» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
841 / 976
»»

Đekson Đek ::

3k

janig ::

perozi je izjavil:

Bitcoin kupil pri cca 6k, kdaj naj nastavim sell? :)

Verjetnost, da bo jutri visja cena: 51%
Verjetnost, da bo nizja: 49%

ProdriveR ::

Kakšna so VAŠA pričakovanja, bo šlo vseskup še dol, al se bo trend obrnil? Jaz sem spet ob "napačnem" času kupoval. Če bi npr z ICX počaku kak mesec, bi ga za isti denar dobil še 1x toliko :(

neverlucky ::

ProdriveR je izjavil:

Kakšna so VAŠA pričakovanja, bo šlo vseskup še dol, al se bo trend obrnil? Jaz sem spet ob "napačnem" času kupoval. Če bi npr z ICX počaku kak mesec, bi ga za isti denar dobil še 1x toliko :(

Moja osebna pričakovanja so, da se bo gibalo par k gor par k dol okoli te cene par let. Ko bo pa tale nateg pol leta nazaj malo pozabljen, pa spet možnost za ponoven balonček.

belo mleko ::

ProdriveR je izjavil:

Decemberski peak je bil vrhunec kriptovalut. Po januarskem debaklu se ne bo več pobral. Ljudje so spoznali, da je zadeva neuporabna in da je luft. Zanimanje bo padalo, promet bo padal... dokler ne bodo še zadnji verniki v kriptovalute obupali. Če ne prej ob kakšni krizi, ko bodo potrebovali keš.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

Baja ::

Bitcoin has died 322 times

men se zdi da se zadeva kar dobro drži, glede na to da umre na vsakih 10 dni v povprečju :P

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vazelin ::

Slovenija je zdrsela iz prvih mest na google trends.

belo mleko je izjavil:

ProdriveR je izjavil:

Decemberski peak je bil vrhunec kriptovalut. Po januarskem debaklu se ne bo več pobral. Ljudje so spoznali, da je zadeva neuporabna in da je luft. Zanimanje bo padalo, promet bo padal... dokler ne bodo še zadnji verniki v kriptovalute obupali. Če ne prej ob kakšni krizi, ko bodo potrebovali keš.

Čisto možno, da je bil to peak kriptovalut. Morda pa bo še kakšen. (Bag)Hodlerji (sploh tisti izpred pol leta) povečini upajo, da se peak ponovi. Januar je bil čas cashouta in opomnik kako pomembno je kvantitativno cashoutanje ko gredo zadeve na parabolo.

Vsaj letos zna biti negativni trend, morda še drugo leto. Kar skrbi je to, da se zadeve še niso izravnale, market še vedno pada. Bolj je tule vprašanje ali lahko pademo pod psihološko mejo 100mlrd USD do konca leta. Konec koncev je to še vedno 5x več, kot je market znašal v začetku 2017!

Je pa že sedaj jasno, da je ta korekcija ena bolj brutalnih v zgodovini kripta.

Se kdo verjame, da bo NEBL 400$ ob koncu leta? Neblio ima lep google trends graf.

jimyboy ::

kriptopujsek ::

Pozdravljeni!
prošnja
Na https://game.sportyco.io/ poteka nagradna igra za spf žetone.
Ker sem še v igri za prva tri mesta, in imam na voljo tudi še 20 refealov.
1 refeal 20točk, bi prosil, če boste tko dobri da si vzamete minuto časa
za hitro prijavo.
se zahvaljuejm in lep vikend naprej.
refeal
https://game.sportyco.io/r/5b202b19059d...

Đekson Đek ::

jimyboy je izjavil:

D-Day bo 10 avgusta !

https://ethereumworldnews.com/is-august...

HAhahahhaha

PersonaRuda ::

Zadeva je sila preprosta.

Kdor ni vložil v kripto sceno, sedaj navija, da propade vse skupaj, ker če uspe, se bodo pol taki tolkli po glavi, zakaj niso nič vložili. In temu primerni so potem tudi komentarji od takih. Sell, fake, prevara, piramida, propad,...

Tisti, ki pa smo vložili, pa smo še vedno optimistični. Najbolj pomembno je, da imaš potrplenje in da si vložil toliko kolikor si pripravljen izgubit. Taki, tudi nebomo prodajali, če pade vse skupaj na 5 centov. In bomo enostavno čakali, da spet zraste in preraste prejšnji ATH. In taki bomo tudi optimistično gledali na prihodnost kripto scene in čakali na boljše čase.

Morda jih dočakali ali pa tudi ne, se pa zato jaz osebno nebom sekiral, če bom vse izgubil in hkrati bom v luft skakal, če si bom od tega kupil nepremičnino ali pa avto, da se ne menimo, če bom slučajno toliko zaslužil, da bom lahko rekel delodajalcu, adios amigos, grem jaz v penzijo, neda se mi več delat za ta drobiž. No mogoče se vrnem delat, ko bodo plače ( tako kot so recimo stroški življenja ) evropske.

Jaz mislim da si malo prevec vlozil v ponzi, ker ze veckrat si napisal da je treba hodlat in da ti je vseeno. Samo v razmislek: raje 75% minusa kot 99%. Sem pa trol zato ne me prevec upostevat.

Raje vse izgubim, kot da sedaj izstopim in sem v minusu kot takrat, ko sem vložil. Zakaj ? Ker, če izstopim več nebo upanja, da lahko iz vložka naredim x30, x50, x200, x500. Zato tudi nebom prodal in tudi zaradi tistih par jurjov vložka nebom bankrotiral, niti mi sedaj ne gre slabše zaradi tega, ker sem jih v kripto poknil.

IL_DIAVOLO ::

kakob je izjavil:

:))

Nisem pa imel jajc, da bi si upal vzeti 20k € kredita in potem še vse ostalo našparano kar imam poknit noter. Iz dveh razlogov. 1. ker bi se mi odplačevanje kredita fajn poznalo na življenskem standardu in bi od plače ostalo na koncu manj za dobrine. 2. ker nič ne garantira, da bo ravno ta kriptovaluta v katero sem vložil, šla za mnogokratnik gor ( nekatere bodo zagotovo šle, ni pa nujno da bo ta moja ). BTC bo še šel gor, ampak dosti manj od alt-ov in ker sem BTC zamudil, sem sedaj stavil na naslednji potencialni BTC, vsaj upam, da je ta.

Lahko da sem se zafrknil ali pa tudi ne in raje imam leta 2030 še vedno isto število kovancev kot danes, pa čeprav bo skupna vrednost teh manj kot 5 centov, jih nebom prodal in sam sebi rekel, da je to bila zgrešena investicija in da življenje gre naprej in bo treba delat še naprej do penzije.

sivistol ::

PersonaRuda je izjavil:

Nisem pa imel jajc, da bi si upal vzeti 20k EUR kredita in potem še vse ostalo našparano kar imam poknit noter. Iz dveh razlogov. 1. ker bi se mi odplačevanje kredita fajn poznalo na življenskem standardu in bi od plače ostalo na koncu manj za dobrine. 2. ker nič ne garantira, da bo ravno ta kriptovaluta v katero sem vložil, šla za mnogokratnik gor ( nekatere bodo zagotovo šle, ni pa nujno da bo ta moja ). BTC bo še šel gor, ampak dosti manj od alt-ov in ker sem BTC zamudil, sem sedaj stavil na naslednji potencialni BTC, vsaj upam, da je ta.

Lahko da sem se zafrknil ali pa tudi ne in raje imam leta 2030 še vedno isto število kovancev kot danes, pa čeprav bo skupna vrednost teh manj kot 5 centov, jih nebom prodal in sam sebi rekel, da je to bila zgrešena investicija in da življenje gre naprej in bo treba delat še naprej do penzije.

če misliš da bo z kripto sceno kdaj konc se zelo motiš

pr 2017 bullrunu so zajebale borze in pa cena bi se mogla dalj časa obdrzat da bi vec folka vletel notr
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sivistol ()

Mato989 ::

Coinbase je pač objavil da pregleduje možnost listanja 5 projektov oz. crypto kovancev pa je Kraken udaril nazaj, da ma namen listat 1600 projektov :P

Humorous Response by Kraken

In a sarcastic statement aimed at Coinbase, Kraken claimed on July 14 that it has been contemplating to add 1,600 new coins on its platform, including all of the digital assets listed on CoinMarketCap.

"Exciting and important revelation for the community today. Kraken has been contemplating the exploration of maybe adding over 1600 new coins, pending the outcome of our highly sophisticated review process. For a glimpse of the possibilities [visit CoinMarketCap]."
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

profdoktor ::

Koliko je sploh vseh kakeckojnov? Pred kratkim je bilo rečeno da je vseh takšnih in drugačnih kripto revolucionarnih projektov okoli 5500. Je to točen podatek?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: clothes ()

branimirII ::

A pozna gdo stavnicu u kriptovalutama? Rad bi stavio na jutri svetovno prvenstvo.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

sparovcek2 ::

Trenutno je še vedno bull market. Poglejte koliko ničvrednih projektov ima milijonske in celo bilijonske marketcape.

Preveč denarja je v igri, da bi bilo konec. Je pa potrebno otresti prvo še najbolj zveste hodlerje.

sparovcek2 je izjavil:

Trenutno je še vedno bull market. Poglejte koliko ničvrednih projektov ima milijonske in celo bilijonske marketcape.

Preveč denarja je v igri, da bi bilo konec. Je pa potrebno otresti prvo še najbolj zveste hodlerje.

prevec? tole je komaj zacetek

sivistol je izjavil:

sparovcek2 je izjavil:

prevec? tole je komaj zacetek

Takšno je tudi moje mišlenje. Smo komaj na začetku, premalo ljudi je noter, prav tako tudi premalo denarja, da bi sedaj vse skupaj šlo k vragu. Tisti pravi veliki denarji se še niso dali v kripto. Sam pa mislim, da bo prišel ta dan, kot tudi potem posledica tega, da gremo na vsaj 5000b cmc. In mi sploh ni problem, če bo ta dan komaj čez 5 let ali pa 10 let, imam čas, ne mudi se mi nikamor. Jaz sem vložil, koliko sem mislil in po nekih optimističnih izračunih, koliko je potrebno vložiti, da dobiš ven vsaj 1M+ in sem temu tudi prilagodil vložek ( par tisočakov ).

Če pa gre vse na nulo ali proti njen, se nebom sekiral, kot tudi sedaj ne mislim prodati, da dobim nazaj manj kot sem vložil, še vedno pa je to 4 mestna številka, katero, pa lahko danes takoj zapravim, zato raje držim to kar imam, v upanju, da se bo vse skupaj nazaj pobralo, prebilo ATH in še za x-kratnik povečalo. Te sanje so mi v tem trenutku več vredne, kot da naredim cashout sedaj in izstopim iz kripto scene.

Sem pa skoraj 99% prepričan, da preden morda gre vse k vragu, bomo pred tem prebili cmc 5000b ( jaz začnem med cmc 4000b-4500b razprodajat svoje kovance in jih obdržat le 10%-25% ).

seniorman ::

Meni se zdi, da je trenutni sentiment, da je pri 6k konec in se bo od tu naprej vlagalo v vse kriptovalute. Sicer se ne pričakuje hitrih injekcij kapitala, ker ko se to zelo hitro dviga, bo tudi zelo hitro padalo. Naj bi bilo krivo to, da se potem BTCja ne splača več minat in posledično ne more pasti.

Kakšno je kaj vaše mnenje, je to res, gremo od zdaj naprej počasi gor, ali je prostor še za padec.

Tilen ::

seniorman je izjavil:

to, da se potem BTCja ne splača več minat in posledično ne more pasti.

To drži. V primeru, da se minanje ugasne, transakcij ne bo in tudi pasti ne more. :))
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

seniorman je izjavil:

Meni se zdi, da je trenutni sentiment, da je pri 6k konec in se bo od tu naprej vlagalo v vse kriptovalute. Sicer se ne pričakuje hitrih injekcij kapitala, ker ko se to zelo hitro dviga, bo tudi zelo hitro padalo. Naj bi bilo krivo to, da se potem BTCja ne splača več minat in posledično ne more pasti.

Kakšno je kaj vaše mnenje, je to res, gremo od zdaj naprej počasi gor, ali je prostor še za padec.

A nisi ti govoril kako bo šlo na 5k in 4k in 3k? :P

Tale o minanju je pač neumna fora... Ne vem od kje ste dobili informacijo da se minat pod 6k ne splača ampak informacije so jasne, da marsikje po svetu ni cena za minanje BTCja 6k ampak dokaj dosti manj... je pa res da ponekod v EU in NA je pa okol 6k...

Skratka, če je zanašanje da pod 6k ne moremo posledica mnenja da pod 6k bodo pa kar naenkrat po 3 mesecih vsi izklopili minerje, potem se zelo motite.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

PersonaRuda je izjavil:

...kot tudi potem posledica tega, da gremo na vsaj 5000b cmc. In mi sploh ni problem, če bo ta dan komaj čez 5 let ali pa 10 let, imam čas, ne mudi se mi nikamor...

Čez 10 let bo vrednost 99% kakeckojnov, ki so danes na CMC enaka 0. Lahko me držiš za besedo.

profdoktor je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

...kot tudi potem posledica tega, da gremo na vsaj 5000b cmc. In mi sploh ni problem, če bo ta dan komaj čez 5 let ali pa 10 let, imam čas, ne mudi se mi nikamor...

Čez 10 let bo vrednost 99% kakeckojnov, ki so danes na CMC enaka 0. Lahko me držiš za besedo.

A nisi rekel da bo tako že letos... :O

profdoktor je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Roko na srce, mi je čisto vseeno, kako vrednost bo imelo 99% kovancev. Meni je najbolj pomembno, kakšno vrednost bo imel ta en in edini kovanec, katerega hranim. In njegova cena nebo odvisna od 99% kovancev in njihove vrednosti, pa če ti letijo proti nuli, bo pa njegova cena odvisna od BTC in če bo takrat BTC obstajal, bodo tudi vsi ostali "kovanci" kateri bodo imeli razvito uporabno vrednost in v kolikor se bodo takrat uporabljali v vsakodnevni praksi.

tryhard ::

Mato989 je izjavil:

Coinbase je pač objavil da pregleduje možnost listanja 5 projektov oz. crypto kovancev pa je Kraken udaril nazaj, da ma namen listat 1600 projektov :P

Humorous Response by Kraken

In a sarcastic statement aimed at Coinbase, Kraken claimed on July 14 that it has been contemplating to add 1,600 new coins on its platform, including all of the digital assets listed on CoinMarketCap.

"Exciting and important revelation for the community today. Kraken has been contemplating the exploration of maybe adding over 1600 new coins, pending the outcome of our highly sophisticated review process. For a glimpse of the possibilities [visit CoinMarketCap]."

Dokaj otroško in kretensko obnašanje. Kot da bi se cigančki med sabo pogovarjali, kdo lahko več kamenja zaluča v sosedovo okno.
Obstaja razlog, da na delniških borzah napram temu kakcu ni takih "cigančkov".

Mato989 je izjavil:

profdoktor je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

A nisi rekel da bo tako že letos... :O

Letos bo šel NEBL pod 0,1$. To sem napovedal. Bomo videli.

Letos NEBL gre pod 0.00001 BTC. Ne vem kaj gledate USD ceno. To gledajo samo teve nasi wannabe penzionist

sam mislim da bo z etf in tile futures, volatilnost zelo povečala zdej z 6k na cca 50k pol spet pod 10k in taka, ovce bodo pa itak vedno prepozne

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sivistol ()

sparovcek2 ::

Časi ko si iz parih tisočakov lepo hodlal in dobil milijon so mimo.

Pomoje bi pa lahko bili blizu dna z BTCjem. Je pa prvo žal potrebna kapitulacija 8-O Bomo videli če se malce spumpajo altcoini pred tem

3 jurje not, miljon ven. Ripple 2017

Mislim da je bil ta scenarij tudi v zlatih casih zelo redek

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Baja ::

nekam mirno je tule glede na to da bitcoin lepo vleče gor.

kupujete vsi?

Jerry000 ::

HODL

Baja je izjavil:

nekam mirno je tule glede na to da bitcoin lepo vleče gor.

kupujete vsi?

6500$ je še daleč od ATH. Letos se pričakuje da odleti BTC nad 300k, zato ni neke pretirane evforije trenutno.

Jaz zdaj spekuliram samo se na podlagi lune. Ko se je trend obrno je tocno bilo na dan nove lune. Zato sam vedo da bo malo slo gor. Do kdaj pa ne smem povedat. Sem ze prevec povedao.

Jaki-1 ::

Hold!
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

Jerry000 ::

Fantje, priporočam. 3 mesce nisem niti pogledal portfolio, niti grafe nisem gledal, niti ne vem koliko je kaj padlo, koliko je trenutno ETH, BTC in ostali...nič. Občutek svobode je zakon! Če si HODLer toplo priporočam, šele potem vidiš da je svet lep :D

Horejšio ::

Trenutno res kaže dobro za nabavo.

Če gre 6800 support pičimo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

Danas je moon conjuction venus kar pomeni srecu, izobilje. Uspeh u poslu. Za vecinu trejdarev. Kaj mislite kako sam zadeo stave. Juceri moon conjuction mercury planeta trgovanja. Danas su dovoljene Sanje jutri pa je nov dan.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: amacar ()

Evo takoj ko malo zraste trg zraste tudi dopamin in je inflacija postov tule:D Jaz mislim da gremo še dol. Ampak se mi niti shortat ne da več, če sem pošten :P

Kr_enn ::

Se ti ne da ali ti ni več nič ostalo?

Ne da se mi:) Verjetno bom uporabil kar varianto od Kamikazee. Pozicije so pokrite. Kar bo bo. Lahko gre na nulo, lahko gre enkrat nazaj na ath in odpiramo šampanjec.

Samo lenuhi tako delaju. To ni to. Moras se zivcirati usak dan trejdati. Malo adrenalina. Drugac je bezveze.

amacar ::

branimirII je izjavil:

Drugac je bezveze.

Kot tvoji komentarji.
««
841 / 976
»»