Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
profdoktor je izjavil:
Ko bom jaz 30 hočem imeti vsaj 30 mio € na tekočem računu. Vse ostalo bi bil bridek poraz.
Koliko pomladi pa šteješ fantič? 20? Lepa leta.
PrihajaNodi je izjavil:
Ja?
kar se mene tiče, je tvoj foter še živ. uprizoril je svojo smrt da se te končno reši.
s tabo sem končal.
Fantje dajte rajši podat kake dobre icote ne pa da se hecamo tu besedne igre.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Kebo ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Kdo je rekel, da bom jaz lastnik:). Kakšna dejavnost neki? To počnem v službi ko imam čas in tega je dovolj.
Tega icota ni nihče omenil? Zakaj ne?
https://coinmarketcap.com/currencies/ar...
Je bil lep ROI.
Prečekiral stran in majo zagarantiran 2% dnevni donos, kje vi najdete te ponzi sheme?
Ampak če si dal v ico 0.1 ga danes prodaš za 0.37. Kaj bi še rad? Tezos je bil šele enkraten nakup.
To sem ti dal odgovor na vprašanje, "Tega icota ni nihče omenil? Zakaj ne?". Saj BCC je šel tudi iz 0,5$ na 400 pa je sedaj na 1,4 $. Pač nihče pri zdravi pameti ne bo dajal lastnega denarja v ponzi, razen seveda če je pohlepen in neumen istočasno.
To sem ti dal odgovor na vprašanje, "Tega icota ni nihče omenil? Zakaj ne?". Saj BCC je šel tudi iz 0,5$ na 400 pa je sedaj na 1,4 $. Pač nihče pri zdravi pameti ne bo dajal lastnega denarja v ponzi, razen seveda če je pohlepen in neumen istočasno.
Zakaj ne? Saj če si dal 0.5 v bcc in je sedaj 1.4usd je še vedno konkreten plus.
amacar ::
PrihajaNodi je izjavil:
Fantje dajte rajši podat kake dobre icote ne pa da se hecamo tu besedne igre.
Za dobre icote vzami kakšnega na wan platformi: https://medium.com/wanchain-foundation/...
Hej samo še nekaj. Spectrocoin sicer nima še kartice ampak položnice pa vseeno lahko plačujete preko njih, če imate keš tam. Ko bodo pa kartice bodo pa še dvigi z ATM ov.
On si je že izplačal.
profdoktor je izjavil:
Medtem BTC padel pod 8k. Matotu šla garsonjera v blato.
On si je že izplačal.
Zgodovina sprememb…
neverlucky ::
profdoktor je izjavil:
Ko bom jaz 30 hočem imeti vsaj 30 mio € na tekočem računu. Vse ostalo bi bil bridek poraz.
Kolikor let, toliko mio $$ na racunu. To je edini sprejemljiv cilj tudi zame. Zaenkrat krepko zaostajam, ampak upam da se kmalu obrne!!
profdoktor ::
Treba več delat. Če delaš dosti in je še vedno premalo, je treba še več delat. Če delaš še več in ni dovolj je treba tu in tam potegnit malo speeda ali koke. Lahko pa ti doktor predpiše Adderall ali Ritalin ali kaj tretjega. Skratka treba se je gnat in ne več kot 3 ure na noč spat. Rezultat pride hitro, Matilda pa tudi malo prej. Ampak važna je kvaliteta, kajneda?
Baja ::
neverlucky je izjavil:
profdoktor je izjavil:
Kolikor let, toliko mio $$ na racunu. To je edini sprejemljiv cilj tudi zame. Zaenkrat krepko zaostajam, ampak upam da se kmalu obrne!!
se priporočam za zapoznelo darilo za moj prvi rojstni dan. bo dovolj.
Yusef ::
če nebi bil na ravni 30 letnega otroka, ne bi rabil hoditi k zaposlitveni svetovalki
a misliš da ko boš prišel z $1M nazaj v slo gradit bajte, da te država ne bo vprašala od kje denar? sledi vračilo socialne + opravljanje dejavnosti (če boš jim dal izpise ali pa -70%) + kazni + obresti = do the math. ohh, sorry, forgot, you can't.
Nebuloze. Počkirajo te lahko max 3 leta od zadnjega prejemka socjalne in če si v času prejemanja socjalne imel 0 in 0 prihodkov ter nezamolčanega premoženja ti nobenden ne bo rekel, da moraš socjalno vračati. Pa če se namalaš z miljardo na TRR. Za to ni zakonske podlage.
Kaj eni klobasate eh.
amacar ::
Tisti s socialko v tej temi znajo vsak € dvakrat obrnit, tako da imajo ze tu profit vsaj x2. Mi pa delamo, pa svicamo, potem pa se z icotom /2 naredimo...
Ne vem kako lahko z ICOtom narediš /2 ali /5. Jaz še nisem sodeloval v ICOtu, ki ne bi potegnil vsaj x3. Zgleda, da nimate te analitične žilice.
1pioneer ::
neverlucky je izjavil:
profdoktor je izjavil:
S tako skromnostjo boste prst v rit dobli za nagrado. Pozabite na miljone, to kar se je zgodilo par usrancem je mimo. Za miljon narest bo treba vložit vsaj kake 100k sedaj, če ne več in čakat kako desetletje ali pet...
janig ::
10 let? To pa je padel optimizem. Naj bi bili do konca leta vsi v penziji.
Ni druge kot da se vrže 100 jurjev na vzvod in moli skupaj s blockchain evangelisti na BTC x2 čudež.
Ni druge kot da se vrže 100 jurjev na vzvod in moli skupaj s blockchain evangelisti na BTC x2 čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: janig ()
Tisti s socialko v tej temi znajo vsak € dvakrat obrnit, tako da imajo ze tu profit vsaj x2. Mi pa delamo, pa svicamo, potem pa se z icotom /2 naredimo...
profdoktor je izjavil:
Ne vem kako lahko z ICOtom narediš /2 ali /5. Jaz še nisem sodeloval v ICOtu, ki ne bi potegnil vsaj x3. Zgleda, da nimate te analitične žilice.
Odvisno po koliko prodas, poglej si samo Thekey, tezos...
Zgodovina sprememb…
perci ::
Torej fantje, če hočete anti troll ukrepe v tej temi - dejmo eno hitro anketo. Smo blizu trend reversala?
DA/NE + kratka argumentacija.
DA/NE + kratka argumentacija.
Da. Ker ni lepo koliko se drugi hvalijo in se potem še želijo izogniti davkom, medtem ko se drugi matramo da vložimo par fičnikov v blockchain tehnologijo.
krneki0001 ::
A gre kdo od vas mofotov v zrće letos?
Klobasa party (peder bal). 500 tipov in 5 gogo plesalk, pa se vseh 500 tipov slini po tistih petih revicah tam. Zrče so že preteklost, to je samo še za une, ki uporabljajo desanko šakić in levanko rukić.
Imaš boljše plaže, večji žur in dobro musko. Samo do tja pridet pa ni tako lahko kot do zrć, to pa ja, pa kampirat moraš znat.
Nodi: maš še kak premium selection coin poleg jesusa in high voltage?
https://coinmarketcap.com/currencies/ug...
Perci ali bom kdaj dobil naziv, ki si ga želim ali vsaj pohvalo? Ne rabim lambota ali grada, dovolj bo naziv na slo-teku.
Zgodovina sprememb…
1pioneer ::
10 let? To pa je padel optimizem. Naj bi bili do konca leta vsi v penziji.
Ce bo do koca leta nad 20k so tisti ki so vlagali pred 2017 res v penziji, tisti ki pa so letos bodo pa na 0. Uni ki so kupovali po delih in najvec dodali pri 6k pa nekej okrog 100%. Ampak od miljona to niti M ni... Sploh ce si dajal not po 100€...
Machete ::
neverlucky je izjavil:
Zdele malo pumpa na XVGju preden danes popoldne ob 4ih propade.
S kakšnim posebnim razlogoma ali samo, ker je scam? Se kaj posebnega zgodi ob 1600?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Machete ::
Pa bo dal za odojka pa gajbo laškega? Al pa vsaj narezek in marmeladne piškote iz hoferja?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Jaki-1 ::
DA, TA in social media.
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783
https://www.binance.com/?ref=16525783
Vazelin ::
Xvg je najbolj znan po unmu hodler videu na youtube.
Ne bi se čudil da so reskirali in spielberga najeli da jim posname xvg hodlerje
Nodi: ti boš tudi špilal god of war 4 v petek?
Ne bi se čudil da so reskirali in spielberga najeli da jim posname xvg hodlerje
Nodi: ti boš tudi špilal god of war 4 v petek?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Kdo bo prej peljal teslo model 3?
Vazelin prek avant2go ali warpedone kot lastnik trojke?
Vazelin prek avant2go ali warpedone kot lastnik trojke?
Fantje, prebili smo desno zavito brko pri 8100$. Do poletja 300k. Držite me za besedo.
Nodi: če bom tebe povabil v Teslo se zmanjša število mest za babe.
Jaz bi na slo tech uvedel še naziv certified cryptotrader. avtomatsko ga dobi vsak, ki je prispeval vsaj 100 postov v tej temi
Jaz bi na slo tech uvedel še naziv certified cryptotrader. avtomatsko ga dobi vsak, ki je prispeval vsaj 100 postov v tej temi
Nodi: če bom tebe povabil v Teslo se zmanjša število mest za babe.:D
To pa boli. Itak me ne bi nikamor povabil tudi če bi imel miljone. Samo spomni se kako sem ti jaz želel življensko srečo s povabilom v Horjul!