Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

neverlucky ::
Mozno, sedaj ko si omenil, se mi zdi da je omenjal to cifro. Bo moral nekdo pogledat za nazaj :)
A je to zdaj bullrun :D
A je to zdaj bullrun :D

Vazelin ::
Se spomnim da sem na eni strani prebral ki je imela intervju z jypom, da si je lastil max 800 btcjev. ampak jih ima še ene 300.

perci ::
ma kakšn bullrun, spomin imate kot zlate ribice
No, jst jypa poznam in ti povem, da nima nič razen ponarejenih XTZ. Kako vem? Zadnjič sem mu na skrivaj pogledal v njegovo denarnico. Notri je bilo 45 EUR in N26 kartica. Nobenih kriptovalut.
Se spomnim da sem na eni strani prebral ki je imela intervju z jypom, da si je lastil max 800 btcjev. ampak jih ima še ene 300.
No, jst jypa poznam in ti povem, da nima nič razen ponarejenih XTZ. Kako vem? Zadnjič sem mu na skrivaj pogledal v njegovo denarnico. Notri je bilo 45 EUR in N26 kartica. Nobenih kriptovalut.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

jype ::

nodi:zamudil si neblio. sedaj že 1.15
zeleni grafi so ga triggerali :D
neverlucky je izjavil:
Perci je pa dans on fire hahah
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

PrihajaNodi ::
In ta bo kdaj? Lahko pa gre neblo do 100
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

perci ::
nodi:zamudil si neblio. sedaj že 1.15
neverlucky je izjavil:
Perci je pa dans on fire hahah
How very wrong you are.

ne vem. vpisal sem perci in dal iskat images ter prilepil prvo kjer sem našel napis perci na sliki.
Nodi: tisti keš ki si ga nakazal na borzo drži še nekaj časa. Shitcoini gredo še deljeno 10. btc na 3k. potem pa troši
Nodi: tisti keš ki si ga nakazal na borzo drži še nekaj časa. Shitcoini gredo še deljeno 10. btc na 3k. potem pa troši
Zgodovina sprememb…

Torej še sreča, da je bila zgrešena referenca:)
A ni nekdo trdil da bo dvojno dno?
A ni nekdo trdil da bo dvojno dno?
Zgodovina sprememb…

gustek_si ::
Marketcap prebil neverjetnih 150 mrd s samo 2070 virtualnimi valutami. Ali je to optimistična napoved za veseli december? Alti x20, BTC x50?

Do konca leta je cca 50 dni. Če delistajo samo 10 shitcoinov dnevno je to 500 shitcoinov manj. Torej cca 1500 do konca leta. Pričakujem delist tudi max 50 dnevno.

Gremo v bika.
Ne sluha ne duha o dvojnem dnu.
Ne sluha ne duha o dvojnem dnu.
Zgodovina sprememb…

Treba zdaj mining rige kupit. Da narudarimo kakšen BTC ali dva do novega leta ko bo šel na 300 tisočakov.

Qcube ::

Nodi: valda boš ujel šanso in kupil btc za 3k kajne? jaz tule vidim šanso za 297k plusa (poglej kaj je napisal gustek). 3k not, 297k ven - ni slabo. Ni sicer tako kot mrlak ko je dal not jurja in ven potegnil 130 mio, ampak nekaj pa je.

Počakaj kak mesec very soon. Pojdi še na kak zmenek preko Tinderja. Izgleda to deluje lagodno na market cap
Zgodovina sprememb…

S katerimi grafičnimi se najbolj fajn narudari virtualne denarje? Rad bi si narudaril ene 20 BTC če bo slučajno res šel čez 300k€ do novega leta. Saj verjetnost je majhna, ampak pri lotu je tudi bolj slabo z verjetnostjo.

kiFni ::
u bistvu matova taktika ni tok butasta kot se sliši 
za primer, marca 2014 sem kupil nek shit po 25sat
vmes je šel skor v podn in sem že skoraj zbrisal wallet.dat...
btc je bil nekje 500$
prodal sem ga v zadnjem bullrunu za 75sat. v btc x3, v fiatu pa cca x25

vmes je šel skor v podn in sem že skoraj zbrisal wallet.dat...

u bistvu matova taktika ni tok butasta kot se sliši
vmes je šel skor v podn in sem že skoraj zbrisal wallet.dat...btc je bil nekje 500$
To je bilo Marca 2014...