» »

integracija gonilnikov v Win

integracija gonilnikov v Win

sash ::

zanima me če bi se dalo da bi nekako v same Winse integriral določene gonilnike, tukaj imam predvsem v mislih RAID in SATA gonilnike da nebi rabil ob inštalaciji vstavljat diskete
ker pač nimam disketara v mašinu (ker ga za nič drugega ne potrebujem) podobno kot se da integrirat service pack in še marsikatera druga zadevščina.

pravtako me zanima če obstaja kakšna druga alternativa za namestitev teh gonilnikov med inštalacijo razen diskete ?
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Predator ::

naredi si iso image od cd-ja, ga odpri v enem image editorju in vanj dodaj potem te file in potem ko te vpraša samo daš pač pot na cd-ju; jaz sem si isto naredil z mojimi winsi in na cd dodal dx9, ie6, gonilnike za grafo, mrežno,chipset... tolk da imam vse kar je nujnega na 1 cd-ju

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Predator ()

sash ::

ja sam problem je v tem ker ko nalagam winse in jih želim namesit na diske v RAID polju mi diskov če mu ne vstavim diskete (ali pa prvo pritisnem F6 in nato vstavim diskete) ne prepozna in mi napiše da nimam nameščenega diska v kompu 8-O , če pa pritisnem F6 pa ni mogoče izbirati od kot naj potegne gonilnike, ampak vstrajno gnjavi samo za Floppy ;((

Zaradi tega bi rad gonilnike integriral v same winse, podobno kot service pack, da ko winse namestim je SP1 že nameščen.
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Predator ::

zdele sem pregoglal stvar in na vseh hitih piše da rabiš disketo :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)

Oddelek: Pomoč in nasveti
222694 (2381) skurjenc
»

Instalacija XP ne najde diska

Oddelek: Operacijski sistemi
416049 (4912) fredyjetle
»

Bios ne zazna sata diska

Oddelek: Strojna oprema
323716 (3222) amigo_no1
»

ne zazna sata diska