» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
591 / 976
»»

korenje3 ::

Mato989 je izjavil:

korenje3 je izjavil:

Napovedati je možno samo v % verjetnosti. Ponavadi to dela skupina trejderjev ki dajo napovedi in potem če je 80% ali več istih, se odločijo v to smer. To da je na plečih samo enega ni zanesljivo.

Mhm... torej ti napoveš pri ceni 8.000$ da bo padlo, gre gor na 10.000$, potem pa dol na 6500$ in potem prideš da si kao imel prav, ampak dejansko nisi, ker je prvo zrastlo. In zdaj če bo šlo gor na 12.000$, kaj bo potem, spet ponovitev zgodbe izpred dni.

Pri koliko tisoč $ si pisal da je 85% za padec? Spomni nas prosim, in koliko je cena zdaj!

napove se buy/sell in čas ter "take profit" vrednosti. to je to. čas je na odboju od črte recimo.
vi bi zdej radi da vam povem točne vrednosti kdaj kupit ali prodat. malo morgen. še sekunde da bo bolj točno? :)
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Dtrader ::

korenje3, je verjetno pri realnih valutah drugače napovedovat kot pri kriptu?
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

Mato989 ::

korenje3 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

korenje3 je izjavil:

Napovedati je možno samo v % verjetnosti. Ponavadi to dela skupina trejderjev ki dajo napovedi in potem če je 80% ali več istih, se odločijo v to smer. To da je na plečih samo enega ni zanesljivo.

Mhm... torej ti napoveš pri ceni 8.000$ da bo padlo, gre gor na 10.000$, potem pa dol na 6500$ in potem prideš da si kao imel prav, ampak dejansko nisi, ker je prvo zrastlo. In zdaj če bo šlo gor na 12.000$, kaj bo potem, spet ponovitev zgodbe izpred dni.

Pri koliko tisoč $ si pisal da je 85% za padec? Spomni nas prosim, in koliko je cena zdaj!

napove se buy/sell in čas ter "take profit" vrednosti. to je to. čas je na odboju od črte recimo.
vi bi zdej radi da vam povem točne vrednosti kdaj kupit ali prodat. malo morgen. še sekunde da bo bolj točno? :)

Kje je bil tvoj take profit? Nisem ga videl napisanega... kot pravim,to kar ti napišeš zadane vsak... šlo bo gor ali dol... to ti jaz povem, zadetek 100% garantiran!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

sej pravim, 40% od profita nakažte, pa vam dam točne vrednosti. sicer niste vredni mojega časa :)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Tiborg ()

Dtrader ::

korenje3 je izjavil:

sej pravim, 40% od profita nakažte, pa vam dam točne vrednosti. sicer niste vredni mojega časa :)

Kaj pa če imamo minus?
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)

to je pa tvoj problem.

tonis ::

Korenček, zdaj gremo že tretjič proti 9800 v nekaj urah. Kam potem, nafta ali luna?

Somm ::

BANKERA ICO: https://spectrocoin.com/en/signup.html?referralId=21365570

1pioneer ::

In takoj vidiš da nisi zadel 6 od 6 napovedi... Na 2k ni šlo, niti ne bo. BTC proizvodnja je zdaj okrog 6k in velke ribe ne bodo rudarile sebi v minus. Tu so miljarde not zmetane in bodo že zaščitili svoj profit...

dronyx ::

Na POP TV so v enem prispevku rekli, da bo kripto market leta 2022 težak 6000 MRD. Torej z investicijo v kripto nimaš kaj za izgubit, samo štiri leta počakaš in imaš vsaj x10 profit. Če seveda drži, kar so rekli na POP TV. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Kripto ::

Smo na začetku leta, komaj smo prestopili v drugo polovico februarja. Dogaja se konsolidacija z nekaj volatilnosti kar ni nič posebnega. Vmes se izmenjavata večji up and down trend in to je to. Bull run v obdobju od druge polovice marca do konca maja ne bi smel biti presenečenje.

To, da je vse skupaj early stage je vsakomur jasno, ki se je poglobil v ekosisteme in njihov razvoj.

cebelar123 ::

Imam vprašanje glede Maximum supply coina.
Ali je bolje vlagati v coine, kjer je znan Maximum supply tako kot pri BTCju ali ne. Ima kdo izkušnje okoli tega?

Jerry000 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Mene pa zanima, koliko folk mesečno investira v coinse? :)

Mesečno ne, ker ne želim preveč vržt v to ker je še vedno riziko. Ene 3x sem v obdobju enega leta investiral in to je to. Če me ful prime mogoče še letos kaj vložim. Vse je pa si seveda lahko privoščim da spušim :)

lastao ::

Za nazaj je lahko govorit, jaz tuti lahko povem, da bi včer moral kupit eth/btc na cca 0.08 in sell ko pride do cca 0.092 in je 13% +
Sreča spremlja Hrabre :)

nekikr ::

Nariši graf o tem in boš največji majster tod okoli ;) Potem pa še za naprej postavi trditev, da bo šlo gor in počakaj toliko časa, da bo šlo res. Nato razlagaj, da se še nikoli nisi zmotil.

cebelar123 ::

Mislim da se zdaj splača investirat v XLMe, so zelo nizko in bodo sigurno šli nazaj gor. Mogoče celo padejo pod 0,0004 proti ETH ampak dvomim.

Kar se pa eth/btc tiče jaz sem ga z BTC kupil pri 0,91 ker sem mislil uh kak je padlo. Zdaj pa upam, da zraste nekje nazaj na 0,95 do 0,97 bi bilo za mene že dovolj. Bomo vidli, čene sem pač povečal ETH volumen.

Zgodovina sprememb…

lastao ::

nekikr je izjavil:

Nariši graf o tem in boš največji majster tod okoli ;) Potem pa še za naprej postavi trditev, da bo šlo gor in počakaj toliko časa, da bo šlo res. Nato razlagaj, da se še nikoli nisi zmotil.

Saj sem napisal sell eth, ko pride čez 0.09 eth/btc in je profit ;)
Če se ne bi nikoli zmotil in bil imel toliko + napovedi kot nekateri,ki pravijo 99% 8-) potem bi bil že milijonar
Sreča spremlja Hrabre :)

Jerry000 ::

Zakaj se sekirat pa kregat tolko pa risat grafe? Itq je vse špekulacija. Lahko da bo lahko da ne bo. Hodl pa se ti jebe. Zakaj jebe? Ker si tak dal not tolk denarja kolikor si pripravljen reskirat. Ne vem čemu ves ta fus in kdo ma prav kdo ne. Ne vem zakaj sploh kregat, če misliš da BTC oziroma kriptovalute padajo to opozori d viri in ugotovitvam in analizo, prepusti ljudem potem odločitev, zakaj bi jim vbijal v glavo svojo odločitev? In kaj ti bo če imaš prav da raste ali pada? Online ego je vreden 0, torej lahko nehamo tukaj. Tud odločitev posameznika je al bo trader al hodler. Jaz pač hodlam in me ne brigajo grafi, če spušim spušim. Ne bom vesel, bo slab dan, ampak naslednji dan bo že lepši. Traderji vem da spremljate, ampak da pa vbijate drugim kako so bedni itd je pa waste of time za vse. Dejte se mal zresnit no. Ja, vsi se zavedamo posledic in rizika kriptovalut, a morm to brat še 10 strani naprej? Podaj analize, ugotovitve, argumente, opozori in move on. Bomo prebrali in vsak pri sebi razmisli.

Hvala

perci ::

Ok, vidim, da nekateri še niste tega opazili, ampak....pripombe o avtomobilih so postale dolgočasne in samo smetijo temo. Bi lepo prosil (kot uporabnik), da se jih vnaprej vzdržite.

Kr_enn ::

Zanimivo je to, ko smo enkrat nad 10K nekateri kar izginejo s foruma :D

Kripto ::

Kr_enn je izjavil:

Zanimivo je to, ko smo enkrat nad 10K nekateri kar izginejo s foruma :D

Ja takrat imajo gužvo z risanjem grafov...

Aquafriend ::

Danes je dobe4ever objavila videje, kjer se naucite vse o trejdanju, 7 razlicnih videov za zacetnike in tudi nekaj videov za bolj izkusene, na visjem nivoju. Ce zelite postat boljsi trejdar ali izpopolniti svoje znanje in zraven dobiti tudi namige za trejdanje, mi pisite na zasebno sporocilo.

MikiMiška ::

Morem priznati, da sem upal da bo padlo na 7000-7400EUR včeraj ali danes..a je zopet graf ujel v past vse špekulacije in pametnjakoviče. MI je pa žal da nisem kupil xrp jev ali litecoinov.
No ja, sem čisti začetnik z veliko sreče.

Zgodovina sprememb…

Yusef ::

Vsi k čakate padec za padcem vam povem, da takrat ko ga vsi pričakujejo ga ne bo in takrat ko vsi pričakujejo rast le te ni. Ker če bi lahko vsaj Jože napovedal stvari bi bili vsi Joškoti miljonarji :))

Qcube ::

Zato pravijo: do the opposite of what everyone is doing.

Matejjjjj ::

always expect the unexpected. Res je, kiti se igrajo in nesmiselno je poskušati ji loviti, če nimaš živcev in discipline ter znanja za to. Kupiš ko se ti zdi, da je cena prava in držiš.

trenutno se je odbilo ravno tam kjer smo dobili signal, za naprej signale pa vabljeni v skupino

Zgodovina sprememb…

Kr_enn ::

MikiMiška je izjavil:

Morem priznati, da sem upal da bo padlo na 7000-7400EUR včeraj ali danes..a je zopet graf ujel v past vse špekulacije in pametnjakoviče. MI je pa žal da nisem kupil xrp jev ali litecoinov.
No ja, sem čisti začetnik z veliko sreče.

Kako lahko pričakuješ padec v enem ali dveh dneh za 3K :D res da je volatilno ampak toliko pa tudi ne. Kiti so nastavili trnek in nekateri besno kupujejo altcoine kar vernetno v tem trenutku ni najboljše... Če se ne motim se ob 4h ali 5h zaključi februarski CME...

perci ::

Aquafriend je izjavil:

trenutno se je odbilo ravno tam kjer smo dobili signal, za naprej signale pa vabljeni v skupino

Ali dej signale vnaprej sem na public, da jih bomo lahko preverili (ne zgolj verjeli tebi na besedo) ali pa nehaj reklamirati to grupo.

evo signal: dajte sell, TP na 5000EUR/btc; leverage max 5 :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: korenje3 ()

perci je izjavil:

Aquafriend je izjavil:

Ali dej signale vnaprej sem na public, da jih bomo lahko preverili (ne zgolj verjeli tebi na besedo) ali pa nehaj reklamirati to grupo.

je ze nekdo objavil video, kjer se da videt signal pred par dnevi

||pSyCh0| ::

Jaz nisem za to igro s špekulacijami, slej ko prej bi ostal brez vsega. Mi je pa zanimivo, kam se je vse to razvilo.

hodler ::

when nafta?

CleanPower ::

Rad bi povedal nekaj. Sredi decembra ko je bil kucoin chares vreden 15$, so največji strokovnjaki na tem forumu govorili kupit kupite sedaj, mudi se... to bo šlo gor od danes naprej še par let! bo, en drek! kucoin je danes vreden celih 4$. BRAVO. traderji, da se reče. in s čim bodo kupovali sedaj ko so vse izgubili? upam da vzamejo kredit.
Najbolj zajeban trader na tem forumu ve manj od mene kako se bo gibala cena. In jaz vem manj od soseda Feliksa, ki je nekoč že slišal za bitcoin. Nihče ne ve ali bo šla delnica gor, ali dol, ali v faking krogih!

Vazelin ::

CleanPower je izjavil:

Rad bi povedal nekaj. Sredi decembra ko je bil kucoin chares vreden 15$, so največji strokovnjaki na tem forumu govorili kupit kupite sedaj, mudi se... to bo šlo gor od danes naprej še par let! bo, en drek! kucoin je danes vreden celih 4$. BRAVO. traderji, da se reče. in s čim bodo kupovali sedaj ko so vse izgubili? upam da vzamejo kredit.
Najbolj zajeban trader na tem forumu ve manj od mene kako se bo gibala cena. In jaz vem manj od soseda Feliksa, ki je nekoč že slišal za bitcoin. Nihče ne ve ali bo šla delnica gor, ali dol, ali v faking krogih!

keep calm and HODL:)

Drevesce ::

CleanPower je izjavil:

Sicer nisem jaz shillal tega coina ampak bi vseeno pripomnil (nisem ga nikoli imel v svojem portfoliu). Kucoin je super borza in uporabniki so zadovoljni. Je pa logično, da bodo "borzni" coini popadali v istem momentu, ko bo padel bitcoin. Obesil si se na Kucoin pa čeprav je cel kup coinov, ki je bistveno pod vrednostjo v primerjavi z decembrom.

Menim, da bodo Binance, Kucoin in COSS spet kazali zobe, ko bomo v bullish trendu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drevesce ()

saule ::

CleanPower je izjavil:

Takle pišeš ker pač ne narediš domače naloge in vrjameš idiotizmom grafičarjev. Crypto gambling ima konkreten learning curve. Crpyto investment not so much;)

btw. kaj je sedaj z atrixom? so obupali ali še kaj migajo?

Vazelin je izjavil:

btw. kaj je sedaj z atrixom? so obupali ali še kaj migajo?

Obvoz.

cel branding so nardil. še majice atrix so dali tiskat.

#TEAMATRIX:D

Vazelin je izjavil:

cel branding so nardil. še majice atrix so dali tiskat.

#TEAMATRIX:D

Pomojem podobna fora kot robotina - če ne bi bili tolk greedy mofoz bi jim mogoče še ratalo. Kar ubistvu govori - se dobro da so tako greedy mofoz:)

ah ne pri atrixu je bila vsaj neka navidezna ideja. pri robotini se mi zdi money drain v najbolj čisti obliki:))

un adel jim s svojim arogantnim obnašanjem atrixu sigurno ni delal usluge.

bulplux ::

saule je izjavil:

Takle pišeš ker pač ne narediš domače naloge in vrjameš idiotizmom grafičarjev. Crypto gambling ima konkreten learning curve. Crpyto investment not so much;)

A mi lahko kdo prosim razloži kdo ali kaj naj bi bili ti grafičarji? Kaj naj bi to sploh pomenilo in kdaj oz.v kakšnih situacijah se ta izraz uporablja?

janig ::

Tisti, ki risejo crte po grafih?

sarma832 ::

Mhm sedaj bomo pa krivili anonimne trejderje na forumu ker so vam predlagali napacen coin?

Saj vem da ni ravno popularno, ampak malce kriticnega razmisljanja ne bi skodilo.

Racunajte da vas na spletu vsakdo poizkusa nategniti, ko preberete kaksen clanek ne vzamite kot samoumevno, sploh ce se gre za vas denar in ce nekdo predlaga kaksen coin prav tako ne... Kako pa mislite da delujejo pump grupe? Startajo z pumpom cene coina, drug najmocnejsi faktor pa je verjetno social media in dobre novicke se lepo sirijo po redditu, bitcointalk, twitterju. Morda celo po lokalnih/nacionalnih forumih kot je slotech. Sicer nevem ce je tako sofisticirano, ampam glede na to da so v igri milijoni...

Pac to so pump&dump igrice, ce ne vete kaj delate raje kupite nek coin, za katerega mislite da bo cez par let se z nami in pac HODLajte. Najbolj 'ziher' od vseh je Bitcoin ampak nic ni zagotovljeno.

Da se tudi z altcoini, samo tako da enkrat na dan pogledas na slotech ne bo slo. Konkurenca je vedno vecja in casi, kjer je obogatel vsakdo ki je kupil, so najverjetneje mimo.

lambda ::

CleanPower je izjavil:

Predvsem se je treba zavedat, da je za vse te sick gainse potrebno imet veliko suckerjev. In novi, ki poslušajo random bedarije od random ljudi imajo kar dobre šanse za te suckerje. Začnite uporabljat možgane - there ain't no such thing a a free lunch. Vsak se mora tega v življenju naučit.

mikhaair ::

A robotina je cool in zakaj ne?

janig ::

lambda je izjavil:

CleanPower je izjavil:

Predvsem se je treba zavedat, da je za vse te sick gainse potrebno imet veliko suckerjev. In novi, ki poslušajo random bedarije od random ljudi imajo kar dobre šanse za te suckerje. Začnite uporabljat možgane - there ain't no such thing a a free lunch. Vsak se mora tega v življenju naučit.

Ni tko enostavno, ko vidis kako je kucoin zrastel :)
Pa se, ce kupis kucoin si kao delnicar (tezki investitor), kucoin je lepo rastel, verjelo se je, da bodo novi "investitorji" leteli noter v piramido, Mato je pravil, da dobiva 10$ dnevno divident in imas hitro tak rezultat :)

lambda ::

janig je izjavil:

Ni tko enostavno

Je - če ne znaš stvari sam evaluirat in kar se da dobro ocenit tveganja, ti morda uspe pri nekaj pobranih nasvetih neznancev, potem pa nabašeš na mino, ki izbríše vse prejšnje dobičke in te potisne še v minus. Zdrava logika ti pove, da bodo stari mački, ki dobro vedo kako stvari delujejo, bolj učinkovito obirali noobe na forumih kot obratno.

Horejšio ::

1pioneer je izjavil:

In takoj vidiš da nisi zadel 6 od 6 napovedi... Na 2k ni šlo, niti ne bo. BTC proizvodnja je zdaj okrog 6k in velke ribe ne bodo rudarile sebi v minus. Tu so miljarde not zmetane in bodo že zaščitili svoj profit...

Approved.
««
591 / 976
»»