Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
innerspace ::
Kul, vceraj sem presel na XRP, pa je prav fajn videt da ni bilo dropa. BTC pa medtem downhill...
XRP HODL
XRP HODL
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
Kripto ::
111111111111 ::
Jaz sem danes prodal XRP, ker špekuliram, da bo padel do božiča. :) Šel sem noter 500$ in potegnil ven 1300$. Sem zadovoljen. :D
Nabavil sem DASH, ETH, LTC, BCH, skratka vse, ki so danes ponoči zgrmeli. :) In dovolj backupa imam da bom še dokupil ko padejo.
Nabavil sem DASH, ETH, LTC, BCH, skratka vse, ki so danes ponoči zgrmeli. :) In dovolj backupa imam da bom še dokupil ko padejo.
smrko ::
Samo eno besedo imam za vas, naredite si printscreen, v zelo bližnji prihodnosti si ga boste dali uokvirit...
LITECOIN
LITECOIN
gost987 ::
Vse mi pada, samo Viberate (VIB) mi raste in to kar lepo
[url=http://www.zasebnidetektiv.si/]
OldSkul ::
Jaz sem včeraj lepo pobral zaslužek na XRP, samo potem mi je ostalo v BTC in še v drugih kovancih, tako da ... HODL time :)
KriptoMirko ::
Praktično popoln bounce BTC od 50% Fib retracementa:
Dobra vstopna točka (s stop lossom). Če 13k usd ne zdrži, je naslednji support pri 11k usd. Če še ta pade, gre pa kripto market rakom žvižgat [;)]
Dobra vstopna točka (s stop lossom). Če 13k usd ne zdrži, je naslednji support pri 11k usd. Če še ta pade, gre pa kripto market rakom žvižgat [;)]
Vodič: Trgovanje z vzvodi - BitMEX
https://drive.google.com/file/d/1yRdIuYKawODaTS4HaxuJYmz2t76Rp-6p
https://drive.google.com/file/d/1yRdIuYKawODaTS4HaxuJYmz2t76Rp-6p
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: KriptoMirko ()
nekikr ::
Kakšna vstopna točka neki, vse pada kot kamen, zdaj je čas, da vse spremeniš v tisto nepomembno, brezvezno, fiat valuto. EUR :)
hammock ::
No ja, vsi smo vedli da bo ta trenutek prisel. Vprasanje je samo do kam bo prosti pad... jaz bom z nabavo pocakal da zadeva zacne rasti, nekaj mi pravi da pa bo pred tem do 11k$ slo.
nekikr ::
garfy ::
ravno kupil jebeni ltc danes......zgubo že 10 %
9400 je bil za nekaj minut na gdaxu
9400 je bil za nekaj minut na gdaxu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: garfy ()
Pero_SLO ::
BTC je isto ko USD. Vse na njem sloni... BTC pade, vse pade. Še vedno isti sistem kot fiat. To ni neka prihodnost za kripto valute.
LP
LP
kingsix ::
to gre vsaj -50%..chill :D
TO bo zdaj relaizacija za frizerke, mesarje, housewives..ki so kupili BTC.
TO bo zdaj relaizacija za frizerke, mesarje, housewives..ki so kupili BTC.
ne vem če gre tolk....zdaj ko so geeke umetne lule kupili za praznike bodo spet kupovali btc
aja jaj kaki butec.....folk dela zdaj napako ko prodaja......kupujte ne pa prodajajte
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: error7891 ()
Pero_SLO ::
jizzer ::
BTC je isto ko USD. Vse na njem sloni... BTC pade, vse pade. Še vedno isti sistem kot fiat. To ni neka prihodnost za kripto valute.
LP
Se ne strinjam. Tu bodo zdaj šli tisti ven, ki si mislijo da je to easy money, oz. tisti ki so nekje slišali da s tem lahko zaslužijo pa so pač vložili.
Bo kingsix-ov komentar kar na mestu
KriptoMirko ::
Kakšna vstopna točka neki, vse pada kot kamen, zdaj je čas, da vse spremeniš v tisto nepomembno, brezvezno, fiat valuto. EUR :)
Mislim, da je malo prepozno za cashout v fiat, kdor tega ni storil pravočasno. Supporti so dobre priložnosti za nakup, je pa seveda lovlenje padajočih nožev nevarno, zato pa obstajajo stop lossi in pa seveda risk management, da ne zarineš vsega naenkrat not.
chavlji ::
Perci je zmagal! Svaka čast za živce in hodl, ko je šlo vse v višave! Jype type of person. Kje misliš kupovat?
Če nočete zdravit tujih kompleksov, si lahko to enejblajte:
Če nočete zdravit tujih kompleksov, si lahko to enejblajte:
$('div').filter(function(){return $(this).htl == '-valvoline-';}).css({display:'none !important'};
hammock ::
8500 za sekundo
ne ga jebat, to je fenomanalno....
Kje? Na Bitstamu se je odbilo od 13k$.
Nevermind, stran se mi je obesla :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hammock ()
kingsix ::
Iota me je edin razocarala kr prepolovila se je :)
IOTA je dol le 10%. Ne vem kaj ti gledaš.
Sicer je pa odboj ETH ni BTC bil kar konkreten.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()