» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
779 / 976
»»

tommorrow ::

Mogoče to, da bo Coincheck banal 4 anonimne kovance.

profdoktor ::

neverlucky je izjavil:

Po moj mnenju smo imeli konstruktivno debato o tem koga je vec, kripto ali loto milionarjev in odgovor je seveda jasen.

Jasno je, loto milijonarjev je več. V Sloveniji se jih vsako leto sproducira vsaj 20. To ob predpostavki, da za milijonarja štejemo takega, ki ima v žepu 3 mio. €. Stavim, da ni v Sloveniji več kot 20 takih s 500 ali več BTC. Tisti, ki so rudarili so že vsi prodali, potem pa imamo še patološke lažnivce, ki so kupili po 4 cente in prodali na vrhu pri 20k ali še hodlajo od takrat, ampak take ne smemo upoštevati.

neverlucky ::

ubc18 je izjavil:

Je kakšen FUD spet kje ali zakaj je vse v rdečem...

Samo spet se ponavlja obdobje kot je bilo po januarju. Ne pricakuj da si bos s kripto profitom placal poleti pocitnice, ce si vlozil notr pred kratkim. Pozabi na denar in ko bo naslednji boom, cashoutaj.

janig ::

Aquafriend je izjavil:

Ce nekdo trola skoraj 24 ur na dan, 7 dni v tednu, potem ni za pricakovat da bo cez noc nehal. Ker to je ocitno pomemben del zivljenja, da toliko svojega casa namenis trolanju. To je ze prakticno stil zivljenja, odvisnost, kakorkoli zelite to poimenovati. Edina resitev je, da se zacnejo brisati nepotrebni posti. Kar pa je tezko za pricakovat od percija. Troli to vedo, zato se zatekajo sem v to temo, ker so slisali da je ta tema raj za trole.

NEBL tone, je ze na 118. mestu na CMC :8)
Priznam, trolanje po ST je moj smisel zivljenja.

profdoktor ::

neverlucky je izjavil:

ubc18 je izjavil:

Samo spet se ponavlja obdobje kot je bilo po januarju. Ne pricakuj da si bos s kripto profitom placal poleti pocitnice, ce si vlozil notr pred kratkim. Pozabi na denar in ko bo naslednji boom, cashoutaj.

Kako da ne? Tukaj je dokaz, črno na belem:

profdoktor je izjavil:

Sem vložil v 10 BCH za dobrih 6k pa da vidimo kam bo odletelo.

profdoktor je izjavil:

Jaz sem šel ponoči ven iz BCH, ker BTC ni prebil 10k. To je to. Zdaj pa planirat dopust. :D
Še zgolj informativno: notri porinil pri 610$, ven vzel pri 1800$. Najlepša hvala.

Ali če povemo drugače, naredil okroglih 10 jurčkov EUR čistega neobdavčenega dobička v enem mescu.

ubc18 ::

Ajd da slišim mnenje o ripplu. Tretji na CMC, pod dolar ceni.....? Ali je to samo zaradi velikega supply-a ???

Vazelin ::

dajmo malo GRAFT shillat, da si vazelin povrne začetno investicijo.

lets go šilerji, pokažimo da znamo in zmoremo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

ubc18 je tvoj account, Vazelin?

Žal ne. Izgleda pa pameten dečko.

Spet trolamo...jao .....moj račun je samo eden...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ubc18 ()

profdoktor je izjavil:

neverlucky je izjavil:

ubc18 je izjavil:

Kako da ne? Tukaj je dokaz, črno na belem:

profdoktor je izjavil:

Sem vložil v 10 BCH za dobrih 6k pa da vidimo kam bo odletelo.

profdoktor je izjavil:

Jaz sem šel ponoči ven iz BCH, ker BTC ni prebil 10k. To je to. Zdaj pa planirat dopust. :D
Še zgolj informativno: notri porinil pri 610$, ven vzel pri 1800$. Najlepša hvala.

Ali če povemo drugače, naredil okroglih 10 jurčkov EUR čistega neobdavčenega dobička v enem mescu.

Zate nevem, kako ti je dejansko uspelo tok dobr zadet cel tale BCH rast in padec :D

Dobro se moras TA naucit in custva te ne smejo zjebat, pa bos trejdal kot profesor. Ali pa se naroci na signale od Aquafrienda.

borci99 ::

Po tednu dni sem prejel MC kartico brezplačno za dvig eur na bankomatu, podpira btc, eth, xrp, ltc, če koga zanima imate moj link:

https://user.upaycard.com/en/auth/regis...

a ni dvig na bankomatu (ATM Withdrawal 3.5EUR), pa mesečno 2 eur

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ubc18 ()

tryhard ::

ubc18 je izjavil:

Spet trolamo...jao .....moj račun je samo eden...

Moj tudi. Ostale sem podaril v dobrodelne namene.

No, na Nodiju nam se kdaj kaj napisi. Deluje veliko bolj prijazno :)

Amdforce ::

Moram pohvaliti bitstamp, vceraj zvecer naredil eur withdrawal, danes ze na trrju. Good job

tryhard ::

neverlucky je izjavil:

No, na Nodiju nam se kdaj kaj napisi. Deluje veliko bolj prijazno :)

Sem tudi jaz prijazen.

mat xxl ::

Ima kdo izkušnje z LIFE COIN borzo, ker menda bo nek slovenski Ico tam štartal, pa me malo zanimajo izkušnje z to borzo, čas registracije in podobno.

sparovcek2 ::

Aquafriend ::

na slotechu je vec kt 20 kripto milijonarjev, v sloveniji se bistveno vec, tako na uc, mislm pa da je tudi na slotechu vec kot 20. Kaj sele za tiste, ki ne vemo. Samo manjsina na slotech je povedala kaj in kdaj je kupila in prodala. Nicknameov pa ne bom nasteval ker se mi ne zdi prav.

Zgodovina sprememb…

20 je zelo optimistično

Vecina pametno molci tako da se vam niti ne sanja koliko jih je. Prakticno so crypto milijonarji zvisal slo bdp v zadnjem letu, oziroma dost pripomogli

profdoktor a si ti mogoce kyrksen iz izklopa? zelo podobne fore :D

troler since 2005

Zgodovina sprememb…

Ja kripto milijnarji so zvišali bdp.

drugac je tudi iz stajerskega konca in vcasih uporabi srbohrvascino in zelo podobno trola

Hvala za konstruktivno debato na ZSjih profdoktor:D
Mislim da sva končala z uno MILFO

Aquafriend je izjavil:

drugac je tudi iz stajerskega konca in vcasih uporabi srbohrvascino in zelo podobno trola

Profdoktor ne uporablja srbohrvascine. Morda kaksen njegov ae:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

sej njegov drug account, tudi na izklopu je kyrksen imel vec accountov

A pol ni Nodi kyrksen?

Nic podobnega nima z njim. Razen profdoktor ki je zelo zelo podoben stil. Tudi vsebina se ujema

Zgodovina sprememb…

Naredi nas milijonarje, aqua:)

20 kripto milijonarjev sam na slotechu, hahahahah, ok, jaz sem drugace isto leta 2013 vlozil v bitcoin in drzal sem do 29. Decembra. Stej me notri in pristej se 1 k tem kripto milijonarjem, ki jih je tukaj ogromno :)

Profdoktor je tudi milijonar. V venezuelskih bolivarjih

Na STju je full takih, ki so kupovali za 0,02$, prodali leta 2013 za jurja, nazaj kupili leta 2015 za 200$ in prodali lani za 20k$

janig je izjavil:

Na STju je full takih, ki so kupovali za 0,02$, prodali leta 2013 za jurja, nazaj kupili leta 2015 za 200$ in prodali lani za 20k$

Vmes pa še bhc obrnili x10:D

Tako ja. Ko bo market cap $20T pricakujem, da bomo prehiteli Nemcijo po BDPju.
Dejansko razmisljam, da bi volil zdruzeno levico, da jim nabije davke in bomo vsi ziveli od davkov kripto magnatov. Nova Norveska. Ceprav po drugi strani na tak nacin bodo popihali v Belorusijo in Sloveniji ne bo ostalo nic.
Tako, da spet ne vem koga bi volil :|

Aqua: če nabijes davek na kripto boš lahko približno vedel število milijonarjev po tem koliko seitev bo v belorusijo:))

perci ::

In kaj boš tam? S kovčkom odšel iz banke? Good luck :).

Se mi lahko vsi slotech kriptomilijonarji javijo na zs, da malo dobim obcutek koliko vas je? Pa brez trolanja in laganja prosim!

Jst bom dal svoj wallet address, pa mi lahko z nakazilom dokažete, da ste res milijonarji. Vrnem takoj. Majkemi. Kakob, prvi si na vrsti, jype drugi...potem pa vidmo. Ne more kar vsak nakazovat preden ga ne avtoriziram.

No, 3je so se ze javili v slabi uri. Mogoce pa ima Aqua res prav, da jih je kar nekaj tukaj :)

Je profdoktor med njimi?

Ne, profdoktor se mi (zaenkrat?) Se ni javil.

Pa si jim zabičal, da se ne smejo lagat? Ker drugač je to bolj tko tko.

Ves da sem jim :)

Cross my heart and hope to die?

Jerry000 ::

Mato, tvojga frenda so že kaj pocukal za rokav? (oziroma govoril si da je nekdo si na račun dal 900k od kripto)

5 se jih je ze javilo. Zdaj grem spat, vam zjutraj sporocim kako gre naprej. Morda pa je aqua le imel prav. Sem bil preprican da ima narobe drugace in da spet kar nekaj glumi ...

Nimas kej, tip se zastop se zadeve. Ne zdej hodt spat, ko je resno ratalo.

če magnat kakob razdeli svoje milijone med klientelo tipa perci, vazelin. se to šteje kot en kripto milijonar ali več njih?:D

genesiss ::

https://iotex.io/
https://www.icobriefing.com/2018/03/29/...

Moon material (ni bilo ico-ta, samo presale+charity). Presale imajo lockane token-e (ne morejo dumpa-ti).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: genesiss ()
««
779 / 976
»»