Forum » Navijanje » dell inspirion 1525 overclock
dell inspirion 1525 overclock
Miha20 ::
http://forum.notebookreview.com/threads... Mi kdo podrobnje razloži kam je treba naredti? Na sliki označi?
- spremenil: Miha20 ()
zdaj sem naredu upgrade iz celeron 540 na core duo t6400
z ssd bi kej pridobil al bolje da ram nadgradim iz 2gb na 4 gb? uporaba tester za avto in internet
z ssd bi kej pridobil al bolje da ram nadgradim iz 2gb na 4 gb? uporaba tester za avto in internet
Zgodovina sprememb…
hojnikb ::
najprej ssd, potem ram.
navijaje pusti pri meru, haska nebo, se ti bo pa skuho.
navijaje pusti pri meru, haska nebo, se ti bo pa skuho.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
procesor mam še t7300 na zalogi. Menda se z navijanjem zviša učinkovitost. do 2,5 Ghz naj bi šlo
Zgodovina sprememb…
pozabi, t7300 se skuha ze na 2.2GHz (stestirano na 6910p) preko dual-ida moda.
pusti na miru. z fsbjom bos dvigal frekvenco ramu in pci busu, kar pomeni nestabilnost komplet sistema ze z nekaj % overclocka.
pusti na miru. z fsbjom bos dvigal frekvenco ramu in pci busu, kar pomeni nestabilnost komplet sistema ze z nekaj % overclocka.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
t7300 je malenkost bolsi zarad ved l2 kesa.
sicer pa ce rabis cpu performance, z nobenim core2duo nebo dovolj (niti navitim). ce rabis pa odzivnos, bo pa z ssdjem najvec haska.
sicer pa ce rabis cpu performance, z nobenim core2duo nebo dovolj (niti navitim). ce rabis pa odzivnos, bo pa z ssdjem najvec haska.
#brezpodpisa
disk ma 8000 delovnih ur je to veliko? Vkišti mi je zdržu 15000ur
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodobitev ali nakup novega prenosnika?Oddelek: Strojna oprema | 1821 (1553) | Steampunk |
» | procesor+matična plošča+rami+grafična=150-200€Oddelek: Kaj kupiti | 2331 (1988) | t3hn0 |
» | Zamenjava procesorja HP Compaq nc8430Oddelek: Pomoč in nasveti | 1810 (1428) | opeter |
» | Akcija - kateri prenosnik bi vi kupili?Oddelek: Kaj kupiti | 1862 (1862) | Fizikalko |
» | prosim svetujte mi!Oddelek: Kaj kupiti | 1789 (1577) | zk_eu |