Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi

janig ::
Fak, graft je zrasel za celih 18%, to je celih 18 eur za vecino 
Samo se x100.000 gre in je penzija za vse.

Vazelin ::

Fak, graft je zrasel za celih 18%, to je celih 18 eur za vecino
časi penzij so minili. sedaj trejdamo za avtomobile in podobno.
profdoktor je izjavil:
Si dokupil še zdaj? Ali si ga samo rudaril na začetku?
nič nisem dokupoval.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

profdoktor ::
Kako greš v Zrće? Z dosti denarja in 8% BF ali z dosti denarja in dosti maščobe ali z malo denarja in dosti maščobe ali z malo denarja in malo maščobe?

neverlucky ::
profdoktor je izjavil:
Kako greš v Zrće? Z dosti denarja in 8% BF ali z dosti denarja in dosti maščobe ali z malo denarja in dosti maščobe ali z malo denarja in malo maščobe?
Po tem kako bos zadovoljen z obiskom so pomoje rangirane možnosti tako: (1 najslabše, 4 najboljše)
1. malo denarja, dosti maščobe
2. malo denarja, malo maščobe
3. dosti denarja, dosti maščobe
4. dosti denarja, 8% BF
Zaenkrat spadam v kategorijo 2 :/

janig ::
hoper HODL!
Si slisal zgodbe kako je nekdo s stotakom postal milijonar? Enako se lahko zgodi tebi. Samo upanje je treba imet. HODL!
Si slisal zgodbe kako je nekdo s stotakom postal milijonar? Enako se lahko zgodi tebi. Samo upanje je treba imet. HODL!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janig ()

Upam da ste upoštevali moj nasvet in tri tedne nazaj kupovali grafte za 0.01usd.
Sedaj ste na x4. Prispevke ki bi jih namenili za nasvet donirajte človekoljubni organizaciji
Sedaj ste na x4. Prispevke ki bi jih namenili za nasvet donirajte človekoljubni organizaciji

ftzj ::
Danes sem zelo vesel! Zakaj? Namesto 90% minusa sem samo 60% v minusu. Danes mi je moj najbolj priljubljen crypto youtubovc (Andre Bohinc) dal novo upanje. Ce holdam bom cez pet let na nuli. Verjetno!
l:p

Danes sem zelo vesel! Zakaj? Namesto 90% minusa sem samo 60% v minusu. Danes mi je moj najbolj priljubljen crypto youtubovc (Andre Bohinc) dal novo upanje. Ce holdam bom cez pet let na nuli. Verjetno!
Koliko bi sele imel, ce bi mu kdaj dal moznost, da se izkaze na privat instrukcijah za 1000$.

Nehajte trolat. Zdaj je čas za čipse, kokakolo, kisle gliste in Ronaldinha. Ajmo, Ronaldinho, zabiiiiiiij!

ftzj ::
starodavno ljudsko izrocilo iz leta 1777 pravi
Allevato con la scotta troll il profdottore e in bancarotta
Kar pomeni
Bojte se obdobja, ko pride troll profdoktor, bodo vsi bankrotirali!
Se je starodavni urok ze zacel?
Kar pomeni
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ftzj ()

starodavno ljudsko izrocilo iz leta 1777 pravi
Kar pomeni
Vids, supr si se ujel v naso druzbo. Zdaj pa skupaj spremljajmo ligo prvakov :)

tonis ::

neverlucky je izjavil:
Sarkazem detektor ti ne deluje.
Resno te vprašam, a ti zase misliš da si zaslužiš, da je tvoj avatar drugačen od ostalih?
Se mi zdi, da temo drzi v mejah normale in pusti, da je pac mal offtopic, trolanje in nekaj resne debate. Kar je vecini, bi rekel, uredu.
Veš saj jaz razumem kaj je zdrav humor, in včasih se kakšnemu dobremu trol postu tudi nasmejem. Ampak če je pa cela stran popisana samo s trolanjem pa ni ravno prav. Tudi to, da se en osebek pogovarja sam s sabo preko dveh accountov in obenem še oba shillata isti coin je bolno. Še en kup podobnih primerov je... In za to naj bi skrbel mod.
Tu je v igri denar, in včasih zaradi sarkastičnih vložkov lahko kdo naredi napačno potezo.
Kaj ko bi si vi troljoti odprli svojo temo, pa pišite bedarije tam kakor hočete?

perci ::
Tonis, tvoje moving average blodnje niso nic manjse trolanje kot od profdoktorja ali Vazelina. Kvecjemu je se hujse, ker je zamaskirano v kao resne poste. Za avatar mi pa pri dvojni polnoletnost (plus kusur) gladko dol visi.

Tonis, tvoje moving average blodnje niso nic manjse trolanje kot od profdoktorja ali Vazelina. Kvecjemu je se hujse, ker je zamaskirano v kao resne poste. Za avatar mi pa pri dvojni polnoletnost (plus kusur) gladko dol visi.
Od "mojih" MAjev se je cena že večkrat odbila, ampak pogovarjamo se o tebi, kako vesten si pri opravljaju dela, za katerega si se najbrž javil.
Kakorkoli, ne zaslužiš si, da si mod, vsaj ne v tej temi, drugje pa ne spremljam.

Mato989 ::
neverlucky je izjavil:
Sarkazem detektor ti ne deluje.
Resno te vprašam, a ti zase misliš da si zaslužiš, da je tvoj avatar drugačen od ostalih?
Se mi zdi, da temo drzi v mejah normale in pusti, da je pac mal offtopic, trolanje in nekaj resne debate. Kar je vecini, bi rekel, uredu.
Resno tak misliš? Dajmo spustit malo Mavrika v tole temo pa da vidimo... pobriše se gladko 200 strani čistega torlanja in vsaj 8 trolov zgubi dostop, potem se bo pa izboljšalo
perci je glavni krivec, da je tema kar je. Ampak on je itak insider od FURSa... kaj več ne bi pričakoval kot tajno delovanje proti kriptu. Folk bere to temo ga odvrne kripto že v štartu.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Od "mojih" MAjev se je cena že večkrat odbila, ampak pogovarjamo se o tebi, kako vesten si pri opravljaju dela, za katerega si se najbrž javil.V bistvu se nisem javil ampak to je nerelevantno.
Kakorkoli, ne zaslužiš si, da si mod, vsaj ne v tej temi, drugje pa ne spremljam.
Če pa se vrnemo na vprašanje moderiranja te teme, imaš posebno temo, ki se ji reče Pritožbe in lahko tam zlivaš žolč nad mano. Tukaj pa pusti ljudem, da lepo shillajo shitcoine in fantazirajo o tajkah in športnih avtomobillih.
Ker ta tema je točno in samo to.

Mato989 ::
Ne tebe silijo v delo moderatorja na slotechu z grožnjami z umorom... in pač delaš to ker moraš... TROLOLOL
Še 1x, po tvoji zaslugi/krivdi... Banke menijo prvo, mi pa drugo.
Ker ta tema je točno in samo to.
Še 1x, po tvoji zaslugi/krivdi... Banke menijo prvo, mi pa drugo.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Jst ne moderiram praktično nič te teme, ker v njej sodelujem in bi bilo to nekorektno (konflikt interesov pa take fore). Sedaj pa nadaljuj v pritožbah, če ti kaj ni prav.

Mato989 kdaj gremo na Tajsko? NEBL bo počasi 200$. Pakiraj kufre raje, ne pa da tu bentiš nad moderatorji.

dejmo fantje, bolj živahno, bolj v poskok. 1000 strani mora pasti še pred ponovnim vstajenjem market capa

Še malo in smo pod 300 mrd. Takrat pride -valvoline-. Še bolj živo, še bolj noro, še bolj na poskok!!!

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()

kingsix ::
Pubeci.. Fajn ste me zajebali.
Na dark market (seveda za nakup legalnih stvari) sem si nakazal BTCje. Ponesreči sem nastavil kar nizek fee in vrednost je medtem kr padla.. No to je blo pred par dnevi.. Anyways.. Dajte se malo skoncentrirat, da se tovrstne reči več ne pripetijo,ker tole mi sploh ni všeč.
Na dark market (seveda za nakup legalnih stvari) sem si nakazal BTCje. Ponesreči sem nastavil kar nizek fee in vrednost je medtem kr padla.. No to je blo pred par dnevi.. Anyways.. Dajte se malo skoncentrirat, da se tovrstne reči več ne pripetijo,ker tole mi sploh ni všeč.

zelenobeli ::
Ti bogi pubec. Mi smo ti to nardil. Vse smo ti pobral.
Kva ste eni čudni. O tem sem ze pisal. SAMI SE ODLOČATE IN STE KRIVI/ZASLUŽNI ZA SVOJE ODLOČITVE
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zelenobeli ()

pejt_u_kujac ::
@kingsix, kolk si pa pušnil, če ni vojna tajna seveda?

The Federal Reserve System (((FED))) is as federal
as Federal Express. -Eustace Mullins
as Federal Express. -Eustace Mullins

kingsix ::
zelenobeli je izjavil:
Ti bogi pubec. Mi smo ti to nardil. Vse smo ti pobral.
Kva ste eni čudni. O tem sem ze pisal. SAMI SE ODLOČATE IN STE KRIVI/ZASLUŽNI ZA SVOJE ODLOČITVE
A sami se odločamo? To pa nism vedel. Sem čist nov v kripto in sem mislil, da se tukaj drugi odločajo zate. Hvala za info.

lamborđini je izjavil:
Čekam na lansirnoj rampi za mars.
Gremo za Plutona.
Bo stopil kdo na NEO vlak ko pade NEO pod 20$?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()

PrihajaNodi ::
Bankera skora alive
Svaka čast. Od mene velik + za korektnost. Ni pa treba shilat kojne, ki so res sitkojni.
Jst ne moderiram praktično nič te teme, ker v njej sodelujem in bi bilo to nekorektno (konflikt interesov pa take fore). Sedaj pa nadaljuj v pritožbah, če ti kaj ni prav.
Svaka čast. Od mene velik + za korektnost. Ni pa treba shilat kojne, ki so res sitkojni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

https://www.zurnal24.si/slovenija/tako-...
Evo temu jaz rečem trolanje at its finest
kakšni pizduni majkemi. Takojšen ban!
Evo temu jaz rečem trolanje at its finest

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

piksi71 ::
https://coinmarketca...nucleus-vision/
kaj menite o Nucleus Vision ( NCASH) bi ga znalo pognat navzgor?
kaj menite o Nucleus Vision ( NCASH) bi ga znalo pognat navzgor?

PrihajaNodi ::
Po preiskusu je Hitbtc dejansko najboljša borza in boljša borza kot Bitrex. Pa še komentarje prebiram in večkrat zadanme. Noro. Si ruknil včeraj v PAT, ACAT MTC pa si imel danes enormen profit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()