» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
828 / 976
»»

ubc18 ::

Jao ste smešni s temi dvojniki...
Dajmo se držat teme...pa kakšno uporabno debato...

recimo naj kdo razloži kako boti vplivajo na ceno coinov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ubc18 ()

hamez66 ::

Ko pade cena bitcoina, boti poskrbijo, da padejo tudi cene drugih coinov, ker zaradi padca cen bitcoina pride do arbitražnih priložnosti, ki jih boti avtomatsko izkoristijo (podumpajo coine).

Nikoli nisem ravno razumel botov...ali so to dejansko neki accounti, ki sami trgujejo al kako?

amacar ::

Boti so kopije profdoktorjev.

Ja, to so programčki, ki so povezani na kripto borze in imajo sprogramirane algoritme, ki povejo kdaj kupovat in prodajat. Recimo da je cena nekega x coina nekje 0.049 btc, na drugi borzi pa 0.05 btc, lahko tak programček na eni borzi kupi in na drugi takoj proda. To človek lahko počne ročno, ali pa namesto njega počne program oz. bot. Boti so seveda lahko tudi precej bolj komplicirani.

ftzj ::

Bitcoin prosti pad. Kaj vam sporoca bitcoin? Ujemi me! Ni se konec! in pa Rada se igram! Kar so naslovi pesmi Power Dancers skupine iz Maribora. Kdo je se iz Maribora? Profdoktor! Kaj nam profdoktor sporoca? Da bo zacel kupovat pri 5000.
Ujemi me!

hamez66 je izjavil:

Ja, to so programčki, ki so povezani na kripto borze in imajo sprogramirane algoritme, ki povejo kdaj kupovat in prodajat. Recimo da je cena nekega x coina nekje 0.049 btc, na drugi borzi pa 0.05 btc, lahko tak programček na eni borzi kupi in na drugi takoj proda. To človek lahko počne ročno, ali pa namesto njega počne program oz. bot. Boti so seveda lahko tudi precej bolj komplicirani.

Samo, kako je npr. pri kucoinu moraš za izplačilo še potrjevat na mailu, že pri prijavi je malo bolj komplicirano....da ne govorim o coinbaseu..ki ti pošlje sms kodo....

Vazelin ::

ftzj je izjavil:

Klasika komad. Top rap Dominika Kozariča:D

Bungee jumpking deklet in bitcoina. Bi rad ujel dekle ali bitcoin?
Prestej do pet bo pri tebi spet!

amacar ::

ubc18 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Samo, kako je npr. pri kucoinu moraš za izplačilo še potrjevat na mailu, že pri prijavi je malo bolj komplicirano....da ne govorim o coinbaseu..ki ti pošlje sms kodo....

Uporabljajo API key

hoper:

:D

Jacksmav ::

Eos na 8...če prebije gre na 4$
BTC na 5k$
BCH na 500$
ETH na 360$

evo vam mal signalov... :)

ubc18 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Bot trguje s tistim, kar imaš na borzi. Pošiljanje sem in tja preko bota in brez potrditve emaila nekatere borze omogočajo, vendar moraš vključiti te nastavitve. Pošiljanje tudi traja nekaj časa, zato večina botov ne pošilja.

ajde shitcoini so od vrha vsaj že deljeno 10.
Gre market v novo deljenje z 10?

where profkdoktor?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

sparovcek2 ::

Njihova realna cena je 0, tako da imajo še dolgo pot

IL_DIAVOLO ::

Kripto gre v kurac.

Damian Merlak: My call:
#bitcoin will stabilize at approx. $5000 and consoldiate at that price for some time.

https://twitter.com/damianmerlak/status...

tryhard ::

ubc18 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Nič, kar ne bi mogli s tehnologijo rešiti.

ftzj je izjavil:

Damian Merlak: My call:
#bitcoin will stabilize at approx. $5000 and consoldiate at that price for some time.

https://twitter.com/damianmerlak/status...

12:27 pm - 5 Feb 2018

Ja in?

Ne veš ali je mislil za februar ali na splošno za 2018

Evo pundi x se nekaj zaganja

Evo pundi x se nekaj zaganja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ubc18 ()

Ja pa kaj se! Naj ti se datum in uro napove? Si mu placal 10 eur za signal?

petek je .....chill off.....

Valvoline: Metka, petak!
Metka: Ja in!? Kaj pol ce je petek?

Valvoline: Prodaje se Bitcoin, izlazi se u kafic, diskoteke...

Mato989 ::

Nubi ne razumejo, vsak KYC = bitcoin je vreden manj... bitcoin je naret zato da KYC zaobide, drugače je le še 1 privesek normalnega sleparskega fiat sistema... KYC in AML so rak rana našega sistema, kao hočejo dobro, delajo pa zlo ker oni določajo kdo lahko pere in kdo kao ne sme... tako uničijo konkurenco pralcev :D

Te cene so posledica te realizacije... kaj ti pomaga BTC, če te po KYC in AML čaka potem FURS ko nakažeš na TRR... zato pa se premika vse na DEXe in OTC... samo kdaj bo politikom to jasno... nikoli =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kateri DEX exchange pa je največji oz. dobro delujoč....ker idexa se nekak izogibam (same težave)....

najboljsi sele pridejo

ubc18 je izjavil:

Kateri DEX exchange pa je največji oz. dobro delujoč....ker idexa se nekak izogibam (same težave)....

Trenutno je najboljši za NEO, switcheo... pride pa julija še NEO Aphelion DEX... za erc20 pa bo treba še kr čakat da bodo dobri... konec Q3 oz. Q4 letos...

Mato989 je izjavil:

ubc18 je izjavil:

Trenutno je najboljši za NEO, switcheo... pride pa julija še NEO Aphelion DEX... za erc20 pa bo treba še kr čakat da bodo dobri... konec Q3 oz. Q4 letos...

Ja po moje najbolj čakamo erc20 ......

PrihajaNodi ::

Kako dobički? Si izplačujete? O wow Neo na 34, ltc 85...Tole pa kar tone in tone. Neblio......Ugh.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

ajde shitcoini so od vrha vsaj že deljeno 10.
Gre market v novo deljenje z 10?

where profkdoktor?

Jebiga, mislim da smo zamudili vlak, velikih dobičkov. Si zamisliš, da je folk metal po 30k in 45k usd dolarjev v Bankero, to šele boli ne pa tisočak ali dva. Zaposlenim v Bankeri pa itak talajo plače v BNK kovancih.

Zgodovina sprememb…

neverlucky ::

Danes je pa BTC na dobri poti da prebije 6k$. :(

Vazelin je izjavil:

ftzj je izjavil:

Klasika komad. Top rap Dominika Kozariča:D

Dominik zivi na kanarskih otokih Tenerife. Verjetno bitcoin pa to! Obcasno nastopa. Tudi jaz peljem taxi!
Imam dve tarife da grem lahko na tenerife.

dronyx ::

neverlucky je izjavil:

Danes je pa BTC na dobri poti da prebije 6k$. :(

Kripto market očitno poskuša delati konkurenco Steamu glede sezonske poletne razprodaje. Samo popusti so tule zaenkrat še nekoliko nižji.

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Koliko od vas holderjev vsak dan googla izraz bitcoin na googlu. Noben. Se mi je zdel.

idex trends google narasca

https://trends.google.com/trends/explor...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

Ne obupat zdaj fantje. Bodite močni!

Kaj bomo obupali? Saj smo ze vsi prodali. Ko gre dol smo optimisticni.

Jst moje bankere se nisem prodal. Je pozabljena ampak sem močan.

janig ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kripto gre v kurac.

Pa kaj jaz to danes berem? Fantje (tommorrow je itak profdoktor) ste ze obupali? Boste dovolili, da Rothschildi, FED, ECB in FURS zjebajo NEBL in kripto? Pomislite na generacije za nami. Zelite, da zivijo v svetu, kjer vladajo USD, EUR ali v svetu, kjer vladajo BTC in NEBL?
Mato, daj kako FOMO novico, da vlijes upanje in samozavest nasim borcem za boljsi jutri.

:))
Haha BTC in NEBL..

Bitcoin ima dve plati medalje. Na začetku je šel za med. Slovenci so šlisali, da se v cryptu cedita med in mleko. Začeli kupovati in iz muhe delat slona. Nato je jype začel prodajat mačka v žaklju. Hitro sem dojel da iz te moke ne bo kruha. Sem pričakoval, da bo trejdanje mala malica. V bistvu je res. Namest velike malice zdaj jem malo.
Ne zelim bit mila jera in kisla cmera. Kdaj spet kupiti ceneje mi je višja matomatika. Kje kupiti pa mi je španska vas.

Bitcoin se zdaj vleče se kot megla. Kdor bo mahnjen na shitcoine bo reven kot cerkvena miš.

profdoktor ::

Kurba NEBL že pod 2$. Pa to nemoreš verjet, no. Kje so tisti časi ko se je po 60$ splačalo vzet NEBL? :))

pejt_u_kujac ::

@hoper, sorry buddy wrong century and wrong planet...kupi zlato in mogoče srebro (tukaj imaš na žalost DDV) bodo tvoji zanamci bolj srečni hehe >:D...Hej sotrpini je kdo probal kupit z BTC Au? Mesece in mesece berem tukaj keširanje na TRR, ampak noben ni omenil keširanje v Au in potem iz Au v keš, kjer greš mimo TRR. Se mogoče motim, ali je to mogoče legalni bypass FURS-a. Problem je samo, ker se kripto ne premika navzgor ampak navzdol, tako da ni dobičkov, da bi kupovali Au 8-O:)).
The Federal Reserve System (((FED))) is as federal
as Federal Express. -Eustace Mullins

Tisti, ki kupujete zlato in srebro. Ce ga ne dobite v roke je tako kot da ga nimate. Suslja se, da isto zlato prodajo vec kupcem. Kot banka, ki posodi denar, ki ga v bistvu nima.

Razmerje je konzervativno 100:1, ampak so ljudje ki pravijo da je bolj realno 400:1. Torej za vsako unčo fizičnega zlata je prodanih 400 unč "papirnega" zlata, tako da definitivno zadevo v roke, ker tudi nisem ziher če se izogneš davku pri papirnem zlatu, kajti pri fizičnem zlatu ni davka. Seveda za papirnim zlatom so veliki (((banksterji))).

pejt_u_kujac je izjavil:

@hoper, sorry buddy wrong century and wrong planet...kupi zlato in mogoče srebro (tukaj imaš na žalost DDV) bodo tvoji zanamci bolj srečni hehe >:D...Hej sotrpini je kdo probal kupit z BTC Au? Mesece in mesece berem tukaj keširanje na TRR, ampak noben ni omenil keširanje v Au in potem iz Au v keš, kjer greš mimo TRR. Se mogoče motim, ali je to mogoče legalni bypass FURS-a. Problem je samo, ker se kripto ne premika navzgor ampak navzdol, tako da ni dobičkov, da bi kupovali Au 8-O:)).

Fak no... zdaj pa si odkril to kar ne vemo =) Jaz sem bil raje tiho da čimmanj zve tole :P

Sej lahko prodaš bitcoine za keš, brez au kot vmesni člen. Ko boš pa kupil kaj dragega, te bo pa furs vseeno vprašal od kod ti denar.

Brez skrbi mato, mora biti nekaj "loophole-ov" tudi za posvečena praseta pri koritu, zatorej ne verjamem da se bodo šli mašiti luknje zaradi par kripto entuziastov tukaj in nekaj gold buggov. In zakaj ne bi delili dobrih informacij tudi s pezanti tukaj.>:D8-)
««
828 / 976
»»