» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
966 / 976
»»

spegli ::

spegli je izjavil:

Zajebal razmerje, ker furam eth. 113/4100

Če 112 prebije, gremo do 100.

Če gre po planu prodam eth pri okrog 128.

Aquafriend ::

Koliko od vas si zeli brezplacen tecaj trejdanja, osnove, uporaba dolocenih indikatorjev itd.? Ce vas je vec kot 20 bi si vzel cas nasledn teden.

Vazelin ::

Lahko poveš kakšen format naj bi bil? Preko te skupine/privatna skupina/tretje?

Na forumu. Kokr zelite, lahko privat, lahko pa odprem novo temo za vse.

spegli ::

spegli je izjavil:

spegli je izjavil:

Zajebal razmerje, ker furam eth. 113/4100

Če 112 prebije, gremo do 100.

Če gre po planu prodam eth pri okrog 128.

Volume dol, MACD dol. Out.

neverlucky ::

Aquafriend je izjavil:

Koliko od vas si zeli brezplacen tecaj trejdanja, osnove, uporaba dolocenih indikatorjev itd.? Ce vas je vec kot 20 bi si vzel cas nasledn teden.

+1

PrihajaNodi ::

Tezos bi moral biti ETH killer je pa samo portfolio killer:D

gustek_si ::

Kdo je že na šihtu pa vseeno deli nasvete za kriptovlagatelje?

Jaz :)

FormerUser ::

Aquafriend je izjavil:

Jaz sem tudi zainteresirana za tečaj, če bo poudarek res na kriptu, ne na lambotih in tajsko-romunskih prostitutkah.

Hipatija, jaz sem vedno do sedaj mislil, da imas tako ime ker je podobno za antipatija, oziroma antipaticnost, kar je tvoja lastnost.

Potem sem pa pred kratkim igral Civ 6 pa vidim, da je to ime neke znane grske filozofinje.

Je izraz Antipatija vpeljan zaradi nje?

neverlucky je izjavil:

Hipatija, jaz sem vedno do sedaj mislil, da imas tako ime ker je podobno za antipatija, oziroma antipaticnost, kar je tvoja lastnost.

Potem sem pa pred kratkim igral Civ 6 pa vidim, da je to ime neke znane grske filozofinje.

Je izraz Antipatija vpeljan zaradi nje?

:)):))

Jure Tezos ti umira...

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Tezos bi moral biti ETH killer je pa samo portfolio killer:D

:D 2020

Aqua: ti kar naredi tečaj. Ne pozabi da bo zadeva zelo brana če pride do booma.

A bo 2020 kak poseben feature al se bodo sam tožb losal?

jype ::

PrihajaNodi je izjavil:

Jure Tezos ti umira...
https://slo-tech.com/forum/t470225/p313...

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jure Tezos ti umira...
https://slo-tech.com/forum/t470225/p313...

A nisi ti trdil, da upaš da ne bo to "penzija coin".

Btw iz Tezos foruma:

Grew Some
People who say they don't care about the price are hypocrites

You would be idiot not to care about price or see the benefits of it . Higher the price reflects investors perception of its ability to grow in the future and optimism about the coin . It’s a measure of its health in the industry . In most cases it brings legitimacy to a project as well as draws attention to developers and programmers want to work with a coin. Not to mention it’s better for your bank account

https://tchats.top/Tezos_Trader_english

Ja, takšni ste get-rich-fasterji. Ko vas jebe.

jype je izjavil:

Ne drži. Za odgovore še vedno ne vemo ali so se že rešili tožb ali ne? Mislim, kaj ti pomaga tehnična dovršenost, če pa še oglaševati ne smejo.

PrihajaNodi je izjavil:

kaj ti pomaga tehnična dovršenost, če pa še oglaševati ne smejo.

Ja, fino. Mogoče bi morala ekipa napraviti fork, Tezos Classic. TXL.

Še vedno mi nisi odgovoril na vprašanje.

Hvala.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Nimam najmanjšega namena odgovarjati na tvoja vprašanja. Ne delam reklame.

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nimam najmanjšega namena odgovarjati na tvoja vprašanja. Ne delam reklame.

Fino. Potem ko si ga že zashilal:)

99.9 tezus hodlerjev čaka na penzija coin preboj

Zakaj ravno vsi coini "prihodnosti", ki so shillani tu gor vedno najslabse performajo od vsega kar je top 50 na CMC?
A ste ziher v te svoje napovedi?

zelenobeli ::

Aquafriend je izjavil:

Uuu pick me, pick me
:D

štorkljaa ::

Aquafriend je izjavil:

+1

thor24 ::

Vazelin je izjavil:

Od sedaj naprej je v tej temi Tezos poznan kot Tezus.

Lepo, da si razumel moj haiku! :D

thor24 je izjavil:

Vazelin, samo zate...

Bo kak coin zrasel?
Penzjon ni le za vaju.
V Tezos veruj!

Sem vedel, da te bo prepričalo predvsem branje med vrsticami oz. bolje rečeno po diagonali.

Mind control, sem pa tja, pa take fore... 8-)

Zeitgeist ::

jype je izjavil:

pa saj isto je blo ob eth launchu. scam, shitcoin etc.

Zeitgeist je izjavil:

jype je izjavil:

pa saj isto je blo ob eth launchu. scam, shitcoin etc.

No saj Bankeri so se tudi neke skupne tožbe obetale, nevem ali so bile sprovedene kot pri Tezusu. Eth se s tem ni hecal.

Zgodovina sprememb…

gustek_si ::

Koliko stane tečaj trejdanja? 150€? Dobimo kakšne certifikate?

Zeitgeist ::

te tezos tozbe so po mojem mnenju itak komedija. ko sem nazadnje bral o tem so ble vlozene tri. od teh je ostala ena, ki je šla v fazo mediacije. dvomim pa da se bodo sploh kaj pogajali, ker tozba je bila patetična-kao izpad dohodka, ker tezos ni dal produkta. tezos pa je lansiral produkt, ki si ga lahko ob launchu mainneta prodal za nekajkratnik ico cene. pa da ne omenjamo tega da tezos ICO sploh ni obljubljal nobenih kovancev. ce se pravilno spomnim je v pogojih uporabe pisalo da tezos LAHKO izda kovance. plus tega je tozba uperjena zoper fundacijo, ki je samo en del decentraliziranega projekta in ima pol miljarde dolarjev v proracunu. v najslabsem primeru bodo pač plačali tisti miljon ali dva odskodnine.

fundacija pa pridno vlaga denar v longterm razvoj tezosa in ne za short term reklamiranje za P&D tako kot večina ostalih projektov, ki se potem nahypani shilajo po netu

Zeitgeist je izjavil:

te tezos tozbe so po mojem mnenju itak komedija. ko sem nazadnje bral o tem so ble vlozene tri. od teh je ostala ena, ki je šla v fazo mediacije. dvomim pa da se bodo sploh kaj pogajali, ker tozba je bila patetična-kao izpad dohodka, ker tezos ni dal produkta. tezos pa je lansiral produkt, ki si ga lahko ob launchu mainneta prodal za nekajkratnik ico cene. pa da ne omenjamo tega da tezos ICO sploh ni obljubljal nobenih kovancev. ce se pravilno spomnim je v pogojih uporabe pisalo da tezos LAHKO izda kovance. plus tega je tozba uperjena zoper fundacijo, ki je samo en del decentraliziranega projekta in ima pol miljarde dolarjev v proracunu. v najslabsem primeru bodo pač plačali tisti miljon ali dva odskodnine.

fundacija pa pridno vlaga denar v longterm razvoj tezosa in ne za short term reklamiranje za P&D tako kot večina ostalih projektov, ki se potem nahypani shilajo po netu

Imaš kakšen link?

Opa Tezus 15% minusa
Zgleda sem kupil na lokalnem vrhu:))

Zgleda se obeta zanimiv vikend.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Opa Tezus 15% minusa
Zgleda sem kupil na lokalnem vrhu:))

Zgleda se obeta zanimiv vikend.

Perci zakaj izbris.

Mimogrede tudi sam kupil na lokalnem vrhu. Je pa itak lamborđini lepo povedal za tale bull trap.

Zgodovina sprememb…

perci ::

Samo en disclaimer glede Aquatovih in drugih tečajev. Upam, da tisti, ki boste sodelovali, razumete, da vas bodo naučili trejdat, ne pa služit denar. Skratka, naučili vas bodo, kako se izgublja denar s premetavanjem šitkojnov levo desno.

Da ne bo potem kakšnih izjav v stilu: "Nismo bili dovolj obveščeni, da je to tvegano, slo-tech bi moral Aquatove predloge pobrisat, blablabla. Skratka, zdaj hočemo denar nazaj - Slo-tech, vrati pare!"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Ja, lahko dodaš disclaimer v prvi post teme, ki se bo odprla za tečaj;) Da ne bo zgražanja leta 2020 ko bodo v temo uletele frizerke in gospodinje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin na koliko računaš da se bo Tezus še spustil? Se še čaka?

Računam da bom Tezus kupoval pri 0.1

perci je izjavil:

Samo en disclaimer glede Aquatovih in drugih tečajev. Upam, da tisti, ki boste sodelovali, razumete, da vas bodo naučili trejdat, ne pa služit denar. Skratka, naučili vas bodo, kako se izgublja denar s premetavanjem šitkojnov levo desno.

Da ne bo potem kakšnih izjav v stilu: "Nismo bili dovolj obveščeni, da je to tvegano, slo-tech bi moral Aquatove predloge pobrisat, blablabla. Skratka, zdaj hočemo denar nazaj - Slo-tech, vrati pare!"

To je res. Ceprav zadnjic, ko sem jih marca ucil shortat je bila kar koristna ideja.

Aquafriend je izjavil:

Lep pozdrav. Kmalu bomo verjetno dobili signale za shortanje. To pomeni, da bomo shortali ali sluzili medtem ko bo btc padal.

perci ::

In vmes je BTC zrasel, tvoji šorterji so bili pa lepo likvidirani. Bluziš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Pise, da bomo kmalu dobili signal. Bom pogledal kdaj smo ga dobili.

V javni zastojn skupini sem jim povedal 23. marca. V zasebni ze prej (9100). V javni niso dobili noben signal za long. Razen pri 7000 ko sem za kratek cas longal in jim to povedal, da je za kratek cas. Opozoril sem jih naj ne uporabljajo visok leverage. Ce so uposteval jih ne more likvidirat.

hamez66 ::

Dej ne bluzi spet no človek.

Mislim, da smo to temo ze obdelali. Ce kdo zeli, vas lahko pripopam v temo o shortanju in si sami pogledate. Zdaj namrec cudezno deluje dodajanje novih uporabnikov.

hamez66 je izjavil:

Dej ne bluzi spet no človek.

Se spomnis ko sem te dodal v privat signale in si se nam posmehoval. Norceval iz nasih napovedanih 5000 usd za bitcoin? Objavljal napovedi tukaj na javni forum. Kdor se zadnji smeje se najslajse smeje.

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Zgleda se ti še sam ne spomniš, kam si me in kam me nisi dodal.

Ja sej napovedi so bile res smešne, napoved je bla, da bo šlo do 4000, smo šli pa na 8 jurjev. Marsikoga bi že davno margin callalo, če bi shortal takrat, ko je tvoja prišepetovalka delala paniko.

Perci, mogoče naju oba brišeš, ker tole ne bo nikamor peljalo?

Trend je bil jasen. Je tudi receno, da bodo vmes vzponi in padci. Seveda ne bo slo iz 9k direkt na 5k.

Smurf ::

Lani marca napovedovati do kam bo padlo je itak smesno, pri tako nepredvidljivem trgu. Tudi, ce po naklucju uspe, je to predvsem zaradi naklucja.

Ne bom nic rekel. Za vas je vse cira cara, hokus pokus.

Aqua: odpri temo s tutoriali za trgovanje, indikatorje...
««
966 / 976
»»