Prijavi se z GoogleID

» »

Zoki posli

Zoki posli

Temo vidijo: vsi
strani: 1 ... 84 85 86 »

solatko ::

Glede na dogajanja na sodišču so to le tvoje/vaše zgodbe in čisto nič drugega.
Delo krepa človeka

arnecan1 ::

solatko je izjavil:

Če bi to smer filozofije poznal, bi ti bilo jasno o čem govorim.

Absolutno se strinjam s teboj. Komunizem pije vodo samo v filozofiji in na papirju. V praksi je povsod propadel. Kar se tiče bogatih držav, nekaj so z uvajanjem socializma poskušali na Švedskem, pa jih je Astrid Lindgren postavila na realna tla. Pomperipossa in Monismania @ Wikipedia To je tista pisateljica, ki je pisala otroške knjige, pa je kljub temu razmišljala bolj odraslo in trezno kakor Marx, kateri je pisal filozofske in razmišljujoče knjige za odrasle, kot je npr. Komunistični manifest.

MAGA TRUMP ::

Solatko, če bi pri nas pravna država delovala bi bil že zdavnaj v zaporu, afera farmacevtka: sumljivo izločanje dokazov. Ni cudno da po tvojem ni dokazov če so vsi izločeni. Da ne govorim da o vseh slamntaih podjetij, o sumljivih spremembah namembnosti različnih zemljišč, pa tista o jurčku ki uživa na luksuzni jahti za par 10 tisoč evrov in se vozi z dobrimi avtomobili medtem ko ima že par let uradno nič prihodka ali pa minimalnega. Pa do tega da je pravnomočno obsojen. To so sigurno sami poštenjakarji de. Denar jim pa od popoldanske prodaje krompirja.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/l...

Sigurno to ni denar od stožic, zoki je vse poravnal ne, pa sploh se že prej nista poznala s tistim iz grepa.

Teh balkanskih mutnih posla imamo počasi dosti, samo kaj ko pri nas pravna država ne dela, taki kot si ti ga pa še vedno volite, kot sem že omenil, zame je kralj na betajnovi.

No sedaj me pa prepričaj da denar iz zgoraj omenjenega vira ni ukraden oz pridobljen iz nelegalnih poslov.


In vsa ta posla so naredila bančno luknjo veliko. Ampak za vas je janša še zmeraj utelešenje zla, pa ni 1% tolk pokradel kokr so vaši. Ampak ne sekiraj se lopov je lopov samo možnosti ni imel

Zgodovina sprememb…

MisterM ::

MAGA TRUMP je izjavil:


No sedaj me pa prepričaj da denar iz zgoraj omenjenega vira ni ukraden oz pridobljen iz nelegalnih poslov.


V pravni državi je naloga tožitelja, da dokaže krivdo in ne obtoženca, da dokaže nedolžnost.

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

Teh balkanskih mutnih posla imamo počasi dosti, samo kaj ko pri nas pravna država ne dela, taki kot si ti ga pa še vedno volite, kot sem že omenil, zame je kralj na betajnovi.
Župan nima nobene imunitete in ne more vplivati na preiskavo o sebi na noben smiseln način. Volimo sicer Levico, a le dokler kandidat SDS nima možnosti za zmago.

solatko ::

arnecan1 - Če bi prebral moj post, bi videl, da sem lepo navedel bistvo neuspelih približkov komunizma (tega še ni bilo niti k od celotne idrje), če bi se tega lotili v bogatih državah, tam kjer je ideja nastala, bi bil danes komunizem prevladujoč sistem, ne morejo pa se it tega agrarni reveži, ki so se z revolucijami to poizkusili iti.

Kapitalizem nima v tej obliki ne vem kakšno perspektivo, saj bo kmalu 4/5-ine človeštva brez osnovnih možnosti preživetja z delom, UTD ne špila, ker še ni dovolj hudo za kapitaliste, vojne in drugih načinov zmanjšanja števila prebivalcev na še znosno raven, ne moreš dovolj natančno usmerit, torej nas čakajo vojne za vodo, hrano in preživetje, dokler se ne bo najdu bedak, ki bo s pritiskom na tipko uničil svet za dolga tisočletja.

MAGA TRUMP - Pri nas pravna država prav lepo deluje, ko oprostijo pravega, sicer pa je pravna država odvisna predvsem od kvalitetne zakonodaje in strokovnih in poštenih represivnih organov. Saj poizkušajo, tako kot vi, na insinuacijah zgraditi obtožnice, samo kaj, ko ima Zoki vedno pripravljene odgovore na vsa vprašanja in pretoke denarja, vaš veliki vodja pa ne zna pojasnit poreklo kar nekaj sto kilo €, ki mu slučajno padejo na račune.
Največja luknja in zlo je nastalo ob jajotovem vodenju države in nastavljanju direktorjev, ki so imeli samo eno nalogo, pridobiti večinski delož delnic DELO, saj so bila vsa imenovanja podrejena temu, zato so bili najeti ogromni zunanji krediti pa iz tega ni bilo narejeno nič (Kolinska je preživela prvo in drugo vojno, Bavčarja, ki ga je imenoval prav JJ pa samo eno leto, pa še nekaj je takih firm). Na koncu sta stvar zajebala Kosmova iz Zdolšek, ki sta zaradi zaščite svoje riti, pobegnila k Šrotu v pivovarno Laško, ki je imel isto časno tudi največ delnic DELA.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

Sepravi vse vedni šerif pozna vse odgovore hahaha kdo ti je to povedal on sam? Ne znaš gledati s svojimi očmi? Si sploh pogledal link od 24ur (ne od nove24 da nebote spet jokcali) ker neznajo pojasnit niti centa kje so ga dobili?

Še en link tvojega vsevednega boga

Si pa tudi primitiven, na svetu obstajata samo črno in belo ane, kučan in janša, a si rdeč alpa bel drugo nemoreš bit haha.
Tega janše vas je tako strah samo 5let je bil na oblasti pa je kriv za vse težave te države, pa kot sem že rekel sigurno si je kaj nagrebel zase ampak ne 1% kokr so vsi prejšni pred njim. Zame je edini politik z jajci DONALD J. TRUMP je res da včasih ne izpade ravno brihten, ampak car je premagal sam 95% medijev ki ga stalno napadajo in blatijo in blablabla. Obama dobi nobelovo nagrado za mir pa povzroči vojne, medtem ko so vsi napovedovali da bo trump naredu jedersko vojno, je edini on ki jo je preprečil, prvi ameriški predsednik ki je stopil na tla severne koreje in se zavzema za njeno denuklerizacijo pa nedobi nagrade za mir. Obama pa ubije gadafija povzroči krvavo vojno v siriji, ja on je nobelov nagrejenec haha. Vrnimo se h bistvu. Nisem podpornik nobenega slovenskega politika. Si znal prebrati? Če nisi znal je bolje da se odklopiš iz interneta

solatko ::

MAGA TRUMP - Ne vem zakaj si sicer nalimal to skorpucalo od interviua, če novinar niti ne pusti vprašanemu povedat niti en stavek pa še iz leta 2011, pa računsko sodišče in KPK nista nikoli navajala karkoli spornega iz prmoženja ZJ, problem so bile samo transakcije denarja, za katere pa ima ravno tako vso dokumentacijo, ki pa je Klemenčič ni upošteval pri svoji oceni in je zato tudi to padlo na vseh instancah.

Če jaz sinu ali sosedu posodim miljon in mi ga čez pol leta vrne ni to nikakršna mahinacija, sploh če ne dobim nikakršnih obresti za to, če pa mi od nekje prileti sto ali dvesto jurčkov, pa ne znam povedati od kje in zakaj, pa je to lahko sporno in tak primer je imel JJ. Za avto naj bi mu dal denar oče, ki pa nikoli v življenju ni imel tolikšnega zneska na svojih računih in hop cefizelj, pa te imamo.

To so pri Zokiju poizkušal v vseh aferah, pa niso nič našli. Klemenčič je takrat naredil podroben pregled pri ZJ in, da se nebi kdo zgovarjal, da gre za neenako obravnavo še pri "poštenjaku" JJ, pa lej ga zlomka, "lopov" je imel vse papirje (nekaterih predsednik komisije ni hotel videt, priložil jih ZJ pač ni, ker je šlo za prelivanje iz enega računa, na drugi in ne za nov denar, jih je pa hotel dodati pozneje), "poštenjak"-u pa se je na računu pokazalo 100k€ denarja brez porekla (torej mutna posla).
Zokiju se v obdobju, ki je bil pod drobnogledom dohodki niso povečali.

Zato je hudič preganjat takega lopova na podlagi govoric pa, če se te še tako lepo slišijo. Bo verjetno potrebno počakat, da se v LJ pojavi boljši kandidat ali pa Zoki dokler bo hotel, na žalost in trpljenje svečkarjev, pa tudi ostalih profiliranih strank, katerim kar manjka priliv v strankarske blagajne iz mestnega proračuna.
Delo krepa človeka

user-pass ::

solatko je izjavil:

arnecan1 - Če bi prebral moj post, bi videl, da sem lepo navedel bistvo neuspelih približkov komunizma (tega še ni bilo niti k od celotne idrje), če bi se tega lotili v bogatih državah, tam kjer je ideja nastala, bi bil danes komunizem prevladujoč sistem, ne morejo pa se it tega agrarni reveži, ki so se z revolucijami to poizkusili iti.

So se tocno tega lotili v donedavno najbogatejsi drzavi juzne Amerike, Venezueli.
In zakaj bi se lahko komunizma lotile samo bogate drzave? Logicno, da imajo kaj za razporejat do bankrota.
Ampak nekateri se ne bi iz zgodovine nic naucili. Povsod, kjer so ga izkusili, se je koncalo z rekordnimi zrtvami. Bankrot je samo collateral damage.

solatko ::

user-pass - Slab si v ekonomiji, v Venezueli so bili bogati ameriški lastniki naftnih črpališč, ljudje pa so imeli malo več kot sedaj, ko je striček Sam dal pod embargo vso trgovino Venezuele, poleg tega so tudi tisti pri koritu bolj malo komunisti, temveč požrešne, nesposobne barabe, ki polnijo lastne žepe, kot 90%-ov revolucij po svetu v zgodovini.
Če samo načelno zamenjaš sistem iz enega v drugega, ker se bolje sliši in prodaja, ni rečeno, da bo ljudstvu bolje in državi slabše. Za vsak experiment s sistemom je potreben kapital in dobra razvitost, česar države ki so izven najrazvitejših niti slučajno nimajo, zato so vsi poizkusi naredit države prijaznejše, zagotovit, da si z delom lahko pridobiš sredstva, s katerimi živiš brez problema, žalostno propadli, vseeno pa bi lahko preživeli, če nebi bil pohlep močnejši, kot želja, da vsi v državi živijo lepo in, da se ob tem država še razvija.

V kapitalizmu se ve kam gre denar, ne ve pa se, kako se bo trošil, zato so tudi trde kapitalistične države, po kvaliteti življenja vseh državljanov, sila različne.

UTD lahko uvede kapital iz dela, ki se praktično kopiči in miruje, nikakor pa ni možnosti, da to uvedejo posamezne države, sploh pa ne take, tipa SLO.
Delo krepa človeka

user-pass ::

Sem vedel, da se bojo nasli izgovori, zakaj komunisticni eksperiment ni uspel. Ampak dajmo probat se enkrat, what could go wrong?

solatko ::

user-pass - Saj gre tudi demokraciji bolj slabo. Ni to izgovor ampak čista ekonomska realnost, z dodatkom požrešnosti nosilcev politike.
To je podobno kot župan, ki ima vizijo in voljo, lahko v kraju naredi čuda, z enako količino denarja, kot drugi ne naredijo nič.
Vsaka politika je odvisna od tega, kako se obnašajo vaški šerifi.
Delo krepa človeka

Nesta ::

solatko je izjavil:

user-pass - Saj gre tudi demokraciji bolj slabo. Ni to izgovor ampak čista ekonomska realnost, z dodatkom požrešnosti nosilcev politike.
To je podobno kot župan, ki ima vizijo in voljo, lahko v kraju naredi čuda, z enako količino denarja, kot drugi ne naredijo nič.
Vsaka politika je odvisna od tega, kako se obnašajo vaški šerifi.


In to je eden večjih problemov Zokija. Ljubljana ima daleč največ denarja in privilegijev pa ne izkoristi nič od tega. Vse obcine v okolici z manj denarja se razvijajo hitreje kot Ljubljana.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nesta ()

jype ::

user-pass je izjavil:

Sem vedel, da se bojo nasli izgovori, zakaj komunisticni eksperiment ni uspel. Ampak dajmo probat se enkrat, what could go wrong?
Saj je uspel - pismenost smo dvignili izpod 50% nad 98%, po praktično celotni državi smo napeljali elektriko in ženskam zagotovili enake pravice. Marsikje v kapitalizmu niso storili niti ene od teh reči, razen tam, kjer so pozitivne izkušnje komunističnega eksperimenta prenesli v prakso ob prvi priložnosti - in to tudi brez slabe vesti financirali z javnimi sredstvi.

Nesta je izjavil:

In to je eden večjih problemov Zokija. Ljubljana ima daleč največ denarja in privilegijev pa ne izkoristi nič od tega. Vse obcine v okolici z manj denarja se razvijajo hitreje kot Ljubljana.
Zoki vsaj ne prireja vsak vikend zasebne orgije z javnim denarjem, tako kot župan tvoje občine.

solatko ::

Nesta - Seveda boš te blazno hitro razvijajoče občine navedel poimensko in dodlal, kaj so takega naredili za razvoj.
Ljubljana se je pod šerifovim vodstvom skoraj popolnoma spremenila. Iz prej dveh turističnih točk (magistrat in grad) je sedaj voden ogled dolg 4-i ure, več kot Salzburg.

Je pa lepo, da še naprej delaš reklamo za ljubljanskega župana, česar pa se zbiti svečkarji ne zavedate. Le tako naprej!!
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

jype je izjavil:

user-pass je izjavil:

Sem vedel, da se bojo nasli izgovori, zakaj komunisticni eksperiment ni uspel. Ampak dajmo probat se enkrat, what could go wrong?
Saj je uspel - pismenost smo dvignili izpod 50% nad 98%, po praktično celotni državi smo napeljali elektriko in ženskam zagotovili enake pravice. Marsikje v kapitalizmu niso storili niti ene od teh reči, razen tam, kjer so pozitivne izkušnje komunističnega eksperimenta prenesli v prakso ob prvi priložnosti - in to tudi brez slabe vesti financirali z javnimi sredstvi.

Nesta je izjavil:

In to je eden večjih problemov Zokija. Ljubljana ima daleč največ denarja in privilegijev pa ne izkoristi nič od tega. Vse obcine v okolici z manj denarja se razvijajo hitreje kot Ljubljana.
Zoki vsaj ne prireja vsak vikend zasebne orgije z javnim denarjem, tako kot župan tvoje občine.Se vidi da pojma nimaš, pismenost je zrasla v času avstro-ogrske, pa kaj ti misliš da če nebi bili pod totalitarnim režimom bi pa še zmeraj živeli tako kot leta 1940? Haha če nebi bili bi danes bili amerika cele evrope, zdaj pa ko smo bili del te umetne tvorbe in zablode imamo pa samo kup enih kvazi borcev ki so bili v času vojne stari 2 leti in en kup mladih rdečkotov ki dejansko mislijo da je vse špilal včasih

solatko ::

MAGA TRUMP - Poglej kaj je novega od leta 1991, če bi se s takim tempom razvijali od leta 1945, bi morda bili danes na nivoju Albanije,....., vrjetno pol stvari, ki jih vidiš danes, nebi bilo, lahko pa bi od leta 1991 nadgradili manjkajoče in bi bili danes 100%-ov boljši, kot smo, saj smo morali najprej vse, s prihvatizacijo na DEMOSOV način, uničiti.

Pojma pa nimaš ti in tebi podobni, saj ste omogočili nastanek največjih tajkunov in najbolj povečali zunanji dolg za časa vodenja vlade, desnega pola. Borba za DELO nas je hudičevo drago stala.
Delo krepa človeka

jype ::

MAGA TRUMP je izjavil:

pismenost je zrasla v času avstro-ogrske
Ne, ni.

MAGA TRUMP je izjavil:

pa kaj ti misliš da če nebi bili pod totalitarnim režimom bi pa še zmeraj živeli tako kot leta 1940? Haha če nebi bili bi danes bili amerika cele evrope, zdaj pa ko smo bili del te umetne tvorbe in zablode imamo pa samo kup enih kvazi borcev ki so bili v času vojne stari 2 leti in en kup mladih rdečkotov ki dejansko mislijo da je vse špilal včasih
Ravno nasprotno: Prvi v Evropi bi bili, če ne bi imeli konzervativcev, ki nas vlečete nazaj v srednji vek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Nesta ::

jype, soaltko ipd. Meni je na koncu vseeno kaj se odlocite :) Samo nevem zakaj napadata vsakega ki kaj reče cez Zokija? A ni prav da ima vsak svoje mjenje? Zakaj se moramo med sabo blatit :) A ni boljse da smo kolegi?
Prav je da smo kritični tako do Zokija, Janše ipd.. Kam bi pa prisli ce bi se z vsakemu strinjali. Samo podlo se mi pa zdi da se vse meče v en koš :)
Jaz poznam veliko levih, desnih, "svečkarjev" kot jima vidva pravita, takih in drugacnih pa moram reči da je VELIKO dobrih in poštenih ljudi.
Celo nekaj vajinih "sveckarjev" je direktorjev v podjetjih ki dobro Funkcionirajo ( Akrapovič, Pečečnik, Žejn d.o.o., ....)

MrStein ::

Zoki je naš, naše pa se ne kritizira.

Prvo pravilo.
Teštiram če delaž - umlaut dela: ä ?

Ale123 ::

Tako je.....ahahaha

Nesta ::

Evo se malo za Zoki fane ;) Takole bi bilo pošteno da bi tudi Zoki lepo šel v zapor :)

Operacija Elektrooptika: zapor za zvestega Janševega pomagača

Zaradi zlorabe položaja in zaupanja pri gospodarski dejavnosti mora Gregor Jeza v zapor za tri leta in deset mesecev. Ker mu je pomagala pri storitvi tega kaznivega dejanja in ker je prala denar, je bila Barbara Podlogar obsojena na tri leta in štiri mesece zapora, plačati mora še 10.000 evrov denarne kazni. Sodba je postala pravnomočna junija letos. Poziva na prestajanje kazni še nista prejela.

Decembra 2012, v času druge vlade Janeza Janše, je Jeza postal predsednik uprave paradržavnega podjetja Elektrooptika. Pred tem je več let sedel v nadzornem svetu te delniške družbe, ki jo je država ustanovila leta 2007, v času prve Janševe vlade. Nanjo je iz Fotone prenesla skoraj trideset let stare terjatve iz poslov na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

Pomagal dražiti Janševo nepremičnino v Trenti
Jeza je bil v tistem času še pomemben član SDS. Do marca 2010 je neuspešno vodil Hitovo igralnico Mond v Šentilju, leta 2012 je nastopil kot Janšev pomagač pri dražitvi njegove bivše parcele v Trenti. Elektrooptiko je vodil šele mesec dni, ko je izpeljal prvo potezo drznega načrta, s katerim je premožno državno družbo olajšal za slab milijon evrov. Najprej je predčasno razvezal vse depozitne pogodbe pri treh bankah. Denar - 850.000 evrov - je nakazal na nov, "običajen" transakcijski račun pri Novi KBM. Nadzornemu svetu Elektrooptike in večinskemu delničarju PDP je svoje početje zamolčal.

Pozneje je trdil, da je depozite razvezal zaradi poenostavitve plačilnega prometa, pa čeprav Elektrooptika v tistem času sploh ni poslovala. Je pa Jeza posodil 20.000 evrov Konjeniškemu društvu Piramida iz Maribora. Za najem pisarne in računovodske storitve pa je 3000 evrov na mesec plačeval mariborskemu Radiu City, v katerem se je pozneje zaposlil. Lastnik omenjenega kasaškega društva je Drago Selinšek, drugi dražitelj Janševe parcele v Trenti.

Naslednja poteza operacije Elektrooptika je sledila 11. marca 2013. Potegnila jo je Jezova pajdašinja, nekdanja prokuristka razvpitega podjetja Orion, ki se je specializirala za likvidiranje in "umikanje" podjetij iz Slovenije. V imenu britanske družbe Atractor Project Management Ltd. je Podlogarjeva prek odvetnika Davida Šege vložila predlog za izvršbo. Od Elektrooptike je terjala 931.499 evrov. Domnevni dolg je utemeljevala z lažnimi in ponarejenimi pogodbami o odkupu terjatev, v katerih je nastopalo novozelandsko podjetje iz Aucklanda. Terjatev je bila izmišljena, Elektrooptika temu podjetju ni dolgovala niti centa, je ugotovilo sodišče.

Denar na Šegov račun, nato na račun Podlogarjeve
Naslednjo zvijačo je izpeljal Jeza. Ni odgovoril na predlog za izvršbo. Naklepno je opustil preverjanje pošte za skoraj mesec dni, zaradi česar je sklep o izvršbi postal pravnomočen. Jeza se je v preiskavi izgovarjal, da je nekdo poškodoval poštni nabiralnik Elektrooptike in da je z njega izginil dopis sodišča. Sodišče mu ni verjelo.

Sodnica ni imela milosti za Jezo
Denar je z računa Elektrooptike najprej stekel na Šegov fiduciarni račun, ki ga je odprl v Avstriji. Zadržal je 14.000 evrov provizije, preostalih 918.287,13 evra pa je nakazal v Liechtenstein, kjer je Podlogarjeva odprla bančni račun. Dvignila je 58.000 evrov, ostanek pa nakazala na račun pri isti banki, vpisan na slamnato podjetje Tacony Creek Ltd.

Dan po izvršbi je Jeza vpogledal v spletno banko, vendar kljub očitnemu primanjkljaju skoraj milijon evrov ni storil ničesar. Lastnike in policijo je obvestil šele deset dni po izvršbi, dva tedna pozneje je zapustil Elektrooptiko. Na prvostopenjskem sojenju na okrožnem sodišču v Ljubljani je priznal krivdo. Sklenil je namreč sporazum s tožilstvom, na podlagi katerega bi nekaj več kot dveletno zaporno kazen odslužil z vikend zaporom.

Predsedujoča sodnica Vladislava Lunder njegovega priznanja ni sprejela. Jezo je kaznovala ostreje, kot je predlagala specializirana tožilka Mojca Petan Žura. Višje sodišče je junija letos presodilo, da je bila obsodba pravilna in zakonita, zato je prvostopenjsko sodbo v tem delu potrdilo. Izvršljiva bo postala potem, ko jo bodo prejeli vsi vpleteni.

https://www.dnevnik.si/1042892288/kroni...

MAGA TRUMP ::

solatko je izjavil:

MAGA TRUMP - Poglej kaj je novega od leta 1991, če bi se s takim tempom razvijali od leta 1945, bi morda bili danes na nivoju Albanije,....., vrjetno pol stvari, ki jih vidiš danes, nebi bilo, lahko pa bi od leta 1991 nadgradili manjkajoče in bi bili danes 100%-ov boljši, kot smo, saj smo morali najprej vse, s prihvatizacijo na DEMOSOV način, uničiti.

Pojma pa nimaš ti in tebi podobni, saj ste omogočili nastanek največjih tajkunov in najbolj povečali zunanji dolg za časa vodenja vlade, desnega pola. Borba za DELO nas je hudičevo drago stala.Po 2sv vojni so se vse države 3x hitreje razvijale kot jugoslavija in vse krvave komunistične tvorbe. Slovenija mora najprej spucati drek ki se je 50let nalagal da sploh pridemo do rodovitne zemlje v katero lahko zasejemo seme uspešnosti. Stare sile nas pa še zmeraj zavirajo in nas še dolgo bojo.

Ponovno. 25let so na oblasti levičarji im je vsega sranja kriva janševa vlada, ki naj še enkrat ponovim, zame ni pravi desničar. Čeprav ni pravi desničar vas preganja in vidite ga za vsakim grmovjem. Kaj da bi srečali orbana ali pa trumpa posrali bi se od strahu hehe

solatko ::

Nesta - Zato, ker lažete in si izmišljujete, nimate pa nič oprejemljivega. Vam je samo do MOL-ovega proračuna, ki ga Zoki ne pusti več deliti med strankami mestnega sveta, zato je lahko LJ obnovil po dolgem in počez, zrihtal kanalizacijo, da se odplake ne odtekajo več v Ljubljanico,........

Še vedno pa čakam imena vseh občin, katerih župani naredijo več na razvoju kot Zoki v LJ.

MAGA TRUMP - Če nebi bil tako zagaman tip, bi si nalil čistega vina in povedal, da se je zahod razvijal zaradi ameriškega kapitala, kapitala ultra bogatih družin in cenenih delavcev z balkana in predvsem Turčije, vse socialistične države pa je zadrževala ameriška politika. Tito se je znal iz tega izkopati in razvoj je bil kar lep, ob njegovi smrti pa so pač prerasli parcialni interesi, ki so bili na balkanu od turških vpadov naprej, glavno zaviralo kakršnemu koli razvoju.
Ob napadu Hitlerja v celi yugi ni bilo industrijskih obratov za eno Metalno, Litostroj ali Tam, zato nehaj nakladat o morebitnem razvoju ob izvolitvi kralja ali več strankarskega sistema.

Tudi Koroška se razvija precej počasneje, kot drugi deli Avstrije, predvsem zaradi extremno močne desnice.
Delo krepa človeka

MAGA TRUMP ::

Sepravi sedaj ko je v ameriki najnižja brezposelnost, in je gospodarski boom, zato pa nima trump nobenih zaslug?Ja saj hitler je tudi tovarne gradil pa avtoceste pa ga zato braniš? Lopov je lopov in morilec je morilec četudi kaj dobrega naredi.

jype ::

Nesta je izjavil:

Zakaj se moramo med sabo blatit
Ti se blatiš, mi se ne.

MAGA TRUMP je izjavil:

Sepravi sedaj ko je v ameriki najnižja brezposelnost, in je gospodarski boom, zato pa nima trump nobenih zaslug?
V ZDA ni gospodarskega booma. Moraš pogledat številke, ki jih ni mogoče frizirat.

MAGA TRUMP je izjavil:

Po 2sv vojni so se vse države 3x hitreje razvijale kot jugoslavija
Ne, niso se, z izjemo tistih, ki so od velesil dobile obilne kredite v zameno za suverenost, ki jo kvizlingi tako radi šenkate.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

MAGA TRUMP ::

Sepravi vsi so dobili in se ponižali pre ameriko, razen tardečih satelitov... ki se niso ponižali ampak so kar sami v rit zlezli moskvi. Škoda da tudi mi nismo prejeli (po tvojem) pomoči, bi bili danes najmanj avstrija. Sicer pa a se ni titek nekaj za ene kredite menil v beli hiši? Absurdne izjave imaš ali pa pač slepo verjameš kaj so na filofaksu govoril.

Tako so želiš nazaj tisto umetno tvorbo,saj se lahko vrneš v njo, govori samo še srbo-hrvaško, vozi se v italijo po kavbojke pa obvezno se pred mejo ustavi za 3 ure pa cel avto premeči drugače nebo isto, 1x na mesec si odklopi elektriko, vozi par ne par, 1x na teden ostani brez osnovnih živil, najdi si najbolj neuporabno službo v fabrki, vsako jutro pozdravljaj diktatorja, vrž vse kar maš tujega na sebi in v stanovanju v smeti... in še in še.

Pa da ne pozabim omeniti da taki kot ste vi take bedarije pišejo iz iphonov pa ipadov in ne iz neke visoke sovjetske tehnologije hhehe

Edini kvizling si pa sam tiste ki so se berlinu klanjali so pobili,ostali so le še tisti ki se klanjajo beogradu... tako da izdajalec in pomagač tujim ne slovenskim silam si sam. Sicer si pa ti na nivoju 10letnega otroka, solatko vsaj poda kakšen argument ti si pa totalna zguba. Najverjetneje pa obadva pišeta iz iste sobe v rogu in se pritožujeta zakaj imajo kapitalisti lahko hiše vidva pa sedita v ukradeni stavbi. Pa še jokata zakaj akrapovič ne želi plačati 50% davek na dobiček, medtem ko v rogu sami ne plačate niti davka za ddv od prodaje pijače. Nevem lahko se motim, samo se nebi čudil če bi bilo to res
strani: 1 ... 84 85 86 »


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
2529959 (3479) SimplyMiha
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30158136 (52674) lexios
»

Lokalne volitve '06 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10226493 (24431) krneki0001

Več podobnih tem