Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
Baja ::
kripto tema, kripto pravila :)
ni ga junaka ki bi pucal tole 24/7
lahko pa bi nam uredili CPT crypto thread poster :) pa več postov bi mel bolj bi bil rdeči avatar ;P
ni ga junaka ki bi pucal tole 24/7
lahko pa bi nam uredili CPT crypto thread poster :) pa več postov bi mel bolj bi bil rdeči avatar ;P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
perci ::
Seveda bi ga imeli vsi, ker nisi opravljal naloge moderatorja in zmoderiral trol postov ter tako pustil da trolamo vsi ker drugače je brezveze sploh še pisat!
Če bi prvih 5 trolov pobrisal bi tema bila takšna kot je bilo zamišljeno da bi bila, ampak ker je lahko 4k native in valvoline igral svojo trol igro pa je kot je
Ne vem kako bi lahko ta tema drugače izgledala kot to, kar imamo. Resno špekuliranje o šitkojnih je oksimoron.
Kar se pa FURS-a tiče pa ne vem zakaj se sekiraš, sej ti greš v Belorusijo, ne?
PrihajaNodi ::
Sam Perci, ce ne drudzga bi lahko vsaj pohvalil nas tu, ki dejansko dajemo nasvete. Danes sem spet zasluzil 102,53€ s shortanjem jesus coina. Moj denar od socialne pomoci se pretaka v jesus coinu, trenutno.
osnove nodi, osnove. če po višji ceni prodaš (svoje coine) in kasneje kupiš po nizji, to ni shortanje.
kul, pol boš lahko hitro socialno vrno. aja, kak pa vleces slo socialo, če te ni več tu?
kul, pol boš lahko hitro socialno vrno. aja, kak pa vleces slo socialo, če te ni več tu?
Zgodovina sprememb…
janig ::
PrihajaNodi je izjavil:
Sam Perci, ce ne drudzga bi lahko vsaj pohvalil nas tu, ki dejansko dajemo nasvete. Danes sem spet zasluzil 102,53€ s shortanjem jesus coina. Moj denar od socialne pomoci se pretaka v jesus coinu, trenutno.
Človek, ti boš še socialo zagemblal.
profdoktor ::
Kdaj prodati ONT? Jaz sem nekako mislil na okroglih 10$ zaokrožit za prodajo. Je to pametno?
Vse se da če se hoče, js kupim po višji ceni, pa po nižji prodam, pa shortam.
tudi to gre
ampak shorta se s tujim denarjem/kovanci, če prodajaš svoje, to NI short
ko odpreš short pozicijo, pomeni da si nekomu nekaj dolžen
Zgodovina sprememb…
Cakaj, cakaj, sam na teh obskurnih borzah potem jaz ne shortam ampak samo kupim in prodam? Torej sem prodajalec?
PrihajaNodi je izjavil:
Cakaj, cakaj, sam na teh obskurnih borzah potem jaz ne shortam ampak samo kupim in prodam? Torej sem prodajalec?
To je joke, al kaj?
Vazelin ::
PrihajaNodi je izjavil:
všeč mi je ta stabilnost marketa. rock solid. zgleda se je ustalilo.
To reces vsaj 1x v dveh dneh ko neha padat.
baje prinaša sreči če rečem 2x v dveh dneh :)
PrihajaNodi je izjavil:
To je joke, al kaj?
Kako to mislis? Zanima me kje vi izvajate shortanje in samo z btcjem?
ti ceneje kupuješ in prodajaš dražje. ko prodaš dražje ti ni potrebno več kupiti ceneje.
če pa shortas, pa prvo prodaš (sposojeno valuto) in si jo dolzen kupiti nazaj (ceneje ali drazje)
če pa shortas, pa prvo prodaš (sposojeno valuto) in si jo dolzen kupiti nazaj (ceneje ali drazje)
Zgodovina sprememb…
CleanPower ::
Jaz mislim da tudi če je brez vzvoda lahko rečeš da je short. Short je samo nasprotno od longa.
osnove nodi, osnove. če po višji ceni prodaš (svoje coine) in kasneje kupiš po nizji, to ni shortanje.
Vsake 3 mesece pridem nazaj v Sloveniji, kjer mi zaposlitvena svetovalka pregleda zivljenjepis nakar ji povem da se nisem zmozen za delo oziroma tudi ce bi bil me noben nece zaposlit. Si podava roke in stvar je resena.
wrong
če shortaš/longaš si dolžen ali kupiti ali prodati, lahko tudi brez vzvoda
če se igraš s svojimi kovanci so to nakupi in prodaje. ko jih kupiš jih ne rabiš nikoli prodati, če prodaš jih ne rabiš več nikoli kupiti
če shortaš/longaš si dolžen ali kupiti ali prodati, lahko tudi brez vzvoda
če se igraš s svojimi kovanci so to nakupi in prodaje. ko jih kupiš jih ne rabiš nikoli prodati, če prodaš jih ne rabiš več nikoli kupiti
@nodi: hehe, to bo prava ironija ko te bo furs opalil za opravljenje dejavnosti
Zgodovina sprememb…
Nodi, koliko realiziranih naročil imaš na mesec? Koliko dni dejansko tradeaš in koliko samo trollaš? Kolikokrat obrneš ves svoj portfelj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
Nodi bi prilepil svoj Blockfolio screenshot, ampak so številke ena čez drugo in se nič ne vidi ker ni predvidenih toliko cifer.
Jst to čist resno sprašujem, da bom vedel, kaj je treba FURS-u svetovat glede tega, kdaj tradeanje postane dejavnost :).
Ma daj ze samo ce bi dal od rexa sliko gor kake neumnosti sem pocel bi se vam v glavi zavrtelo. Custva so bila notri pa so sli lamboti in gradovi. Koliko trejdam? Vsak dan. Nekaj je na hodl nekaj pa zasluzim na dnevni bazi, vcasih 50EUR vcasih 1
00, ampak to so sit kojni. Koliko imam pa po pravici niti sam ne vem. Sem kupil uptoken za 0.18 danes 0.24...itd.
00, ampak to so sit kojni. Koliko imam pa po pravici niti sam ne vem. Sem kupil uptoken za 0.18 danes 0.24...itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Nodi, bodi ded - ne parazit, vrni socialno, itak zaslužiš z obračanjem šitkojnov za 10 socialk na mesec.
Socialno pomoč jaz tretiram kot investicijo, če se mogoče vrnem v Slovenijo in si zgradim hišo s stanovaji za najem bo to dodana vrednost za Slovenijo.
Zgodovina sprememb…
Socialno pomoč jaz tretiram kot investicijo
LOL
Denarna socialna pomoč je namenjena zadovoljevanju minimalnih življenjskih potreb v višini, ki omogoča preživetje. Določena je z Zakonom o socialnovarstvenih prejemkih (ZSVarPre). Uveljavite jo lahko, če dohodek na osebo ne dosega meje dohodkov, ki je zakonsko predpisana, in so hkrati izpolnjeni tudi drugi z zakonom določeni pogoji.
Od1. 8. 2017 osnovni znesek minimalnega dohodka znaša 297,53 evrov.
Socialno pomoč jaz tretiram kot investicijo
LOL
Denarna socialna pomoč je namenjena zadovoljevanju minimalnih življenjskih potreb v višini, ki omogoča preživetje. Določena je z Zakonom o socialnovarstvenih prejemkih (ZSVarPre). Uveljavite jo lahko, če dohodek na osebo ne dosega meje dohodkov, ki je zakonsko predpisana, in so hkrati izpolnjeni tudi drugi z zakonom določeni pogoji.
Od1. 8. 2017 osnovni znesek minimalnega dohodka znaša 297,53 evrov.
Papir vse prenese. Nihče pa ne omenja mojega trpljenja pri zaposlitveni svetovalki, ki je butasta ko kljun in mi postavlja vprašanja na nivoju 3 letnega zaostalega otroka.
Btw še porajtal nisem da se da z Jesus coinom izvest dobro triažo.
če nebi bil na ravni 30 letnega otroka, ne bi rabil hoditi k zaposlitveni svetovalki
a misliš da ko boš prišel z $1M nazaj v slo gradit bajte, da te država ne bo vprašala od kje denar? sledi vračilo socialne + opravljanje dejavnosti (če boš jim dal izpise ali pa -70%) + kazni + obresti = do the math. ohh, sorry, forgot, you can't.
a misliš da ko boš prišel z $1M nazaj v slo gradit bajte, da te država ne bo vprašala od kje denar? sledi vračilo socialne + opravljanje dejavnosti (če boš jim dal izpise ali pa -70%) + kazni + obresti = do the math. ohh, sorry, forgot, you can't.
Zgodovina sprememb…
Kdo je rekel, da bom jaz lastnik:). Kakšna dejavnost neki? To počnem v službi ko imam čas in tega je dovolj.
Tega icota ni nihče omenil? Zakaj ne?
https://coinmarketcap.com/currencies/ar...
Je bil lep ROI.
Je bil lep ROI.
Zgodovina sprememb…
Nodi je pravi multipraktik. Ponoči programira za nemško firmo (pare na ruke), vleče socialno, borčevsko in je v rezervni sestavi slovenske vojske. Dobičke izplačuje na drugo osebo in je brez lastnega premoženja. ROI je pri takem biznisu res lep. Kapo dol!
amacar ::
Ne kapo, gate dol.
Ko bom js star 30. let si želim takšnega sanjskega življenja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Kebo ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kdo je rekel, da bom jaz lastnik:). Kakšna dejavnost neki? To počnem v službi ko imam čas in tega je dovolj.
Je bil lep ROI.
Prečekiral stran in majo zagarantiran 2% dnevni donos, kje vi najdete te ponzi sheme?
PrihajaNodi je izjavil:
Je bil lep ROI.
Prečekiral stran in majo zagarantiran 2% dnevni donos, kje vi najdete te ponzi sheme?
Ampak če si dal v ico 0.1 ga danes prodaš za 0.37. Kaj bi še rad? Tezos je bil šele enkraten nakup.
PrihajaNodi je izjavil:
Vsake 3 mesece pridem nazaj v Sloveniji, kjer mi zaposlitvena svetovalka pregleda zivljenjepis nakar ji povem da se nisem zmozen za delo oziroma tudi ce bi bil me noben nece zaposlit. Si podava roke in stvar je resena.
PrihajaNodi je izjavil:
Ne kapo, gate dol.
Moje življenje je eno samo trpljenje. Počutim se kot Jezus pribit na križu.
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ja?
Zgodovina sprememb…
Ko bom jaz 30 hočem imeti vsaj 30 mio € na tekočem računu. Vse ostalo bi bil bridek poraz.
PrihajaNodi je izjavil:
Ja?
kar se mene tiče, je tvoj foter še živ. uprizoril je svojo smrt da se te končno reši.
s tabo sem končal.