» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
939 / 976
»»

Vazelin ::

valvoline je lani nabavil Tether potem pa se čudi da je bilo natanko 0 donosa, medtem ko so njegovi frendi v penziji ki so dali v riple in stelaarje:D

končno spet mal thrilla na kripto marketu po 8 mescih niča>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

jype ::

neverlucky ::

Tole deluje kot odboj. Sem kupil nazaj za 1780$ ripplea. Upam da se uresnici napoved tista 50$ ko je nekdo prej linkal :)

če ste ujeli oba odboja danes ste lahko naredili 50%:))

GregiB ::

Uf, tole danes je pa res kriminalka.... Skoraj 50% NEOtov zamenjalo lastnika..
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

https://g.redditmedia.com/cw8MCnrHC94h1...

Jure XTZ ti je padel...

-valvoline- ::

cena obcasno zraste ker se btcji prodajajo na bitfinexu po premium ceno, pol se dumpajo tethri. da vidimo kaj se bo zgodilo.

na kraknu lopovusd zdrsnil na 93c pa se je zaenkrat opomogel. Kljucna zadeva nocoj, al bo tether vzdrzal ali krahiral.

Zgodovina sprememb…

Jacksmav ::

https://www.tradingview.com/chart/pG1Q0...

da ne bote taval v temi... :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jacksmav ()

PrihajaNodi je izjavil:

Jure XTZ ti je padel...
Drži. Zdaj ga lahko kupiš po ~ICO price, če si ICO zamudil, ali pa pozabiš nanj.

Danes po ICO ceni, jutri ga bos lahko kupil po ICO/2. Zdaj pa kaj se splaca :D

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Jure XTZ ti je padel...
Drži. Zdaj ga lahko kupiš po ~ICO price, če si ICO zamudil, ali pa pozabiš nanj.

Ne, jih imam nekaj malega. Kupoval pri 1,42 na shitbtc. Te borze se izogibam kot hudič križa.

1.42 česa?

HODL ::

Upam, da ni bilo treba dezurat ponoci za tezos, kot za tky.

jype je izjavil:

1.42 česa?

Sorry. Usd

Evo, konec norije. BTC se že krepi.

Zgodovina sprememb…

Aja, eh, USD je bil že 10, če se ne motim, sicer pa sem zaenkrat navdušen nad odzivnostjo tezos skupnosti.

Ne znam napovedat, kako se bo tečaj gibal v prihodnosti, sem pa prepričan, da bo omrežje zrastlo v enega zanimivejših.

HODL je izjavil:

Upam, da ni bilo treba dezurat ponoci za tezos, kot za tky.
Kaj pomeni "dežurat ponoči"? Načeloma si med določenimi bloki poslal BTCje ali etherje in to je bilo to.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

misliš oža?:D

-valvoline- je izjavil:

obroc se krci.
Kul, torej bo manipulacij kmalu konec in bo cena zopet takšna, kot jo določa trg. Ker je količina bitcoinov omejena, bo torej cena praktično neskončna, ko se človeštvo dovolj razmnoži.

jype je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

obroc se krci.
Kul, torej bo manipulacij kmalu konec in bo cena zopet takšna, kot jo določa trg. Ker je količina bitcoinov omejena, bo torej cena praktično neskončna, ko se človeštvo dovolj razmnoži.

Ljudi je že tak preveč. Uporabnost BTC ja pa nikakršna razen za špekulacije na trgu.

jype je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

obroc se krci.

lahko pomagas ovcam, izenegavdrugzep ce ti bo ratal ceno vsaj malo napihnit, klasicni kriptosport.

PrihajaNodi je izjavil:

Ljudi je že tak preveč. Uporabnost BTC ja pa nikakršna razen za špekulacije na trgu.
Ne verjamem ti. Ko bomo kolonizirali prvi eksoplanet, se bo šele pokazalo, kako nujen je bitcoin (čeprav bo takrat bržkone precej drugačen, kot je zdaj).

Precej divje dogajanje danes.

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ne verjamem ti. Ko bomo kolonizirali prvi eksoplanet, se bo šele pokazalo, kako nujen je bitcoin (čeprav bo takrat bržkone precej drugačen, kot je zdaj).

Države bodo imele svoje kovance. BTC will be out.

PrihajaNodi je izjavil:

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Države bodo imele svoje kovance. BTC will be out.

Poglej v zgodovino jype. Če se ne motim je ena država ubila glavnega kreditodajalca, ker so bili prepričani, da bodo s tem izbrisali dolg. No, ni se končalo tako lahkotno. Ista zgodba je lahko tukaj.

jype je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

obroc se krci.

kolk bo sele vredn tigrov kakec ko ne bo vec tigrov? ;V

Zgodovina sprememb…

všeč mi je ta smiley -> ;V

-valvoline- je izjavil:

kolk bo sele vredn tigrov kakec ko ne bo vec tigrov? ;V
Ogromno.

Vazelin je izjavil:

všeč mi je ta smiley -> ;V

tm

do 2030..bo drugače..itak...že zdaj praktično zlo mal ljudi uporablja keš za plačilno sredstvo...samo kartice....ravmo danes sem se pogovarjal z folkom, ki že več kot leto dni niso vidli keš papirja...tko, da bo šlo to naprej...kateri kovanci pa bodo obsatl...se ne ve...tisti, ki ste v to zgodbo upleteni že od začetka vete, da je propadlo 95% kovancev... :)

Jacksmav je izjavil:

ravmo danes sem se pogovarjal z folkom, ki že več kot leto dni niso vidli keš papirja
Bitcoin ni primeren za beleženje takšnih transakcij.

gustek_si ::

Una fora ko jype uleti z biciklom direkt iz penzije: "Zdravo, mate kaj za pusta hrusta?"

Zgodovina sprememb…

gustek_si je izjavil:

Una fora ko jype uleti z biciklom direkt iz penzije: "Zdravo, mate kaj za pusta hrusta?"
Moja zgodba o uspehu temelji na trdem delu za evre, ne pa na špekulacijah.

Jst pa zdej po vsakem zmenku preko tinderja pošljem puncam anketni vprašalnik.

A bi lahko dobil tuki, kaksen vprasalnik posljes? Prosim ;)

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: galu ()

jp...jype...tudi sam....23 let trpet druge...zdaj 5 let na svojem...ni bolšga....če pa pade kak evro od kripta pa dobrodošlo....lahko bi si privoščil marsikaj...si potovanja...ne gledam v trgovini kolk stane pašteta....ne vozim hudga avta k mi je nesmisel...sm pr 20 ih...haha...zdaj ne, da sm star sm fit imam se fajn, delam kar čem...delam kadar hočem....je pa ta scena mikavna......no, no ,e bo šlo na triljon....vas vse povabim na jahto na kak drink....sposojeno za tist večer...haha

še mal ožja....če komu kaj pomaga...da se ne opeče preveč...sploh za nove tu..https://www.tradingview.com/chart/pG1Q0...

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich ::

Tema živahna za popizdit...
Glede na to da ste bili tako dejavni ko je šlo navzgor, bi človek pričakoval da sedaj pa vsi shortate, ne pa da povečujete izgubo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Sem že omenil da je v spodnjji kungoti izginilo 500 glasovnih lističev*?

ma veš, ko nimaš keša v denarnici in si tega navajen...sploh nč ne opaziš, če na kartici manjka par k....

Baje zdaj začenjajo prodajat tisti ki so vložili med 1000$ in 2000$ za BTC. Lep donos še vseeno čez 100%. Svaka čast.

gruntfürmich je izjavil:

Glede na to da ste bili tako dejavni ko je šlo navzgor, bi človek pričakoval da sedaj pa vsi shortate, ne pa da povečujete izgubo...
Ne trgujem z vzvodi, ker sem veliko preveč štorast za kaj takega.

perci ::

sej loh šortaš brez vzvoda menda

kako kaj perci? Si kaj trejdal?

v medveda gremo.

a nismo že celo leto?

perci je izjavil:

sej loh šortaš brez vzvoda menda
Potem je pa vseeno, če samo prodaš :)

perci ::

lahko prodaš, če imaš. če pa nimaš?

Vazelin je izjavil:

kako kaj perci? Si kaj trejdal?

nope, ne znam in ne da se mi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

perci je izjavil:

lahko prodaš, če imaš. če pa nimaš?
Imam :)

Imaš? Daš?

kakšne so vaše predikcije za voljo azijcev do pumpa cen danes?
««
939 / 976
»»