Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
Aquafriend ::
Zakaj bi ti jaz mogu nastevat. Lahko pa priblizno ugotovis kdo je kupoval btc pred leti. Ali pa Xrp na zacetku in kdaj prodajal. Ali pa kaksne druge crypto valute ki so zletele na luno. V prejsnjih kripto temah. Verjetno je taksnih precej vec ker vecina uporabnikov ne pise in samo bere.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()
Vazelin ::
ne vem, to o milijonarjih je tvoje predvidevanje.
imaš folk v igri že par let, pa ima malo več kot nič, o milijonih lahko samo sanjarijo.
če si od začetka še ne pomeni, da si bogat.
pomoje boš prej prisesal milijonček na kakšnem pomolu, kot v kriptu trenutno
imaš folk v igri že par let, pa ima malo več kot nič, o milijonih lahko samo sanjarijo.
če si od začetka še ne pomeni, da si bogat.
pomoje boš prej prisesal milijonček na kakšnem pomolu, kot v kriptu trenutno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Pa komu ti mazes oci? Vsak neumnez ki je vlozil lansko leto januarja v katerokoli crypto ima danes precej vec. Da o malo boljsih trejderjih sploh ne govorim.
Se zavedas koliko uporabnikov bere to temo? kaj sele cela slovenija
Se zavedas koliko uporabnikov bere to temo? kaj sele cela slovenija
Zgodovina sprememb…
Seveda se najde kaksen, ki je vlozil v scam in izgubil. Ampak to ne spremeni dejstva, da je zelo veliko oseb zasluzilo ogromno z relativno malo denarja.
manj oseb kot si ti misliš
dobro, lahko še naprej živiš v utvari kako si boš rit brisal z rjavci
dobro, lahko še naprej živiš v utvari kako si boš rit brisal z rjavci
Zgodovina sprememb…
predvsem je veliko desperate housewives
pa sem ter tja nekaj tistih, ki so imeli dober trenutek
pa še tisti ki imajo bodo preveč pohlepni in glavnino na koncu popušili...
pa sem ter tja nekaj tistih, ki so imeli dober trenutek
pa še tisti ki imajo bodo preveč pohlepni in glavnino na koncu popušili...
Zgodovina sprememb…
dronyx ::
Tisti, ki vam (še) ni uspelo s kriptom si lahko za kakšen dan najamete lambota za motivacijo. Danes sem se peljal za enim takim z nemško registacijo (verjetno naš kripto milijonar, ki ga je registriral v nemčiji) in moram reči da je zvok takega motorja prava muzika za moja ušesa...
tryhard ::
profdoktor je izjavil:
Končno eden normalen post.... Pred časom sem prišel sem po kaj uporabnega oz. deljenje mnenj...tu pa samo prepucavanje 3-6 trolov...
jaz nekako najbolj računam na eos, pundi x
Kako je to uporabno mnenje?
Ne pove nič novega, niti ne pove nič aktualnega.
To je tko nekako, kot če rečem, da sem včeraj kupil 3 bitcoine.
Čista nič si s tem podatkom ne moreš začeti, če trguješ.
Na hitro sem preletel tale super post po dolgih mesecih. Tip je vložil 100$ in bo na dolgi rok iz tega kupil stanovanje, novi avto, ICOte pa bo kešoutal in porabil na dodatkih za avto - spojler, boljše svečke, večje felge ipd. Dober post.
Evo še:
+1
Kako to meni kot investitorju pomaga?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
Razmisljam da bi v prihodnosti odprl zastojn skupino samo zarad trolov, da spravimo ze enkrat v eno skupno normalno debato.
SimplyMiha ::
Nakažite jim trollcoine, morda dajo mir ker bodo prezaposleni s spremljanjem gibanja cene!
Ponavad so troli zdolgocaseni kripto milijonarji in jih to ne zanima. Vecina se jih postopoma umakne s foruma. Nekateri pa pac ostane navada da so dost na forumu ali pa nimajo dovolj zanimivega lajfa in se tukaj kratkocasijo. (dokler ne pridejo na 6 body fat in potem bodo kar na enkrat pikce padale) Potrebna je regulacija drugac se to ne bo resilo.
Zgodovina sprememb…
Regulacija česa? Tistih, ki opozarjamo, da je kripto milijonarjev dejansko precej malo, precej več pa kripto peasantov - in to od unih, ki so pred 2017 notri?
Prevelik romantik si, Aqua ;)
si bom še jaz en AE naredil
Prevelik romantik si, Aqua ;)
si bom še jaz en AE naredil
Zgodovina sprememb…
tommorrow ::
Mislim, da popeniš ob branju te teme. Nisem vedela, da sem v sebi zmožna take serije sočnih kletvic.
janig ::
Vazelin, ce bos tako nadaljeval te Aqua ne bo povabil v skupino.
In bodi optimisticen, da pride cim vec ljudi v piramido in bomo vsi imeli kaj od tega. No, razen tistih, ki zadnji pridejo.
In bodi optimisticen, da pride cim vec ljudi v piramido in bomo vsi imeli kaj od tega. No, razen tistih, ki zadnji pridejo.
neverlucky ::
Aqua, nevem kako si sploh zmožen trdit, da je ljudi, ki so kdajkoli, kjerkoli vplačali loterijo in zadeli, manj kot je ljudi, ki so vplačali do 100EUR v kripto in iz njega potegnili milijone.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()
matico1 ::
profdoktor je izjavil:
Končno eden normalen post.... Pred časom sem prišel sem po kaj uporabnega oz. deljenje mnenj...tu pa samo prepucavanje 3-6 trolov...
Na hitro sem preletel tale super post po dolgih mesecih. Tip je vložil 100$ in bo na dolgi rok iz tega kupil stanovanje, novi avto, ICOte pa bo kešoutal in porabil na dodatkih za avto - spojler, boljše svečke, večje felge ipd. Dober post.
Evo še:
+1
no, ker si na hitro prebral post je tak rezultat. Eni ste res butci, preber kaj sm napisu pa potem komentiri, če že. Kdaj se lahko pa tud zadržiš, ker vidm da je prepolno tvojih nebuloz.
matico1 ::
Neo, Verge, ADA, Stellar, Komodo, EOS
sami kovanci, ki so namenjeni šortanju oziroma za srednji rok. Za šortanje pa že rabiš ogromno znanja (ali pa sreče).
Ja sej ne bom kupoval za iz dons na jutr vzet profit, kupm in držim dokler ne bo vredno tok, da bo vredno nakazila, ker drobiža si ne mislm izplačevat.
profdoktor ::
Mah, ni toliko kripto milijonarjev kot loto milijonarjev. V Sloveniji imaš loto klasiko, viking loto in euro jackpot. Iz tega pride vsako leto vsaj 20 milijonarjev. Iz kripta pa mogoče 2, pa še to se sprašuješ ali gre res za milijonarja ali za kakšnega patološkega lažnivca, kajti nekih trdnih dokazov ni. To kar se govori po forumih da ima nek slovenec 5000 btc in potem da ima neki forumaš jjpe 200 btc, to je karnekaj. Ni to preverjeno, dokler se tip ne vozi z avtom čez 500k je lahko samo zelo bogat - dela v nemčiji nizkogradnje 12 ur na dan.
Ta razlika med bogatim in kripto milijonarjem mora biti očitna. Me razumete? To mora biti kot dan in noč. Lahko da nekdo služi po 15k na mesec in si privošči vse, ampak kripto milijonar ga mora zasenčit, nujno. Če si bogataš kupi pipistrelovo letalo, si mora kriptomilijonar kupiti potniško letalo. Me razumete? Tu je ta razlika.
Ta razlika med bogatim in kripto milijonarjem mora biti očitna. Me razumete? To mora biti kot dan in noč. Lahko da nekdo služi po 15k na mesec in si privošči vse, ampak kripto milijonar ga mora zasenčit, nujno. Če si bogataš kupi pipistrelovo letalo, si mora kriptomilijonar kupiti potniško letalo. Me razumete? Tu je ta razlika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()
janig ::
To poimenovanje kripto milijonar ni OK pomoje. Kripto milijonar si, ce imas kripto portfolio vreden vsaj milijon USD? To neki ne stima.
Kripto milijonar bi moral bit, ce imas vsaj milijon NEBL ali pa milijon trollcoin ipd, ne pa USD, ki se ga zelimo znebit.
Kripto milijonar bi moral bit, ce imas vsaj milijon NEBL ali pa milijon trollcoin ipd, ne pa USD, ki se ga zelimo znebit.
Drevesce ::
Si je že kdo kaj ogledal Azoomit/Neter? Gre za klasično piramido ali ima kaj potenciala?
Short na dolgi vzvod. Spet ni potegnilo čez 12.500$. Wozniak ni prepričal novih vlagateljev, niti ostale Matotove senzacionalne žute novice.
NEBL hira, forum stagnira. Kaj je zdaj, a bo kaj čustev? Kdo bo dal za večje felge, če ne bo dividend?
BTC stagnira, forum hira. Kaj je zdaj, a bo kaj čustev? Kdo bo dal za Lambota, če ne bo injekcije?
BTC stagnira, forum hira. Kaj je zdaj, a bo kaj čustev? Kdo bo dal za Lambota, če ne bo injekcije?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: profdoktor ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
Znam ze, samo nisem pripravljen delit :)
Zakaj bi nekdo delil namige, če lahko dobi vsaj 20 € za namig. Pa da na mesec prodaš samo 50 namigov kakim začetnikom in si že nad minimalcem praktično mimogrede. Zaslužit se da res na vsakem koraku v tej čudoviti dobi kapitalizmov in internetov.
tryhard ::
Kdor prodaja namige, je itak klošar, ki v lasti nima ničesa. No, razen Vidoviti Milan. On je vedeževalec prve klase.
Dtrader ::
Ali ima neo kaj prihodnosti? Zdi se mi relativno poceni. Kateri coin z nizkim prometom imate kej na tarči? Rad bi dobil kaj več kot 3%...
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
Machete ::
Poceni je že pol leta. In še pol leta bo, ako ne še ceneje čez 1 leto.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
ubc18 ::
Jao, pa ravno včeraj se pogovarjamo o brezveznemo trolanju, danes pa spet 20 trol postov....
Kr_enn ::
Smo obupali, ker se težko karkoli koristnega pogovarjati, če 2-3 osebe z več up. računi izvaja monologe in stresa svoje frustracije ob izgubah na ostale... Admini in modi pa to podpirajo.
ubc18 ::
naj kdo napiše kako je zdaj z registracijo eos-a? Bodo na menjalnicah avtomatsko ali jih moramo sami?
Ce nekdo trola skoraj 24 ur na dan, 7 dni v tednu, potem ni za pricakovat da bo cez noc nehal. Ker to je ocitno pomemben del zivljenja, da toliko svojega casa namenis trolanju. To je ze prakticno stil zivljenja, odvisnost, kakorkoli zelite to poimenovati. Edina resitev je, da se zacnejo brisati nepotrebni posti. Kar pa je tezko za pricakovat od percija. Troli to vedo, zato se zatekajo sem v to temo, ker so slisali da je ta tema raj za trole.
Kr_enn ::
naj kdo napiše kako je zdaj z registracijo eos-a? Bodo na menjalnicah avtomatsko ali jih moramo sami?
https://support.binance.com/hc/en-us/ar...
Za posmezna menjalnice preveri...
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/slove...
new kids on the block
Evo to so ti bodoči kripto milijonarji. Ampak to so bolj ICO milijonarji kategorija, teh je več kot onih, ki so 10 let hodlali prave kakeckojne.
Aquafriend je izjavil:
Ce nekdo trola skoraj 24 ur na dan, 7 dni v tednu, potem ni za pricakovat da bo cez noc nehal. Ker to je ocitno pomemben del zivljenja, da toliko svojega casa namenis trolanju. To je ze prakticno stil zivljenja, odvisnost, kakorkoli zelite to poimenovati. Edina resitev je, da se zacnejo brisati nepotrebni posti. Kar pa je tezko za pricakovat od percija. Troli to vedo, zato se zatekajo sem v to temo, ker so slisali da je ta tema raj za trole.
Kaj pa boš drugega kot čakal da gre x1000 in malce potrolal vmes? Kupovati tako visoko nima smisla, računat na neke revolucionarne ICOte po videnem sodeč, je brezveze. Rad bi videl po vseh teh letih nekaj uporabnega. Vsak dan 5 ICOtov, a nikjer nobenega resnega produkta.
Mislim, da smo v fazi DISBELIEF. Vsak se je naučil novo lekcijo v življenju, vsi so videli po televiziji kaj se zgodi če si preveč pohlepen. 90% FOMO vlagateljev je šlo od /3 do /30. Srečno. Grem jaz prodajat naprej namige. Treba izkoristit vsako priložnost.
neverlucky ::
Po moj mnenju smo imeli konstruktivno debato o tem koga je vec, kripto ali loto milionarjev in odgovor je seveda jasen.