» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
794 / 976
»»

neverlucky ::

No, noben se zaenkrat ne dere NEVERLUCKYYY, NEVERLUCKYYYY. Nagrada 0.1 ethja se zmer caka, gremooooo!!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: error7891 ()

tryhard ::

0.1 ethja jaz dam brezdomcu. Ti pa bi se za tak denar igral neke igre?

ftzj ::

Superman nas bo resil s svojim kryptonitom!

tryhard je izjavil:

Zastonj pijaca zate in za celo druzbo za noc. Jaz bi to vzel takoj. Se zmeraj nobeneha ne slisim. Sem bolj pri odru.

amacar ::

Js vrnem duplo nazaj kot mi nakazes. Se bolj splaca kot tvoje igrice.

Hej, že mora da bude zakon zabavljotka, če imaš čas ponujati keš za svoje would be pay to friend frende.

Kryptonite
Nekaj zanimivih stavkov iz kryptonite superman odlomka:

It's kryptonite Superman! I've spend no expense to make you feel right at home!
When it came time to cash in your chips...this old diseased maniac will be your banker!

Fantasy? No, no! It's history! It's happening Superman!
Where is the rocket now? It's going like a bat over the Grand Canyon.
Yeah Superman. Double jeopardy. Even you with your great speed couldn't stop both of them.
Only i can stop it with my detonator!

I know exactly where it's headed Hack-nsack, New Yersey

V video odlomku podnaslovi.

A to je od tega kupil?
https://www.moldavit.si/

profdoktor ::

neverlucky je izjavil:

tryhard je izjavil:

Zastonj pijaca zate in za celo druzbo za noc. Jaz bi to vzel takoj. Se zmeraj nobeneha ne slisim. Sem bolj pri odru.

Zmoli eno za Jobsa. Brez njegovega izuma bi bil še bolj osamljen...

Ne bom molil sedaj ... Bom pa najbrz zmolil zjutraj ja, da se bom cimprej regeneriral.

Naj ti baterija dolgo zdrži!

Odpres okno. Slisis 7 letne mulce dret Bitconnect. Neprecenljivo. Na mladih svet stoji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

profdoktor je izjavil:

Naj ti baterija dolgo zdrži!

Mam se 65%. Pomoje je dost za celo noc.

IV pomaga proti mačku. Sporoči, če rabiš dozo.

Kateri od 4234 kojnov je danes "kakeckojn dneva"?

Aquafriend ::

Eos je eden redkih, ki ni dropnil ob mainnetu. Celo zrastu je vec kot vecina ostalih.

Mato989 ::

Aquafriend je izjavil:

Eos je eden redkih, ki ni dropnil ob mainnetu. Celo zrastu je vec kot vecina ostalih.

Eden redkih? Kaj pa coini ki so ob ICOtu imeli že mainnet, kako klasificiraš tiste coine? Samo toliko da vidim če je "eden redkih" pravilno ali popolnoma shillersko =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Seveda mislim na coine, ki so imeli launch kasneje. Ce ze imajo mainnet potem ne morejo dumpnit ob mainnetu.

Sori ker shillam eos ze od zacetka leta. Vam je vsaj dobicek prinesel namest 50% izgube.

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Aquafriend je izjavil:

Seveda mislim na coine, ki so imeli launch kasneje. Ce ze imajo mainnet potem ne morejo dumpnit ob mainnetu.

Sori ker shillam eos ze od zacetka leta. Vam je vsaj dobicek prinesel namest 50% izgube.

Lahko dumpnejo ICO ceno ki je mainnet launch :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

A kdo caka na 6. junij ali pa menite da so italijanski milijonarji dovolj

lamborđini ::

Aquafriend je izjavil:

Videćemo šta će da bude kada se desi mainnet. Možda gore, možda dole, možda ništa posebno. Šta misliš?

Jaz mislim da se prodaja del eth iz eos in se nato malce napumpa eos. Morda je se kaj drugega vmes. Logicno bi bilo, da bi danes bil eos v minusu pa ni.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Strokovnjaki pravijo da gre letos EOS čez 1000$. Pravijo tudi da gre NEBL pod 1$.

profdoktor je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Strokovnjaki pravijo da gre letos EOS čez 1000$. Pravijo tudi da gre NEBL pod 1$.

EOS gre v roku enega tedna na 20$.

lamborđini ::

Aquafriend je izjavil:

Jaz mislim da se prodaja del eth iz eos in se nato malce napumpa eos. Morda je se kaj drugega vmes. Logicno bi bilo, da bi danes bil eos v minusu pa ni.

Nije baš logički, da je EOS pre mainneta u minusu, kada ga mnogi kupuju, da uzmu airdropove.

Tudi pred airdropi so ponavad dumpi.

saule ::

profdoktor je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Strokovnjaki, ha? :))

saule je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Strokovnjaki, ha? :))

Nekaj takih strokovnjakov ze zihr najde, ki to mislijo ;)

Ni nemogoce. Ce bi imeli recimo kak vecji bull market, tether za sabo, bitfinex. Realno pa bolj tezko zaenkrat.

Ponoci sem spet gledal zvezde. Tokrat sem opazil pluton konjuktiran z luno. Tisti struckoti, ki imate dolge lase. Danes boste imeli mocnejso intuicijo. Bi vas prosil naj poveste kaj vam pove ob danasnjem crypto tecaju?

tonis ::

Ne pluton ne luna nista zvezda + močno dvomim da imaš teleskop s katerim bi ujel tako oddaljen mini planet. Po moje si bil samo zadet.

Se vid, da nimas dolgih las!

Drevesce ::

Ta tema je šla totalno v kurac!

feryz ::

To pa ne drži. Ta tema je izredno zabavna. Tudi za tiste, ki ne buljijo nonstop v ekrane, grafe in ostalo šaro in ohranjajo dolge nohte, ter mirne živce.
Zanimiva je zaradi par oseb, ki vzdržujejo nivo debate in humorja, ter so hkrati s tem početjem bolj relevantni, kot vsi tisti, ki se delajo pametne, napovedujejo prihodnost in svojo bogatijo. Ti zadnji, kvazi kripto strokovnjaki, so šele troli. Totalni. Ampak se žal tega ne zavedajo. Zato znajo biti celo škodljivi. Moja frizerka bi že temu pritrdila.

Drevesce ::

Yeah, sure...

Feryz je bil zelo ocitno sarkasticen :)

janig ::

Drevesce je izjavil:

Ta tema je šla totalno v kurac!

Mah ja, jaz sem v spomin na dobre stare case sel malo gledat decemberske in januarske poste, ko so bili BTC, NEBL in KCS poceni. Zdaj sploh ne vem vec, a NEBL je zdaj poceni? :| Takrat je bilo vse enostavno. Verjelo se je, da cena bo sla samo gor, ko v piramido pridejo velike institucije in nas porinejo na luno. Taki skeptiki kot lamba so bili outsiderji in komentarji od 4knative so bili duhoviti.
Ah ja #goodolddays

Janig je zaljubljen v 4native. Vsak teden ga vsaj enkrat nostalgicno omenja.

janig ::

Ja, nostalgija.

janig je izjavil:

Ja, nostalgija.

Aserejé ja de je de jebe tu de jebere
ja de je de jebe tu de jebere

Crka j se bere kot h da ne bo pomote. Da ne bo kdo mislil kej druzga.

Hoper, dokazal si svoje. Tema rabi moderiranje. Zdaj vidim kako se ostali pocutijo ko je samo vsak 10 post kaj koristnega. Sam sem imel visji prag tolerance glede tega in si prej nisem mislil, da je tema tak problem. Sedaj vidim da je.

Eos prehitel ethereum po dnevnem volumnu.

Cubaka ::

Aqua,prosim nehaj shillat ta eos, mi gre na kozlanje. Eos ni nič novega, nič revolucionarnega. So vas pa njegovi kreatorji utegnal nategn za velik dnarja, svaka jim čast. Umetno lahko eos pumpa dok so eth zaloge. Ko tisto poide, boste ugotovili da so fundamenti v kurcu, ampak takrat bodo whali že podumpali na vas :)

Cudn, da noben ni imel nic proti ethereum shillanju lansko leto. Gre pa verjetno za iste strice ki ga podpirajo iz ozadja.

Kaj pa naj shillam druzga? Ethereum?

Zgodovina sprememb…

Ja, veliko bolje kot eos naprimer. Vse kar je eos naredil je razkiral decentraliziran in s tem najpomembnejši aspekt blockchaina za malo več hitrosti. To bi lahko naredil vsak idiot, in so tudi že v preteklosti. EOS je samo zapravil največ denarja za marketing, saj so s svojim shillanjem dosegli še zadnjega janeza na slotechu.

Sej sem shillal lansko leto ethereum do konc maja 2017. Takrat sem nehal ker ni sposoben hendlat vecje obremenitve. Zato sumim, da so ethereum pobudniki naredili pobudo za eos.

Zgodovina sprememb…

Premalo bereš resnih člankov/razprav in preveliko visiš na forumih podobih temu kjer vsi samo shillajo brez enega konkretnega dejstva.

Tudi to je nekaj. V bistvu zame niti ni pomembno dokler se da vec zasluzit z eosom kot z ethereumom. Koliko si zasluzil z ethereumom od januarja 2018? Ali si bolj supporter zarad ethereuma samega. Naj ti povem, da tudi ethereum ni nic posebnega pa je ze dokaj razvit.

Zgodovina sprememb…

Premalo bereš resnih člankov/razprav in preveliko visiš na forumih podobih temu kjer vsi samo shillajo brez enega konkretnega dejstva.

Ne samo, da premalo bere. Še funckionalno nepismen je.
Na komentar, da premalo bere in je idiot pove, da premalo bere in je idiot.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: VanGog ()

genesiss ::

https://medium.com/@alchemintsdt/alchem...

We are having an Alchemint Early Bird Whitelisting!

During Sunday, June 3, 2018 at 11:00:00 pm -- 11:59:59 pm (Singapore time) and Monday, June 4, 2018 at 11:00:00 am -- 11:59:59 am (Singapore time), we will open our whitelisting register form.

http://alchemint.io/
««
794 / 976
»»