» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
614 / 976
»»

Aquafriend ::

Ce je clovek prevec materialist, nagnjen samo k zadovoljevanju svojih fizicnih cutov, mu je tezko razlozit dolocene stvari. Mors it najprej cez to , da bi se nekaj naucil iz tega. Morda se ne bos nikoli. Vidm pa da se ti niti ne sanja o cem govorim, ker to niso materialne stvari...ne bi razumel

PrihajaNodi ::

Aquafriend je izjavil:

Ce je clovek prevec materialist, nagnjen samo k zadovoljevanju svojih fizicnih cutov, mu je tezko razlozit dolocene stvari. Mors it najprej cez to , da bi se nekaj naucil iz tega. Morda se ne bos nikoli. Vidm pa da se ti niti ne sanja o cem govorim, ker to niso materialne stvari...ne bi razumel

Daj ne seri tu z duhovnostjo, pokaži kakšen coin, ki ima kakšno karakteristiko s katero lahko človek dodatno zasluži.

Vazelin ::

PrihajaNodi je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Daj ne seri tu z duhovnostjo, pokaži kakšen coin, ki ima kakšno karakteristiko s katero lahko človek dodatno zasluži.

8-)

To, da si se zdaj tako grdo odzval, ni materializem ampak tisto o cem govorim. Materialno morda ne bos imel tezav, lahk pa pride do tezav na drugih podrocjih. Da bi razumel, ti bom povedal v tvojem jeziku. Vecja verjetnosst je, da se bos kljub premozenju , pocutil globoko v sebi zelo slabo

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

To, da si se zdaj tako grdo odzval, ni materializem ampak tisto o cem govorim, materialno morda ne bos imel tezav, lahk pa pride do tezav na drugih podrocjih. Da bi razumel, ti bom povedal v tvojem jeziku. Vecja verjetnosst je, da se bos kljub premozenju , pocutil globoko v sebi slabo

Vse težave reši 7 mestna lepa številka na bančnem računu, ker si človeku ni treba več lomit hrbta za grabežljive delodajalce pri katerih ždiš jebenih 8 ur ali več. Zdej pa prosim, to je tema o investicijah.

Zgodovina sprememb…

Ne, tvoje nesramnosti in nezadovoljstva ne resi niti bill gates, nic osebnega

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:

Ne, tvoje nesramnosti in nezadovoljstva ne resi niti bill gates, nic osebnega

Kako nič osebnega, če pa me napadaš tu? Pismo je bil tole lep dip...;(

velikan ::

Aquafriend je izjavil:

Opa. Otroc + aqua. Jst pa ze skor obupal nad forumom...
https://www.kucoin.com/#/?r=1he8b

evo ti en sori (taka lepa poanglescena nematerialna beseda) jutri bo vredna vec

kakob ::

The key to wealth is that it doesn't matter. Once you've had it, you don't think anything of it; you can wear cheap watches. ~ NNT

PrihajaNodi je izjavil:

Vse težave reši 7 mestna lepa številka na bančnem računu,

It doesn't. Samo ene težave se zamenjajo z drugimi.

Trust me.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

Remove morality from one and you can conquer the world.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Remove morality from one and you can conquer the world.

In potem?

Uzivas zivljenje? S prostitutkami...

profdoktor ::

Ja človek je fizikalc in ni čudno da razmišlja malce bolj low. Ko bo zadovoljil te osnovne potrebe iz najnižjega nivoja, se bo premaknil višje.
Te potrebe so: hrana, voda, spolnost, spanje, finance, lastnina in izločanje. Go for it, Nodi.

Btw bankera je razdelila kovance. Projekt gre po planu. Mogoce bo pa tole penzija coin.

profdoktor je izjavil:

Ja človek je fizikalc in ni čudno da razmišlja malce bolj low. Ko bo zadovoljil te osnovne potrebe iz najnižjega nivoja, se bo premaknil višje.
Te potrebe so: hrana, voda, spolnost, spanje, finance, lastnina in izločanje. Go for it, Nodi.

Kako globoko. Sem ze 1 mesec in pol v hotelu katerega mi je castila firma.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Uzivas zivljenje? S prostitutkami...

Boring AF.

Anyway, za to ne rabis 'osvojiti sveta'.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

Ste dobili kovance BNK holderji? Morate odpreti wallet, da vam jih pokaže:) super. Easy money.

sumixam666 ::

A bo dones ponoci un japonc spet masnovno prodajal btc je ...

Danes bo Nodi prodal svojih 5000 BTC iz Hiltona. Upajmo, da ne bo imelo vpliva na ceno. :D

Ma da bi jih imel 5000 ne bi gnjavil tu na forumu ampak bi z rento placeval prostitutke v Ukraini.

s 5000 btc ti ni treba hoditi v shithole. BP lahko prostitutke plačuješ v San Franciscu:D

Ja ampak bi me srce bolelo, ker je razlika v ceni ogromna, kvaliteta pa ne dosti. Sem bil 2x v ukraini in imas zelo lepa mesta, verjemi. Zenske pa v Odesi da dol pades, enako tudi butaste.

1pioneer ::

Al če se delajo da so butaste :) Ti si za njih lahka tarča, zakaj bi to kvarile... Parkrat se podrgne ob tebi in dobi več kot mag. xy na delu... Kolikor je meni znano iz prakse ima večina mladih narejene univerze, tako kot mi, ker je šolstvo zastonj...

Drugače v ZDA une ki jih poznam majo vse po par nepremičnin, vsaj tiste high-end. Zasluži v 5 letih tolko kot delavec v 50... Se preseli nekam v pm. v suburbs in si ustvari normalno življenje brez stresa...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 1pioneer ()

Delavec v 50ih letih. Vidis kak je zenskam lazje v zivljenju:) umrljivost moski\zenska na delovnem mestu je 91\9%. Ampak to je ze off topic:)

Zgodovina sprememb…

next3steps ::

Vazelin je izjavil:

s 5000 btc ti ni treba hoditi v shithole. BP lahko prostitutke plačuješ v San Franciscu:D

S 5000 kovanci ne plačuješ prostitutk.
Takrat najameš usluge spremljevalk.

Uff, kako bi bilo fajn da bi imel 2 Lambota in 2 Ferrarija in eno 20m jahto s 40 prostitutkami s silikoni; in ljubile bi me iz dna srca svojih duš iskrene ljubezni nezaigrane. :))

Zgodovina sprememb…

na 20m jahto gre bolj težko 40 prostitutk btw:D

1pioneer ::

Vse se da če je dnar :)

Vazelin je izjavil:

Potem pa bi raje vzel Eclipse od Abramoviča ki je dolga 160m za 1.5 mird eur. Bi pa šlo verjetno 40 ljudi gor.
Če je rekord 26 ljudi v fička, da ne bi šlo 40 prostitutk na 20m jahto?

bila bi velika gužva:)

Vazelin je izjavil:

bila bi velika gužva:)

BRUM, BRUM

mojanina ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ste dobili kovance BNK holderji? Morate odpreti wallet, da vam jih pokaže:) super. Easy money.

Smo dobili +30%

kript ::

Enostavno se registrirate, prijavite v njihov telegram, vpišete vašo ETH adreso in dobite 100 brezplačnih DB kovancev. Potem še 20 dni dobivate po 10 brezplačnih DB kovancev vsak dan - https://www.cloudbounce.com/dbounce?r=B...

Horejšio ::

Sir, When lambo ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

dexterboy ::

Lambo bo takrat, ko na 600+ straneh ne bo "nabijanja" o vsem drugem, ki ni del tematike te teme...
Prosto ko pasulj, s putanami ali brez, regardless time and space :)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

lol že 615 stran:D sem mislil da smo nekje na 550

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

next3steps ::

profdoktor je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Potem pa bi raje vzel Eclipse od Abramoviča ki je dolga 160m za 1.5 mird eur. Bi pa šlo verjetno 40 ljudi gor.
Če je rekord 26 ljudi v fička, da ne bi šlo 40 prostitutk na 20m jahto?

Ne in ne. Ne prostitutk. Spremljevalke. To so tiste fine gospodične, ki imajo svoj um bolj naostren, so bolj izobražene in nudijo večji obseg storitev, ne le zgolj spolno zadovoljitev.
Sanje so že napredne in bogate, a miselnost še zmerom caplja daleč zadaj.

pejt_u_kujac ::

Jebale vas prostitutke in kot je rekel Cuba Gooding Jr. v filmu Jerry Maguire...SHOW ME THE MOOOOOOONEYYYYYYYYYYYYYY, ker drugače bo namest lambotov in kameratk, samo še za rabljen Tomos APN6 & tanjur supe i kurac u dupe >:D...

Glej prostitutke so del zivljenja pac vsaka baba je malo, razlika pa je v ceni ki jo placas. Saj boste se spoznali, da je "ljubezen" samo v glavi.

Zgodovina sprememb…

:))https://coinmarketcap.com/currencies/bl...

Kripto ni za nosecnice pa weak hands.

ProdriveR ::

brum brum , končno spet mal zelene barve :)

Machete ::

Amazing. BlockMason Credit Protocol smo dobili 3 kose BNB hodlerji. Še mal, pa bo za pir.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

chucki ::

PrihajaNodi je izjavil:

Imel sem 39.000 kovancev, sedaj jih pa imam 51.000

:)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Scam, scam, scam:) kjer je dim je ogenj. Če jim uspe projekt, bodo dobesedno uničili konkurenco. Free trading z bnk pari + obresti. Največji ico do sedaj po številu vlagateljev.

PrihajaNodi, dodaj si podpis: Vložil v Bankero. Pustil ženo in dva otroka. Ovirali so me pri mojem biznisu. Kdo gre z mano na prostitutke? Častim triper in sifilis.

Machete ::

4k zakaj si menjal nik. Saj še ni bilo volitev.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Horejšio ::

Takle mamo https://ibb.co/fBxN07
(Kako narišeš sliko na forumu ?)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

Ne pozabit na gonorejo :P...

BTW tole je letel na profdotoreja...je pa zanimivo, ko btc in ostala kripto scena pada dosti mainstream medijev tolče z vsemi topovi, da je s kriptom fertik. Pa je res fertik ali je to vse skupaj banksterska uvala, ker jim gre v nos to, da se kriptiči kar neki hočejo štulit zraven h koritu?!
««
614 / 976
»»