštnine na 45€ vrednost) bi se sam odločil za Registered Belgium za 1.5€, gre v velikem procentu lepo skozi, če pa slučajno pride do dodatnih stroškov, pa le te dobiš povrnjene ...
««
57 / 181
»»