Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::
branimirII je izjavil:
Se ti ne zdi problem, ce zapustis otroka?
Če ženska reče da noče z mano žvet pa ga bo sama rihtala, pa naj. Kje je težava?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

branimirII je izjavil:
A ni blo tko, da si se ti nje losal, ne ona tebe.
Se ne spomnim te situacije. Zakaj sprašuješ?

bomo po res dolgem času prebili mejo 180 mlrd usd navzdol?
Preidimo na lahkotnejše teme, ni čas za debato o kriptu. Pečejo oči ko gledaš rdeče. Mogoče gremo na 99...
branimirII je izjavil:
Lazes.
Ne, čisto nič. Sem ti rekel, da sem postal boljši človek.
Zgodovina sprememb…

branimirII ::
Nodi, vem da lazes. Tvoji odgovori mi pravijo, da si zrel za psihijatrijo.
Drugac pa oprane mozgane 100% CONFIRMED

branimirII je izjavil:
Zakaj se tako nesramno vedeš do mene? Bog je rekel vzami kar ti je ponujeno in dano.

-valvoline- je izjavil:
zdele gremo, horuk, -50% v enem dnevu in 0 do silvestrovo. :)
Ho, poglej ga kolega Valvolina. Dobrodošel nazaj.

-valvoline- ::

Filmi drugac tudi peljejo gledalca v to, da je bolj nagnjen k razdoru druzinske celice, ki je temelj vsakega naroda. Ce zelis razbijat narode mors najprej unicit kulturo, druzino in posledicno narod.

Mato989 ::
-valvoline- je izjavil:
zdele gremo, horuk, -50% v enem dnevu in 0 do silvestrovo. :)
Pri 0€ na BTC kupim vse BTCje na Svetu =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

branimirII je izjavil:
Filmi drugac tudi peljejo gledalca v to, da je bolj nagnjen k razdoru druzinske celice, ki je temelj vsakega naroda. Ce zelis razbijat narode mors najprej unicit kulturo, druzino in posledicno narod.
Ma jaz gledam bolj slovenske filme, všeč mi je recimo boj na požiralniku, tega imam resnično rad. Slovenski filmi združujejo.

-valvoline- ::
spet se priblizujemo evakuacijskih 5000usd za 1btc. Ce gre pod to kripta noben ne resi vec. Eth je itak ze pokopan.

gustek_si ::
Kripto je bil zgleda res nateg. Neke vrsta Piramida 2.0. Osel gre samo enkrat na led, tako da verjetno je to to za kripto. Je pa kar zvito da se prodaja neka fake tehnologija ki je dejansko opensource in si jo lahko praktično vsak vzame in prikroji.

janig ::
PrihajaNodi je izjavil:
branimirII je izjavil:
Ma jaz gledam bolj slovenske filme, všeč mi je recimo boj na požiralniku, tega imam resnično rad. Slovenski filmi združujejo.
Boj na poziralniku je bila meni d best knjiga pri slovenscini.

perci ::
Ta padec je posledica smetenja te teme in nonstop nabijanja o tajski in prostitutkah. Dvignite nivo prispevkov, pa bo šel tudi btc gor.

Fantje iz Bankere so tud dobr zaslužil. 100 miljončkov kar tak od neba, za spletno stran in "white paper".

Vazelin ::
PrihajaNodi je izjavil:
Fantje iz Bankere so tud dobr zaslužil. 100 miljončkov kar tak od neba, za spletno stran in "white paper".
to je bilo imo epic. Neke veze v evropskem parlamentu, pa neke lobistve v bankah pa kaj jaz vem kaj še vse. Lepo so potalali 100 mio in roka

PrihajaNodi je izjavil:
branimirII je izjavil:
Boj na poziralniku je bila meni d best knjiga pri slovenscini.
Ta knjiga opisuje moje življenje, zato ga rad večkrat znova pogledam in simpatiziram sam s seboj.

hamez66 ::
Ne ne, fantje, Bog nam dela uslugo z nižanjem cene, saj nam tako zmanjšuje zalogo pokvarjenega denarja. Dobimo poplačano v zadnji sodbi.

PrihajaNodi je izjavil:
to je bilo imo epic. Neke veze v evropskem parlamentu, pa neke lobistve v bankah pa kaj jaz vem kaj še vse. Lepo so potalali 100 mio in roka![]()
So naredil novo spletno stran, pa so jih mogl njihovi suporterji opozarjat na slovnične napake. LOL. Stran je pa nredil nek indijc za par 100 dolarjev.

V parih urah je marcet cap prišel iz 90 miljard na 100 in 110 lansko leto. Če bo šlo pod 90 bo pizdarija.

PrihajaNodi je izjavil:
branimirII je izjavil:
Zakaj se tako nesramno vedeš do mene? Bog je rekel vzami kar ti je ponujeno in dano.
Zato, ker se ti nesramno vedes do druzine in otroka. Selfish bastard!

ja tam 80-90mlrd je imo meja, če primerjamo z 2014
To je bilo lansko leto, kao nek kitajskih ban borz je prišlo od novi.
branimirII je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
branimirII je izjavil:
Zato, ker se ti nesramno vedes do druzine in otroka. Selfish bastard!
Družine? Kaj ti kadiš stari.
Zgodovina sprememb…

ne, govorim procentualno. če pade toliko market cap kot pri balonu 2014, potem gre lahko cap do 80mlrd

hamez66 ::
Ja, če bi v procentih padel toliko, kot 2014, lahko pričakujemo nekaj med 3000 in 4000$ za btc.