» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
940 / 976
»»

gustek_si ::

Kako to misliš? Ni še kitajsko novo leto. 5. februarja 2019 bo žezlo prevzel Prašič. Do takrat lahko bolj ali manj strmo pada. Vmes je še Black Friday in božič - dneva ko se porabi kar dosti fiata.

jype ::

gustek_si je izjavil:

Daš?
Ne.

Vazelin ::

https://cointelegraph.com/news/tom-lee-...

:))

Lee announced his first prediction in January this year, advising “aggressive buying,” while considering the $9,000 price point as “the biggest buying opportunity in 2018.”

Pravi vedeželvaec

ma kdo podatek koliko transakcij je preko Bitnik kriptomatov dnevno?:P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

nikjozo ::

Bolj poredko sem aktiven na forumu, ne trejdam kovancev, niti nikoli nisem vlagal v kripto sceno. Mi je pa zanimivo brati prispevke v tej temi..iz psiholoskega vidika.

Zanima me, tisti ki HODL-ate in ste v izgubi...zakaj se se niste odlocili prodati?

Razumem, da upate, da bo nekoc mogoce vendarle prisel megabull in vam prinesel profit, vendar zakaj drzite kljub temu da prakticno vsi kazalci kazejo navzdol, zaupanje se izgublja, dolgoletni macki cashoutajo, horde novih "suckerjev" pa ni na vidiku?

Bolje izgubiti del, kot vse....ali se motim?

nikjozo: ogromno altov je šlo deljeno 30. Jurja not, 30 eur sedaj ven? Imo je bolje s 30 eur imeti možnost, da bo enkrat megabull pojezdil ravno ta shitcoin. Enostavno je sedaj bolje not pustit

nikjozo je izjavil:

Zanima me, tisti ki HODL-ate in ste v izgubi...zakaj se se niste odlocili prodati?
Če bi dejansko investiral svoj denar, bi bržkone glavnico pobral ven takoj na začetku, ker pa je moj vložek praktično nič (in ker trenutno ne potrebujem denarja) čakam, ker...

...so hrenovke ok.

HODL ::

jype, kako naj ti verjamemo, da imas zares 2000 btc?

Ne morete mi.

Kuhana ajda je OK.

neverlucky ::

jype je izjavil:

nikjozo je izjavil:

Če bi dejansko investiral svoj denar, bi bržkone glavnico pobral ven takoj na začetku, ker pa je moj vložek praktično nič (in ker trenutno ne potrebujem denarja) čakam, ker...

Kaj točno naj bi ta slika prikazovala??

da bi morali biti počasi pri koncu s korekcijo... če seveda se ponovi dogajanje iz 2015

HODL je izjavil:

jype, kako naj ti verjamemo, da imas zares 2000 btc?

8000 BTC bojda in nič še ni prodal od leta 2008. kakob pa drži bojda okoli 30.000 BTC in še dokupuje. Na Managerjevi lestvici drugo leto med top 10 oba, če bo prišlo dosti novih ljudi v piramido in se porine cena na ATH.

neverlucky je izjavil:

Kaj točno naj bi ta slika prikazovala??
Padec vrednosti od vrha leta 2013 in vrha leta 2018.

Vazelin je izjavil:

da bi morali biti počasi pri koncu s korekcijo... če seveda se ponovi dogajanje iz 2015
Preveč se ti mudi. Zadnjič je trajalo 2013-2017.

gustek_si je izjavil:

8000 BTC bojda in nič še ni prodal od leta 2008. kakob pa drži bojda okoli 30.000 BTC in še dokupuje. Na Managerjevi lestvici drugo leto med top 10 oba, če bo prišlo dosti novih ljudi v piramido in se porine cena na ATH.
Jah, lej, eni obvladamo. Saj bi povedal, da imam 29 milijonov bitcoinov, pa me je strah, da bi me potem kdo okradel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Prijavi se za na Managerjevo lestvico za naslednje leto ali je tisto samo za podjetnike?

Saj jaz sem podjetnik, in to ne kakršenkoli, samostojen sem!

PrihajaNodi ::

Jure ma 800 btcjev ne 8000.

PersonaRuda ::

nikjozo je izjavil:

Na začetku je padla odločitev, da dam noter toliko kolikor nebom pogrešal. Dal sem par tisočakov. Iz vložka, če sedaj dvignem ne dobim niti tisočaka in zakaj bi po tvojem sedaj to dvignil? Po kateri logiki, če sem se pa odločil, da je cilj penzija ali pa vsaj stanovanje/hiša + novi avto, ker računam na vsaj x300 od vložka. In če tega ne dosežem, tudi nebom prodal, pa če sedaj gre še /10 ali na nulo. Jaz holdam in čakam, da dosežem cilj ali pa se bom sprijaznil z izgubo parih tisočakov. Sedaj nekaj špekulirat, pa zdaj prodat, pa pol spet kupit,... se mi zdi brezveze. In holdal bom do konca, bodisi do blizu nule, ali pa do neba.

Mato989 ::

nikjozo je izjavil:

Bolj poredko sem aktiven na forumu, ne trejdam kovancev, niti nikoli nisem vlagal v kripto sceno. Mi je pa zanimivo brati prispevke v tej temi..iz psiholoskega vidika.

Razumem, da upate, da bo nekoc mogoce vendarle prisel megabull in vam prinesel profit, vendar zakaj drzite kljub temu da prakticno vsi kazalci kazejo navzdol, zaupanje se izgublja, dolgoletni macki cashoutajo, horde novih "suckerjev" pa ni na vidiku?

Zato ker med nic in tem kar ima zdaj večina napram kar bi lahko imela ni neke velike razlike...

Bolje izgubiti vse kot pa dobiti mikro del in potem ob moeebitnem bull runu zamudit in gledat kako gre gor ti pa imaš nepomemben del....
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Sem istega mnenja kot Mato989. Če zdaj dvignem teh par stotakov, mi nič ne pomenijo. Kaj pa če zamudim bullrun zaradi tega in sem na koncu ob par stotisočakov, ker sem izpadel butel in nekaj špekuliral. Ni to za mene. Kupim in prodam ko dosežem cilj. Zmes se pa niti malo ne obremenjujem kam se trend obrača.

Mato989 ::

Najbolj so najebali tisti ki so jemali kredite in vstopali po decembru ampak tako so govorili tudi za tiste ki so vstopali nekoč pri 1000 dolarjev...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Najbolj so najebali tisti ki so jemali kredite in vstopali po decembru ampak tako so govorili tudi za tiste ki so vstopali nekoč pri 1000 dolarjev...

In tudi takrat je bil padec iz 1000 na 200, 300 in če bi takrat prodali, bi zamudili 20k, 16k, 18k, 12k, 8k, 6k, 4k,... in isto se lahko zdaj zgodi, kdor bo sedaj prodal. In prodaja zdaj zaradi zgoraj napisanega se mi zdi nekaj najbolj nesmiselnega. Torej ali dočakamo novi bullrun ali pa na vse skupaj pozabimo in živimo naprej.

perci ::

Ena stvar, kot je recimo SEC approval se mora zgodit...in veliki playerji bodo to vedeli pred nami (zato bodo akumulirali) pa bo šla zadeva spet v nebo.

PrihajaNodi je izjavil:

Jure ma 800 btcjev ne 8000.
800 milijonov BTCjev, ne 800.

Jype blefira. Pomojem nima nič, razen nekaj XTZ, pa še tisti so ponarejeni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Jih ima kar 800. Je minal ko smo mi še v plenice scal. In the 800 tudi če pride na 1000 je zanj še vedno ok.

Jaz sem imel zgolj srečo, da je moj dedek že leta 1909 začel rudarit.

Se je videlo, da je že takrat pravi komunist...

Se je videlo, da je že takrat pravi komunist...

kopriwa ::

nikjozo je izjavil:

1) Prodal sem tiste kovance, za katere se je izkazalo, da ekipe zadaj samo prodajajo meglo in nič koristnega ne naredijo.
2) Glavni razlog da tiste kovance, ki jih dolgoročno držim ne prodajam je, da nimam časa 24/7 opazovat gibanje tečajev ter loviti najbolj primerno vstopno točko. S tem si tudi ne razbijam glave ali sem optimalno vstopil ali ne, kaj bi bilo, če... Kar počnem je, da nakupe povprečim navzdol. S tem da nikoli ne porabim vseh €, ki so namenjeni za to. Vsaj zaenkrat je še vedno tako.
3) Za nekatere kovance, ki jih držim se je volumen v teh izrazito rdečih dneh konkretno zmanjšal napram prejšnjim. Kar je dobro nej slabu.
4) Velik delež dnevnega trgovalnega volumna je nasploh in ne samo v zadnjih dneh ponarejena (boti prodajajo drug drugemu ali kar sebi) in le izredno majhen delež je IMO tistih, ki so se odločili, da bodo odprodali z izgubo in nikoli več kupili nazaj.
5) Če bodo glavni akterji trga želeli privabiti dodatne investitorje, (a.k.a. ovce) bodo pač tako ali tako morali še enkrat zagnati ta vzajemni (jaz tebi ti meni) sistem, ki bo povročil ogromen FOMO.
6) Če se radikalno motim v vseh točkah, bom to sprejel in ne bom vekal dneve in noči.

PrihajaNodi je izjavil:

Jih ima kar 800. Je minal ko smo mi še v plenice scal. In the 800 tudi če pride na 1000 je zanj še vedno ok.

To ti misliš, ker ne poznaš resnice.

.

Zgodovina sprememb…

Evo gremo v bika.

Zgodovina sprememb…

Ja, včer je bil po mnenju nekaterih vesoljni potop, danes bo pa že kar bull.

Valvoline pa čist slabe volje, ker tetherprinter ni krešnil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Men pa kraken še kar ni dal keša gor.

Men pa kraken še kar ni dal keša gor.

ne vem kako ti to uspe, meni rata isti dan

Ja kva, kva, ING nizozemska banka v Romuniji mi ga serje....

Nodi: pocak se 100mlrd padca potem pa akumulirajl

Vazelin je izjavil:

Nodi: pocak se 100mlrd padca potem pa akumulirajl

Misliš da bo?

lastao ::

jype je izjavil:

nikjozo je izjavil:

JAz na tale graf čakam že od poletja pa samo tone nižje, če ti verjameš v njega pol ostaja pozitivno mnenje, bomo čakali dalje.. očitno bo medo trajal več let kot se je pričakovalo
Sreča spremlja Hrabre :)

Medota bo konec iznenada, samo nihče ne ve, kdaj to bo - jutri ali čez 10 let.

Vceraj 2080, danes 2070 coinov na cmc.
Do konca leta pričakujem 1500 max listanih

Vazelin je izjavil:

Vceraj 2080, danes 2070 coinov na cmc.
Do konca leta pričakujem 1500 max listanih

Morda veš zakaj jih delistajo? Premalo dnevnega prometa? Oz. kateri so tisti kriteriji, če slučajno veš?

Ne

lastao je izjavil:

JAz na tale graf čakam že od poletja pa samo tone nižje, če ti verjameš v njega pol ostaja pozitivno mnenje, bomo čakali dalje.. očitno bo medo trajal več let kot se je pričakovalo
Zadnjič je vrednost padala _dve leti_.

Ej jype koliko ur spiš dnevno?

Nemorš spat, saj so korejci nepredvidljivi ljudje. Nikoli ne veš kdaj bo zjutraj 1 BTC 620$.

gruntfürmich ::

Medo bo šel spat čez 3-5 let ali pa nikoli...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

grunt kdaj se tebi zdi pametno akumulirat?

Vazelin je izjavil:

Ej jype koliko ur spiš dnevno?
800.
««
940 / 976
»»