» »

tour de france 2003

tour de france 2003

drevo ::

Ali kaj spremljate Tour letos? :)

Jest osebno se vedno navijam za Vinokourova, ceprav je po vcerajsnji etapi vrjetno ze iz boja za koncno zmago.. Heh.. upam, da bo vsaj Ullrich lahko kaj naredil. V kronometru je raztural :)) Kaksne so pa vase stave?

Pa se link, da vidite kaj je dogajalo...:

rtvslo sportne novice

asPeteR ::

Ma, ce si kdo zasluzi zmage je to Lance, no.

Tak borec kt je pa on, ga je pa tezko najti v sportu!

Res mu privoscim!

Pa vceraj, ravno izvaja pobeg, pa mu en plejbejec nastavi eno vrecko! Potem slabo zatakne cevelj v gonilko, pa spet skor pade. Toda vseeno mu je pobeg popolnoma uspel!

Car je.

8-)
http://blog.stegnar.com

drevo ::

Ja, tudi sam sem mu privoscil zmago prvic.. drugic.. morda tretjic.. naj bo se cetrtic.. ampak, da bi zmagal 5x zapored je pa "prevec" :D

Pa tudi ce pogledas koliko tezav je imel Ullrich v preteklih letih.. po treh drugih mestih si ze zasluzi zmago pomoje. In mislim, da mu bo tudi uspelo letos. Jutri je zadnja gorska etapa in glede na traso ne bo vec izgubljal napram Armstrongu. Morda lahko kaksno sekundo se celo pridobi. O vsem bo torej odlocal kronometer... >:D

asPeteR ::

Ma, mogoce imas drevo prav, toda vseeno, mislim, da si Lance zasluzi se peto zmago in se prikljuci "velikim"(a la Miguel Indurain).

Jutri bo zadnja gorska etapa kjer zna Lance spet zmagati. Pac danes imajo pocitek, nabrali so bojo moci - Lance bo prisel k sebi ob vseh teh padcov ... Tko,da zna pokazat zobe tako kot jih je vceraj.

Pa tudi na kronometru, se zna Lance pobrat. Ne pozabimo, da je vsa prejsnja leta zmagoval z velikimi razlikami toure ... Letos ima pa malce smole.
http://blog.stegnar.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tour de France 2017 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
5411357 (9059) harvey

Jani Brajkovič

Oddelek: Loža
364163 (948) ZLOky
»

tour de france

Oddelek: Loža
333580 (2871) IČA
»

Najboljši!!

Oddelek: Loža
232699 (2054) dr.J

Več podobnih tem