» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
795 / 976
»»

Aquafriend ::

tryhard je izjavil:

Premalo bereš resnih člankov/razprav in preveliko visiš na forumih podobih temu kjer vsi samo shillajo brez enega konkretnega dejstva.

Ne samo, da premalo bere. Še funckionalno nepismen je.
Na komentar, da premalo bere in je idiot pove, da premalo bere in je idiot.

Ni res. Napisal sem tudi to je nekaj. Ce se bosta boljse pocutila bom napisal tudi to. Nimam tezav s tem. Da se boste le hejterji pomirili in obcutili vsaj delno zadoscanje.

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

Cubaka je izjavil:

Aqua,prosim nehaj shillat ta eos, mi gre na kozlanje. Eos ni nič novega, nič revolucionarnega. So vas pa njegovi kreatorji utegnal nategn za velik dnarja, svaka jim čast. Umetno lahko eos pumpa dok so eth zaloge. Ko tisto poide, boste ugotovili da so fundamenti v kurcu, ampak takrat bodo whali že podumpali na vas :)

Se pravi že veš, da eos ne zmore nekajkrat toliko tx/sec, čeprav mainneta še ni? Saj eth tudi ni nič revolucionarnega. Vsi coini so umetno napumpani. Kateri "fundamenti" so v kurcu? Eos ukinja rudarjenje in ima 21 main nodov, eth je pa ultra decentraliziran z nekaj pooli in ultra super projekt, kjer je "koda zakon", razen, če multi-dimenzionalni Vitalik reče, da koda ni več zakon, potem se pa naredi hard fork. Ampak to ni decentralizirano, ker je Vitalik v več dimenzijah.

Sicer pa, zakaj ne bi preplačevali eth transakcij, če jih pa lahko, pa včasih počakali 12 ur, da se transakcija pojavi in tako naprej. Same revolucionarne stvari.

Ethereum decentraliziran? 3 skupine imajo vec kot 51% ethereum hashing power. Decentraliziran je samo na papirju.

https://www.etherchain.org/charts/topMi...

Zgodovina sprememb…

Jaz samo malo nabijam. Sicer pa kar napumpajte eth, nimam nič proti, če zraste za 20%.

profdoktor ::

EOS kupujte zdaj ko je še poceni. Jaz sem ga dobil sicer za dolar, ampak treba je zvabiti čimveč ljudi v piramido. Kupiti torej čimprej, saj strokovnjaki ocenjujejo, da bo šel EOS kmalu čez 1000$, ker ima revolucionarno tehnologijo, ki so jo bojda patentirali. EOS bo v parih letih čisto spremenil svet. EOS zdaj ali nikoli!

Zgodovina sprememb…

Profesor doktor. Skoda da jih nisi ze januarja povabil z drugim accountom.

Malce poshilamo in poglejte tale rezultat:

janig ::

Medtem je NEBL prebil 8$. Se malo in bo nazaj na 40$, ko je bil poceni.

ftzj ::

cezplotnik je izjavil:

Pobral 20 % profit in vse prodal. Problem je volumen - namreč nazadnje decembra je bil volumen pri teh cenah za glavne coine precej večji. Enostavno ni še dovolj novega kapitala. Gledam samo lokalne maksimume 24-urnega volumna. Če je zadnji lokalni maksimum nižje od prejšnjega, cena pa je identična ali višja, potem je to slab znak. Pomeni, da se je dotok novega kapitala, ki bi seveda poganjal ceno, ustavil. Poglejte npr. Ethereum mesečni graf 24-urnega volumna.

Profit bom vložil v nekatere tehnološke delnice z nizkim P/E, nizkim P/S in prenizko likvidnostjo in marketcapom, da bi se z njimi ukvarjali vzajemni skladi in ETFji. Fizičnim osebam se pa tako ne da več iskati takih delnic. Hvala lepa!

Ta fant je zelo pameten. Prodal 1 dan pred zacetkom enomesecne razprodaje in srecno usel.

janig je izjavil:

Medtem je NEBL prebil 8$. Se malo in bo nazaj na 40$, ko je bil poceni.

Jaz kupim NEBL ko pade pod 2$.

Medtem pa je NEO prebil kritičnih 55$ po dolgem času. Lep skok.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

ICN je skoraj na 1

Mato989 ::

hamez66 je izjavil:

Cubaka je izjavil:

Aqua,prosim nehaj shillat ta eos, mi gre na kozlanje. Eos ni nič novega, nič revolucionarnega. So vas pa njegovi kreatorji utegnal nategn za velik dnarja, svaka jim čast. Umetno lahko eos pumpa dok so eth zaloge. Ko tisto poide, boste ugotovili da so fundamenti v kurcu, ampak takrat bodo whali že podumpali na vas :)

Se pravi že veš, da eos ne zmore nekajkrat toliko tx/sec, čeprav mainneta še ni? Saj eth tudi ni nič revolucionarnega. Vsi coini so umetno napumpani. Kateri "fundamenti" so v kurcu? Eos ukinja rudarjenje in ima 21 main nodov, eth je pa ultra decentraliziran z nekaj pooli in ultra super projekt, kjer je "koda zakon", razen, če multi-dimenzionalni Vitalik reče, da koda ni več zakon, potem se pa naredi hard fork. Ampak to ni decentralizirano, ker je Vitalik v več dimenzijah.

Sicer pa, zakaj ne bi preplačevali eth transakcij, če jih pa lahko, pa včasih počakali 12 ur, da se transakcija pojavi in tako naprej. Same revolucionarne stvari.

Meni je samo pri EOS debati zanimivo, da vsi drkajo NEO da je kao centraliziran, pri EOSu pa to kao ni problem... čeprav sta dejansko NEO in EOS skorajda identična projekta... samo da enega shilla znani hoper Larimer kjer je predvsem show off drugi (NEO) pa ima dejansko bistveno več funkcionalnosti in dosti več projektov kot EOS... je tudi bolj preverjen... Ampak pri NEOtu se centraliziranost nodes predstavlja kot slabo, pri EOSu pa je to feature...

Jaz še zmeraj trdim, da je pot EOSa znana... šel bo po poti Steema... morda z malo več pompa... Kreatorji EOSa so naredili steem in ga zapustili... pa pred steemom še kaj drugega, kar ne vem iz glave... EOS pa je kao tako dober (za steem so enako govorli) da ga ne bodo... japajade...

Kar se pa revolucionarnosti tiče, je jasno kdo izmed EOSa in ethereuma je bolj revolucionaren... pogleda se datume mainnetov, število podobnih projektov na dan izida mainneta in nato število dappsov in kovancev na obeh mainnetih... odgovor je več kot jasen.

Pa ne zagovarjam niti ne hodlam nobenega od obeh coinov v omembe vrednih količinah (obeh skupaj nimam za 200EUR!)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Nihce ne oporeka da ethereum ni bil revolucionaren. Kater kovanec naj shilam da bo vsem po volji pa da se bo dal zraven dost zasluzit? Eosa vec ne smem.

Za moje pojme ga ne shillaš, res je, da ga omenjaš ponavljajoče v strnjenem obdobju ampak ok... bolj se sprašujem, če resno meniš, da lahko EOS iz te cene pomenljivo (3x+) skoči v naslednjih nekaj tednih... Glede na to da je EOS trenutno vreden VISOKIH skoraj 190k satoshijev, kar je od ATHja oddaljeno cca. 10%... nekako dvomim, da je možnost že za 100% skok v satoshijih... to da je zdaj kao vreden "samo" 14$, bil pa je 22$, je kriv BTC, v 90%, ne pa EOS value.

h1427096 je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Jaz sem svoje napisal, vse je črno na belem kdaj sem vstopil in kdaj sem izstopil. V BCH sem vložil bolj kot ne kot nek hec projekt, da pošolam par znanstvenikov tu gor. Sem pa v kripto vložil prvič v začetku 2017 in za razliko od nekaterih klošarjev tipa neblmato ipd. ne sovražim svojega dela za katerega imam lepo urno postavko. Zdaj pa samo dalje. Srečno.

Danes sem šel pod 10% body fata. Še ena zmaga. Yeah!!! 8-)

Redna služba z dobro urno postavko, expert v kriptomarketu, spammer 24/7, pa še pod 10% body fata?

Fantje, narobe smo zastavili - ni profdoktor tisti, ki obvladuje pešnajst forumskih nickov, ampak za njegovim nikom stoji ena fino usklajena ekipa.

Profdoktor a si ti Superman?

Redna služba z dobro urno postavko, expert v kriptomarketu, spammer 24/7, pa še pod 10% body fata?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ftzj ()

Mene nisi videl kritizirat NEO, ker o neotu nimam pojma. Z eth pa dovolj trgujem in sem ga dovoljkrat sem pa tja pošiljal, da vem, da ga neka bedna kripto kitties aplikacija zablokira in da je 10 tx/sekundo oz. kolikor jih pač zmore, premalo za karkoli resnega. Eth je popularen, ker se ga je na polno shillalo in ker je Vitalik inteligenten frontman, zaenkrat pa ne ponuja česa ful revolucionarnega, je bil pa prvi uporaben coin za icote.

O neotu vem bolj malo. Trejdam ga, ker ga je nekdo, ki ga poznam, na polno kupoval, pa sem ga še jaz začel (kupovat in prodajat oz. trejdat). Če zmore veliko več transakcij, kot jih zmore eth, je to super, ampak tega ne vem. Vem, da je bil lani med tistimi coini, ki so največ zrasli, v procentih mislim da je prehitel tudi eth. Za resne aplikacije prihodnosti se bo rabil nek blockchain, ki bo lahko obdelal veliko transakcij na sekundo in da ne bo treba shranjevati prevelikega blockchaina (kar je trd oreh, ki ga potem ekipe rešujejo vsaka po svoje).

Kar se eosa tiče, pa ja, bedno bo, če bo Dan pobasal denar in odšel, potem se mu bo res lahko reklo scam, če bo pa vsaj približno ponujal to, kar govori, da naj bi ponujal, potem pa super.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

hoper, ne bit preveč fovš, ker to ni dobro za notranje organe - zamaščena jetra.

Kaj cem ti bit fovš. Jaz mam se manj body fata kot ti. Ampak delam na tem, da ga povecam. Ce ne bo tezko prezivet medvedjo zimo.

Saj jaz bom tudi pridobil čez poletje kakšen procent ali dva nazaj zaradi razuzdanega in hedonističnega življenja. Pa saj veš kako je... Malo koke, kakšen jastogec, ribica, to in tisto, vinček, top lokacije in gre zaslužek iz kripto biznisa hitro po zlu. Ampak denar mora tako ali tako zaokrožit.

Dtrader ::

Doktor, kakšno izobrazbo imaš v resnici?
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

tryhard ::

Magister kriptotrgovanja. Zakaj?

Dtrader je izjavil:

On je uni.dipl.pr. jaz sem studiral teologijo pa sva se na festi na cankarjevem nabrezju spoznala ob čagi.

Zgodovina sprememb…

hamez66 je izjavil:

Mene nisi videl kritizirat NEO, ker o neotu nimam pojma. Z eth pa dovolj trgujem in sem ga dovoljkrat sem pa tja pošiljal, da vem, da ga neka bedna kripto kitties aplikacija zablokira in da je 10 tx/sekundo oz. kolikor jih pač zmore, premalo za karkoli resnega. Eth je popularen, ker se ga je na polno shillalo in ker je Vitalik inteligenten frontman, zaenkrat pa ne ponuja česa ful revolucionarnega, je bil pa prvi uporaben coin za icote.

O neotu vem bolj malo. Trejdam ga, ker ga je nekdo, ki ga poznam, na polno kupoval, pa sem ga še jaz začel (kupovat in prodajat oz. trejdat). Če zmore veliko več transakcij, kot jih zmore eth, je to super, ampak tega ne vem. Vem, da je bil lani med tistimi coini, ki so največ zrasli, v procentih mislim da je prehitel tudi eth. Za resne aplikacije prihodnosti se bo rabil nek blockchain, ki bo lahko obdelal veliko transakcij na sekundo in da ne bo treba shranjevati prevelikega blockchaina (kar je trd oreh, ki ga potem ekipe rešujejo vsaka po svoje).

Kar se eosa tiče, pa ja, bedno bo, če bo Dan pobasal denar in odšel, potem se mu bo res lahko reklo scam, če bo pa vsaj približno ponujal to, kar govori, da naj bi ponujal, potem pa super.

Tole ni bilo mišljeno toliko na tebe, ampak bolj nasploh... glede NEO vs EOS. Obadva imata zelo podobno ali kar identično strukturo nodov incentraliziranost, ampak ko to omeniš pri NEOtu marsikdo izpostavi kot slabost, ko pa pri EOSu pa marsikdo reče da mora bit tako da je hitrejši od ethereuma... kar je smešno.

Eth je popularen zato ker je dejansko bil prvi v svoji veji... tako kot bitcoin... ko je prišel ethereum ven je bil dejansko nekaj revolucionarnega v svetu crypta, to je dejstvo, shill gor ali dol (kasneje) je tudi eden izmed redkih coinov ki je v dejanskem live načinu stestiral ogromno transakcij, toliko kot noben drug coin... je zelo preverjen. Seveda pa bomo vidli kaj bo prinese Casper upgrade.

Glede EOSa je vse kar je potrebno folk izobrazit, dejstvo da je Dan zelo podobno če ne kar enako govoril o Steemu ki ga je nato zapustil... in kje je zdaj takrat veleopevani Steem?

Dtrader je izjavil:

Poklicna. Ti?

Daj ne lazi. Pravno si koncal. Zmazek od zmazka.

PrihajaNodi je izjavil:

Dtrader je izjavil:

On je uni.dipl.pr. jaz sem studiral teologijo pa sva se na festi na cankarjevem nabrezju spoznala ob čagi.

haha, čaga na pune? Sem vedu, da ste se troli z izklopa mogl nekam drugam premestit in nadaljevat svojo potrebo po trolanju. To vam bo v krvi do konc zivljenja. (pa se dlje)

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Glede EOSa je vse kar je potrebno folk izobrazit, dejstvo da je Dan zelo podobno če ne kar enako govoril o Steemu ki ga je nato zapustil... in kje je zdaj takrat veleopevani Steem?

Ja, saj nekaj podobnega je rekel za EOS. Da bo izdal kodo, ne bo pa izdal coina. Kar se steema tiče, pa ne vem, spletna stran deluje, denarčke se še vedno da služit, ima 660M market capa in svoje like in ostalo shranjuje v blockchain, če se ne motim.. ? Kje je pa po tvojem? (je tudi višje od veleopevanega KCS in Neblio)

steem sem "veleopeval", ker da zmore več transakcij in da obstaja neka aplikacija, ki shranjuje pomembne stvari v blockchain in je kot tak dokaz, da Dan zna programirati stvari. Nikoli ga nisem trejdal ali karkoli drugega. Sam zgleda eni tega ne razumete.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Daj ne lazi. Pravno si koncal. Zmazek od zmazka.

Ti si iz Izklopa?

Kaj je Izklop? Ne poznam.

lol, vsak pozna izklop, se posebi vasa generacija. Razen ce nisi imel interneta si vsaj slisal za izklop. Tak da te ne morem resno jemat.

hamez66 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja, saj nekaj podobnega je rekel za EOS. Da bo izdal kodo, ne bo pa izdal coina. Kar se steema tiče, pa ne vem, spletna stran deluje, denarčke se še vedno da služit, ima 660M market capa in svoje like in ostalo shranjuje v blockchain, če se ne motim.. ? Kje je pa po tvojem? (je tudi višje od veleopevanega KCS in Neblio)

steem sem "veleopeval", ker da zmore več transakcij in da obstaja neka aplikacija, ki shranjuje pomembne stvari v blockchain in je kot tak dokaz, da Dan zna programirati stvari. Nikoli ga nisem trejdal ali karkoli drugega. Sam zgleda eni tega ne razumete.

Razvoj steema je zastal... v tem je bistvo, ne MC, ne dokaz da Dan lahko programira itd... saj jaz se ne "kregam" okol tega da nekdo nekaj zmore itd... ampak odnos Dana do projektov je za moje pojme negativen... a mi lahko poveš trenuten roadmap steema? Kdaj pridejo novi updati, kdaj izboljšave (ne rečt da je končan projekt!) steemit website je beta... kje pa je Dan? Aja, na EOSu dela.

In če si že podjebantsko probal omenit not:
Za razliko od steema se na Nebliu in Kucoinu še vedno dela naprej.
Kot tudi na ethereumu, bitcoinu in vrsto drugih starejših projektov od steema.

Zgodovina sprememb…

Seveda sem podjebantsko omenil "veleaktivni Neblio in KCS", ker pač nekaj omenjaš "veleopevani steem", čeprav ga ni nihče "veleopeval", se pa dobro spomnim, da si ti veleopeval KCS in Neblio. Steem je samo dokaz, da zna Dan sprogramirati blockchain, ki zmore več transakcij, ti si pa še pred enim mesecem trdil, da eos nima nič za pokazat, pa si po enem mesecu spet začel jokat, tokrat, da Dan po tvoje nima pravega odnosa. Ja tudi prav, ampak jaz sem mislil, da te moti, ker neke x osebe, ki nimajo veze z slo-techom, težijo, ker naj bi bil NEO preveč centraliziran. Od tam smo pa prišli potem spet na tvoje osebne zamere do ne vem česa.

Nimam roadmapa od steem.io. Aplikacija pač deluje, kljub temu, da jo je Dan očitno zapustil (ne vem, ne spremljam).

Saj EOS ni imel ničesar za pokazat, sicer zdaj nisem pogledal če mainnet že deluje ampak dejstvo je da je EOS bil kovanec ERC20 (še je?) kot jih je nekaj sto ali 1.000+... To je bil njegov pokazatelj do releasa mainneta... zdaj se bo komaj videlo če bo dejansko imel kaj za pokazat... prednost ethereuma pred EOSom je ogromna.

Dan je pač project-hoper... nobenega razloga ne vidim, da bi EOS bil tako dober, da Dan ne bo našel nekaj bolj revolucionarnega kot je EOS in bo spet to shillal... Steemit je btw beta faza, brez release data in roadmapa.

Saj glih ker ne spremljaš ne veš... to mi je jasno... pogooglaj malo kaj pišejo o steemitu in prihodnosti =)

Dajte se sprijaznit že enkrat, no. Teh kojnov, ki jih tako čislate čez eno leto ne bo več na marketcapu ali pa bodo hirali proti dnu razpredelnice. Fokusirajte se na top20 in tiste, ki to lahko postanejo. Konec koncev še to ni neka garancija na dolgi rok. Bi upal trditi da vse ostalo razen BTC in ETH lahko gre v pozabo čez par let in pridejo novi še bolj revolucionarni kakeckojni na ta visoka mesta.

En super webpage ki kaže koliko je oddaljen kovanec od ATHja po $ in po BTCjih... zanimive primerjave =)

https://coingolive.com/en/coin/ath/

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Saj EOS ni imel ničesar za pokazat, sicer zdaj nisem pogledal če mainnet že deluje ampak dejstvo je da je EOS bil kovanec ERC20 (še je?) kot jih je nekaj sto ali 1.000+... To je bil njegov pokazatelj do releasa mainneta... zdaj se bo komaj videlo če bo dejansko imel kaj za pokazat... prednost ethereuma pred EOSom je ogromna.

Dan je pač project-hoper... nobenega razloga ne vidim, da bi EOS bil tako dober, da Dan ne bo našel nekaj bolj revolucionarnega kot je EOS in bo spet to shillal... Steemit je btw beta faza, brez release data in roadmapa.

Saj glih ker ne spremljaš ne veš... to mi je jasno... pogooglaj malo kaj pišejo o steemitu in prihodnosti =)

Spet bluziš, čeprav sem ti že pred enim mesecem 10x povedal, da že ima testnet, na katerem že lahko programiraš aplikacije, in da ni samo eth token.

Steem ima, kar ima, fora je, da ga ni nihče veleopeval, si pa ti veleopeval KCS in Neblio, ampak Steem je še vedno pred njima v market capu in ima uporabno aplikacijo, ki nakazuje na stvari, katere sem že tudi 10x omenil, pa še vedno ne dojameš.

Zgodovina sprememb…

EOS je jači kot NEO, kaj vam ni jasno? NEO gre pod 10$ letos. Držite me za besedo. EOS gre pa nad 1000$. Kupite, kupite! :))

Ti si pa tudi izven trenda! Zdej ko kitajci razmisljajo o odpovedi bana bo neo zazivel. Tako zelo, da bo tudi eos sel gor na neo platformo.

Mato989 je izjavil:

Ni treba iti v prihodnost, da se vidi, da steem blockchain zmore več transakcij na sekundo in da je delujoča blockchain aplikacija. Kar je za potrditev mojih argumentov več kot dovolj. Pred enim mesecem te ni zanimalo, kaj bo čez en mesec z EOS, zdaj te pa kar od enkrat zanima, kaj bo z Steem čez nedoločen čas, čeprav zadeva deluje danes in dokazuje tisto, kar sem pač že ene 10x napisal, ampak jih pač ne želiš razumeti, da lahko ohraniš svoj prav.

kingsix ::

hamez66, pojdi dremat, ker iz tvojih postov je jasno, da nimaš pojma.

kingsix je izjavil:

No, potem pa povej, o čem točno nimam pojma.

Pojdi nazaj in preberi svoje poste na tej strani - to je to.

Ja označi, kaj točno je napačno.

SimplyMiha ::

Poletje je tu; vse bolj leni smo.

Res smo leni. CMC se mi sploh ne da odpreti, na blaf vem kje je BTC. Tam nekje med 6000$ in 8000$. Vse ostalo se prilagaja bolj ali manj. Kriptomanija prihaja v letu 2022-2026. Kateri kakeckojn bo do takrat preživel od teh, ki so zdaj tako oh in sploh pa bomo videli. Jaz pravim da ne več kot 5%.

kingsix je izjavil:

O pozdravljen strokovnjak. Dolgo casa te ni bilo v nasih krypto krajih. Odkar si objavu, da bo ETH 1. junija že imel POS + nodes + sharding. Najprej si poglej kaj si ti izjavljal nekaj strani nazaj.

ETH bojo ICOti pri 666$ začeli množično dumpat za razvratne dopuste. Držite me za besedo. :|

hamez66 je izjavil:

Ja označi, kaj točno je napačno.

Ti bom na hitro iz spomina pojasnil te opevane tx'e iz Steema...

- Skalabilnost dosegajo na račun decentraliziranosti, kar pravzaprav gre proti naravi blockchaina. Ja potem lahko rečemo, da so validatorji bolj decentralizirani bla bla bla..Dejstvo ostaja: sam protokol je osnovan na centraliziranosti. To smo imeli že pred blockchainom. To bi enostavno lahko bila non-blockchain app in je to to.
- Vse transakcije na Steem niso enakovredne, saj jih imajo več tipov in so večinoma zelo arbitrarne ter ne gre za prenos vrednosti oz currencija. Včasih si lahko videl na steem nek chart, ki je tudi prikazoval tipe transakcij. Zdaj mi ta stran več ne dela. Morda so ravno zaradi tega umaknili, ker se je videlo, da je večina transakcij pač larifari. Vem, da je pred pol leta imel currency-transakcij res mizerno malo, niti blizu za med top 10 med blockchaini. Steem transakcije so napram Ethereum transkacijami pač neke mikrotransakcije. So t.i. nearly-zero transakcije.

....toliko o Steem.

Skratka - najlažje je doseči skalabilnost na račun decentraliziranosti (EOS, Steem etc). To rešitev pozna vsak lolek v kripto.

ftzj je izjavil:

kingsix je izjavil:

O pozdravljen strokovnjak. Dolgo casa te ni bilo v nasih krypto krajih. Odkar si objavu, da bo ETH 1. junija že imel POS + nodes + sharding. Najprej si poglej kaj si ti izjavljal nekaj strani nazaj.

Prosim za citat. Jaz ne objavljem niti dokaj redno že pol leta.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Ja, vem, da ne gre za prenos vrednosti oz currencija. Vsak like na steemu je transakcija. Če bi imel steem.io na ethju, bi vsak like koštal precej gasa in če bi bilo veliko uporabnikov, bi postal eth network neuporaben, ker bi bilo transakcij preveč. Če je to zaradi decentraliziranosti pa tako ali tako nima veze, ker bo tudi eos centraliziran.

Seveda, saj ETH ni narejen za to. mešaš oz. primerjaš hruške in jabolke.
««
795 / 976
»»