Forum » Omrežja in internet » Amis flate-rate
Amis flate-rate
PaJo ::
In kdaj bi naj oni to ponudili, no ker jaz sem isto foro ze tudi slisal od uradnih krogov(folk ki dela na tem) tako da upajmo da bo res kaj in to kmalu, namrec oni ni nix rekel kdaj bo:(
Aja pa to se videli da je siol podrazo narocnino za kabelse ponudnike in sicer je zdaj enako kod za ADSL, se pravi 8000sit z DDV
Aja pa to se videli da je siol podrazo narocnino za kabelse ponudnike in sicer je zdaj enako kod za ADSL, se pravi 8000sit z DDV
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
OZZY ::
Dalmatinka: Tu se strinjam s tabo. Samo da bojo več dnarja dobil in da se bo folk za adsl odloču, ki vsebuje tud isdn, ter bojo na ta način več zaslužil. P****J**M*****.
Cosmo ::
Flat (brez e-ja) rate bi naj bil neomejen dostop do neta za neko doloceno vsoto...zdaj pa je vprasanje kaj s tem oni mislijo..al samo flat rate za uporabo neta al al flat rate za net + impulze (0889)
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
PaJo ::
Z flat ratom je misleno popolnamo zaston uporaba za neko doloceno cifro na mesec. Se pravi placas recimo 6 jurjev na mesec in mas v to vsteto vse stroske, tudi telefonske impulze
Samo na AMISu se menijo da zal nebodo mogli dat nemejeno ru, tako da bos recimo za 6 jurjev dobil placanih 60 ur, kar bos pa vec porabo bos pa po neki tarifi placal, kar se mi se zmeraj zdi ugodno
Samo na AMISu se menijo da zal nebodo mogli dat nemejeno ru, tako da bos recimo za 6 jurjev dobil placanih 60 ur, kar bos pa vec porabo bos pa po neki tarifi placal, kar se mi se zmeraj zdi ugodno
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
whatson ::
v primerjavi s Siolom ja.. ampak.. v primerjavi z drugimi ISPji (tudi arnesom) pa niti ni tako slow...
Tr0n ::
Saj mas za ene 4k mesecno neomejen paket + 0889 impulzi. Se vedno veliko ceneje kot pa SiOLov neomejen paket (6k + 0880 impulzi).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dražji klicni dostop do interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8100 (6890) | kriko1 |
» | Modemski net?Oddelek: Omrežja in internet | 1262 (1117) | para! |
» | VOLJA.net CENA IMPULZAOddelek: Omrežja in internet | 2275 (1787) | tedybear |
» | siol 7000 sit= unlimitedOddelek: Omrežja in internet | 1252 (917) | miha |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2668 (2011) | Tr0n |