» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
623 / 976
»»

PrihajaNodi ::

Jaz sem in!

profdoktor ::

Mah, tudi s prodajo namigov se da služiti, ko drugo ne gre. Lahko bi pa kako knjigo napisal in prodajal - sistem. Okoli kripta je še dosti šans za zaslužek.

rokp ::

Mah, saj je jasno, profdoktor je po tisti silni koki v visavah in gleda grafe od zgoraj navzdol, pa se mu zdi, da gre NEO gor... ;)

Ampak Neo res leti v nebo. Vua kakšen odboj. Tudi ICX jemlje dih.

Zgodovina sprememb…

dronyx ::

PrihajaNodi je izjavil:

Zamenjaj brskalnik! Očitno ti prikazuje stare podatke.

Golden eye ::

Kolk lahko Bitcoin pade preden se ga Kitajcem več ne splača rudarit?

A je to potem zadnji čas za prodajo?

Zgodovina sprememb…

pejt_u_kujac ::

Kitajce jaz ne bi podcenjeval, ker vedno gredo lahko še nižje s ceno in ustvarjajo profit. Štrom đabe, delovna sila đabe, oprema skor đabe...skratka mene bolj skrbi kako bomo vsi ostali ostali plovni :P...

profdoktor ::

Jap, ko se bo to zgodilo se bo omrežje sesedlo in tako ali tako ne boš imel možnosti prodati. Isto kot 2013 ko se je pogresnil in ni šlo prodati.

IL_DIAVOLO ::

Sami spekulanti :D

Nebomgabiksa ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kolikor vem NEO poklekne ob vsakem ICO-tu, pa še kdaj ves kar tako za hec :-)

dronyx ::

profdoktor je izjavil:

Jap, ko se bo to zgodilo se bo omrežje sesedlo in tako ali tako ne boš imel možnosti prodati. Isto kot 2013 ko se je pogresnil in ni šlo prodati.

Vprašanje kaj bo v tem primeru s spomenikom Bitcoinu v Kranju? Križišče bo kot kaže potrebno preuredit tako, da bo spomenik na koncu slepe ulice. :D

Horejšio ::

To gre za spomenik padlim drugač. Upam da ko pade na 3k, ne bo spet trajalo 3 leta kot 2013.

Vazelin ::

Na spomenik bodo dodali when kosovo

Jaki-1 ::

Ojačal EOS in NEO.
Smo v 5. valu.
Fantje sedaj pa čakat novega bull-a!
Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

Ali medveda:) sam neo ga pa siba!

Na Bitfinexu leti dol.

Aquafriend ::

Zanimivi casi se nam obetajo, komaj cakam

Zgodovina sprememb…

1pioneer ::

slotechar je izjavil:

Zelo izi, ni treba nic pisat niti komentirat. Samo lajkat ko dobis message oziroma lajkajo tebi.

Dejte mi lajkat moj post :) https://steemit.com/masternode/@oportun... Pa opiši mi prosim proces lahko tudi na privat, pa se zmenimo. Jaz bom zdaj dosti posotov pisal...

Ne splaca se samo lajkat. To more bit neki uzad

Zgodovina sprememb…

Zeitgeist ::

pa dobro kaj vi kadite?

dajte se spucat z tem bullshitom iz teme.

vsak dan vecji bullshit in nabijanje v prazno

tema je ŠPEKULIRANJE CEN KRITPOVALUT IN ICOJEV, ne pa nabijanje o koki, nekih marginalnih dvigih raznih valut in kurbah. naredite si svoj topic pa tam nadaljujte. grow up ffs

hamez66 ::

Kriptovalute (z izjemo bitcoina in par drugih) in icoti so v povprečju tako resni, kot debate o kurbah in koki. Zato kar paše vse skupaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

IL_DIAVOLO ::

Mogoce za tebe, ki imas vlozka minimalno oz. nic, nekateri pa imajo po nekaj k vlozenega, zato se tudi pricakuje neka mera resnosti.

ma ne to, ampak dost spekulantov je v svetu prostitutk in drog, kao gre eno z drugim

bluesands ::

Kot sem že povedal,za resnost tukaj ni prostora, ker tukaj ne razmišljajo ampak verujejo. Ko sem pred meseci pravilno napovedoval padec, na podlagi argumentov, so me člani foruma tukaj žalili, nekateri še nadlegovali na ZS. Takšna je realnost, žal

ok, ampak pred tem si falil ogromno rast, trejdarji sluzijo v vsaki smeri, najlazje ko btc bear market

Zgodovina sprememb…

Nič nisem falil, od takrat je samo še padalo

hamez66 je izjavil:

Kriptovalute (z izjemo bitcoina in par drugih) in icoti so v povprečju tako resni, kot debate o kurbah in koki. Zato kar paše vse skupaj.

:))

Samo poglejmo si recimo PutinCoin. Supere rast. Zakaj?

ne, od 6k do 12 k si podvojil ce si imel long, altcoini so cveteli do februarja, drugac se da ravno v teh casih najbolj zasluzit, ce znas shortat

Zgodovina sprememb…

Če na 8100 USD ne bo odboja, gremo počasi proti 6k.

kako si pa določil mejo ravno 8100??

K0l1br1 ::

Dajte trola ignorirati...

hamez66 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Mogoce za tebe, ki imas vlozka minimalno oz. nic, nekateri pa imajo po nekaj k vlozenega, zato se tudi pricakuje neka mera resnosti.

Ja, coini, icoti in ostale stvari, ki so se priporočale tu v recimo od decembra dalje, so pač nekako tako kvalitetni, kot debate na slo techu v tem času. Samo če je človek pred časom omenil, da bi bilo fajn prodat, so govorili, da smo fuderji, da ne zgubiš, dokler ne prodaš in podobne bučke štručke.

Enkrat mora človek prodat, če hoče s tem kaj zaslužit, samo v tem času, ko cene coinov samo padajo, nekako ni smiselno posebej vlagat v icote in coine, se je bolje pogovarjati o prostitutkah.

Točno tako, temu ekonomisti pravijo izhodna strategija in jo je treba imeti pri vsakem poslu.

tonis ::

K0l1br1 je izjavil:

Dajte trola ignorirati...

Koga pa si označil kot trola?
Če gledam zadnje poste, Nodi najbolj ustreza definiciji. Kurbe so ga čist zmešale...

Na 4H graf se vidi 12.02.2018

In sedaj bo panic sell? Ravno sedaj se vlaga. Maš 2k v evrih ko narediš 4 prodaš in daš v "USDT" in imaš ta keš potem za te priložnosti. Ostalo pa holdaš.

Zgodovina sprememb…

Noben ne ve kaj bodo prbil v ponedeljek na g20 glede kripta. Lahko da je, samo je zelo tvegano. Jaz sem pobegnil pri 9500 in se danes skoraj zaj. na ETH.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

Kdo ti je pa to povedal, da se vlaga v tej fazi? Me prav zanima ker Einstein

bluesands je izjavil:

Kdo ti je pa to povedal, da se vlaga v tej fazi? Me prav zanima ker Einstein

Vlagaš po treh delih in ne vse naenkrat. Saj pa kripto ni od včeraj.

Kripto je v primerjavi z ekonomijo od včeraj. Mal si preberi osnove ekonomije vsaj v kakšnem srednješolskem učbeniku.

bluesands je izjavil:

Kripto je v primerjavi z ekonomijo od včeraj. Mal si preberi osnove ekonomije vsaj v kakšnem srednješolskem učbeniku.

Kaj pa?

osnove ekonomije a znaš brat al ti je ta digitalni zaslon obrnil oči za 180 stopinj

Zgodovina sprememb…

Oprosti vse gre po načelu ponudba/povpraševanje, In v realni ekonomiji je jasno zakaj se kupi Apple delnice v kripto svetu pa ne zakaj je PutinCoin narastel za 100x, pa lahko še tisočkokrat preobračaš grafe.

Zgodovina sprememb…

o ponudbi in povpraševanju ve še moja hčerka v vrtcu, študij ekonomije pa je malo bolj polobljen ane

bluesands je izjavil:

o ponudbi in povpraševanju ve še moja hčerka v vrtcu, študij ekonomije pa je malo bolj polobljen ane

Zato pa Slovenija je tam kot je ko ima toliko ekonomistov. Vlaga se ko pada ne ko raste in to se je že n-tič pokazalo tudi tu. Jaz sem se te lekcije naučil na trdi način...

Zgodovina sprememb…

Bravo Einstein, odličn si razmislil. Če pa malo bolj realno pogledamo, v Sloveniji ni slabo, kot nas skušajo prepričevati razni novinarji, kvaziznanstveniki, opozicija in šarci

bluesands je izjavil:

Bravo Einstein, odličn si razmislil. Če pa malo bolj realno pogledamo, v Sloveniji ni slabo, kot nas skušajo prepričevati razni novinarji, kvaziznanstveniki, opozicija in šarci

Povej nam raje koliko si zaslužil?

Kaj ni to zasebna zadeva? To sodi k osnovi kulturi

Na 4H grafu BTCUSD je morda tudi double top : https://www.investopedia.com/university...

sivistol ::

Horejšio je izjavil:

Na 4H grafu BTCUSD je morda tudi double top : https://www.investopedia.com/university...

že že sam gremo nižje
««
623 / 976
»»