» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
52 / 181
»»

okica11 ::

@zila90
Tudi jaz iščem. Trenutno so na GB tudi Xiaomi TV boxi okrog 50e... kako se pa obnesejo pa ne vem-me pa zanima.

buneech ::

Zila90, če maš za EON razširjeni paket, torej opcijo 1x Android TV aplikacijo ponucat, potem je Xiaomi Mi Box ravno prav. Jaz ga imam, gor laufa EON, Youtube, Kodi, nisem pa Netflixa sprobaval. EON dela dobro.

okica11 ::

@buneech:
Katerega od Mi Boxov pa? Vidim da jih je cel kup nisem pa še raziskal razlik.
Kako dobro deluje Kodi (v kateri resoluciji)?
Si cel čas na Wifi-ju ali imaš usb-ethernet adapter za box?
Ali je kakšna omejitev glede velikosti zunanjih diskov za Mi box?

Hvala :)

Tale, k ma prov Android TV OS, ne navaden Android.
Kodi mi dela ok, imam pa samo FullHD TV, ne morem 4K sprobat.
Na WiFi-ju sem vedno, nimam USB-ethernet adapterja, na AC wifi v isti sobi, kot access point. Tudi Steam streaming dela dobro preko njega.
Zunanjih diskov nisem priklapljal, ker imam vse na NAS.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: buneech ()

facepalm ::

Zanimivo kako tile boxi drzijo ceno.
Pred dobrim letom sem za H96 pro+ 3/32gb odstel 54eur, danes bi moral odstet 58eur..

Glede na to da se vedno deluje BP, bi si ga upal priporocati.

Tomson ::

@buneech:
Še bolje je tale verzija Xiaomi Mi Box z EU vtikačem za isto ceno, oz. če se mudi za 66€ iz EU skladišča ...

Slaba stran Mi Boxa je predvsem manjko ethernet priključka, ki pa se, kot že omenjeno, z dodatnim adapterjem lahko reši, sicer pa dobra škatlica, odličen daljinec in prednost Android TV vmesnika ... Za 1080p vsebine je super, za 4k vsebine pa ni najbolj primerna (mogoče je WiFi prevelika omejitev) ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

V0RT3X ::

Bo še kak flashsale za 20€ za tole iz Fast-23 skladišča?

https://www.gearbest.com/keyboards/pp_1...

Iatromantis ::

So many codes. bump

goba ::

V0RT3X je izjavil:

Bo še kak flashsale za 20€ za tole iz Fast-23 skladišča?

https://www.gearbest.com/keyboards/pp_1...

Flashsale je trenutno iz (španskega ?) Fast-07 skladišča.
20€ + 13€ za poštnino.

GRT ::

No toliko o tem kako gre preko Registered Air Mail brez dodatnih stroškov. Danes prejel od carinske pošte za slušalke v vrednosti 28,78€ + stroški pošiljanja... skupaj 30,24€, pošto da naj pošljem račun itd. Čeprav je bilo na pošiljki navedeno
skupna vrednost blaga 11,24 USD. Seveda sedaj jim bom poslal račun, ki pa gor piše, da je bila vrednost slušalk 28,78€ itak, da mi bodo potem zaračunali še uvozne dajatve.
Sedaj naj se pa zajebavam pa še s to carinsko pošto.

darkolord ::

perci je izjavil:

Tudi ura za 5 evrov lahko čisto prav pride.

Evo, glede tega se pa ne strinjam. Za "prov pride" se uporabi telefon ali uro na NLB stolpnici. Realno ne vidim v kakšni situaciji bi ti taka ura lahko prav prišla.
Čak, tega pa ne razumem.

Primarni point ure je, da kaže točen čas. Tista za 5 eur počne to čisto super. NLB stolpnico vidim glih trikrat na leto, telefon pa ni vedno tako praktičen (še posebej, če imaš npr. umazane roke).

Eno takšno za 5 eur sem kupil čisto za foro; je pa hitro postala primarna ura, ker je bila zelo lahka, točna in še lepo je izgledala. Sem dobil več pohval, da imam lepo uro (čeprav je nisem kupil s tem namenom). So bili vsi confused, ko sem jim reku "ugani, kok je stala", ker niso vedeli, ali naj rečejo 5 ali 5000.

Zamenjal jo je Mi Band, sicer bi jo uporabljal še vedno.

dexterboy ::

@GRT, upam, da se konča s pozitivnim izidom. Je pa kar nekaj pisarjenja pa časa izgubljenega.
Najlepše pri vsem te je to, da ko se konča, pozabiš, kaj vse se je dogajalo :)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

dexterboy je izjavil:

@GRT, upam, da se konča s pozitivnim izidom. Je pa kar nekaj pisarjenja pa časa izgubljenega.

Ja saj ni problem če bi že takoj rekli plačaj tam par EUR pa je. Samo sedaj je pa en kup zajebancije.
Zanimivo pa, da ko sem naročil Mi Band3 pa je šlo skoz vse brez problema pa je bil vpisan znesek večji. To je kakor se jim dvigne tam na pošti.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: profdoktor ()

strup121 ::

noben način pošiljanja ni "carinaproof"

Spxy ::

GRT je izjavil:

dexterboy je izjavil:

Ja saj ni problem če bi že takoj rekli plačaj tam par EUR pa je. Samo sedaj je pa en kup zajebancije.
Zanimivo pa, da ko sem naročil Mi Band3 pa je šlo skoz vse brez problema pa je bil vpisan znesek večji. To je kakor se jim dvigne tam na pošti.

Pakete gledajo in odpirajo čisto naključno. Komot se zgodi da naročiš nekaj za 5€, in piše gor 5€ pa boš še vedno plačal stroške carinjenja, ker so se žal odločili ravno tvoj paket odpret. Lahko pa pride čez stvar za 500€ pa je ne bodo odprli. :))

Mare2 ::

Spxy je izjavil:

Pakete gledajo in odpirajo čisto naključno. Komot se zgodi da naročiš nekaj za 5€, in piše gor 5€ pa boš še vedno plačal stroške carinjenja, ker so se žal odločili ravno tvoj paket odpret.

Ta primer ne bo podvržen nobenemu strošku carinjenja.

------------
Tole je bilo včasih aktualno:

- Unregistered Air Mail (glede na izkušnje se ne ustavi, pride skoraj vedno brez dodatnih stroškov)
- Registered Air Mail (edina opcija kjer GB še garantira povračilo stroškov)
Netherlands (se skoraj vedno ustavi na carini)
Sweden (se večinoma ustavi na carini)
Belgium (gre praviloma vedno skozi brez dodatnih stroškov, dobra opcija)
- Priority Line (po dosedanjih izkušnjah najboljša opcija, brez dodatnih stroškov)
EU Priority Line (brez dodatnih stroškov)
EU Express (brez dodatnih stroškov)
- Expedited Shipping (vse opcije se vedno ustavijo na carini)

dexterboy ::

Samo, ko sem jaz naročal mobitel preko Priority Line EU, mi je paket pripeljal fant s kombijem od ene hitre pošte, ne spomnim se katere, ni šlo nič preko SLO pošte...
Sedaj gledam tole:
https://www.gearbest.com/smart-watches/... , pa so stroški Priority Line kar 8 evrov.
Preden se odpravim v nakup (in prodajo amazfit bip lite), moram samo še namozgati kaj je to za ena tvorba, kjer naj bi ura računala "Indicator VO2 max" ....
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

@GRT:
za RegisteredAirMail ni nikoli bilo rečeno da gre 100% brez carinskih stroškov, le da za te opcije GB povrne nastale stroške. Za Prioirty Line EU pa kolikor sledim še vedno brez dodatnih stroškov, je pa ta opcija včasih dražja. PS: Če boš potreboval pomoč za povrnitev stroškov mi piši na ZS ...

@mare2:
To še vedno drži, s tem da RegisteredAirMail SingPost se skoraj vedno ustavi, Sweden gre večkrat skozi, Registered Belgium je najboljša Registered opcija, sicer pa za vse RegisteredAirMail opcije Gearbest še vedno povrne vse dodatne nastale stroške.

@DexterBoy:
Če bi rad prihranil pri poštnini vzameš Registered Belgium, bo najverjetneje šlo lepo skozi, sicer pač dobiš te stroške povrnjene.

Še nekaj današnjih:

Alfawise T1 N4100 Mini PC s kodo: AlfawiseT1PC iz 165€ na 155€
Hystou Intel i3, 8GB, 256GB Mini PC s kodo: GBP06B iz 302€ na 242€
Xiaomi Air 13 prenosnik s kodo: GB&TAXMAIR05 iz 596€ na 579€
JJRC JJPRO X5 1080p 5G GPS RC Drone s kodo: GB$THJJRCX5 iz 147€ na 134€
Xiaomi Wireless Mouse Youth Version brezžična miška s kodo: MKCMouse807 iz 13€ na 11€
Utorch CREE XPL V6 LED svetilka s kodo: GBUtorch002 iz 8€ na 6€
Xiaomi TYY01ZM DLP 3500 Lum video projektor s kodo: IT$CN15QAZ iz 673€ na 656€
Artic Hunter Business Anti-theft Backpack s kodo: IT$BSZF080301 iz 24€ na 21€
Skilhunt M200 USB LED svetilka s kodo: IT$LEDM200 iz 42€ na 30€
GIFT Lightweight otroški voziček s kodo: GB$TH69GLF iz 69€ na 60€
Houzetek UV-1001 10.000Pa ročni mini sesalnik s kodo: GBAugX010 iz 73€ na 60€
RunCam Micro Sparrow 2 Pro CMOS 2.1mm mini kamera s kodo: RCDeal53 iz 41€ na 35€
OnePlus 6 8/256GB pametni telefon v FlashSale za 562€
Oukitel K7 4/64GB 10.000mAh pametni telefon v FlashSale za 155€
Xiaomi Mi Band 3 pametna zapestnica v FlashSale za 25€
Chuwi Hi9 Air 10" Android tablica v FlashSale za 155€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

Tomson je izjavil:

@GRT:
za RegisteredAirMail ni nikoli bilo rečeno da gre 100% brez carinskih stroškov, le da za te opcije GB povrne nastale stroške. Za Prioirty Line EU pa kolikor sledim še vedno brez dodatnih stroškov, je pa ta opcija včasih dražja. PS: Če boš potreboval pomoč za povrnitev stroškov mi piši na ZS ...

Hvala za ponudbo. Bomo videli kako se bo izteklo. Kaj potem še vedno ni 100% da bo treba plačat dodatne stroške, kaj ni nad 22 ali 24 treba plačat?
Potem ni nobene fore preden jim pošljem račun?
Kakšne so tvoje izkušnje bo v tem primeru treba doplačat ali ne?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: profdoktor ()

Če je pošiljka 28€ bo seveda potrebno plačat stroške carinjenja in ddv (cca. 14€), potem pa boš sken računa carinske pošte posredoval Gearbestu in boš vse te stroške dobil povrnjene ...

polde66 ::

Naročil sem očala za bicikl in sesalnik za avto, skupna vrednost 20,45 eur. Idiot sem na hitro ruknil prvo opcije seveda Nizoszemsko, in evo carina takoj po paketu. Kako tudi nebi če je na njem cena napisana 11 eur in Bycikle google webcam ????????
polde

firbec ::

GRT je izjavil:

No toliko o tem kako gre preko Registered Air Mail brez dodatnih stroškov. Danes prejel od carinske pošte za slušalke v vrednosti 28,78€ + stroški pošiljanja... skupaj 30,24€, pošto da naj pošljem račun itd. Čeprav je bilo na pošiljki navedeno
skupna vrednost blaga 11,24 USD. Seveda sedaj jim bom poslal račun, ki pa gor piše, da je bila vrednost slušalk 28,78€ itak, da mi bodo potem zaračunali še uvozne dajatve.
Sedaj naj se pa zajebavam pa še s to carinsko pošto.

GRT, ti me pa res nasmeješ, poglej kaj si sam pisal pred časom https://slo-tech.com/forum/t719943/p597...
pa da naj kar zbiramo za nekega reveža, a ta revež ti je še vedno pripravljen pomagati kljub temu, da si sam kriv za nastalo situacijo.
Samo kaj, ko se verjetno ne boš strinjal s tem, kar si napisal :D
Glede na to, koliko ene robe gre mimo carine do naših naslovov, je prav da včasih tudi državi kaj prispevamo, itak bo kmalu prav vsak paketek obdavčen, takrat mislim, da se bo kitajsko nakupovanje, kot ga poznamo danes, ustavilo.

GRT se pravi, da si zavestno izbral Registered Air Mail kljub temu da si vedel, da boš najbrž plačal davek ali carino samo zato, da boš dočakal izpad mene ali kogarkoli ?
Če še nisi opazil, je veliko forumašev pripravljenih pomagati s konkretnimi predlogi in najmanj, kar lahko takim napišeš, je hvala lepa, ne boli in lepo sede tistemu, ki se trudi.
Žaljenje takšno ali drugačno se ti pa slej ko prej povrne tudi v obliki, kot se je recimo v tem primeru zgodila tebi. Pa če ne drugega, si jezen in verjamem, da ti ni toliko do teh 14 €.

Bi te pa prosil, če mi pokažeš, kje sem te žalil?

firbec je izjavil:

firbec je izjavil:

eni ste res navadni luleki....

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

GRT je izjavil:

firbec je izjavil:

firbec je izjavil:

eni ste res navadni luleki....

vprašal sem, kje sem TEBE žalil ? Da ne smetiva foruma, zaključujem.
Predlagam pa ti, da bolj pozitivno furaš debate, v katere se spuščaš. Verjetno tudi tebi ni všeč, da je veliko tvojih postov predlaganih za izbris. Ti to nič ne pove ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: firbec ()

prenasalec ::

Ima kdo ta headset? https://www.gearbest.com/earbud-headpho... Kakšen je zvok in splošen občutek v ušesih?

scipascapa ::

prenasalec: moja mati ima, je zadovoljna, za 10€ top.

smonito ::

Pozdravljeni,

preko gearbesta nameravam kupiti mobitel https://www.gearbest.com/cell-phones/pp...
(ali je v rangu 110€ kakšen boljši mobitel).

Zanima ko vi naročujete v vrednosti nad 100€ ali plačate carino (če izberem priority line ali se plača carina)?

LP, Gregor

buttcrack ::

še en, ki ne zna poscrollat par postov. dobrodošel v temi enakih vprašanj :)

renofkinja ::

@smonito

Drzi se xiaomija pri nakupu kitajca. Izogibaj se gearbesta ker lahko cakas tut mesec in pol. Priporocam goldway srgovino na aliexpress. Pod temo xiaomi najdes se kodo da dobis zraven etui in zascitno steklo.

Gregor P ::

Ampak, da na GB lepo piše, koliko časa boš čakal; če piše 2 meseca, potem ne moreš pričakovati, da bo prišlo v dveh tednih.:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Frgazor ::

buttcrack je izjavil:

jaz že ves čas berem, pa še zdaj ne vem, če sta "priority line" in "priority line eu" ena in ista stvar

"priority line eu" namreč še nikdar nisem videl kot opcijo za pošiljanje

Killermode ::

Frgazor je izjavil:

buttcrack je izjavil:

jaz že ves čas berem, pa še zdaj ne vem, če sta "priority line" in "priority line eu" ena in ista stvar

"priority line eu" namreč še nikdar nisem videl kot opcijo za pošiljanje

Priority line EU najdeš šele v koraku ko greš v košarico in daš proceed to cheackout!
Meni pri malo večjih vrednostih ponavadi samo izbere to opcijo pošiljanja.

Zgodovina sprememb…

@smonito:
omenjeni Cubot P20 je odlična opcija v rangu 100€, imam tudi sam naročenega, bo za nekoga v družini. ALternativa v tem cenovnem rangu pri Xiaomiju je kakšen Redmi 5A/6A, ki je občutno slabša opcija, dobra alternativa bi bil npr. model Redmi 5 Plus za 145€ iz EU skladišča, ki pa je že občutno dražji, sploh če dodaš še poštnitno, je pa dostava hitrejša. Skratka, za 110€ je Cubot P20 trenutno ena najboljših opcij ... Izbereš pa v košarici PriorityLine - EU PriorityLine za 0.2€, pride paket brez dodatnih stroškov, glede na trenutni čas odprave dostava nekje v 3tednih ...

OK.d ::

Kakšni dodatni popusti za te slušalke?
https://www.gearbest.com/I7S-Wireless-B...
LPOK.d

Jup, za tole celotno kategorijo lahko uporabiš kodo: CA%PV704 za -8% ...

Današnje kode:

OnePlus 6 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPO128 iz 510€ na 493€
AlldoCube iWork 10 Pro Win10 2v1 tablica s tipkovnico s kodo: IT$TAiWork iz 189€ na 147€
Xiaomi Notebook Pro i7/16GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO02 iz 938€ na 925€
Alfawise Q7 3300 Lum LCD video projektor kodo: IT$CN77ALQ iz 164€ na 155€
Xiaomi Mi Band 3 pametna zapestnica s kodo: DVV8EU23MU iz 25€ na 22€
HB Sketching Pencil 32pcs ustvarjalno kreativni set s kodo: GBAPT iz 18€ na 14€
Khadas VIM2 Max TV Box MIMO WiFi Gigabit WOL s kodo: GBVIM iz 129€ na 121€
Zanflare T1 Super Bright Tent Lamp LED kamping lučka s kodo: zanflareT1ru3 iz 19€ na 13€
Xiaomi TrendyColor Backpack nahrbtnik s kodo: THsale28 iz 8€ na 6€

Xiaomi Mi8 6/128GB pametni telefon v FlashSale za 406€
Xiaomi Redmi 6A Global pametni telefon v FlashSale za 95€
Gocomma EK215 senzorji in monitor za nadzor tlaka v pnevmatih v FlashSale za 32€

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Dr_M ::

Gregor P je izjavil:

Ampak, da na GB lepo piše, koliko časa boš čakal; če piše 2 meseca, potem ne moreš pričakovati, da bo prišlo v dveh tednih.:|

Ce pise dva meseca, bos dobil robo mogoce cez 4 mesece.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: strup121 ()

OK.d ::

Tomson je izjavil:

Jup, za tole celotno kategorijo lahko uporabiš kodo: CA%PV704 za -8% ...

Hvala.
LPOK.d

Frgazor ::

Killermode je izjavil:

Priority line EU najdeš šele v koraku ko greš v košarico in daš proceed to cheackout!
Meni pri malo večjih vrednostih ponavadi samo izbere to opcijo pošiljanja.

sem takoj preveril in je res :D

hvala za tole!

perci ::

Zanflare T1 Super Bright Tent Lamp LED kamping lučka s kodo: zanflareT1ru3 iz 19€ na 13€

Tole je super lučka za v kamp. Edina napaka (kar tečna) je, da se jo da izklopit samo tako, da 2s držiš gumb na spodnji strani. Sicer pa TOP.

Sem naročil še eno, vendar žal za 13 EUR lahko kupiš samo eno.

matobeli ::

T1 je res zakon imam dve (za 15€! ;(), se navadiš knofka spodej. Edin priložena baterija je bolj žalost sem ugotovil. Ampak vseeno opravlja svoje delo.

Dejte mi pomagat, kje je razlika med: https://www.gearbest.com/chargers-cable... in https://www.gearbest.com/power-adapter/...

Tomson, mogoče kakšna koda za Xiaomi 45W polnilec? :P

Okapi ::

perci je izjavil:

Tole je super lučka za v kamp. Edina napaka (kar tečna) je, da se jo da izklopit samo tako, da 2s držiš gumb na spodnji strani. Sicer pa TOP.
A potem tole ni res? One-touch control touch sensor lamp: easily turn the light on / off with by tapping once the touch-sensitive panel placed at the top of the lamp.

fokz8 ::

Tomson je izjavil:

@fokz8:
EU skladišča:
Fast 08 (GW4) - Poljska
Fast 23 (GW5) - Češka/Nemčija
Fast 30 (GW6) - Francija
Fast 29 (GW16) - Španija
Fast 27 (GW3) - Anglija

@Tsunamii:
Chuwi je načeloma čisto ok, sploh novi modeli. Pri starejših modelih pa imajo kupci mešane izkušnje, kolikor spremljam, nekateri imajo tablice že leta, povsem brez težav in so navdušeni, drugim sčasoma popolnoma odpovedo, potem pa so še situacije, kot jo opisuje strup121. Kolikor spremljam teste je predvsem zadnja generacija preceješen napreden v smislu overall kvalitete in predvsem zanesljivosti, bo pa še čas pokazal. Če pogledaš kakšen test, je Hi12 čisto solidna tablica, glede na velikost in ceno, za 198€, ampak je že malo out of date ... Če pa velikost ni najpomembenjša, pa je kakšna novejša, malenkost manjša tablica overall precej boljša izbira, npr. AlldoCube KNote 5 11.6" za 247€, pa še tipkovnico imaš zraven, sicer pa vzameš preverjeno dober Teclast Master T10 s kodo: IT$TAT10 za 170€ ...

hvala :)
"Creativity is contagious. Pass it on"
- AE

@matobeli:
nekaj malega se najde, za Xiaomi 45W polnilec koda: GB3%OFF7 za -3% ... Sicer pa kolikor gledam sta popolnoma enaka, sam bi vzel kar tega cenejšega ...

perci ::

Okapi je izjavil:

perci je izjavil:

A potem tole ni res? One-touch control touch sensor lamp: easily turn the light on / off with by tapping once the touch-sensitive panel placed at the top of the lamp.

Vklopiš jo s touch gumbom. Z njim tudi preklapljaš med toplo/hladno svetlobo in intenziteto svetlobe. Pod lučko pa je še en tak češki gumijast gumbek s katerim ugasneš lučko (držiš dve sekundi) ali preklopiš na rdečo.

Meni je ful všeč magnet, ker ga lahko postavim kamorkoli, kjer imam železno ogrodje v baldahinu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

A "dispatch faster" knof sploh ima kako funkcijo? :))

Killermode ::

V0RT3X je izjavil:

A "dispatch faster" knof sploh ima kako funkcijo? :))

Ja itak. Mentalno :P

To ze, se ze pocutim bolje. :D

Tomson, kaka koda za Yeelight bedside lamp, po možnosti iz EU warehouse, ne iz kitajske?
««
52 / 181
»»