» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
967 / 976
»»

hamez66 ::

Neo, bch in kardano so dosegli dno že konec aprila. Upam, da ste držali od takrat do danes, in da se lahko pohvalite z odličnimi zaslužki, zahvaljujoč napovedim, ki jih je delil Aquafriend. Čestitke vsem zmagovalcem.

Smurf ::

Aquafriend je izjavil:

Ne bom nic rekel. Za vas je vse cira cara, hokus pokus.

Delujes komicno, ker mislis, da si posebna snezinka s svojimi "analizami". Na internetu imas kolikor hoces analiz, vecjih strokovnjakov, pa kljub temu vecina samo pove kake so moznosti s priblizno verjetnostjo. Noben pa nima kristalne kugle.

sumi666 ::

Še pomnite tovariši 1 leto nazaj smo bili takle čas pred vrati nebes ... danes smo pa v peklu in nič ni videti da smo šli že v dno ...
Ko že misliš da je dober nakup za alt coine , sam imam ogledan TEZOS vidiš da gre lahko še nižje ...
Sam imam ogledano še Lisk , Monero , Neo ... Mnenja kaj bi najbol poskočilo na kratek oz. dolgi rok ...

Zeitgeist ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

te tezos tozbe so po mojem mnenju itak komedija. ko sem nazadnje bral o tem so ble vlozene tri. od teh je ostala ena, ki je šla v fazo mediacije. dvomim pa da se bodo sploh kaj pogajali, ker tozba je bila patetična-kao izpad dohodka, ker tezos ni dal produkta. tezos pa je lansiral produkt, ki si ga lahko ob launchu mainneta prodal za nekajkratnik ico cene. pa da ne omenjamo tega da tezos ICO sploh ni obljubljal nobenih kovancev. ce se pravilno spomnim je v pogojih uporabe pisalo da tezos LAHKO izda kovance. plus tega je tozba uperjena zoper fundacijo, ki je samo en del decentraliziranega projekta in ima pol miljarde dolarjev v proracunu. v najslabsem primeru bodo pač plačali tisti miljon ali dva odskodnine.

fundacija pa pridno vlaga denar v longterm razvoj tezosa in ne za short term reklamiranje za P&D tako kot večina ostalih projektov, ki se potem nahypani shilajo po netu

Imaš kakšen link?

vsi linki so na tezos redit temah. samo dovolj nazaj moraš brat. in seveda si moraš ogromno časa vzet če hočeš vse naenkrat predelat. jaz dnevno spremljam tezos od beta net launcha naprej.

jype ::

sumi666 je izjavil:

sam imam ogledan TEZOS
Ne ga kupit, nauči se programirat zanj.

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

sumi666 je izjavil:

sam imam ogledan TEZOS
Ne ga kupit, nauči se programirat zanj.

Ti znas?

PrihajaNodi je izjavil:

Ti znas?
Imajo ptice krila? Ali volkovi samotno zavijajo v luno?

Peti ::

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ti znas?
Imajo ptice krila? Ali volkovi samotno zavijajo v luno?

Is the earth flat?

Ne.

Aquafriend ::

Smurf je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Ne bom nic rekel. Za vas je vse cira cara, hokus pokus.

Na internetu imas kolikor hoces analiz, vecjih strokovnjakov, pa kljub temu vecina samo pove kake so moznosti s priblizno verjetnostjo. Noben pa nima kristalne kugle.

Noben soliden profesionalc ni zastojn. Na tradingview so amaterji, tudi jaz sodim med amaterje. Res je, gre se za verjetnost.

Zgodovina sprememb…

kakob ::

Aquafriend je izjavil:

Noben soliden profesionalc ni zastojn. Na tradingview so amaterji, tudi jaz sodim med amaterje. Res je, gre se za verjetnost.

Verjetnost da boš na dolgi rok zgubil vse je 100%.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Koliko je zate dolgi rok? 5 let? 10 let? Ne morem vec, ker sem vecino ze dal ven.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Ne morem vec, ker sem vecino ze dal ven.

Zakaj pa ven dal? Trgovanje je pa ja zagotov posel. Zdaj bi bil lahko na whoreboatu pri Pattayi, namesto da bi pisunil tečaj kako izgubiti denar na preprost način.

kakob je izjavil:

kako izgubiti denar na preprost način.
Preprost? Najprej moraš naredit kompliciran KYC, denar dejansko nakazat na bančni račun borze, šele po več dneh lahko zares stran vržeš denar!

Vazelin je izjavil:

Nodi: morebitni booom ... top 5 kovanec ... cap 10 miliajrd ... Tezus 10$. Moram malo pooakumulirat v 2019 ;) Za teh 190 trenutno upam da v 2020 dobim izlet na Tajsko

Ne bo se zgodilo.

Tezos almost na ico ceni.

Zgodovina sprememb…

kakob je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Zakaj pa ven dal? Trgovanje je pa ja zagotov posel. Zdaj bi bil lahko na whoreboatu pri Pattayi, namesto da bi pisunil tečaj kako izgubiti denar na preprost način.

Zato ker sem izpolnil cilj, ki sem si ga zadal.

Aquafriend je izjavil:

kakob je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Zato ker sem izpolnil cilj, ki sem si ga zadal.

Eh, cilje moraš imeti tako težke da jih komaj dosežeš.

Zdaj imam nov cilj. Pomagat sloveniji, zvisat bdp, prehitet svico. Bo dovolj tezek? :D

Kam bo šla krivulja? Dol ali gor? Je spet medved tu? Aquafriend ajmo?

bvt ::

Aquafriend je izjavil:

Zdaj imam nov cilj. Pomagat sloveniji, zvisat bdp, prehitet svico. Bo dovolj tezek? :D

A lahk tudi meni izpolnes zeljo. Moj cilj je avto.

Ce vas bo vec kot 20, vam predstavim par indikatorjev, katere vecina ne pozna. So zelo koristni in zanimivi za ustvarjanje dobickov. Vse kar je potrebno imeti je cas, nekaj denarja, stop loss in potrpezljivost. Tudi aqua lahk pride.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bvt ()

Z napačnga acca si postal, vidm pa, da si že popravu, za vsak slučaj, če komu še ni očitno.

Nic nisem popravil. Samo dodal. Drugac pa se vas da vedno nahecat. Ce zelim postat jype, samo odgovorim namest jureta in nato popravim. Tako zgleda, da sem kot jype postal z drugega accounta.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bvt ()

Jure tezos ti pada...

PrihajaNodi je izjavil:

Jure tezos ti pada...
Pada hitrim zaslužkarjem, med te se pa jaz ne uvrščam.

bvt je izjavil:

Nic nisem popravil. Samo dodal. Drugac pa se vas da vedno nahecat. Ce zelim postat jype, samo odgovorim namest jureta in nato popravim. Tako zgleda, da sem kot jype postal z drugega accounta.
Nahecal si izključno samega sebe.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Jype zanalasc reklamira tisto, kar pada. Heca samo druge. Sebe nikoli.

Nekaj sem bral, da Larimer zapušča EOS ladjo. Je res kaj na tem? :D

hamez66 je izjavil:

Ja, preskočil naj bi v xtz team.

Mato989 ::

hamez66 je izjavil:

Le kdo bi zaupal Dan hoper Larimerju...

Btw Steemit je odpustil 70% staffa... veste tisto kar je slotechar tako hvalil =) Larimer projekt pač... EOS mu bo sledil
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

PrihajaNodi je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Ja, preskočil naj bi v xtz team.

Haha, resno, al je to spet ena Nodijeva? :)

Sem hvalil. Vse ob svojem casu. Ze dolgo nimam nic steemov. Priznam pa, da moja napoved januarja, da bo eos prehitel eth se ni uresnicila. Priznam napake, tudi eose sem zamenjal ze prej. Skusam se prilagajat in ne holdam vecno, ce vidim spremembe.

Mato989 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Le kdo bi zaupal Dan hoper Larimerju...

Btw Steemit je odpustil 70% staffa... veste tisto kar je slotechar tako hvalil =) Larimer projekt pač... EOS mu bo sledil

Ja, zanimivo, da že tako hitro. Zdej je vprašanje, kako dobro EOS dela. Baje ni tako slab, da ima veliko število transakcij, da pa je drago, če hočeš svoj smart contract sprogramirati v EOS omrežje.

louser ::

Aquafriend je izjavil:

Koliko od vas si zeli brezplacen tecaj trejdanja, osnove, uporaba dolocenih indikatorjev itd.? Ce vas je vec kot 20 bi si vzel cas nasledn teden.

Mlm ponzi incumin'

louser je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Koliko od vas si zeli brezplacen tecaj trejdanja, osnove, uporaba dolocenih indikatorjev itd.? Ce vas je vec kot 20 bi si vzel cas nasledn teden.

Mlm ponzi incumin'

Super komad.

Ce gre tole se kdaj ce 150 capa....

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Saj ne rabi raje vidim da gre na 2milijardi kot pa da ni penziona
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

PrihajaNodi je izjavil:

Kam bo šla krivulja? Dol ali gor? Je spet medved tu? Aquafriend ajmo?

Situacija se spreminja iz dneva v dan, tudi vcasih iz ure v uro. Skoda, ker ni zanimanja. Samo par zainteresiranih.

Mirno nam lahko tu daješ same dobre predloge za en teden ali 14 dni, pa bomo lahko skupaj ocenili, če smo kaj zaslužili oz. če nismo. Men ni problem malo pogemblat, ampak daj jasne signale kje naštimat buye in kje selle pa kakšen je okviren čas do takrat, v katerem naj bi zaprli trejd.

In če boš dober, boš potem lahko še več zaračunal za svojo skupino.

Prav tako shortanje ni problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Ne zelim racunat za skupino, ker dost jih nima cas bit cel dan za grafom. Pa tudi morajo poznat osnove trejdanja, ker se spremembe odvijajo prevec hitro, da bi lahko pravocasno reagiral. Pa tudi meni vzame prevec casa signalizirat vsakic ko se kaj spremeni.

Cryptocrew ::

Trenutno nase predikcije kazejo na bear ...

Na bitmexu short...

Vec o tem ...https://goo.gl/8WVHKm

Naceloma so v tem momentu najvecji gaini na bitmexu ...

Cryptocrew je izjavil:

Trenutno nase predikcije kazejo na bear ...

Na bitmexu short...

Vec o tem ...https://goo.gl/8WVHKm

Naceloma so v tem momentu najvecji gaini na bitmexu ...

Thnx. Jaz delam na long. Torej padec.

Bom se pocakal z nakupi. Lambordzini je sicer opozoril na tole. Pa mislim, da je bil edini.

Aquafriend je izjavil:

Situacija se spreminja iz dneva v dan, tudi vcasih iz ure v uro. Skoda, ker ni zanimanja. Samo par zainteresiranih.
Tule je pa taku pisanu, de bom kr use zapravu, škodt ne more.

jype je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Tule je pa taku pisanu, de bom kr use zapravu, škodt ne more.

Sem umaknu par indikatorjev zarad boljse preglednosti, drugac bi bilo se vec. Drugac pa ni 100% da smo dosegli dno. Je sicer visja verjetnost, ni pa 100%. Zato bi vas rad pripravil na zanimive case, ki so pred nami.

Aqua ti samo povej kdaj bo dno da vrzem denar notri. Dobis procente.

Poglej. Noben ne ve kdaj tocno bo lokalno dno in lokalni vrh. Lahko priblizno ocenis, potem ce se vsaj 3 indikatorji potrdijo vstop ali izstop pac probas tam vstopit/izstopit. Bliz nastavis stop loss in to je to. Ne bit pohlepen. Ne skusaj ujet popolno dno in popoln vrh.

lamborđini ::

Aqui indikatori kažeju dno (kapitulaciju)? Koliko znam ga ne kažejo ne tehnični indikatori, ne fundamenti, treba je vprašati kaj o tome misliju oni koji manipulirajo market. Nodi previdno.

Aquafriend je izjavil:

Zato bi vas rad pripravil na zanimive case, ki so pred nami.
Saj za nami so tudi, tako da že vemo, kaj nas čaka: Še več "traderjev".

PrihajaNodi je izjavil:

Super komad.

Ce gre tole se kdaj ce 150 capa....

spegli ::

Long pomoje
««
967 / 976
»»