» »

Nadlegovanje ali spogledovanje

Nadlegovanje ali spogledovanje

««
9 / 14
»»

slotechar ::

@pika, nisem naravoslovec. Lahko pa recem da je spekter mojega zanimanja zelo sirok. Vem vse po malo. Za nic pa nisem specializiran...

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::

Sej nima veze. Važn da jajca nimajo salmonele.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Pika na i ::

slotechar je izjavil:

@pika, nisem naravoslovec. Lahko pa recem da je spekter mojega zanimanja zelo sirok. Vem vse po malo. Za nic pa nisem specializiran...

Kriptosvet zgleda kar obvladaš.

V resnici sem se hecala. Neumnosti o tem kdo je boljši, družboslovci ali naravoslovci so tudi - samo neumnosti. Eni ali drugi so lahko tepci.

IL_DIAVOLO ::

Pika na i je izjavil:

Vem, da se boste z lahkoto strinjali, da je za nekatere res bolje, da se družite z računalniki in ne z ženskami.

Ti nisi ženska, ti si depresivna baba v poznih 40, ki ni našla sreče v ljubezni in širi svojo bedo na druge.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Vem, da se boste z lahkoto strinjali, da je za nekatere res bolje, da se družite z računalniki in ne z ženskami.

Ti nisi ženska, ti si depresivna baba v poznih 40, ki ni našla sreče v ljubezni in širi svojo bedo na druge.

Naprej pa mende že veš kaj narest.

Begabt

Alien123 ::

BigBoss je izjavil:

Alien123 je izjavil:

nwm no.. 800€ plače pa na svojem (končanje fdvja), al pa 1500€ (srednja) + dodatni prihodki 8-) pa lahkotno življenje pri starših..
hmmm res nwm kaj je boljše :))

Za koga ? Za starše ?

Normalno. Na mesec še jim dam po 100€, pomagam okoli bajte, glede racunalniskih problemov, kdaj skuham tudi, mamo vozim okrog ko kam more it itd..

Pika na i je izjavil:

slotechar je izjavil:

Kriptosvet zgleda kar obvladaš.

V resnici sem se hecala. Neumnosti o tem kdo je boljši, družboslovci ali naravoslovci so tudi - samo neumnosti. Eni ali drugi so lahko tepci.

No vidis. Si hitro odkrila mojo pomanklivost. Nimam najbolj razvit detektor za hece

Zgodovina sprememb…

Alien123 je izjavil:

BigBoss je izjavil:

Alien123 je izjavil:

nwm no.. 800€ plače pa na svojem (končanje fdvja), al pa 1500€ (srednja) + dodatni prihodki 8-) pa lahkotno življenje pri starših..
hmmm res nwm kaj je boljše :))

Za koga ? Za starše ?

Normalno. Na mesec še jim dam po 100€, pomagam okoli bajte, glede racunalniskih problemov, kdaj skuham tudi, mamo vozim okrog ko kam more it itd..

Vidiš to pa je lepo.

Raptorju je npr. že strošek, da si mora kaj kupit za jest ali pa sam tankat...no to pa mu ža ati naredi 8-)

Vprašanje đavole. Tebe tako moti moj status pa me realno zanima kdaj si se TI odlimal od mamine zize. Ker jaz se po diplomi (čez pol leta) selim v AT na svoje. Da bi ostal doma ni šans ker je več otrok pri bajt.

Sam ne reč, da ti streho nad glavo tastari rihtajo.

Begabt

Blop ::

slotechar je izjavil:

No vidis. Si hitro odkrila mojo pomanklivost. Nimam najbolj razvit detektor za hece
Torej, si najbrž en tistih, ki jih tale tema mal bega. Spogledovanje (malo za šalo malo za res) ali nadlegovanje. ;) OP, za voljo takih moških je treba bol odločno povedat kaj hočeš. Je potem vsem lažje ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Blop ()

Idi rajši študirat kvantno fiziko :))

Jarno ::

Unknown_001 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Winkel Messer. (Messer v nemščini pomeni nož, o.p.) :D
Ob v nevzburjenem stanju se bo samo obrezal, kar je še huje (quantum joke).
#65W!

@blog v kaksnem smislu mislis da me bega? Da razvijem detektor za hece. Ja. Naslov teme pa me ne bega toliko. Mislim da sem sposoben razlikovat med nadlegovanjem in spogledovanjem

poweroff ::

Pika na i je izjavil:

Avtorica tudi pravi, da je nakladanje Matthaia en navaden bulšit.
Moški še vedno raje masirajo ženske kot pa računalnike.

Ha, samo to si videla iz mojega pisanja?

Sicer pa podatki pravijo da čedalje manj.
sudo poweroff

jype ::

poweroff je izjavil:

Vostoka to zelo skrbi - ampak ne dovolj, da bi sam kaj storil v tej smeri. To prepusti drugim.

poweroff ::

Ja, skrbi ga. Ampak po moje neupravičeno.
sudo poweroff

Jarno je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Ti si sele vozek.

To je kotomer...ti si tudi en noz.

Jarno je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Ne štekaš. To je provokacija na njegov komentar v eni temi kjer je omenjal klance z naklonom 60° , ki jih seveda vozi z drugo brzino ;>

aka. Golf 4 TDI powr :))

Begabt

Blop ::

slotechar je izjavil:

@blog v kaksnem smislu mislis da me bega? Da razvijem detektor za hece. Ja. Naslov teme pa me ne bega toliko. Mislim da sem sposoben razlikovat med nadlegovanjem in spogledovanjem

Ni bilo mišljeno kot negativna kritika opirjena nate. :) Vem da te ne bega naslov, bi te pa znala realna situacija. Najbrž nekoliko bolj kot tiste, ki imajo "hec" detektor. Tvoj
mislim
se pa bojim, da je že zgrešil kak namig ali poizkus flirtanja iz ženske strani.. :P

xardas ::

Pika na i je izjavil:

Al pa pojeta Desanka Šekič, Levanka Rukič.

Pika na i ::

poweroff je izjavil:

Pika na i je izjavil:

Avtorica tudi pravi, da je nakladanje Matthaia en navaden bulšit.

Ha, samo to si videla iz mojega pisanja?

Če tebi ni tuja selektivnost, zakaj bi morala biti meni. Tako kot ti, jo zlahka usvojim.

Tvoji podatki, moji ne.

vostok_1 ::

jype je izjavil:

poweroff je izjavil:

Vostoka to zelo skrbi - ampak ne dovolj, da bi sam kaj storil v tej smeri. To prepusti drugim.

Malo sem zgubil rdečo nit. Kateri racist hate-crime sem tokrat zagrešil? Po jypetovo, seveda.

Sicer sem najdu študijo v kateri si sodeloval.

https://edition.cnn.com/2018/01/25/heal...
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

vostok_1 je izjavil:

Sicer sem najdu študijo v kateri si sodeloval.
Nisem sodeloval v tej študiji, ker ne hodim naokoli zadovoljevati partnerk rasističnih belih moških z majhnimi penisi. S takimi dejavnostmi se morajo ukvarjati ekonomsko slabše situirani žrebci, jaz sem pa očitno ekonomsko dovolj dobro situiran žrebec, da mi ni treba nikogar nadlegovati, še posebej ker se lahko vedno zanesem na partnerko v odlični telesni pripravljenosti, kar je bržkone izven dosega kateregakoli alt-right jamrača.

vostok_1 je izjavil:

Malo sem zgubil rdečo nit. Kateri racist hate-crime sem tokrat zagrešil? Po jypetovo, seveda.
Skrbi te prihodnost bele rase - ampak ne dovolj, da bi našel žensko, ki si želi družine in ji zagotovil varno in prijetno okolje, v katerem bi jo lahko skupaj ustvarila. Ne, seveda ne - ti po internetu jamraš, kako je nepošteno, da "črnci delajo otroke 'našim' ženskam". Če bi bil jaz ženska, bi se mi tak jamrač zdel skrajno neprimeren kandidat za potencialnega spolnega partnerja, ker pa nisem, se mi alt-right zgolj smilite.

No, pa saj ni vse tako črno: Ker se ne razmnožujete, bomo eventuelno ostali le mentalno zdravi in fizično sposobni ljudje, vi boste pa tudi konec svojih mizernih življenj dočakali v relativnem udobju, ki vam ga brez večjih naporov zagotavljamo že desetletja.

Mnogo moških se lahko zanese na tvojo partnerko. Ti vrjamem.

Prihodnost bele rase pravš, hm?
That might be a bit of a problem...
There will be chutes!
It came from the lab.

krneki0001 ::

poweroff je izjavil:

Battle-ox je izjavil:

Eh zakaj? Ja moški smo logična, ženska pa čustvena bitja. Case close.

Malce poenostavljeno, ampak drži.

Simon Baroh-Cohen (sicer je brat od tistega igralca), je naredil kar nekaj raziskav na to temo. Dokazal je, da se ženski in moški možgani razlikujejo. To seveda nima nič z enakopravnostjo, da ne bo kdo skočil. Pomeni pa, da smo si moški in ženske različni.

Pri dojenčkih starih nekaj dni je dokazal razlike. V raziskavi so fantje (statistično značilno) veliko raje gledali zobnik, dekleta pa obraz. To se kasneje kaže tudi pri izbiri poklica. Fantje se odločajo za bolj tehnične poklice, dekleta za delo z ljudmi. Zanimov je podatek, da je med vrhunskimi matematiki le 10% žensk. In dokazali so, da temu ni kriva diskriminacija pri izbiri poklicev. Ta sicer vpliva, ampak osnovna razlika je v interesih posameznika, ki pa so biološko in ne družbeno definirani.

Seveda nihče nima 100% moških ali 100% ženskih možganov. Ampak moške načeloma veliko bolj zanimajo sistemi in delovanje stvari, ženske pa odnosi med ljudmi in čustva.

Ekstremni primer so avtisti in ljudje z Aspergerjem (ASD). Baroh-Cohen pravi, da imajo ekstremno moške možgane. To poenostavljeno pomeni, da veliko bolje razumejo številke in računalnike kot čustva in ljudi.

Raziskave so tudi pokazale, da ko je nekdo v težavah (npr. pred težko medicinsko preiskavo, pred težko odločitvijo, itd.) je ženska rada v družbi, rada se o zadevah pogovori in deli svoja čustva. Moški pa je raje sam. Seveda je tukaj problem da je pritisk družbe na moške zeli intenziven, češ "treba se je pogovarjati", "ne smeš biti sam", "treba se je odpreti". To, da je moški raje sam in v tišini, se predstavlja kot nekaj negativnega.

Pri tem se zanemarja dejstvo, da so moški možgani v osnovi narejeni tako, da smo moški raje sami, kot da se udeležujemo social chit-chata. Zato je po mojem mnenju ta pritisk (npr. "tudi moški se mora odpreti in zjokati") v resnici nasilje (družbe) nad moškimi.

Ženske seveda vidijo samo da moški "samo stoji, pa gleda", ker ne razumejo kako delujejo moški možgani. Ali pa vidijo, da se "ukvarja z nekimi svojimi zadevami" oz. "ga zanima samo fuzbal" in potem mislijo, da jih nima rad. Zato, ker ves svet dojemajo zgolj skozi svoje izkustvo in večinoma niso sposobne empatije v smislu, da bi svet pogledale skozi "moške" oči.

Še ena za razmislek. Pes, ko začuti, da se mu bliža zadnja ura, se zavleče nekam na samo in pogine. Ženske to dojemajo kot nekaj žalostnega ("kar sam je bil na koncu"). Pa je res?

V prvi vrsti mora imeti moški svojo jazbino, v katero se umakne in zapre, da mu noben ne more blizu. Tam notri potem ustvarja, tuhta in kreira zadeve, ki se drugih ne tičejo. Odpre in ven pride šele takrat, ko sam hoče.
Če tega nima, potem ima tak moški velike probleme, al pa je čista copata in ženske z njim pometajo kakor jim paše.

Si ravno jypeta opisal.
Pythona ima na voljo zgolj, kadar mu dovoli.
Njemu sicer to ustreza. Moški prihodnosti.

Ladies, navalite.
There will be chutes!
It came from the lab.

Če ne gre drugače, se je treba potolažiti s pravljico za lahko noč.

I love feathery fairytales.
There will be chutes!
It came from the lab.

He guys. I know it's off topic, ampak prekleto, sem našel nekaj kar pač moram šerat:

Yes, yes. She's a cunt, but i'd love if she'd let me sexually harass her holes.

Ok, ok, modi. Bom nehal. Sam to sem želel šerat. Gledam namreč neke Ted talke.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Vostok, prav zate sem fotkal:

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Mitja223 ()

Pa še resnejša tema: Nadlegovanje žensk v patriarhalni družbi se bo počasi zmanjševalo še naprej: http://www.bbc.com/news/world-europe-42...

@jype zelo lepa soba/slikca. Je tvoj dom?

tikitoki ::

jype je izjavil:

Pa še resnejša tema: Nadlegovanje žensk v patriarhalni družbi se bo počasi zmanjševalo še naprej: http://www.bbc.com/news/world-europe-42...

Sej vem, da ysi prevec opran in je zapravljanje casa. Mogoce pa le komu drugemu odpre oci, da se ne pusti oprati tebi.

https://www.theguardian.com/society/201...

Violence against men @ Wikipedia

http://www.telegraph.co.uk/men/thinking...

https://www.huffingtonpost.com/brian-ea...

Zal so eni tolk glupi, da ne dojamejo, da se lahko deres patriarhat in nasilje nad zenskami do onemoglosti. Lahko se delas, da nasilje zensk ni problem. Zal je problem, velik problem.
Ce zadeve ne obravnas korektno, ne dosezes veliko, ker prej ali slej pride backlash.

Ja, par poženščenih tipov ves čas jamra, kako jih ženske terorizirajo. Resnica je seveda taka, da moški lahko počnejo kar želijo, odgovornost za nasilje pa vedno nosijo le ženske. Ko se bo to spremenilo, bomo končno enakopravni, do takrat pa moramo moške, ki jamrajo nad nasiljem žensk, odpraviti s tradicionalnimi "za prepir sta vedno potrebna dva", "ste že jezikali, pa ste si zaslužili", "če bi skuhal večerjo, vas pa ne bi pretepla" in podobne idiotizme, ki so jih bile v preteklih stoletjih ženske deležne od tistih, ki bi jih morali zaščititi, varno hišo za moške pa upam, da bodo čimprej podrli, da se bodo moški naučili postavit sami zase, tako kot so se morale naučiti ženske.

jype je izjavil:

Ja, par poženščenih tipov ves čas jamra, kako jih ženske terorizirajo. Resnica je seveda taka, da moški lahko počnejo kar želijo, odgovornost za nasilje pa vedno nosijo le ženske. Ko se bo to spremenilo, bomo končno enakopravni, do takrat pa moramo moške, ki jamrajo nad nasiljem žensk, odpraviti s tradicionalnimi "za prepir sta vedno potrebna dva", "ste že jezikali, pa ste si zaslužili", "če bi skuhal večerjo, vas pa ne bi pretepla" in podobne idiotizme, ki so jih bile v preteklih stoletjih ženske deležne od tistih, ki bi jih morali zaščititi, varno hišo za moške pa upam, da bodo čimprej podrli, da se bodo moški naučili postavit sami zase, tako kot so se morale naučiti ženske.

Hvala, da si pokazal kak dvolicen bedak si. Prav taki ste problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

MostWanted ::

jype je izjavil:

Vostok, prav zate sem fotkal:

to je slika z japanske.

tikitoki je izjavil:

Jaz sem dvoličen? A niso to moški, ki ženske obravnavate kot drugorazredne državljane, ki se morajo podrediti volji njihovih lastnikov? A niso to moški, ki so, dokler se ženske niso politično organizirale in si svoje pravice izborile, dejansko odrekali osebnostne, politične in druge pravice ženskam?

So, ja, ampak nekateri se še kar pretvarjate, da so ženske enakopravne. Ne, v praksi še vedno niso. Delati morajo več, da jih družba vrednoti enakovredno, vi se pa praskate po jajcih in uživate v privilegijih, ki vam jih ponuja patriarhalna družba in vzrojite, ko ženske zahtevajo enakopravnost, ter tako kot ti tudi začnete mahat s primeri moških, ki naj bi se jim dogajale krivice, medtem ko sploh ne opazite, da relativizirate trpljenje žrtev nasilja zoper ženske, javno dvomite v njihovo kredibilnost in druge pritlehne prijeme, ko je treba zanikati resničnost, da lahko upravičite svojo absurdno moralno držo.

Jaz nekako dvomim, da sploh obstaja kakšen moški, ki je deležen nasilja s strani žensk, ker vsi vemo, da ženske niso nasilne, če pa že so, imajo za to dober razlog.

MostWanted je izjavil:

to je slika z japanske.
Če bi bil slo-tech manj tehnološko zaostal forum, bi tudi kaj pametnega napisal, tako pa...

????????

hawkwood ::

poweroff je izjavil:

Predpostavljaš, da so ženske centralni del moškega zanimanja. Naj te razsvetlim: niso.

To sem predpostavil ja. Če niso, potem verjetno ne pride do nesporazuma kdaj je flirtanje in kdaj je nadlegovanje.

poweroff je izjavil:

Kar si pravi moški želi je predvsem to, da mu ženska dopusti da se ukvarja še z drugimi zadevami

Če je taprav dec, se ne bo pustil deklici da ga spremeni. Res pa da ga deklica verjetno ne bo marala, če se ne misli z njo ukvarjat. Sam to zate itak ni problem očitno.

poweroff je izjavil:

Kar pravimo nekateri je to, da a) tudi moški včasih (čedalje pogosteje) reče ne in da je treba to pač požret

In ko reces ne te ženske se vedno nadlegujejo? Moraš bit pa res lepotec. Osebno kaj takega kot moški ne doživim:

jype je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Jaz sem dvoličen? A niso to moški, ki ženske obravnavate kot drugorazredne državljane, ki se morajo podrediti volji njihovih lastnikov? A niso to moški, ki so, dokler se ženske niso politično organizirale in si svoje pravice izborile, dejansko odrekali osebnostne, politične in druge pravice ženskam?

So, ja, ampak nekateri se še kar pretvarjate, da so ženske enakopravne. Ne, v praksi še vedno niso. Delati morajo več, da jih družba vrednoti enakovredno, vi se pa praskate po jajcih in uživate v privilegijih, ki vam jih ponuja patriarhalna družba in vzrojite, ko ženske zahtevajo enakopravnost, ter tako kot ti tudi začnete mahat s primeri moških, ki naj bi se jim dogajale krivice, medtem ko sploh ne opazite, da relativizirate trpljenje žrtev nasilja zoper ženske, javno dvomite v njihovo kredibilnost in druge pritlehne prijeme, ko je treba zanikati resničnost, da lahko upravičite svojo absurdno moralno držo.

Jaz nekako dvomim, da sploh obstaja kakšen moški, ki je deležen nasilja s strani žensk, ker vsi vemo, da ženske niso nasilne, če pa že so, imajo za to dober razlog.

MostWanted je izjavil:

to je slika z japanske.
Če bi bil slo-tech manj tehnološko zaostal forum, bi tudi kaj pametnega napisal, tako pa...

????????

Se vec neumnosti in potrditev, da si dvolicen. Thank for making it so easy. K da bi bral propagando neke zblojene kvazi feministke.

Zanimivo pa je dejstvo, da zenske ubijejo skoraj toliko zanoksih partnerjev, kot obratno. Tudi umori moskih s strani zensk predstavljajo cca. tretino vseh umorov med spoloma.
Pa moske so priblizno enako nagnjene k pomoru lastnih otrok, kot moski. Otroci so morali res grozno trpinciti mater, da jih je pobila. Res, grozni otroci. Ali pa si sam ti pateticen, ker opravicujes zensko agresijo? (sicer statistika za ZDA)
Sam ja, dejmo pozabiti dejstva. Zenske so take boge zrtve, da je prav grozno.

Pa, da je zenski dandanes lazje dobiti zaposlitev, zaradi nacrtne strategije firm po vecjem zaposlovanju leteh, zgolj zaradi tega, ker je to trenutno politicno dobrodejno.

Le zakaj bi upostevali dejstva, ce lahko se naprej bruhas ven propagando o bogih, zatiranih zenskah. In nadvse gnusno in dvolicno pravis, da moski si zasluzijo najslabse, ker so bili domnevno predniki tolk grozno ergo podpiras kaznovanje nedolznih ljudi, za domnevne zlocine vecinoma ze pokojnih oseb. Dejsmo kar vse nemce iztrebiti, a niso nemci naredili dovolj skode med svetovnima vojnama in se v marsikateri prej? Tvoja logika je pokvarjena in pateticna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

tikitoki je izjavil:

Pa moske so priblizno enako nagnjene k pomoru lastnih otrok, kot moski.
Zaprmejduš de!

tikitoki je izjavil:

Pa, da je zenski dandanes lazje dobiti zaposlitev, zaradi nacrtne strategije firm po vecjem zaposlovanju leteh, zgolj zaradi tega, ker je to trenutno politicno dobrodejno.
Mhm, absolutno. Koliko centimetrov globoko v zadnjici imaš glavo? Morda bi bilo pametno, da jo izvlečeš, da se ne boš zadušil.

tikitoki je izjavil:

Le zakaj bi upostevali dejstva
Saj jih - ti si si izmislil, da "ženske lažje dobijo zaposlitev", kar ne drži. Podatkov seveda ne boš šel iskat, ker te je preveč strah, da boš odkril, da reči niso takšne, kot si si domišljal v svojem perfektno skonstruiranem mehurčku. No, vsaj vostoka lahko povabiš na čaj, ne da bi ga zapustil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

FireSnake ::

jype je izjavil:

Ja, par poženščenih tipov ves čas jamra, kako jih ženske terorizirajo.

Bi se strinjal.
In mi smo grdi, grdi, ker se nam pač ne smilijo.

Bi se nam morali? Ne se hecat!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

next3steps ::

Moja trditev ne razlikuje med spoli. Bi jo mar podprl, tikitoki?

D3m ::

FireSnake je izjavil:

jype je izjavil:

Bi se strinjal.

Moja mi na čase teži zakaj se z njo ne strinjam pa ji vedno odgovorim, da je treba uporabiti logiko in ne vedno čustva.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Egidij88 ::

jype je izjavil:

Kako seksistično!

PacificBlue ::

Egidij88 je izjavil:

jype je izjavil:

Kako seksistično!

Jypetovim neumnostim izgleda ni videti konca. Da ne bi samo omenil, koliko otrok in njihovih prihodnosti je bilo unicenih zarad posesivnih mater in napacne vzgoje. Koliko moskih je naredilo samomore...
Nisem nasprotnik zensk, imam vse za enakovredne..samo treba pogledati malo sirse, tega pac ni zmozen vsak.
I’m out.
:3

codeMonkey ::

PacificBlue je izjavil:

Egidij88 je izjavil:

jype je izjavil:

Kako seksistično!

Jypetovim neumnostim izgleda ni videti konca. Da ne bi samo omenil, koliko otrok in njihovih prihodnosti je bilo unicenih zarad posesivnih mater in napacne vzgoje. Koliko moskih je naredilo samomore...
Nisem nasprotnik zensk, imam vse za enakovredne..samo treba pogledati malo sirse, tega pac ni zmozen vsak.

Raje ne omeni, ker potem se pričakuje, da to lahko primerjaš s tem koliko očetov je sploh aktivnih pri vzgoji. Zmožnost širšega pogleda pa to...

codeMonkey je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

Egidij88 je izjavil:

jype je izjavil:

Kako seksistično!

Raje ne omeni, ker potem se pričakuje, da to lahko primerjaš s tem koliko očetov je sploh aktivnih pri vzgoji. Zmožnost širšega pogleda pa to...

Sploh, ko izves, da je vec delovno aktivnih moskih, kot pa zensk. Ne s takimi neumestnimi. Ce je mati slaba, ji se tako dober moz ne more pomagati.
I’m out.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue je izjavil:

Sploh, ko izves, da je vec delovno aktivnih moskih, kot pa zensk.
Kaj zdaj, a niste ravno prej rekli, da so ženske enakopravne in lažje dobijo službo? Dela jih pa manj? Kako to? Zakaj moški nikoli ne delajo več let zapored 24/7, tako kot ženske zelo pogosto? Odkar poznamo hrano za dojenčke ni več razloga, da ne bi pestovali očetje. Pa to počnejo? Seveda ne. Če bi bili enakopravni, bi vsaj polovica.

Nisem jaz tega rekel. Jaz se ne delim na leve in desne. Kar se tice sluzb in plac, lahka jamrajo v Veliki Britaniji, pa mogoce v kaksni islamski drzavi. Drugje imajo zenske oz pridobivajo vedno boljsi status. Nisem proti njim. Krivim pa deloma feministicna gibanja, ki so spremenila druzbo na slabse oz se danes govori vec o zenskah, kot o resnih problemih.
I’m out.

next3steps ::

D3m je izjavil:

FireSnake je izjavil:

jype je izjavil:

Bi se strinjal.

Moja mi na čase teži zakaj se z njo ne strinjam pa ji vedno odgovorim, da je treba uporabiti logiko in ne vedno čustva.

Izjava, ki ima izjemno custvene korenine.
««
9 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64086824 (77813) vostok_1

Več podobnih tem