» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
909 / 976
»»

jype ::

Na tajskem je kultura bistveno drugačna, zato je bistveno drugačen tudi odnos do spolnosti. Katoliško pogojena zavrtost je evropska finta.

gustek_si ::

PrihajaNodi je izjavil:

Bravo Branko! Nebl se pa dviga kot zirafa.

Ne mi z offtopici smetit. Zdaj govorimo o Tajski, lahko pa prestavimo na kakšen Bali ali na kakšen drugi bolj high class otok v Indoneziji, kjer rabiš prekleto dosti Neblov za nabavo vile na vodi.

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

Na tajskem je kultura bistveno drugačna, zato je bistveno drugačen tudi odnos do spolnosti. Katoliško pogojena zavrtost je evropska finta.

Drzi. Vse se nekako dogaja samo od sebe.

branimirII ::

jype je izjavil:

Odkar so izumili kontracepcijo tega ne potrebujejo vec. Katolistvo v ljudeh popusca. Zdaj se ze nekaj desetletij siri propaganda cim vec seksat, masturbirat, biti zasvojen. Sex, droge in rokenrol. Kar kol. .. (samo da je opijum varianta).

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

branimirII je izjavil:

jype je izjavil:

Odkar so izumili kontracepcijo tega ne potrebujejo vec. Katolistvo v ljudeh popusca. Zdaj se ze nekaj desetletij siri propaganda cim vec seksat, masturbirat, biti zasvojen z sexom, droge in rokenrol. Kar kol, samo da je opijum varianta.

Glede na to da je življenje samo eno je edino smiselno da čimveč uživamo in se čimmanj sekiramo =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ja zivljenje je samo eno. Fizicnih teles oziroma gostiteljev tvoje zavesti pa je nesteto. Tvoja zavest je neunicljiva in zivi vecno. Torej samo 1 zivljenje, ki pa je vecno.

Zgodovina sprememb…

branimirII je izjavil:

Tvoja zavest je neunicljiva in zivi vecno.
Ne drži.

Z omenjenimi zasvojenostmi si znizujes zavest. Kar je tudi namen lazje kontrole 7 milijard clovekov. Zato je nacrt, da mato in drugih 6999999999 ljudi verjame, da zivis samo 80 let in da je treba to cimvec izkoristit z vsemi sredstvi. Kar olajsa podkupljivost ljudi in kriminal, saj se zivi samo enkrat 80 let in je treba izkoristit vsako priloznost, da bos lahk potem uzival.

Dobr si zafuzlal vse skp.

Jaz vem, da je prvotna biblija vsebovala vecinoma nauk o reinkarnaciji. Cez stoletja je bila pozigana in cenzurirana n-krat. Dokler nismo prisli do danasnje verzije, ki je pravljica.

A prva pa ni bila pravljica?

Ne. Zato so bili prvotni kristjani preganjani. Tudi bogumili z balkana in druge veje v franciji. Vse te skupine so izumrle, tudi ameriski indijanci skorajda. V indiji imajo mesanico reinkarnacije in cascenje demonov.

Zgodovina sprememb…

Perci? Dovolj je bilo.

Pac zmagovalci pisejo zgodovino. (po svoji verziji) kar ni nujno 100% res.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Perci? Dovolj je bilo.

Kaj je Nodi? Imas prevec grehov za sabo? Moli boga, da to kar sem napisal ni res/

Zgodovina sprememb…

Nodi je danes potegnil ven x5 in to je to za ta mesec. Zdaj pa v tople kraje.

branimirII je izjavil:

Z omenjenimi zasvojenostmi si znizujes zavest. Kar je tudi namen lazje kontrole 7 milijard clovekov. Zato je nacrt, da mato in drugih 6999999999 ljudi verjame, da zivis samo 80 let in da je treba to cimvec izkoristit z vsemi sredstvi. Kar olajsa podkupljivost ljudi in kriminal, saj se zivi samo enkrat 80 let in je treba izkoristit vsako priloznost, da bos lahk potem uzival.

A maš kak dokaz za ta multi življenja ali tako na pamet po 5 pirih? =)

Vazelin ::

gustek_si je izjavil:

Sedaj odkriva lepote Tinderja

Mato989 je izjavil:

branimirII je izjavil:

Jaz osebno ne, poznam pa ljudi, ki so umrli, pa cez par dni prisli nazaj iz mrtvasnice. V glavnem pravijo, da je lepo.

branimirII je izjavil:

Zato so bili prvotni kristjani preganjani.
Zato, ker prvotna biblija ni bila pravljica, so bili preganjani?

Svašta.

Joj, glih zato, ker ni bila pravljica. A ti res mislis, da bi se stricki iz ozadja lahko sli plenilskega kapitalizma/korporacizma z nekimi gnostiki, ki zivijo kot bogomili. Kako jih bos zasuznjil z krediti in obrestmi, kako jih bos podkupil za svoje nacrte, kako bos zasluzil v svojem kazinoju ce ni gamblerjev? Kako bos osvojil druge drzave ce ni morilcev. Kako bos fural kapitalizem ce ni potrosnikov.

Zgodovina sprememb…

branimirII je izjavil:

Joj, glih zato, ker ni bila pravljica. A ti res mislis, da bi se stricki iz ozadja lahko sli plenilskega kapitalizma/korporacizma z nekimi gnostiki, ki zivijo kot bogomili. Kako jih bos zasuznjil z krediti in obrestmi, kako jih bos podkupil za svoje nacrte, kako bos zasluzil v svojem kazinoju ce ni gamblerjev? Kako bos osvojil druge drzave ce ni morilcev. Kako bos fural kapitalizem ce ni potrosnikov.
Ti si res histeričen.

Normalno, če mi izvlačite živce. Zdaj moram hitro na eno meditacijo da si spet povisam frekvenco na visji nivo. Zgleda, da je tukaj prevec nizka frekvenca. Na stotine pohlepnih gemblerjev, zasvojencev in ego manijakov. Ne vem ce je ta tema bogu za hrbtom ali samo za luno.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

gustek_si je izjavil:

Sedaj odkriva lepote Tinderja

Koliko samskih žensk. Sploh tiste 30+ vse hočejo otroke. Sam kaj ko so sitne. Čisto cel dan preživel na Tinderju.

Zgodovina sprememb…

Koliko samskih žensk. Sploh tiste 30+ vse hočejo otroke. Sam kaj ko so sitne. Čisto cel dan preživel na Tinderju.

Pa si jim povedal, da nisi vec otrok?

Ja, hočejo otroke z odraslo osebo. Moj lajf je turbolenten, preveč ga serjem.

Zgodovina sprememb…

branimirII je izjavil:

Mato989 je izjavil:

branimirII je izjavil:

Jaz osebno ne, poznam pa ljudi, ki so umrli, pa cez par dni prisli nazaj iz mrtvasnice. V glavnem pravijo, da je lepo.

Da je kaj lepo? Umret? Ja verjamem, v smrti je tako lepo da še noben nazaj ni prišo po X letih recimo... Ista glupost je 1. november, ko vse ovčke romajo na grobove... Tam bomo tako dolgo da nima smisla že zdaj za časa tako kratkih lajfov tja silit =)

Sicer pa dokler znanost ne potrdi 100% večne reinkarnacije psihe človeka iz enega v drugo telo, se s tem ne ukvarjam...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Sicer pa dokler znanost ne potrdi 100% večne reinkarnacije psihe človeka iz enega v drugo telo, se s tem ne ukvarjam...

Stari probaš ekstazi al pa enga pokadiš pa seks z dobro bejbo in doživš nirvano pa vidiš vsa svoja življenja za nazja.

Uradna znanost je dekla kapitala. Kapital pa v rokah masonov. Obcutljive informacije so samo za posvecene. Kar jim dam cist prav. Ce bi te informacije dobili ljudje, ki so na nizjih stopnjah zavedanja bi jih zlorabili v sebicne namene. (npr. za tajsko, kurbe, kazino in koko)

Zgodovina sprememb…

Kdo so masoni? Jure pa kakob sta tudi prostozidarja. Perci hoce poleg pa mu ne pustijo.

branimirII je izjavil:

Ce bi te informacije dobili ljudje, ki so na nizjih stopnjah zavedanja bi jih zlorabili v sebicne namene. (npr. za tajsko, kurbe, kazino in koko)

Tu si mislil Nodija in Vazelina? :)

Jaz bi z veseljem porabil denar za tajsko, kurbe, kazino in koko. Priznam. Veliko raje, kot držal na banki. Ko bi bil star 80 in pogledal nazaj bi rekel, da je bilo boljše porabiti denar za tajsko, kurbe, kazino in koko kot hodlati na banki zakaj že? Imaš veliko folka, ki ima denar. Živijo pa kot tisti na socialki. To je zame sebičnost :P Kot da bi uporabljal invalidski voziček, čeprav nisi invalid

Evo, triggerali ste me ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Zato, da nisi vec zasvojen ko zapustis fizicno telo. Drugac bos to pogresal, ker izven telesa ne bos tega uzival. Nekateri to stanje opisejo kot pekel ceprav ni. To te lahko privede do tega, da se zelis cimprej vrnit (ponovno utelesit). Ker pa si neucakan pa pogosto dobis slabse okolje, kjer se rodis kot ce bi mirno pocakal na boljso priloznost.

Zgodovina sprememb…

branimirII je izjavil:

Uradna znanost je dekla kapitala. Kapital pa v rokah masonov. Obcutljive informacije so samo za posvecene. Kar jim dam cist prav. Ce bi te informacije dobili ljudje, ki so na nizjih stopnjah zavedanja bi jih zlorabili v sebicne namene. (npr. za tajsko, kurbe, kazino in koko)

Aaaaa, torej da postaneš bogat in vse to, moraš bit na višji stopnji zavedanja? Dobro tole, da vemo kako so bogataši nastali, hvala Branko =)

Vazelin je izjavil:

Jaz bi z veseljem porabil denar za tajsko, kurbe, kazino in koko. Priznam. Veliko raje, kot držal na banki. Ko bi bil star 80 in pogledal nazaj bi rekel, da je bilo boljše porabiti denar za tajsko, kurbe, kazino in koko kot hodlati na banki zakaj že? Imaš veliko folka, ki ima denar. Živijo pa kot tisti na socialki. To je zame sebičnost :P Kot da bi uporabljal invalidski voziček, čeprav nisi invalid

Evo, triggerali ste me ;)

Ma ne naštancaš otroke pa živiš za njih...a je problem. O brat Vazelin, pozdrav.

Mato989 je izjavil:

branimirII je izjavil:

Aaaaa, torej da postaneš bogat in vse to, moraš bit na višji stopnji zavedanja? Dobro tole, da vemo kako so bogataši nastali, hvala Branko =)

David Rockefeler, Majyer Rotschild oba sta na visokem nivoju zavedanja.

Zgodovina sprememb…

Seveda sta, na najvišjem nivoju zavedanja so pa bogataši iz savdske BARABIJE, ki sedijo na nafti... ampak če ne bi bili na višjem nivoju zavedanja, kar po domače pomeni da so vedli da morjo nafto prodajat, potem ne bi bili bogati..

Smehi res...

Denar nima nic skupnega z zavedanjem. Ti imas lahko visoko zavedanje in lahko izberes samoto ali pa delo za boga ali pa celo delo za satana.vTo je prevec zapleteno, da bi ti na kratko razlozil.

Zgodovina sprememb…

branimirII je izjavil:

Denar nima nic skupnega z zavedanjem. Ti imas lahko visoko zavedanje in lahko izberes samoto ali pa delo za boga ali pa celo delo za satana.vTo je prevec zapleteno, da bi ti na kratko razlozil.

Ja ampak ti praviš da je znanost v rokah kapitala torej tisti ki imajo denar so na višjem zavedanju ker dobijo info ki jih mi bojda ne (o reinkarnacijah ipd sranju) torej iz tega sledi, da kapital = višji nivo zavedanja... aka SAVDSKI PRINC od Barabije 1A je eden večjih v tem segmentu... kar je pure smeh... on ima kapital ki lahko vodi znanost po tvoje =)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

tommorrow ::

Slo-tech kripto scena - male chauvinism at its finest. Bruh.

Masoni visokega ranga imajo denar. To je del ljudi, ki stoletja cuva pomembne informacije. Razlika je samo v tem kako se denar, ki ga imas porabi. Ne glede na to ali imas tisoc eur ali milijardo. Clovek z visokim zavedanjem ga bo porabil za za visje cilje.

Branko na nek nacin se strinjam, zal je na prestolu hudic.

O brat Nodi, pozdrav.

Rotchildi pa Rockefelerji imajo 99% bitcoinov.

Vazelin je izjavil:

O brat Nodi, pozdrav.

Hoces otroke? Dobim nov iphone, Tinder pa se ze dogovarjam o njih.

Zgodovina sprememb…

branimirII je izjavil:

Masoni visokega ranga imajo denar. To je del ljudi, ki stoletja cuva pomembne informacije. Razlika je samo v tem kako se denar, ki ga imas porabi. Ne glede na to ali imas tisoc eur ali milijardo. Clovek z visokim zavedanjem ga bo porabil za za visje cilje.

Še vedno pa nisi razložil izjave... znanost je v rokah kapitala (torej savdskega princa ker on ima tudi ogromno kapitala) in torej ima on vpogled v ta info, in je s tem človek višjega zavedanja =)

Torej kako zdaj?

Savdski princ je revez proti kakobu.

Cilj vasega zivljenja na zemlji je postati popoln. Ce si zasvojen z bilo cim nisi popolen kajne. Zato se mnogi ljudje z visokim zavedanjem osamijo in razvijajo svojo zavest. Resijo se vseh minljivih stvari in napredujejo kot zavest na visje nivoje. Ko jih vec nic ne veze na materialen svet lahko preidejo na next level, saj jim ni treba vec prihajat v to greznico.

Nodi: s kakimi se to dobivaš sedaj, ko maš iPhone in Tinder? 7/10 material in gor?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Nodi: s kakimi se to dobivaš sedaj, ko maš iPhone in Tinder? 7/10 material in gor?

Mislim povprečje so. Ne izbiram takšnih ko se slikajo z lamboti ampak take ko futrajo golobe:) V enem dnevu 20 zadetkov. Tiste +3o itak vse sanjajo o otrocih.
Na windows phonu mi Tinder ni delaL....

No, upam da ti rata. ;) Pa ne mislim samo f*k ampak tudi kaj več;)

Čas je za ljubezni čas ljubezni
Čas ljubezni
ljubezni
««
909 / 976
»»