» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
622 / 976
»»

slotechar ::

Ne, ni piramida, noben ni nad nami, vsak ima svoj account. Vsak vsakemu pomaga ob doloceni uri in prejemamo nagrade. Ne placas nic. Tvoj steem je v tvojem accountu.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

pozdravljen slotecah. pogrešali smo te.:D

:) lepo slisat. Drugac nobenemu ne placate. Vi imate shranjen steem v vasem accountu.

Somm ::

1pioneer je izjavil:

Jap, sem se uštel majo skoraj 1 mil. registriranih. Samo volumen je pa bil le 135k zadnji teden. Sej za ICO je to kar lep štart. Bomo vidli kaj bo. Sej pravim če pride na 10 centov je Jamajka zame :)

Ti neveš o čem govoriš 135,191.36 EUR 20% NETO prihodkov se pravi je bil neto prihodek prejšen teden 675 956.8€ ... Govorimo o NETO čistem dobičku ne o volumnu transakcij na spectorcoinu... Se pravi je volumen štet skoraj pol miljarde na tedenski osnovi prejšen teden lp
BANKERA ICO: https://spectrocoin.com/en/signup.html?referralId=21365570

Vazelin ::

čak slotech samo lajkaš ali moraš pisati dolgovezne komentarje pod članki in potem lajkate eden drugega??

Zelo izi, ni treba nic pisat niti komentirat. Samo lajkat ko dobis message oziroma lajkajo tebi.

PrihajaNodi ::

Mato99 o Eurobanki:

In 2008, Olivier Forgues (CEO of European Crypto Bank) faced the Money Laundering affair and the Large- Scale Tax Evasion, which was organized by UBS in France and across Europe and the USA.

Ne bodo daleč prišli. Whitepaperji ti raje ne komentiram.

https://coinmarketcap.com/currencies/bu... tole je bila dobra naložba

tonis ::

slotechar je izjavil:

Zelo izi, ni treba nic pisat niti komentirat. Samo lajkat ko dobis message oziroma lajkajo tebi.

Poglej kakšen (na)val si sprožil:

:)

lamborđini ::

Fantje, u igri sam, mam kar neki na liniji. Drugač pa furam lambo stayle in ženske lahke.

Machete ::

Čudovito. Čakali smo te kar dolgo, in ne dvomim, da boš tudi ti, s svojimi prispevki, temo popeljal na višji nivo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

profdoktor ::

Lamborđini Enco, to je rešitev za mojo potenco.

profdoktor je izjavil:

Lamborđini Enco, to je rešitev za mojo potenco.

A ga še nimaš? Kako lahko sanjate o lambotih jaz bi si pa hiške kupoval.

Zgodovina sprememb…

Ko že imaš hišo, stanovanje, Lambo ti postane novo domovanje.

profdoktor je izjavil:

Ko že imaš hišo, stanovanje, Lambo ti postane novo domovanje.

Blagor tebi...ti privoščim:P

Ko hišo si postaviš s trdim delom, žulji, v jajčkih zaščemi te, v trebuhu se pojavijo metulji.

Evo odgovor od kje Spectrocoin pridobiva profit:

Hello,
Bankera's founding team already owns and operates a successful cryptocurrency exchange, e-wallet, debit card provider and payment processor. This product is operated under the brand name SpectroCoin (https://spectrocoin.com/). It has been active for over 4 years now, so we are very familiar with the market.

From day one SpectroCoin was built with the intention of providing access for customers to a range of cryptocurrencies. However, to remain competitive, SpectroCoin was required to produce a number of products that are seen in traditional banking, such as debit cards, payment processing, international bank account numbers, foreign exchange and so forth. As such, SpectroCoin has already developed core infrastructure comparable to traditional banks. A natural extension of SpectroCoin is to leverage existing technology to build Bankera, a revolutionary bank for the blockchain era.

SpectroCoin's services are trusted by over 800.000 clients, the project is profitable and Bankera is already paying 20% net transaction revenue shares to its clients every week. Also, Bankera's founders have acquired Pacific Private Bank in Vanuatu. This will allow Bankera to offer banking products faster and more easily. We are delivering, not speculating. "

Zgodovina sprememb…

Google will ban ads promoting cryptocurrency and ICOs from June
https://www.ccn.com/google-will-ban-cry...

Torej kripto ni zaželen na spletu ali kako zdaj to? Facebook je banal kripto, zdaj še Google. Velikani bodo uničili naše kovance.

Zgodovina sprememb…

retrz ::

ohoho tole pa je poteza google-a, crypto is going down...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: retrz ()

Jah nič, bodo pa v slovenske novice dajali oglase. Kdor je naredil profit ga je ostalim je vlak odpeljal.

Zgodovina sprememb…

tommorrow ::

Meni se pa zdi, da se vsi nekaj lepe delajo proti evil kriptu, v resnici se pa pozicionirajo. Very bad case scenario pa je, da pripravljajo svoje valute, ki nam jih bojo vsilili.

Prospekt ::

FB je benal kripto samo v ZDA. Meni se še vedno vrtijo oglasi za ICOte.
Najbrž enako velja za Google.

90% ICOtov bo šlo pod ICO ceno 1 mesec po splavitvi v 2018. Dumpalo se bo na hitro za x2 in odvržeš ko prešvicane zokne. Tisti časi ko si insta dumpal x5-x10 so minili.

Kako bomo pa lambote kupoval pa prostitutke plačeval?

80ris ::

PrihajaNodi je izjavil:

z oglasom v kmečkem glasu :)

dronyx ::

tommorrow je izjavil:

Meni se pa zdi, da se vsi nekaj lepe delajo proti evil kriptu, v resnici se pa pozicionirajo. Very bad case scenario pa je, da pripravljajo svoje valute, ki nam jih bojo vsilili.

Verjetno se za take drastične poteze odločajo zato, ker je med ICO-ti preveč nategov, sicer ni logično da bi se odrekali zaslužku (dvomim, da oglase za ICO-te vrtijo zastonj).

PrihajaNodi je izjavil:

Še vedno ti ostane Mastercard ali Visa, če imaš dovolj keša na računu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Še vedno ti ostane Mastercard ali Visa, če imaš dovolj keša na računu.

ČE, ČE, ČE, SE GONI ŽE OD 2016...

Kebo ::

Google bo banal tudi Forex in ostale finančne oglase. Dovolil bo samo oglase nekaterih, ki imajo licence lokalnih regulatorjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kebo ()

perci ::

Kebo je izjavil:

Google bo banal tudi Forex in ostale finančne oglase. Dovolil bo samo oglase nekaterih, ki imajo licence lokalnih regulatorjev.

Torej lahko pričakujemo, da cene fiat valut strmo padejo :)).

K0l1br1 ::

Kaj hočejo na bitstampu s KYC podatki, kar se je pojavilo za izpolniti pri prijavi?

Uff, že vidim kako bo šel tokrat BTC pod 6000, ETH pa pod 400.

profdoktor je izjavil:

90% ICOtov bo šlo pod ICO ceno 1 mesec po splavitvi v 2018. Dumpalo se bo na hitro za x2 in odvržeš ko prešvicane zokne. Tisti časi ko si insta dumpal x5-x10 so minili.

Bussines Insider ima dobro sliko ob članku, kjer piše da bo Google prenehal servirat reklame za kripto:

Kdor namiga ne razume mu ni pomoči. :))

Machete ::

Daj nam razloži. Ker vedež kot si, si verjetno tudi predvidel ATH leta 2013 in 2017.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

IL_DIAVOLO ::

Mato989 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Oh for fucks sake. Valda ne bo gledal v zrak. Ne bo pa prisiljen hodit za nekoga delat 8 ur. Lahko delaš kar te veseli. Svoboden si.

Nekateri pa res sovrazite svoje sluzbe.

Sovražiti službo ali ne, še tako solidne službe so, ko se zjutraj zbudiš in si misliš danes pa ne bi šel tja, ker jti ni, ker je sneg zunaj itd...

Ne gre se za to da namni za delat, gre se za finančno svobodo, lahko se izobražuješ, kolesariš, se učiš kuhanja zdravega lajfa itd. vse brez pritiska nekega urnika in službenih zadev.

Ah daj, ne bodi tak mehkuzen. Saj neko odgovornost pa clovek mora imeti. Malo pritiska pa tudi ne skodi.

Seveda pridejo dnevi, ko se ti ne da, ampak ko enkrat prides v sluzbo, izgubis ta obcutek da se ti ne da.

gruntfürmich ::

profdoktor je izjavil:

Uff, že vidim kako bo šel tokrat BTC pod 6000, ETH pa pod 400.

in to globoko...>:D
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

spectre ::

Pričakujem dump do ~8.35k, potem pa +400 retrace.

Saj bo prepoved veljala šele od junija dalje. Zakaj taka panika in FUD že sedaj? Ta kripto market nima nobene samozavesti več.

Ma saj bo. Zdaj se je treba hitro v fiat umaknit potem pa se vrnit pred naslednjim novim valom tam enkrat 2023.

Zakaj v fiat umaknit, a ga tako nujno rabite? Zakaj so ta sredstva potem v kriptu? :)

Ma saj če zdaj btc prodaš za 6900 eur je to še vseeno lepa cena. Palo bo 100% ker pravega fuda ni bilo že nekaj mesecev in vseeno ni šla zadeva na ATH, kljub temu da so potrdili več milijonov novih accountov na menjalnicah. Pomoje vsaj ene 40% pade zdaj do poletja. Ni pa ziher, ziher je samo da ne bo šlo v bulla v roku pol leta.

Ja, če boste vsi prodali, bo gotovo padlo.

Dtrader ::

Jaz pa mislim, da se bo tole padanje na teh vrednostih pozicij ustavilo. FUDa je za sedaj zmanjkalo, pričakujem vztrajanje na teh cenah, potem pa upam na dvig cen. Je pa res, da mediji ne producirajo dobrih novic, ker gredo "slabše" dobro v promet. Sedaj moramo zajeti sapo, ter preostanek FIATa vložit, dokler je še čas :)
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Evo NEO se že pobira po tem ko se je skoraj dotaknil 69$. 8-)

IL_DIAVOLO ::

Zdaj pa bi se splačalo kaj vzet 8-)

Dtrader ::

Hm, nič se ne pobira, se pripravlja nov padec. Dvig je kratkoročen zaradi povečanja prometa...
EOS nekaj špona v paru z ETH ter nekaj tudi z NEO.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Dtrader ()

Kje vi vidite da se kaj pobira?

pejt_u_kujac ::

Pobira se mogoče v drugi dimenziji/realnosti, ampak v tej kjer sem jaz je vse rdeče tko da ne vem kaj kadijo>:D...

Evo se že odbija. ETH gre v višave, NEO za njim.

https://coinmarketcap.com/currencies/pu... moj favorit se je tudi kar odbil

Aquafriend ::

Tudi padajoc btc lahko prinese bajne zasluzke. Morda celo visje. Z shortanjem.

Organiziral bom zastojn hitri kurs, z prilozenimi videji in napotki, kako to pocet. Tisti, ki zelite me obvestite, jutri naredim skupino, da mi ni treba vsem posebej razlozit in smetit tole temo.

Zgodovina sprememb…

««
622 / 976
»»