Forum » Kaj kupiti » Nakup grafičnega kalkulatorja za študij strojništva
Nakup grafičnega kalkulatorja za študij strojništva
salve12345 ::
Pozdrav,
kmalu začenjam študij strojništva (uni) v Mariboru, zato se tudi zanimam za nakup grafičnega kalkulatorja, ki ga bom uporabljal.
Zanima me če profesorji (oz. asistenti) dovoljujejo uporabo vseh, saj sem slišal, da včasih nastanejo težave pri takšnih kot so Texas Instruments Nspire ipd. zaradi možnosti vnašanja raznih datotek ter slik. Zaradi tega se odločam med takšnimi kot so TI-Nspire, Casio CG20, HP Prime ipd. ter med takšnimi kot so Casio 9860gii, TI-89 ipd.
Lp
kmalu začenjam študij strojništva (uni) v Mariboru, zato se tudi zanimam za nakup grafičnega kalkulatorja, ki ga bom uporabljal.
Zanima me če profesorji (oz. asistenti) dovoljujejo uporabo vseh, saj sem slišal, da včasih nastanejo težave pri takšnih kot so Texas Instruments Nspire ipd. zaradi možnosti vnašanja raznih datotek ter slik. Zaradi tega se odločam med takšnimi kot so TI-Nspire, Casio CG20, HP Prime ipd. ter med takšnimi kot so Casio 9860gii, TI-89 ipd.
Lp
salve12345 ::
Pa imajo profesorji (oz. asistenti) kakšne prepovedi uporabe teh boljših grafičnih kalkulatorjev pri izpitih?
D3m ::
Odvisno od profesorja.
Načeloma ne.
Načeloma ne.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
zlobcek ::
Zakaj pa bi imel to? Rajši si ubod neko pocen aplikacijo za mobič, da boš videl če ti sploh pride prav.
Jaz sem isto kupil TI89 Titanium in ga sem ga uporabljal samo kot firbec po nakupu par dni. Med študijem (do mag) pa niti enkrat. Komplicirane zadeve pri študiju so s predmetnikom prilagojene na razne programe na kišti (matlab itd.), izi zadeve pa ne potrebujejo tega. Tako da v praksi ga nimaš kje ponucat.
Jaz sem isto kupil TI89 Titanium in ga sem ga uporabljal samo kot firbec po nakupu par dni. Med študijem (do mag) pa niti enkrat. Komplicirane zadeve pri študiju so s predmetnikom prilagojene na razne programe na kišti (matlab itd.), izi zadeve pa ne potrebujejo tega. Tako da v praksi ga nimaš kje ponucat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kalkulator za študijOddelek: Šola | 6392 (3258) | seminal |
» | Kalkulator za faksOddelek: Šola | 4679 (3734) | Odgovor |
» | Pomoč - nakup kalkulatorjaOddelek: Šola | 4879 (4547) | Stewie G |
» | Kalkulator na maturiOddelek: Loža | 14605 (13102) | galu |
» | Znanstveni kalkulatorjiOddelek: Kaj kupiti | 8175 (6472) | matichy |