Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

-valvoline- ::
LOL Icon pa v podnu 0.32$ še samo :O Upam da je Yusef ok.
ROFL, LOL, OMFG, haha - poglejmo še Neblića, tvojega favorita? Baaam, /50 napram ATH. Feels bad man.
Neblio je še zmeraj ene 5x PLUS napram ICOtu =) ICON še samo slabih 3x =) Kak je kolega od kolega zmagal ko je prodal ICONe iz ICOja za 900k, sell of lifetime... to bi jaz tudi če bi kdaj prišel čez 350k =)
Nic bat, kmalu bo vse dalec pod ico.
Meanwhile btc ze drugic danes testira 5k
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()

Mato989 ::
Kako bo daleč pod ICO, nikoli ne bo več kot 100% pod ICO...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jype ::
-valvoline- je izjavil:
Nic bat, kmalu bo vse dalec pod ico.Kakšno garancijo nudiš za to napoved?

-valvoline- je izjavil:
Nic bat, kmalu bo vse dalec pod ico.Kakšno garancijo nudiš za to napoved?
Haha, kaj te srbi? LOOOL. Neki casa te ni bilo v temi, a spekuliramo zakaj si se vrnil?

Jype nazaj v temi = čas za akumulacijo
Prej kapitulacijo. Sej bo on tudi prodal oz verjetno je ze vse likvidiral.
Zgodovina sprememb…

Mato989 ::
valvolinček... napovedal si 1.000 kapitulacij =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Dobr so stuckoti uganil rdeci prag, pod 5k za btc game over za kripto.
Zgodovina sprememb…

-valvoline- je izjavil:
Haha, kaj te srbi? LOOOL. Neki casa te ni bilo v temi, a spekuliramo zakaj si se vrnil?Hmm, meni se pa zdi, da sem ves čas bil v temi, ti se pa pojaviš le redko:![]()

valvolinček... napovedal si 1.000 kapitulacij =)
Kriptomafija in stavnice zvito in zaenkrat se uspesno vdrzujejo btc cez 5k, kaj ces.

Zgodovina sprememb…

Merlak je neki navohal. Kdaj bo na hladnem bomo ze vidl. It aint over yet.
Zgodovina sprememb…

Če se zgodovina ponavlja (in ni razloga, da bi verjeli, da se bo), potem bo padlo pod 3 jurje.
Komot pade več, komot pa tudi manj.
Kljub temu je bržkone čas, da se pripraviš na naslednjo vožnjo, -valvoline-, da ne boš zopet ves skisan jamral, ko pridemo do tobogana.
Kljub temu je bržkone čas, da se pripraviš na naslednjo vožnjo, -valvoline-, da ne boš zopet ves skisan jamral, ko pridemo do tobogana.

Če se zgodovina ponavlja (in ni razloga, da bi verjeli, da se bo), potem bo padlo pod 3 jurje.
Ovc je zagotovo ze zdavnaj zmanjkalo, povecuje pa se stevilo shorterjev. Naslednji tobogan bo sel strmo navzdol.

-valvoline- je izjavil:
Konec tetherprinterja bo zabil zadni zebelj v btcjevo krsto.Ravno obratno bo, če sploh bo.

Prihajajo 100% backani stablekoinsi pegani na kitajski juan, avstralski dolar in japonski jen. Tik tak tik tak....
Stavnice in kriptolopovi bodo moral vedno vec kesa metat noter da bodo umetno vzdrzeval likvidnost in tecaj btcja cez 5k. Dokler se bo jim se splacalo. Ko bojo oni kapituliral tudi resistanca ne bo vec nobenega, samo prosti pad.
Zdaj je vprašanje, če bo XBTCUSD prebil 5000.
Stavnice in kriptolopovi bodo moral vedno vec kesa metat noter da bodo umetno vzdrzeval likvidnost in tecaj btcja cez 5k. Dokler se bo jim se splacalo. Ko bojo oni kapituliral tudi resistanca ne bo vec nobenega, samo prosti pad.
Zgodovina sprememb…

Vazelin ::
Ponavadi azijci umirijo stanje. Jutri prićakujem dokaj miren dan
Btw gemblerka se tudi bi javila že mesece
Btw gemblerka se tudi bi javila že mesece
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Zdaj je vprašanje, če bo XBTCUSD prebil 5000.Ne vem, če je res: Trenutno je že precej pod to mejo.
-valvoline- je izjavil:
Stavnice in kriptolopovi bodo moral vedno vec kesa metat noter da bodo umetno vzdrzeval likvidnost in tecaj btcja cez 5k. Dokler se bo jim se splacalo. Ko bojo oni kapituliral tudi resistanca ne bo vec nobenega, samo prosti pad.Ne dvomim, da me bo vedno kdo outbiddal.
Kraken je crknil.Že cel dan je crknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Zgleda se je posti pad zacel. Prebito 5k ze pod 4.9 Zdaj se bo zacela taprava likvidacija. Good luck.
ETH prebil 150, neo ze pod 10
ETH prebil 150, neo ze pod 10
Zgodovina sprememb…

Če si tapravi trader, potem zdaj čakaš s kupom fiata na borzi in gledaš rdeče svečke, ter se s pomočjo odokativne metode odločaš, koliko spravljati not, da lahko potem prodaš, ko se "odbije".

gustek_si ::
Čak, a ni bil support na 5250$? Stroka za kripto biznis in vlaganja je rekla da to pa je res najmočnejši support.

PersonaRuda ::
Neglede koliko bo še šel cmc dol, bo enkrat šel spet gor in se nekoč dotaknil 5000b.
Takrat pa, če bom imel pravi alternativni kojn v lasti, bom lahko začel razmišljati o penziji in lagodnem, umirjenem, s srednjim standardom življenje oz. rahlim nadstandardom, kjer mi nebo treba v službo hodit in bom prosti čas zabil za hobije, branje knjig, dodatno izobraževanje in se posvetil vsemu, kar me zanima, pa sedaj žal nimam toliko časa, ker po 8h, 9h službe izgubiš dosti volje potem za karkoli delat. No, za nekaj se že najde čas in si ga tudi vzamem, ne pa toliko kot če bi lahko bil cel čas doma.
Takrat pa, če bom imel pravi alternativni kojn v lasti, bom lahko začel razmišljati o penziji in lagodnem, umirjenem, s srednjim standardom življenje oz. rahlim nadstandardom, kjer mi nebo treba v službo hodit in bom prosti čas zabil za hobije, branje knjig, dodatno izobraževanje in se posvetil vsemu, kar me zanima, pa sedaj žal nimam toliko časa, ker po 8h, 9h službe izgubiš dosti volje potem za karkoli delat. No, za nekaj se že najde čas in si ga tudi vzamem, ne pa toliko kot če bi lahko bil cel čas doma.

PersonaRuda je izjavil:
Neglede koliko bo še šel cmc dol, bo enkrat šel spet gor in se nekoč dotaknil 5000b.
Jah, tako je to, da bo jype (zgodnji udelezenec ponzija) mel lagodno zivljenje vec oseb bo moralo pusnit. Dokler se bo on valjal v denarju ti bos stel izgube jel kislo zelje z krompirjem in sanjal 5000bn mc. LOOOOLLLLLL

Da vam ni dolgcas
Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::
Obstaja en stari rek: Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje 

-valvoline- je izjavil:
Dokler se bo on valjal v denarju ti bos stel izgube jel kislo zelje z krompirjem in sanjal 5000bn mc. LOOOOLLLLLL
![]()
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()

janig ::

sumi666 ::
Veliko kovancev danes po -20 % .... zmagovalec ETP Metaverse - 35 % .... presenetljivo dobro se drži XRP ... Kdo tako vneto prodaja BTC je , zakulisne igrice da cena pade tok močno da vstopi nov svež denar ...

tonis ::
Spomnim se dne, zgodaj v tem letu, ko je Merlak rekel da se bo BTC vrnil na 5k. In takrat ga je neki Mato tu gori označil za bedaka.

Kr_enn ::
Ne bom pozabil, ko je nekdo tukaj rekel, da bo NEO 10USD (bil je takrat več, kot 50USD) in smo se samo smejali 
Se pa neverjetno dobro držita XRP in XLM.

Se pa neverjetno dobro držita XRP in XLM.

Tok napovedi v kriptu je bilo tle na forumu pa po netu ... itak da kera se tudi uresniči 95 % jih pa mimo vseka ...

evo mrlakova red line 5k usd za btc prečkana in gremo še navzdol.
jaz jutri akumuliram naslednje:
1. 200 eur cardano (dolgoročno) ekvivalentno petim jurjem v cardano januarja
2. 200 eur neo ali icon (kratkoročno)
3. 200 eur neblio (mislim da bi kratkoročno znalo ratat nekaj, ker volume je zadovoljiv)
3. 200 eur neblio (mislim da bi kratkoročno znalo ratat nekaj, ker volume je zadovoljiv)
Zgodovina sprememb…

Takih objav rabimo več ne pa koszi neko drkanje pa pluvanje pa 24/7 neblio v zobeh imeti ...

Tečajnica za neblio bo kmalu 1 neblio = 1eur. Priznam, malce me prijemlje lakomnost in pri odboju bi imo znal nebl it lepo nazaj na dva in več.
Tako bom naredu. Vložim 200-300eur. V kolikor gre nazaj na 2 ali več poberem osnovno ven (pretvorim v usd ali usdt), ostalo pustim v neblio.
Še pomnite tovariši kako sta lani xrp in xlm pogosto delala drugače z ostalim marektom. Ne bi 2x rekel, da korekcija pri teh dveh še sledi malo z zamudo.
Je pa bitcoin noro padel napram altom procentualno. Ali bloodbath altov šele pride ali pa ... hm
Tako bom naredu. Vložim 200-300eur. V kolikor gre nazaj na 2 ali več poberem osnovno ven (pretvorim v usd ali usdt), ostalo pustim v neblio.
Še pomnite tovariši kako sta lani xrp in xlm pogosto delala drugače z ostalim marektom. Ne bi 2x rekel, da korekcija pri teh dveh še sledi malo z zamudo.
Je pa bitcoin noro padel napram altom procentualno. Ali bloodbath altov šele pride ali pa ... hm
Zgodovina sprememb…

januarja se sixpack ne bos dobil za tistih 600e kakeckojnov.
merlakova rdeca je pri 3k.
uu, ze pri 4750, do jutra bo pod 4k.
Zgodovina sprememb…