Forum » Kaj kupiti » nakup čez mejo
nakup čez mejo
Red_Mamba ::
Zdravo!
Jst bi pa prosil da tisti ki greste večkrat čez mejo po komponente, če mi lahko pogledate ali se dobi EPOX plošča EP-3VNF2 in koliko bi bila cena. Rad bi jo imel za via c3 procesor, ker ima podnožje in lahko kasneje celerona gor dam. Pri EPIA ploščah pa ne morem procesorja menjavat. Zato bi pa poizkusil prej to dobit. Mel bi za HTTP strežnik, ker je silent varianta, mal bi pa tud modat probal s pleksijem
Aja sem spraševal v mlakomu ker so kao "zastopniki" za epox, pa po skoraj dveh mesecih še nisem dobil odgovora ali jo lahko naročijo in za kako ceno
Jst bi pa prosil da tisti ki greste večkrat čez mejo po komponente, če mi lahko pogledate ali se dobi EPOX plošča EP-3VNF2 in koliko bi bila cena. Rad bi jo imel za via c3 procesor, ker ima podnožje in lahko kasneje celerona gor dam. Pri EPIA ploščah pa ne morem procesorja menjavat. Zato bi pa poizkusil prej to dobit. Mel bi za HTTP strežnik, ker je silent varianta, mal bi pa tud modat probal s pleksijem
Aja sem spraševal v mlakomu ker so kao "zastopniki" za epox, pa po skoraj dveh mesecih še nisem dobil odgovora ali jo lahko naročijo in za kako ceno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epox plata za AMDOddelek: Kaj kupiti | 1790 (1317) | LordWorm |
» | Se Vam zdi dobr racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1831 (1480) | mtosev |
» | Prosim pomagajte z nasvetom kaj izbrati med temi komponentami!Oddelek: Kaj kupiti | 1706 (1429) | koyotee |
» | Katera matična za AMD XP 2000+Oddelek: Kaj kupiti | 1145 (1071) | Buggy |
» | menjava plate...Oddelek: Kaj kupiti | 1374 (1123) | LordKnedl |