Forum » Programiranje » python - soap
python - soap

lopow ::
Pozdravljeni,
V programu, ki ga razvijam, moram preko spletnih servisov prejemati in pošiljati podatke. Server, je dostopen samo z digitalnim potrdilom. Sedaj se trudim vzpostaviti povezavo in pregledati seznam funkcij. Za dostop probam uporabiti python zeep, ker baje omogoča dostop tudi z digitalnim potrdiom.
Moje -.pfx digitalno potrdilo sem spremenil z openssl v .pem datoteki, kjer je notri ceritifikat in ključ.
moja koda je:
ko zaženem skripto mi ne ne napiše nič, ne errora, program kao teče, tudi če dam kakršen koli print za clienta se nič ne zgodi. Kot če bi enostavno program obstal.
Ima kdo kakšno idejo? Ali se naj lotim zadeve drugače, kako?
V programu, ki ga razvijam, moram preko spletnih servisov prejemati in pošiljati podatke. Server, je dostopen samo z digitalnim potrdilom. Sedaj se trudim vzpostaviti povezavo in pregledati seznam funkcij. Za dostop probam uporabiti python zeep, ker baje omogoča dostop tudi z digitalnim potrdiom.
Moje -.pfx digitalno potrdilo sem spremenil z openssl v .pem datoteki, kjer je notri ceritifikat in ključ.
moja koda je:
from requests import Session from zeep import Client from zeep.transports import Transport session = Session() session.cert = '..files/key1.pem' transport = Transport(session=session) client = Client( '...test/PingWs?wsdl', transport=transport) print(client.service.ping('ping'))
ko zaženem skripto mi ne ne napiše nič, ne errora, program kao teče, tudi če dam kakršen koli print za clienta se nič ne zgodi. Kot če bi enostavno program obstal.
Ima kdo kakšno idejo? Ali se naj lotim zadeve drugače, kako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasveti glede API-jaOddelek: Programiranje | 1213 (753) | Arey |
» | [Java] Prevajanje in šumniki v ubuntuOddelek: Programiranje | 2553 (2170) | mmaestro |
» | Prijavljeni uporabnikiOddelek: Izdelava spletišč | 968 (786) | neoserv |
» | [C#] Prosim pomagajte! Potrebujem program, ki bi pobiral podatke iz ene straniOddelek: Programiranje | 2777 (2387) | David1994 |
» | Tracking v PHPjuOddelek: Programiranje | 1743 (1628) | darh |