» »

Zoki posli

Zoki posli

Temo vidijo: vsi
««
86 / 103
»»

solatko ::

Glede na dogajanja na sodišču so to le tvoje/vaše zgodbe in čisto nič drugega.
Delo krepa človeka

arnecan1 ::

solatko je izjavil:

Če bi to smer filozofije poznal, bi ti bilo jasno o čem govorim.

Absolutno se strinjam s teboj. Komunizem pije vodo samo v filozofiji in na papirju. V praksi je povsod propadel. Kar se tiče bogatih držav, nekaj so z uvajanjem socializma poskušali na Švedskem, pa jih je Astrid Lindgren postavila na realna tla. Pomperipossa in Monismania @ Wikipedia To je tista pisateljica, ki je pisala otroške knjige, pa je kljub temu razmišljala bolj odraslo in trezno kakor Marx, kateri je pisal filozofske in razmišljujoče knjige za odrasle, kot je npr. Komunistični manifest.

MAGA TRUMP ::

Solatko, če bi pri nas pravna država delovala bi bil že zdavnaj v zaporu, afera farmacevtka: sumljivo izločanje dokazov. Ni cudno da po tvojem ni dokazov če so vsi izločeni. Da ne govorim da o vseh slamntaih podjetij, o sumljivih spremembah namembnosti različnih zemljišč, pa tista o jurčku ki uživa na luksuzni jahti za par 10 tisoč evrov in se vozi z dobrimi avtomobili medtem ko ima že par let uradno nič prihodka ali pa minimalnega. Pa do tega da je pravnomočno obsojen. To so sigurno sami poštenjakarji de. Denar jim pa od popoldanske prodaje krompirja.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/l...

Sigurno to ni denar od stožic, zoki je vse poravnal ne, pa sploh se že prej nista poznala s tistim iz grepa.

Teh balkanskih mutnih posla imamo počasi dosti, samo kaj ko pri nas pravna država ne dela, taki kot si ti ga pa še vedno volite, kot sem že omenil, zame je kralj na betajnovi.

No sedaj me pa prepričaj da denar iz zgoraj omenjenega vira ni ukraden oz pridobljen iz nelegalnih poslov.


In vsa ta posla so naredila bančno luknjo veliko. Ampak za vas je janša še zmeraj utelešenje zla, pa ni 1% tolk pokradel kokr so vaši. Ampak ne sekiraj se lopov je lopov samo možnosti ni imel

Zgodovina sprememb…

MisterM ::

MAGA TRUMP je izjavil:


No sedaj me pa prepričaj da denar iz zgoraj omenjenega vira ni ukraden oz pridobljen iz nelegalnih poslov.


V pravni državi je naloga tožitelja, da dokaže krivdo in ne obtoženca, da dokaže nedolžnost.

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

Teh balkanskih mutnih posla imamo počasi dosti, samo kaj ko pri nas pravna država ne dela, taki kot si ti ga pa še vedno volite, kot sem že omenil, zame je kralj na betajnovi.
Župan nima nobene imunitete in ne more vplivati na preiskavo o sebi na noben smiseln način. Volimo sicer Levico, a le dokler kandidat SDS nima možnosti za zmago.

solatko ::

arnecan1 - Če bi prebral moj post, bi videl, da sem lepo navedel bistvo neuspelih približkov komunizma (tega še ni bilo niti k od celotne idrje), če bi se tega lotili v bogatih državah, tam kjer je ideja nastala, bi bil danes komunizem prevladujoč sistem, ne morejo pa se it tega agrarni reveži, ki so se z revolucijami to poizkusili iti.

Kapitalizem nima v tej obliki ne vem kakšno perspektivo, saj bo kmalu 4/5-ine človeštva brez osnovnih možnosti preživetja z delom, UTD ne špila, ker še ni dovolj hudo za kapitaliste, vojne in drugih načinov zmanjšanja števila prebivalcev na še znosno raven, ne moreš dovolj natančno usmerit, torej nas čakajo vojne za vodo, hrano in preživetje, dokler se ne bo najdu bedak, ki bo s pritiskom na tipko uničil svet za dolga tisočletja.

MAGA TRUMP - Pri nas pravna država prav lepo deluje, ko oprostijo pravega, sicer pa je pravna država odvisna predvsem od kvalitetne zakonodaje in strokovnih in poštenih represivnih organov. Saj poizkušajo, tako kot vi, na insinuacijah zgraditi obtožnice, samo kaj, ko ima Zoki vedno pripravljene odgovore na vsa vprašanja in pretoke denarja, vaš veliki vodja pa ne zna pojasnit poreklo kar nekaj sto kilo €, ki mu slučajno padejo na račune.
Največja luknja in zlo je nastalo ob jajotovem vodenju države in nastavljanju direktorjev, ki so imeli samo eno nalogo, pridobiti večinski delož delnic DELO, saj so bila vsa imenovanja podrejena temu, zato so bili najeti ogromni zunanji krediti pa iz tega ni bilo narejeno nič (Kolinska je preživela prvo in drugo vojno, Bavčarja, ki ga je imenoval prav JJ pa samo eno leto, pa še nekaj je takih firm). Na koncu sta stvar zajebala Kosmova iz Zdolšek, ki sta zaradi zaščite svoje riti, pobegnila k Šrotu v pivovarno Laško, ki je imel isto časno tudi največ delnic DELA.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

Sepravi vse vedni šerif pozna vse odgovore hahaha kdo ti je to povedal on sam? Ne znaš gledati s svojimi očmi? Si sploh pogledal link od 24ur (ne od nove24 da nebote spet jokcali) ker neznajo pojasnit niti centa kje so ga dobili?

Še en link tvojega vsevednega boga

Si pa tudi primitiven, na svetu obstajata samo črno in belo ane, kučan in janša, a si rdeč alpa bel drugo nemoreš bit haha.
Tega janše vas je tako strah samo 5let je bil na oblasti pa je kriv za vse težave te države, pa kot sem že rekel sigurno si je kaj nagrebel zase ampak ne 1% kokr so vsi prejšni pred njim. Zame je edini politik z jajci DONALD J. TRUMP je res da včasih ne izpade ravno brihten, ampak car je premagal sam 95% medijev ki ga stalno napadajo in blatijo in blablabla. Obama dobi nobelovo nagrado za mir pa povzroči vojne, medtem ko so vsi napovedovali da bo trump naredu jedersko vojno, je edini on ki jo je preprečil, prvi ameriški predsednik ki je stopil na tla severne koreje in se zavzema za njeno denuklerizacijo pa nedobi nagrade za mir. Obama pa ubije gadafija povzroči krvavo vojno v siriji, ja on je nobelov nagrejenec haha. Vrnimo se h bistvu. Nisem podpornik nobenega slovenskega politika. Si znal prebrati? Če nisi znal je bolje da se odklopiš iz interneta

solatko ::

MAGA TRUMP - Ne vem zakaj si sicer nalimal to skorpucalo od interviua, če novinar niti ne pusti vprašanemu povedat niti en stavek pa še iz leta 2011, pa računsko sodišče in KPK nista nikoli navajala karkoli spornega iz prmoženja ZJ, problem so bile samo transakcije denarja, za katere pa ima ravno tako vso dokumentacijo, ki pa je Klemenčič ni upošteval pri svoji oceni in je zato tudi to padlo na vseh instancah.

Če jaz sinu ali sosedu posodim miljon in mi ga čez pol leta vrne ni to nikakršna mahinacija, sploh če ne dobim nikakršnih obresti za to, če pa mi od nekje prileti sto ali dvesto jurčkov, pa ne znam povedati od kje in zakaj, pa je to lahko sporno in tak primer je imel JJ. Za avto naj bi mu dal denar oče, ki pa nikoli v življenju ni imel tolikšnega zneska na svojih računih in hop cefizelj, pa te imamo.

To so pri Zokiju poizkušal v vseh aferah, pa niso nič našli. Klemenčič je takrat naredil podroben pregled pri ZJ in, da se nebi kdo zgovarjal, da gre za neenako obravnavo še pri "poštenjaku" JJ, pa lej ga zlomka, "lopov" je imel vse papirje (nekaterih predsednik komisije ni hotel videt, priložil jih ZJ pač ni, ker je šlo za prelivanje iz enega računa, na drugi in ne za nov denar, jih je pa hotel dodati pozneje), "poštenjak"-u pa se je na računu pokazalo 100k€ denarja brez porekla (torej mutna posla).
Zokiju se v obdobju, ki je bil pod drobnogledom dohodki niso povečali.

Zato je hudič preganjat takega lopova na podlagi govoric pa, če se te še tako lepo slišijo. Bo verjetno potrebno počakat, da se v LJ pojavi boljši kandidat ali pa Zoki dokler bo hotel, na žalost in trpljenje svečkarjev, pa tudi ostalih profiliranih strank, katerim kar manjka priliv v strankarske blagajne iz mestnega proračuna.
Delo krepa človeka

user-pass ::

solatko je izjavil:

arnecan1 - Če bi prebral moj post, bi videl, da sem lepo navedel bistvo neuspelih približkov komunizma (tega še ni bilo niti k od celotne idrje), če bi se tega lotili v bogatih državah, tam kjer je ideja nastala, bi bil danes komunizem prevladujoč sistem, ne morejo pa se it tega agrarni reveži, ki so se z revolucijami to poizkusili iti.

So se tocno tega lotili v donedavno najbogatejsi drzavi juzne Amerike, Venezueli.
In zakaj bi se lahko komunizma lotile samo bogate drzave? Logicno, da imajo kaj za razporejat do bankrota.
Ampak nekateri se ne bi iz zgodovine nic naucili. Povsod, kjer so ga izkusili, se je koncalo z rekordnimi zrtvami. Bankrot je samo collateral damage.

solatko ::

user-pass - Slab si v ekonomiji, v Venezueli so bili bogati ameriški lastniki naftnih črpališč, ljudje pa so imeli malo več kot sedaj, ko je striček Sam dal pod embargo vso trgovino Venezuele, poleg tega so tudi tisti pri koritu bolj malo komunisti, temveč požrešne, nesposobne barabe, ki polnijo lastne žepe, kot 90%-ov revolucij po svetu v zgodovini.
Če samo načelno zamenjaš sistem iz enega v drugega, ker se bolje sliši in prodaja, ni rečeno, da bo ljudstvu bolje in državi slabše. Za vsak experiment s sistemom je potreben kapital in dobra razvitost, česar države ki so izven najrazvitejših niti slučajno nimajo, zato so vsi poizkusi naredit države prijaznejše, zagotovit, da si z delom lahko pridobiš sredstva, s katerimi živiš brez problema, žalostno propadli, vseeno pa bi lahko preživeli, če nebi bil pohlep močnejši, kot želja, da vsi v državi živijo lepo in, da se ob tem država še razvija.

V kapitalizmu se ve kam gre denar, ne ve pa se, kako se bo trošil, zato so tudi trde kapitalistične države, po kvaliteti življenja vseh državljanov, sila različne.

UTD lahko uvede kapital iz dela, ki se praktično kopiči in miruje, nikakor pa ni možnosti, da to uvedejo posamezne države, sploh pa ne take, tipa SLO.
Delo krepa človeka

user-pass ::

Sem vedel, da se bojo nasli izgovori, zakaj komunisticni eksperiment ni uspel. Ampak dajmo probat se enkrat, what could go wrong?

solatko ::

user-pass - Saj gre tudi demokraciji bolj slabo. Ni to izgovor ampak čista ekonomska realnost, z dodatkom požrešnosti nosilcev politike.
To je podobno kot župan, ki ima vizijo in voljo, lahko v kraju naredi čuda, z enako količino denarja, kot drugi ne naredijo nič.
Vsaka politika je odvisna od tega, kako se obnašajo vaški šerifi.
Delo krepa človeka

Nesta ::

solatko je izjavil:

user-pass - Saj gre tudi demokraciji bolj slabo. Ni to izgovor ampak čista ekonomska realnost, z dodatkom požrešnosti nosilcev politike.
To je podobno kot župan, ki ima vizijo in voljo, lahko v kraju naredi čuda, z enako količino denarja, kot drugi ne naredijo nič.
Vsaka politika je odvisna od tega, kako se obnašajo vaški šerifi.


In to je eden večjih problemov Zokija. Ljubljana ima daleč največ denarja in privilegijev pa ne izkoristi nič od tega. Vse obcine v okolici z manj denarja se razvijajo hitreje kot Ljubljana.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nesta ()

jype ::

user-pass je izjavil:

Sem vedel, da se bojo nasli izgovori, zakaj komunisticni eksperiment ni uspel. Ampak dajmo probat se enkrat, what could go wrong?
Saj je uspel - pismenost smo dvignili izpod 50% nad 98%, po praktično celotni državi smo napeljali elektriko in ženskam zagotovili enake pravice. Marsikje v kapitalizmu niso storili niti ene od teh reči, razen tam, kjer so pozitivne izkušnje komunističnega eksperimenta prenesli v prakso ob prvi priložnosti - in to tudi brez slabe vesti financirali z javnimi sredstvi.

Nesta je izjavil:

In to je eden večjih problemov Zokija. Ljubljana ima daleč največ denarja in privilegijev pa ne izkoristi nič od tega. Vse obcine v okolici z manj denarja se razvijajo hitreje kot Ljubljana.
Zoki vsaj ne prireja vsak vikend zasebne orgije z javnim denarjem, tako kot župan tvoje občine.

solatko ::

Nesta - Seveda boš te blazno hitro razvijajoče občine navedel poimensko in dodlal, kaj so takega naredili za razvoj.
Ljubljana se je pod šerifovim vodstvom skoraj popolnoma spremenila. Iz prej dveh turističnih točk (magistrat in grad) je sedaj voden ogled dolg 4-i ure, več kot Salzburg.

Je pa lepo, da še naprej delaš reklamo za ljubljanskega župana, česar pa se zbiti svečkarji ne zavedate. Le tako naprej!!
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

jype je izjavil:

user-pass je izjavil:

Sem vedel, da se bojo nasli izgovori, zakaj komunisticni eksperiment ni uspel. Ampak dajmo probat se enkrat, what could go wrong?
Saj je uspel - pismenost smo dvignili izpod 50% nad 98%, po praktično celotni državi smo napeljali elektriko in ženskam zagotovili enake pravice. Marsikje v kapitalizmu niso storili niti ene od teh reči, razen tam, kjer so pozitivne izkušnje komunističnega eksperimenta prenesli v prakso ob prvi priložnosti - in to tudi brez slabe vesti financirali z javnimi sredstvi.

Nesta je izjavil:

In to je eden večjih problemov Zokija. Ljubljana ima daleč največ denarja in privilegijev pa ne izkoristi nič od tega. Vse obcine v okolici z manj denarja se razvijajo hitreje kot Ljubljana.
Zoki vsaj ne prireja vsak vikend zasebne orgije z javnim denarjem, tako kot župan tvoje občine.



Se vidi da pojma nimaš, pismenost je zrasla v času avstro-ogrske, pa kaj ti misliš da če nebi bili pod totalitarnim režimom bi pa še zmeraj živeli tako kot leta 1940? Haha če nebi bili bi danes bili amerika cele evrope, zdaj pa ko smo bili del te umetne tvorbe in zablode imamo pa samo kup enih kvazi borcev ki so bili v času vojne stari 2 leti in en kup mladih rdečkotov ki dejansko mislijo da je vse špilal včasih

solatko ::

MAGA TRUMP - Poglej kaj je novega od leta 1991, če bi se s takim tempom razvijali od leta 1945, bi morda bili danes na nivoju Albanije,....., vrjetno pol stvari, ki jih vidiš danes, nebi bilo, lahko pa bi od leta 1991 nadgradili manjkajoče in bi bili danes 100%-ov boljši, kot smo, saj smo morali najprej vse, s prihvatizacijo na DEMOSOV način, uničiti.

Pojma pa nimaš ti in tebi podobni, saj ste omogočili nastanek največjih tajkunov in najbolj povečali zunanji dolg za časa vodenja vlade, desnega pola. Borba za DELO nas je hudičevo drago stala.
Delo krepa človeka

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

pismenost je zrasla v času avstro-ogrske
Ne, ni.

MAGA TRUMP je izjavil:

pa kaj ti misliš da če nebi bili pod totalitarnim režimom bi pa še zmeraj živeli tako kot leta 1940? Haha če nebi bili bi danes bili amerika cele evrope, zdaj pa ko smo bili del te umetne tvorbe in zablode imamo pa samo kup enih kvazi borcev ki so bili v času vojne stari 2 leti in en kup mladih rdečkotov ki dejansko mislijo da je vse špilal včasih
Ravno nasprotno: Prvi v Evropi bi bili, če ne bi imeli konzervativcev, ki nas vlečete nazaj v srednji vek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Nesta ::

jype, soaltko ipd. Meni je na koncu vseeno kaj se odlocite :) Samo nevem zakaj napadata vsakega ki kaj reče cez Zokija? A ni prav da ima vsak svoje mjenje? Zakaj se moramo med sabo blatit :) A ni boljse da smo kolegi?
Prav je da smo kritični tako do Zokija, Janše ipd.. Kam bi pa prisli ce bi se z vsakemu strinjali. Samo podlo se mi pa zdi da se vse meče v en koš :)
Jaz poznam veliko levih, desnih, "svečkarjev" kot jima vidva pravita, takih in drugacnih pa moram reči da je VELIKO dobrih in poštenih ljudi.
Celo nekaj vajinih "sveckarjev" je direktorjev v podjetjih ki dobro Funkcionirajo ( Akrapovič, Pečečnik, Žejn d.o.o., ....)

MrStein ::

Zoki je naš, naše pa se ne kritizira.

Prvo pravilo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Dimnik ::

Tako je.....ahahaha

Nesta ::

Evo se malo za Zoki fane ;) Takole bi bilo pošteno da bi tudi Zoki lepo šel v zapor :)

Operacija Elektrooptika: zapor za zvestega Janševega pomagača

Zaradi zlorabe položaja in zaupanja pri gospodarski dejavnosti mora Gregor Jeza v zapor za tri leta in deset mesecev. Ker mu je pomagala pri storitvi tega kaznivega dejanja in ker je prala denar, je bila Barbara Podlogar obsojena na tri leta in štiri mesece zapora, plačati mora še 10.000 evrov denarne kazni. Sodba je postala pravnomočna junija letos. Poziva na prestajanje kazni še nista prejela.

Decembra 2012, v času druge vlade Janeza Janše, je Jeza postal predsednik uprave paradržavnega podjetja Elektrooptika. Pred tem je več let sedel v nadzornem svetu te delniške družbe, ki jo je država ustanovila leta 2007, v času prve Janševe vlade. Nanjo je iz Fotone prenesla skoraj trideset let stare terjatve iz poslov na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Pomagal dražiti Janševo nepremičnino v Trenti
Jeza je bil v tistem času še pomemben član SDS. Do marca 2010 je neuspešno vodil Hitovo igralnico Mond v Šentilju, leta 2012 je nastopil kot Janšev pomagač pri dražitvi njegove bivše parcele v Trenti. Elektrooptiko je vodil šele mesec dni, ko je izpeljal prvo potezo drznega načrta, s katerim je premožno državno družbo olajšal za slab milijon evrov. Najprej je predčasno razvezal vse depozitne pogodbe pri treh bankah. Denar - 850.000 evrov - je nakazal na nov, "običajen" transakcijski račun pri Novi KBM. Nadzornemu svetu Elektrooptike in večinskemu delničarju PDP je svoje početje zamolčal.

Pozneje je trdil, da je depozite razvezal zaradi poenostavitve plačilnega prometa, pa čeprav Elektrooptika v tistem času sploh ni poslovala. Je pa Jeza posodil 20.000 evrov Konjeniškemu društvu Piramida iz Maribora. Za najem pisarne in računovodske storitve pa je 3000 evrov na mesec plačeval mariborskemu Radiu City, v katerem se je pozneje zaposlil. Lastnik omenjenega kasaškega društva je Drago Selinšek, drugi dražitelj Janševe parcele v Trenti.

Naslednja poteza operacije Elektrooptika je sledila 11. marca 2013. Potegnila jo je Jezova pajdašinja, nekdanja prokuristka razvpitega podjetja Orion, ki se je specializirala za likvidiranje in "umikanje" podjetij iz Slovenije. V imenu britanske družbe Atractor Project Management Ltd. je Podlogarjeva prek odvetnika Davida Šege vložila predlog za izvršbo. Od Elektrooptike je terjala 931.499 evrov. Domnevni dolg je utemeljevala z lažnimi in ponarejenimi pogodbami o odkupu terjatev, v katerih je nastopalo novozelandsko podjetje iz Aucklanda. Terjatev je bila izmišljena, Elektrooptika temu podjetju ni dolgovala niti centa, je ugotovilo sodišče.

Denar na Šegov račun, nato na račun Podlogarjeve
Naslednjo zvijačo je izpeljal Jeza. Ni odgovoril na predlog za izvršbo. Naklepno je opustil preverjanje pošte za skoraj mesec dni, zaradi česar je sklep o izvršbi postal pravnomočen. Jeza se je v preiskavi izgovarjal, da je nekdo poškodoval poštni nabiralnik Elektrooptike in da je z njega izginil dopis sodišča. Sodišče mu ni verjelo.

Sodnica ni imela milosti za Jezo
Denar je z računa Elektrooptike najprej stekel na Šegov fiduciarni račun, ki ga je odprl v Avstriji. Zadržal je 14.000 evrov provizije, preostalih 918.287,13 evra pa je nakazal v Liechtenstein, kjer je Podlogarjeva odprla bančni račun. Dvignila je 58.000 evrov, ostanek pa nakazala na račun pri isti banki, vpisan na slamnato podjetje Tacony Creek Ltd.

Dan po izvršbi je Jeza vpogledal v spletno banko, vendar kljub očitnemu primanjkljaju skoraj milijon evrov ni storil ničesar. Lastnike in policijo je obvestil šele deset dni po izvršbi, dva tedna pozneje je zapustil Elektrooptiko. Na prvostopenjskem sojenju na okrožnem sodišču v Ljubljani je priznal krivdo. Sklenil je namreč sporazum s tožilstvom, na podlagi katerega bi nekaj več kot dveletno zaporno kazen odslužil z vikend zaporom.

Predsedujoča sodnica Vladislava Lunder njegovega priznanja ni sprejela. Jezo je kaznovala ostreje, kot je predlagala specializirana tožilka Mojca Petan Žura. Višje sodišče je junija letos presodilo, da je bila obsodba pravilna in zakonita, zato je prvostopenjsko sodbo v tem delu potrdilo. Izvršljiva bo postala potem, ko jo bodo prejeli vsi vpleteni.

https://www.dnevnik.si/1042892288/kroni...

MAGA TRUMP ::

solatko je izjavil:

MAGA TRUMP - Poglej kaj je novega od leta 1991, če bi se s takim tempom razvijali od leta 1945, bi morda bili danes na nivoju Albanije,....., vrjetno pol stvari, ki jih vidiš danes, nebi bilo, lahko pa bi od leta 1991 nadgradili manjkajoče in bi bili danes 100%-ov boljši, kot smo, saj smo morali najprej vse, s prihvatizacijo na DEMOSOV način, uničiti.

Pojma pa nimaš ti in tebi podobni, saj ste omogočili nastanek največjih tajkunov in najbolj povečali zunanji dolg za časa vodenja vlade, desnega pola. Borba za DELO nas je hudičevo drago stala.



Po 2sv vojni so se vse države 3x hitreje razvijale kot jugoslavija in vse krvave komunistične tvorbe. Slovenija mora najprej spucati drek ki se je 50let nalagal da sploh pridemo do rodovitne zemlje v katero lahko zasejemo seme uspešnosti. Stare sile nas pa še zmeraj zavirajo in nas še dolgo bojo.

Ponovno. 25let so na oblasti levičarji im je vsega sranja kriva janševa vlada, ki naj še enkrat ponovim, zame ni pravi desničar. Čeprav ni pravi desničar vas preganja in vidite ga za vsakim grmovjem. Kaj da bi srečali orbana ali pa trumpa posrali bi se od strahu hehe

solatko ::

Nesta - Zato, ker lažete in si izmišljujete, nimate pa nič oprejemljivega. Vam je samo do MOL-ovega proračuna, ki ga Zoki ne pusti več deliti med strankami mestnega sveta, zato je lahko LJ obnovil po dolgem in počez, zrihtal kanalizacijo, da se odplake ne odtekajo več v Ljubljanico,........

Še vedno pa čakam imena vseh občin, katerih župani naredijo več na razvoju kot Zoki v LJ.

MAGA TRUMP - Če nebi bil tako zagaman tip, bi si nalil čistega vina in povedal, da se je zahod razvijal zaradi ameriškega kapitala, kapitala ultra bogatih družin in cenenih delavcev z balkana in predvsem Turčije, vse socialistične države pa je zadrževala ameriška politika. Tito se je znal iz tega izkopati in razvoj je bil kar lep, ob njegovi smrti pa so pač prerasli parcialni interesi, ki so bili na balkanu od turških vpadov naprej, glavno zaviralo kakršnemu koli razvoju.
Ob napadu Hitlerja v celi yugi ni bilo industrijskih obratov za eno Metalno, Litostroj ali Tam, zato nehaj nakladat o morebitnem razvoju ob izvolitvi kralja ali več strankarskega sistema.

Tudi Koroška se razvija precej počasneje, kot drugi deli Avstrije, predvsem zaradi extremno močne desnice.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

Sepravi sedaj ko je v ameriki najnižja brezposelnost, in je gospodarski boom, zato pa nima trump nobenih zaslug?



Ja saj hitler je tudi tovarne gradil pa avtoceste pa ga zato braniš? Lopov je lopov in morilec je morilec četudi kaj dobrega naredi.

jype ::

Nesta je izjavil:

Zakaj se moramo med sabo blatit
Ti se blatiš, mi se ne.

MAGA TRUMP je izjavil:

Sepravi sedaj ko je v ameriki najnižja brezposelnost, in je gospodarski boom, zato pa nima trump nobenih zaslug?
V ZDA ni gospodarskega booma. Moraš pogledat številke, ki jih ni mogoče frizirat.

MAGA TRUMP je izjavil:

Po 2sv vojni so se vse države 3x hitreje razvijale kot jugoslavija
Ne, niso se, z izjemo tistih, ki so od velesil dobile obilne kredite v zameno za suverenost, ki jo kvizlingi tako radi šenkate.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

MAGA TRUMP ::

Sepravi vsi so dobili in se ponižali pre ameriko, razen tardečih satelitov... ki se niso ponižali ampak so kar sami v rit zlezli moskvi. Škoda da tudi mi nismo prejeli (po tvojem) pomoči, bi bili danes najmanj avstrija. Sicer pa a se ni titek nekaj za ene kredite menil v beli hiši? Absurdne izjave imaš ali pa pač slepo verjameš kaj so na filofaksu govoril.

Tako so želiš nazaj tisto umetno tvorbo,saj se lahko vrneš v njo, govori samo še srbo-hrvaško, vozi se v italijo po kavbojke pa obvezno se pred mejo ustavi za 3 ure pa cel avto premeči drugače nebo isto, 1x na mesec si odklopi elektriko, vozi par ne par, 1x na teden ostani brez osnovnih živil, najdi si najbolj neuporabno službo v fabrki, vsako jutro pozdravljaj diktatorja, vrž vse kar maš tujega na sebi in v stanovanju v smeti... in še in še.

Pa da ne pozabim omeniti da taki kot ste vi take bedarije pišejo iz iphonov pa ipadov in ne iz neke visoke sovjetske tehnologije hhehe

Edini kvizling si pa sam tiste ki so se berlinu klanjali so pobili,ostali so le še tisti ki se klanjajo beogradu... tako da izdajalec in pomagač tujim ne slovenskim silam si sam. Sicer si pa ti na nivoju 10letnega otroka, solatko vsaj poda kakšen argument ti si pa totalna zguba. Najverjetneje pa obadva pišeta iz iste sobe v rogu in se pritožujeta zakaj imajo kapitalisti lahko hiše vidva pa sedita v ukradeni stavbi. Pa še jokata zakaj akrapovič ne želi plačati 50% davek na dobiček, medtem ko v rogu sami ne plačate niti davka za ddv od prodaje pijače. Nevem lahko se motim, samo se nebi čudil če bi bilo to res

solatko ::

MAGA TRUMP - Če bi bil malo bolj podkovan v zgodovini, bi ti bilo jasno, da Yuga z ruskimi sateliti ni imela kaj dosti skupnega. Kdor je hotel je dobil potni list in odšel ali pa kupoval v tujini, v satelitih jim je obisk ostalega sveta pripadal enkrat na x let.

Nihče ne želi v tako tvorbo brez inkarnacije Tita, saj je bil edini politik, ki je lahko kontroliral parcialne interese republik in posameznikov. Sam redukcije nisem občutil, ker smo bili na vodu UKC, je bilo pa zoprno, samo kaj, ko smo si sami to zakuhal ob embargu nafte, katero smo do takrat plačevali 13 centov/sodček, potem pa 13$/sodček in se nam je čez noč podrla devizna bilanca, hebat ga, napaka nadebudnega beograjskega politika. Par nepar je bila bedarija, ravno tako boni, ker pa na srečo ni trajalo dolgo.
Fabrike so imele kar nekaj visoko uporabnih delovnih mest, saj nekaj zadev od takrat še vedno deluje po svetu. Mladi o realnem življenju tistega časa nimate pojma, zato tupite take. Res ni bilo vse v redu, je pa bilo urejeno šolstvo, zdravstvo, stanovanjska politika, standard je šel kar občutno gor, poleg pridobitev v infrastrukturi, skratka državni standard je rasel skupaj z osebnim in je bilo večini lažje, kot danes. Ni bilo brskanja po smeteh, iztirjevalci niso hodili na vrata revežev, ki s socialno podporo ne morejo plačevati fiksnih obveznosti, stanovanja za mlade so fikcija,....

Sploh ne gre za to, da bi bil kdo fovš kapitalistom, gre zato, kako so do svojega kapitala prišli. Jaz pišem iz svojega stanovanja, ki sem ga kupil pred dvemi leti in pol, uživam zaslužen penzion in me v bistvu b.k. za vse probleme, ki se danes pojavljajo na svetu, vseeno pa lahko o tem mirno, neobremenjeno z dnevno politiko, debatiram in poizkušam odpreti kakšno glavo, ki kot papiga ponavlja "resnice", predvsem ljudi, ki so že v prejšnjem sistemu poizkušali izstopat, pa so jih drugi pravočasno po prstih, z osamosvojitvijo pa so dobili krila in pravo zakonodajo.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

No in na kakšen način so kapitalisti prišli do denarja? Naprimer pipistrel interblock outfit7 in podobna uspešna podetja, njihovi ustanovitelji so delali dan in noč več let zato da so lahko postali uspešni "čez noč", in tudi zato so taki ljudje upravičeni do velikih dobičkov in ne prav vsak delavec v tovarni. Seveda če je podjetje manjše in so osebe v podjetju tesneje povezane in odnosi pošlihtani bodo tudi delavci dobili svoj extra delež, če ima pa tovarna 500 in več zaposlenih si pa pač lastnik ki največ tvega in je največ delal pač vzame največji kos pridelka ki ga je seveda sam zaslužil.

Razen če si pod kapitaliste mislil tiste iz wall streeta,ali pa naše tajkune tovšak bavčar šrot... nenazadnje tudi zoki. Ja oni pa niso prišli do denarja na pošten način. To se pa strinjam.

In zakaj potem ne prevzamemo švicarskega sistema ki dokazano deluje in je veliko boljši od jugoslovanskega?

scipascapa ::

ker politikom in maiji ne ustreza.

solatko ::

MAGA TRUMP - Boskarolu je Petrle porinil kar nekaj nepovratnih sredstev na mizo, so pa nekateri (so v manjšini) s poštenim delom prišli do zmernega bogastva, vsi največji miljarderji pa imajo kar nekaj črnih madežev na svojem bogastvu (nategovanju, nelegalni posli, celo tatvine,...), saj pravijo, da se od poštenega dela redi samo karamp in dleto.

Ravno Zoki je eden tistih, ki je s kupovanjem delnic podjetja, ki ga je vodil (komu boš zaupal, če ne sam sebi) in jih prodal, ko so ga odžagali. Veliko je takih, ki so pravi čas vlagali v prave stvari, prišli do bogastva z izumom, katerega so uspeli dobro prodat, vendar taki ne izkoriščajo na tisoče ljudi z minimalnimi plačami, šikaniranji in proizvajanji delovnih invalidov.

In kakšen je ta tvoj švicarski sistem, če misliš na služenje s skrivanjem identitete vlagateljev umazanega denarja in zlata v švicarskih bankah za dobre provizije, če misliš z nevtralnostjo in nudenju varnih zatočišč za vse sprte na njihovem ozemlju, smo ta vlak zamudil, saj je le Švica mednarodno nevtralna za vse, tudi sprte glavarje, ko se pojavijo na njihovih tleh.

Da nismo normalna razvijajoča država so krivi ravno vsi politiki, ki so se zvrstili na vrhu in jim je bil največji osebni privilegij in ravno v tem se od večine odmika Zoki, ki ima interes si ustvarit zgodovinski sloves z ureditvijo glavnega mesta, kar pa mu seveda lakomni na MOL-ova sredstva, na veliko oporekajo in si dnevno zmišljujejo afere z namenom, da se ena le prime volilnega telesa. Na srečo, do sedaj, brez uspeha, je pa uspelo to v Kopru, ko je uspešnega župana, zamenjal strankarski človek, ki bo zopet lahko talal koprski denar po babah in stricih, seveda ljudem prave barve.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

Ja in če je dobil nepovratna sredstva, saj ima država veliko od tega, koliko družin dobi kruh pri njemu, koliko denarja obrne, plača davke, nenazadnje je svetovno uspešen in naredi veliko za prepoznavnost slovenije. Tudi veliko nevladnih organizacij dobi sredstva ki pa jih zapravijo zase ali pa za lovljenje migrantov pred libijsko obalo in nato uvažanje v evropo, in od tega ima evropa samo minus, in kar je še huje- sledi izumrtje avtohtonega prebivalstva.

Zoki je sposoben človek znajde se v vsaki situaciji ampak žal vzame svoj delež ki mu ne pripada, in zato bo pač zmeraj veljal za botra. No pa da neboš spet govoril da mu sodišča niso nič dokazala, saj janšo so tudi oprostil sam boš še zmeraj pluval po njem ker pač ni tvoj. Sem ti že prilimal linke neizpodbitnih dokazov (novinarjev) da nekaj ne štima na računih županove družine, ampak dvomim da si sploh pogledal, si pač izločil dokaze tako kot sodišče v aferi farmacevtka. Pač goreči verniki nedotakljivega verjamete vse kar reče, tudi če ga zalotite z rokami v marmeladi haha

Sicer pa raje uživaj v penzionu in delaj kaj bolj uporabnega, politiko in prihodnost pa prepusti nam.

solatko ::

MAGA TRUMP - Ko vzame provizijo za mesto (kar med brati počno vsi pametni župani po svetu), dela pravilno, saj firme, ki služijo denar v mestu, samo preko donacij, koristijo mestu, katero ima namreč z njihovim delovanjem praviloma samo stroške.

Farmacevtka je bil očitni fake, na katerega še Zoki ni nasedel, novinarski članki, za sodišče niso dokaz, kar se izkaže vsakokrat, ko Žgajnarjeva prične s kakšnimi tožilskimi, na pol na novinarskih racah temelječimi obtožbami. Dajte si dečki dopovedat, da večina poslov poteka papirno in ravno te papirji Zokiju omogočijo, da dokaže svoje poštenje. Ne gre za vernike, nismo pa pristaši uličnih ali strankarskih linčev, za kar se potegujete desni, ko ne gre za vaše.
JJ-ja so oprostili, vendar še vedno ni dokazal porekla za kar nekaj denaja, ki ga je imel po podatkih KPK preveč.
Hvala, vendar rad debatiram, se pa ne obremenjujem s tem, tako kot se nekateri, večinoma desno usmerjeni razpravljalci, seveda s podatki, ki govorijo vam v prid, vse ostalo je pa po vašem zlagano. Če hočete desni prosperirat v prihodnje, se boste morali dejansko odločit in sami začet delat pošteno, do takrat pa pustite pri miru ljudi, ki so, navkljub vsemu, še vedno pripravljeni veliko narediti za skupnost in manj zase.
Saj ni taka umetnost, s pravimi ljudmi je potrebno občinska sredstva, dejansko porabit v dobro občine in ne po babah in stricih, tako, kot se večinoma dela v tej naši kokoški.
Delo krepa človeka

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

razen tardečih satelitov...
Tako slabo izobraženi kot ti si domišljajo, da je bila Jugoslavija rdeči satelit.

MAGA TRUMP je izjavil:

Naprimer pipistrel
Je dobil več državnega denarja, kot je plačal davkov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

MAGA TRUMP ::

solatko je izjavil:

MAGA TRUMP - Ko vzame provizijo za mesto (kar med brati počno vsi pametni župani po svetu), dela pravilno, saj firme, ki služijo denar v mestu, samo preko donacij, koristijo mestu, katero ima namreč z njihovim delovanjem praviloma samo stroške.

Farmacevtka je bil očitni fake, na katerega še Zoki ni nasedel, novinarski članki, za sodišče niso dokaz, kar se izkaže vsakokrat, ko Žgajnarjeva prične s kakšnimi tožilskimi, na pol na novinarskih racah temelječimi obtožbami. Dajte si dečki dopovedat, da večina poslov poteka papirno in ravno te papirji Zokiju omogočijo, da dokaže svoje poštenje. Ne gre za vernike, nismo pa pristaši uličnih ali strankarskih linčev, za kar se potegujete desni, ko ne gre za vaše.
JJ-ja so oprostili, vendar še vedno ni dokazal porekla za kar nekaj denaja, ki ga je imel po podatkih KPK preveč.
Hvala, vendar rad debatiram, se pa ne obremenjujem s tem, tako kot se nekateri, večinoma desno usmerjeni razpravljalci, seveda s podatki, ki govorijo vam v prid, vse ostalo je pa po vašem zlagano. Če hočete desni prosperirat v prihodnje, se boste morali dejansko odločit in sami začet delat pošteno, do takrat pa pustite pri miru ljudi, ki so, navkljub vsemu, še vedno pripravljeni veliko narediti za skupnost in manj zase.
Saj ni taka umetnost, s pravimi ljudmi je potrebno občinska sredstva, dejansko porabit v dobro občine in ne po babah in stricih, tako, kot se večinoma dela v tej naši kokoški.


Vem da JJ nemore prikazati izvor svojega denarja, sem ti pa tudi že prilimal link da tudi sin zokija nemore prikazati svojega premoženja, njemu se pa spregleda ane

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

njemu se pa spregleda ane
Aja? Koga od nas si pa videl protestirati pred sodišči, ko so obsodili tega sina?

Se mi je zdelo, da si shizofren.

solatko ::

MAGA TRUMP - Sin Zokija ni Zoki, imata ločeno gospodinjstvo, kolikor vem. Tudi obravnave proti obema sinovoma se vodijo ločeno. Musolinijeva hči tudi prosto živi v Italiji in celo politično je angažirana.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

Ja ni zoki je tudi polnoleten, ampak zanimivo je da on nima sploh nobenega vpliva in možnosti fo mutnih poslov, za razliko od svojega očeta. Morda pa le nezna tako dobro oprati denarja kot njegov oče.

Za hči makaronarja jo nemoremo zapreti zaradi očeta (čeprav mislim da je vnukinja ne hči), dere se pa lahko kolikor hoče itak je noben ne j 5%. Pač italjani nekaj sanjajo o enem četrtem rimskem imperiju, ampak tako so tudi že 80let nazaj pa vemo kako se je končalo ;)

solatko ::

MAGA TRUMP - vsak, ki ima firmo, ima tudi možnost mutnih poslov, od sposonosti organov pregona pa je odvisno, koliko časa in v kakšni višini. Zoki ne posluje s sovjo firmo, temveč v imenu MOL-a in je podvržen veliko večjemu nadzoru, kot sinove firme.

Ko bo prva zadeva v zvezi z Zokijevimi posli pravnomočna in bo možak obsojen, sigurno ne bom stal pred sodiščem in jokal o krivosodstvu. Dobil bo od mene pohvalo za vse kar je dobrega naredil za LJ, za nečednosti, ki mu bodo pravnomočno dokazane, naj pa plača račune. Mimo grede, Z.J. ni manjkal niti na eni obravnavi na sodišču in niti enkrat se pred sodiščem niso dogajale komemoracije za zaslužnega župana.

Ko boš starejši, boš spoznal razliko.
Delo krepa človeka

Nesta ::

Nevem kje eni zivite :) Jasno je da komunisticno - socialisticni režim ne deluje. V teoriji se gre skozi. V praksi pa povozi vse clovekove pravice, dostojanstvo in poje vso gospodarstvo. Zal so VSE socialisticne države v pomanjkanju in lakoti. Pač tako je.

TREBA JE DELAT ne pa samo živet od sociale... Tako je :) Zato socializem ne more funkcionirat. Svicarji, Nemci ipd te nam naj bodo za zgled pa bodo vsi tisti ki želijo delati imeli kaj za delat. Ostali lenuhi in brezdelneži pa si želijo tvorbo stila Yuge ipd neumnega propadlega sranja. Žal tako je. Ljudje se hitro navadijo na lenobo. Zato socialisticni sistem ni vzdržen. Žal..
Sliši se fletno, ampak človek je narejen zato da kaj naredi ne da doma čepi....

MAGA TRUMP ::

Nesta je izjavil:

Nevem kje eni zivite :) Jasno je da komunisticno - socialisticni režim ne deluje. V teoriji se gre skozi. V praksi pa povozi vse clovekove pravice, dostojanstvo in poje vso gospodarstvo. Zal so VSE socialisticne države v pomanjkanju in lakoti. Pač tako je.

TREBA JE DELAT ne pa samo živet od sociale... Tako je :) Zato socializem ne more funkcionirat. Svicarji, Nemci ipd te nam naj bodo za zgled pa bodo vsi tisti ki želijo delati imeli kaj za delat. Ostali lenuhi in brezdelneži pa si želijo tvorbo stila Yuge ipd neumnega propadlega sranja. Žal tako je. Ljudje se hitro navadijo na lenobo. Zato socialisticni sistem ni vzdržen. Žal..
Sliši se fletno, ampak človek je narejen zato da kaj naredi ne da doma čepi....


Ja ampak ,ampak v jugi si lahko dobil službo... četudi si v litostroju pometal pa senco delal, važno da kao ni brezposelnosti :))

Itak je pa danes pomankanje tehničnega strokovnega kadra, ki je dobro plačan, ampak te neumnosti ki jih nekateri pišejo, da ni služb, da ljudje z diplomo kelnarijo itd. Ja če imaš diplomo iz sajenja čebule pač boljšega nemoreš dobit, razen če prideš v javni sektor tam je sam važno da imaš diplomo ni važno iz česa. Pač vidi se razlika zasebni sektor predstavlja nek realen trg, kjer štejo le sposobnosti in lahko tudi brez diplome uspeš, javni sektor pa pač predstavlja neko jugo mišlenje. Vsi pa vemo kako nenasiten je javni sektor, kakšen minus dela državi itd. Potem pa še razni štruklji in podobni, pa smo tam ;)

Pač eni se nemorejo sprijazniti da če hočeš konkurirati zahodu moraš delati kar ti trg narekuje, če pa hočeš bit venezuela (obljubljena dežela naše levice, so sami priznali) pol si pa pač rit zamaši ker drugače boš lačen.

Sem pa že enkrat omenil da mi razni jtaypi in podobni anti-kapitalisti delujejo kot uporabniki iphonov. Ironično mar ne

Vsak komunizem je do zdaj še propadel in vsak bo in konec debate.

Zgodovina sprememb…

MAGA TRUMP ::

Kaj a ti ni jasno da ne deluje vsi komunizmi do zdaj so propadli, le še debelu korejec se drži z brutalnostjo svojega stolčka. Po tem sklepamo da ne deluje.

99% slovencev si nemore privoščiti zdravstvenih storitev hahaha pa kje ti živiš da je 99 ljudi škrbastih 1 ima pa še vse zobe hahahah jaz bi rekel da mogoče 5% si tega nemorejo privoščiti ostali si lahko

MAGA TRUMP ::

Ne en majhen procent je povsod. V komunizmu bi bili pa vsi enaki vsi revni

solatko ::

MAGA TRUMP - Enkrat za zmeraj, prave komunistične države, tako kot prave demokratične še ni bilo in je po vsej verjetnosti tudi ne bo, doklre se kapitalisti ne odločijo, da je to sistem, ki lahko preživi vso populacijo na zemlji, brez vojn.

Veš ni važno kako se sistem imenuje, temveč kako sistem deluje. Tudi mi imamo kapitalizem in demokracijo pa pravno državo, ha, ha.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

No in zakaj se potem zavzemaš za komunizem in ne demokracijo,kjer imamo dejansko vsi moč odločati? Tudi v teoriji je demokracija najboljša.

Je pa že od začetka komunizem nastajal na umazan način, saj lenin sploh nebi mogel priti v rusijo če nebi sklenil pakta s "hudičem" (nemci), in kasneje pakt stalin hitler, ki ga vi tako radi spregledujete... nič drugačni niso komunisti od nacistov le druge poti imajo cilj je pa en

MAGA TRUMP ::

Poglej vem kaj si želel povedati, jasno je da v vsakem sistemu elita izkorišča sistem za svoje interese, neglede na to a je to neko prostovoljno društvo, sovjetska zveza, amerika,cerkev, islamska skupnost, jugoslavija...
In ravno zato goreče zagovarjam demokracijo, ker edino v tej veji so organi neodvisni med seboj in imamo vsaj nekakšno kontrolo nad barabami ki hočejo lastnino ki ni njihova, se pa hitro pojavi tudi kakšen demokratično izvoljen samodržec naprimer maduro ki vemo kam je pripeljal državo,in tu vidim da je v podobni smeri tudi slo levica.

Drugače mi je pa vseeno če je nekdo lev ali desen če je predlog dober ga podprem, ravno danes sem gledal po tv da je možnost da bojo šefi strank šarcu se maščevali pri proračuni zaradi lenarčiča. No in tukaj je problem naprimer da bo proračun dober in ga bojo zanalašč zavrnil zaradi nekih osebnih interesov. In vsi naši politiki so isti od janše do mesca.

Glede migracij, me ne motijo v mejah normale, to pomeni da se slovenski narod obeta pozitivno rast, mi smo pa že veliko migrantov oz. Pravih beguncev iz balkana sprejeli že nekaj časa nazaj, in te ljudje predstavljajo kar velik odstotek prebivalstva, in če bi enako naredili še z arabci smo pa že tam... tako ali tako se sprašujemo kaj bo z nami leta 2100. Zakaj nam je tega treba?samo obstoja si želim/o nočem da bi o nas brali samo še iz knjig. Upam da razumeš da tukaj negre za noben rasizem ali ksenofobijo

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

V komunizmu bi bili pa vsi enaki vsi revni
Vsi bi imeli na voljo vrhunsko zdravstveno oskrbo, drži.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: thramos ()

solatko ::

MAGA TRUMP - Zakaj lažeš, v kateri državi ljudje dejansko odločajo, se ne kršijo človekove pravice?
Kapital in komunistični manifest sta bili samo knjigi, ki sta opisovali neko teorijo, tako kot je Biblija osnova za RKC,.... , kaj od opisanega, razen revolucije, se je pa dogajalo, je bilo pa odvisno od tistih, ki so ta sistem hoteli uveljavit v praksi. Titu je šlo od vseh še nekje najbolje, predvsem je dosegel mir na večno sprtem Balkanu in omogočil 80% -om prebivalcev normalno življenje brez revščine.

Danes je beseda demokracija nič več kot to, beseda. V imenu kapitala se spreminjajo zakoni, ki gredo prebivalstvu v škodo, je to demokracija?
Kontrolo nad barabami smo imeli večjo v prejšnji državi!
Maduro ni demokratično izvoljen! Pa Trump tudi ne!
Slovenci počasi ratujemo mrtev narod, veliko je že do sedaj mešanih zakonov, mladi raje uporabljate svetovne jezike, kot slovenščino, če se vrnemo v stare čase, so se za slovenščino borili od duhovščine, intelektualci, pesniki, pisatelji, študenti,...., danes razen slavistov, ki se bojijo za svoj obstoj, za jezik ne trudi nihče, kar poglej koliko je tujih linkov, predavanj,.. na S-T.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

solatko je izjavil:

MAGA TRUMP - Zakaj lažeš, v kateri državi ljudje dejansko odločajo, se ne kršijo človekove pravice?
Kapital in komunistični manifest sta bili samo knjigi, ki sta opisovali neko teorijo, tako kot je Biblija osnova za RKC,.... , kaj od opisanega, razen revolucije, se je pa dogajalo, je bilo pa odvisno od tistih, ki so ta sistem hoteli uveljavit v praksi. Titu je šlo od vseh še nekje najbolje, predvsem je dosegel mir na večno sprtem Balkanu in omogočil 80% -om prebivalcev normalno življenje brez revščine.

Danes je beseda demokracija nič več kot to, beseda. V imenu kapitala se spreminjajo zakoni, ki gredo prebivalstvu v škodo, je to demokracija?
Kontrolo nad barabami smo imeli večjo v prejšnji državi!
Maduro ni demokratično izvoljen! Pa Trump tudi ne!
Slovenci počasi ratujemo mrtev narod, veliko je že do sedaj mešanih zakonov, mladi raje uporabljate svetovne jezike, kot slovenščino, če se vrnemo v stare čase, so se za slovenščino borili od duhovščine, intelektualci, pesniki, pisatelji, študenti,...., danes razen slavistov, ki se bojijo za svoj obstoj, za jezik ne trudi nihče, kar poglej koliko je tujih linkov, predavanj,.. na S-T.


O zgornjem odstavku bom rekel le to da obstajajo države v katerih so človekove pravice kršene s strani posameznikov in ne države, naprimer mi, in obstajajo države kjer so pravice kršene sistematično, legalno, s strani države, ni nam treba daleč iti za to,že sosede pogledamo kaj delajo z migranti preden jih pošljejo v bosno, potem imamo pa še hujše primere venezuela kitajska rusija iran praktično cel bližnji vzhod, afrika....
In ne v prejšnji državi so največje barabe zapirale malo manjše barabe. Zakaj so prišli na nedemokratičen način na oblast, zakaj prikrivanje povojnih pobojev, resnice, zakaj prisluškovanje ljudem? Če so taki poštenjakarji bili jih nebi bilo tako strah mar ne?


Slovenski narod ni mrtev, le zbuditi ga je treba preden bo prepozno. In vse to kar si ti naštel, vse to pospešujejo migracije globalizem internet, neke kvazi napredne ideje... in zato je treba vse dekadenčne ideje omejiti, in delati na zdravi pameti, otroke je treba učiti o naši zgodovini, tradiciji, našem jeziku, kulturi... pa bomo ponovno oživeli

Zgodovina sprememb…

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

Slovenski narod ni mrtev, le zbuditi ga je treba preden bo prepozno.
Slovenski narod je naciste zmetal v jame. Razumem, da se je težko sprijazniti s tem, ampak dejstev ne moreš spremeniti.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: MAGA TRUMP ()
««
86 / 103
»»