Forum » Loža » Zavvi naročanje
Zavvi naročanje
Laki_lai k ::
Bo mogoče kdo naročal iz zavvi-ja?Bi se priporočal za naročit nekaj blu ray-ev.Če bi kdo bil za me prosim kontaktirajte na zs in se vse zmeniva.
Hvala
Lp
Hvala
Lp
Ganon ::
Točno tako nimam kartice tako da ni problem ptt.Zato pa vprašam če bo kdo slučajno naročal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Laki_lai k ()
Torej nihče ne naroča?Ostaja še naprej aktualna prošnja.Če bo kdo naročal prosim naj me kontaktira na zs.
Se opravičujem vsem ki jih z tem motim.
Hvala
Lp
Se opravičujem vsem ki jih z tem motim.
Hvala
Lp
amacar ::
Nakaži mi € na trr pa ti naročim. Ali pa si naroči revolut in si tja nakažeš denar in plačaš.
amacar hvala za ponujeno pomoč in pa za info glede revoluta.Bom malce pogledal ta revolut.Bi pa samo vprašal eno stvar in sicer katera cena je aktualna na zavvi-ju?Ker so podane dvojne cene.Naprimer na nemški strani zavvi-ja za matrix kolekcijo cena UVP: 45,19 EUR z popustom pa le 8,49 EUR.Kera je sedaj realna?Ker nevem kak je možno da je realna cena 45,19 z popustom pa le 8,49 evra.A sem mogoče kaj spregledal?
Hvala
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Laki_lai k ()
8Bit ::
Je po možnosti kdo v zadnjem času še kaj nakupoval preko Zavvi (.com)?
Sicer na njihovi strani piše, da se glede uvoznih dajatev pri njih ni nič kaj spremenilo po Brexitu (menda večino pošiljajo s celine), ampak vseeno bi bilo dobro slišat kako je dejansko.
Sicer na njihovi strani piše, da se glede uvoznih dajatev pri njih ni nič kaj spremenilo po Brexitu (menda večino pošiljajo s celine), ampak vseeno bi bilo dobro slišat kako je dejansko.
BuDi79 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop grelca bojler s termostatom?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3009 (2679) | billy |
» | Final Fantasy XV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17824 (11891) | oo7 |
» | Zavvi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11908 (5629) | opeter |
» | Ps3 igre akcijeOddelek: Igre | 2347 (1657) | kmetek |
» | Spletne trgovine z oblačiliOddelek: Loža | 6996 (5447) | oracle89 |