» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
624 / 976
»»

bluesands ::

sj sm reku, da je treba ml osnov ekonomije poznat

IL_DIAVOLO ::

hamez66 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Mogoce za tebe, ki imas vlozka minimalno oz. nic, nekateri pa imajo po nekaj k vlozenega, zato se tudi pricakuje neka mera resnosti.

Ja, coini, icoti in ostale stvari, ki so se priporočale tu v recimo od decembra dalje, so pač nekako tako kvalitetni, kot debate na slo techu v tem času. Samo če je človek pred časom omenil, da bi bilo fajn prodat, so govorili, da smo fuderji, da ne zgubiš, dokler ne prodaš in podobne bučke štručke.

Enkrat mora človek prodat, če hoče s tem kaj zaslužit, samo v tem času, ko cene coinov samo padajo, nekako ni smiselno posebej vlagat v icote in coine, se je bolje pogovarjati o prostitutkah.

Aja pozabil buy high sell low.

Horejšio ::

11700 je dvakrat. In ja, po double topu se gre v dno.
Če TA drži, smo pa v Bearish Gartley http://thepatternsite.com/GartleyBear.h...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

Mato989 ::

PrihajaNodi je izjavil:

bluesands je izjavil:

o ponudbi in povpraševanju ve še moja hčerka v vrtcu, študij ekonomije pa je malo bolj polobljen ane

Zato pa Slovenija je tam kot je ko ima toliko ekonomistov. Vlaga se ko pada ne ko raste in to se je že n-tič pokazalo tudi tu. Jaz sem se te lekcije naučil na trdi način...

Samo nodi ne morem ti čist pritrdit to... ker sem poslušal tole famozno teorijo, da se vlaga ko pada in ne ko raste, sem se recimo orenk zajebal... ko je BTC šel od 3k do 5k, nisem vlagal, ker sem čakal da bo padalo, pa je šlo kr gor do 19k... če bi vlagal ko je rastlo bi danes že bil v penziji, ampak sem takrat butasto 4 mesece čakal in čakal... največja napaka v mojem crypto lajfu...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

PrihajaNodi ::

6 februarja je bil BTC 6.200 USD, zakaj ni šlo takrat še nizje? Saj bi lahko vlagal v treh delih pa bi vsaj nekaj zaslužil, razen če greš vedno all in.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend ::

zato ker so whali dal signal za nakup, se spomnis mato, ko si pri nekaj cez 6000 vprasal, ce je kak whale ravnokar malo kupo, ko je cena kar naenkrat sla gor

Zgodovina sprememb…

sarma832 ::

HODL je čredni nagon. (Razen če gledaš res na dolgi rok,si prekrbljen in te vmesna cena ne zanima)

Sicer pa ima verjetno velik vpliv na podzavest ob vsem tem dobrem vzdušju.

Vsakdo si želi da bi šlo še naprej gor. To the moon. Moraš pač vzeti kot je, ne pa kot bi si želel.

sarma832 je izjavil:

HODL je čredni nagon. (Razen če gledaš res na dolgi rok,si prekrbljen in te vmesna cena ne zanima)

Vsakdo si želi da bi šlo še naprej gor. To the moon. Moraš pač vzeti kot je, ne pa kot bi si želel.

Vsekakor je to super za panic sell novih investitorjev. Noobov, ki prodajajo, ker mislijo da zdaj je pa res konec. V tednu dni bo spet med 10 in 12k.

Eni imajo en del za trejdanje in en del za holdanje. Npr. crypto_rand, ki je med najjačimi na kripto twitterjih ma:
"As importan as to be profitable is to manage the allocation of those profits. Here is mine:
- 30% to reinvest in alts
- 25% to BTC moonbag
- 25% to BTC buy-altsblood-bag
- 20% to USD"

Sam to je treba mal z rezervo vzet. Trenutno ziher nima tole :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

tonis ::

PrihajaNodi je izjavil:

6 februarja je bil BTC 6.200 USD, zakaj ni šlo takrat še nizje?

Lahko da bo šlo zdaj...
Na drugi strani parabole smo. Lani se vam je smejalo, vprašanje kako bo v prihodnjih mesecih.
Nisem poznavalec ampak graf pa znam odpret in najt podoben vzorec kot 2013.

Napovedi, da bo BTC konec leta 50k so po moje nerealne. Če pa bo, pa super, bom tudi jaz nekaj zaslužil.

PrihajaNodi je izjavil:

sarma832 je izjavil:

Vsekakor je to super za panic sell novih investitorjev. Noobov, ki prodajajo, ker mislijo da zdaj je pa res konec. V tednu dni bo spet med 10 in 12k.

Kdo bo pa kupil? Vsi bagholdate...

Saj ne rečem, morda pa gre res, samo nevem kako.

10-12k lahko gre zaradi trejdanja. Ampak za nov bull run pa potrebujemo malo večji momentum.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sarma832 ()

10-12k lahko gre zaradi trejdanja. Ampak za nov bull run pa potrebujemo malo večji momentum.

Res misliš da gremo med 3 in 5k? Greva stavit?

Zgodovina sprememb…

Pod 6k dolarjev se ne bo spustil.

Vazelin ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pod 6k dolarjev se ne bo spustil.

Pod 15k se sigurno ne bo spustil.
12k sigurno ne bo šel.
10.500 je dober support.
Na 9k nas čaka nov support
6k sigurno zdrži
when kosovo

hamez66 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

hamez66 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Mogoce za tebe, ki imas vlozka minimalno oz. nic, nekateri pa imajo po nekaj k vlozenega, zato se tudi pricakuje neka mera resnosti.

Ja, coini, icoti in ostale stvari, ki so se priporočale tu v recimo od decembra dalje, so pač nekako tako kvalitetni, kot debate na slo techu v tem času. Samo če je človek pred časom omenil, da bi bilo fajn prodat, so govorili, da smo fuderji, da ne zgubiš, dokler ne prodaš in podobne bučke štručke.

Enkrat mora človek prodat, če hoče s tem kaj zaslužit, samo v tem času, ko cene coinov samo padajo, nekako ni smiselno posebej vlagat v icote in coine, se je bolje pogovarjati o prostitutkah.

Aja pozabil buy high sell low.

Moje sožalje kolega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Nimam pojma kako bo, mislim pa, da je 3-5k čisto možen scenarij.

Greš stavit? Za 5 btcp? ;)

Zgodovina sprememb…

profdoktor ::

Da ne bo kaj takega:
- 20k zdaj se kupuje gremo nad 1mio za 1btc
- 18k ampak se bo odbilo prej ali slej
- 16k hodl hodl hodl ma gre na 1mio
- 12k support taki da mu ni para
- 10.500 nori support pod to ne gre stavim moškost
- 10k prebito wtf?
- 9k padlo skozi ofak!
- 8k močan support 2.0
- 6k Kitajci prihajajo v piramido in nas porinejo višje
- 4k kje so Kitajci da bo lift peljal na luno?
- 3k kje so alti? ni-ni!
- 2k cashout ne dela, transakcija btc 2 mesca, kje so rudarji, kje so knapi?
- 4$ kripto je brezveze

In potem pridejo Pokemoni spet na vrsto.

Ni še čas za pok. V tujini BTC še zdaleč ni tako popularen kot je v Sloveniji.

Horejšio je izjavil:

Eni imajo en del za trejdanje in en del za holdanje. Npr. crypto_rand, ki je med najjačimi na kripto twitterjih ma:
"As importan as to be profitable is to manage the allocation of those profits. Here is mine:
- 25% to BTC moonbag
- 20% to USD"

Take fore kot jih opisuješ so ok, samo če boš dal v crypto 20k ojrov vložka =) S takimi allocationi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Jaz sem nekaj nabavil. Če je Bearish Gartley, ki naj bi zaključil na 8100 in se ne ustrašijo vsi, mogoče rata. Else rekt :)

Kdo se gre stavit za 10 btcp - jev do kam gremo?

Raje zapravi ti teh 10 BTCjev za garsonjero, lahko da boš za 10 BTC jutri dobil samo še šotor. :))

daj mir. Zamisli si Jureta, ki jih ima 800...

Zgodovina sprememb…

Horejšio je izjavil:

Noben ne ve kaj bodo prbil v ponedeljek na g20 glede kripta. Lahko da je, samo je zelo tvegano. Jaz sem pobegnil pri 9500 in se danes skoraj zaj. na ETH.

retrz ::

Jure jih ima 800? 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: retrz ()

Dtrader ::

Aha, suport na 8.280 usd za btc. Sedaj se je ustavilo
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

retrz je izjavil:

Jure jih ima 800? 8-O

Ja, dele ključev pa rastresene po celem svetu. Njemu ni treba več delat, že lep čas ne.

Zgodovina sprememb…

retrz ::

Respect.

lastao ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kdo se gre stavit za 10 btcp - jev do kam gremo?

grunt je tudi siguren samo ne vem če bo šel v to.
Jaz špekuliram tudi pod 5k julija letos (če ne prej) samo ne stavim, stave maš na stavnicah :P
Sreča spremlja Hrabre :)

Dtrader ::

Kater Jure to?
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

300, ne 800:)

jaz se bom takrat umaknil iz kripto kot jype. takrat vem da je vrag vzel šalo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Dtrader je izjavil:

Kater Jure to?

Jurcek od zokija.

800 je rekel prvič...mogoče je malo prodal vmes. Jure se ne bo odmaknil, ma jeklena jajca.

lastao ::

Horejšio je izjavil:

- 25% to BTC moonbag
- 20% to USD"

On in njemu podobni so milijonarji in skoz tulijo HODL, itak k so kupil za cente ali okoli 1$ NEO,ETH, ipd... (njemu je vseeno če gre na 0 on je potegnu ven a lot..
Sreča spremlja Hrabre :)

Mato989 je izjavil:

Horejšio je izjavil:

- 25% to BTC moonbag
- 20% to USD"

Take fore kot jih opisuješ so ok, samo če boš dal v crypto 20k ojrov vložka =) S takimi allocationi

To je copy/paste. Je pa med bolj spoštovanimi na tw. Šila pa itak. Samo ima tudi zelo dobre ideje.

pejt z nami na tajsko, jype:D

Imaš 800 btcjev kupiš ZCLJE po 4 - 7 in prodaš po 200... bi ti borza to sploh isplačala?? Kako bi to v realnosti izgledalo:)

O lej kiti dumpajo

tole gre gladko pod dvestotico.

shitcoini RIP. to je šlo povsem v poden. jebat ga ker smo bli preveč požrešni:( bil je lep profit. sedaj je kosovo

Horejšio je izjavil:

O lej kiti dumpajo

preverjajo, do kje sežejo živci gospodinj:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

shitcoini RIP. to je šlo povsem v poden. jebat ga ker smo bli preveč požrešni:( bil je lep profit. sedaj je kosovo

Jst mam kar nekaj v Bankeri tako, da sem ok. Kaj pa bo pa nevem:)

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Jst mam kar nekaj v Bankeri tako, da sem ok. Kaj pa bo pa nevem:)

švica ali kosovo:D

Upam na Kosovo s švicarsko penzijo.

Zgodovina sprememb…

Live: Dno zaenkrat :)

ICOti če ne bo produkta vas bomo poiskali in vas kastrirali, to vam že zdaj povem iskreno v oči iz dna srca duše.

profdoktor je izjavil:

ICOti če ne bo produkta vas bomo poiskali in vas kastrirali, to vam že zdaj povem iskreno v oči iz dna srca duše.

Pa bi vložil v Bnk, ki produkt že ima.

Treba bo malo pritisnit na te ICOte. Vsak teden 100 ICOtov skasira po 20mio eur. In nobene koristi praktično za malega človeka. Max x2 če si hiter, kaj je to?

Horejšio je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Horejšio je izjavil:

- 25% to BTC moonbag
- 20% to USD"

To je copy/paste. Je pa med bolj spoštovanimi na tw. Šila pa itak. Samo ima tudi zelo dobre ideje.

Vem da je copy paste... kar hočem povedat je da je to razprševanje brezvezno, če ne predstavlja 5%-10% portfolia vsaj 1.000€... potem so take razpršitve smiselne...

-valvoline- ::

Venezuelski knapi se vedno minajo btc pod 500usd in eth pod 50usd. Tam se bo pa moralo ustavit.
:))

Valvoline je tu, pa to ne moreš verjet. CMC je šel pod 300 mrd 100%.
Valvoline povej malo kdaj bo meteorit poknil v zemljo? Koliko ur nam je še ostalo?

Zgodovina sprememb…

««
624 / 976
»»