Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
jype ::
10k evrov je meja, pri kateri morajo banke znotraj EU poročat po zakonodaji zoper pranje denarja in financiranje terorizma, se mi zdi.
Banka te pozove, da pojasniš reči. Njih ne zanima, oni morajo samo izpolniti obrazce. Po tistem načeloma za transakcije med istimi računi ne sitnarijo več - pa ni nujno, da te bodo zahaklali samo zato, ker je več kot 10 jurjev. Videti mora bit sumljivo. Recimo da si ves čas na minimalcu, potem pa nenadoma prileti 10 jurjev, ali kaj podobnega.
vudumx ::
ne, gre za malo večji znesek... če bi po enih 10000 € na mesec dol dajal. Ali raje kar naenkrat večjo vsoto.
veh43ov ::
Kako jim bom prikazal/razložil... z zgodovino transakcij na Biststampu?Ja, to je dober začetek.
Glej...imam povprečno plačo, žena malo več. Zdaj bom pa naenkrat dobil gor večji znesek,. Ker sem pesimist dovmim, da bo gladko šlo. Ima kdo konkretne izkušnje? Lahko privat...
Samuel ::
Kako jim bom prikazal/razložil... z zgodovino transakcij na Biststampu?Ja, to je dober začetek.
Glej...imam povprečno plačo, žena malo več. Zdaj bom pa naenkrat dobil gor večji znesek,. Ker sem pesimist dovmim, da bo gladko šlo. Ima kdo konkretne izkušnje? Lahko privat...
Ma to so majhni zneski. Glede obveščanja bank.. gre predvsem za pologe gotovine. Če pa ti dobiš nakazilo od firme te in te, pa je to seveda drugače.
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.
noticably not worth noticing.
Baja ::
@vudumx: če si na bitstamp nakazal denar, kupil in prodal btcje in nakažeš nazaj, je to to. pojasnjeno od izvora do ponora.
sicer ni konkretna izkušnja, ampak po zakonu bi moglo iti skozi.
sicer ni konkretna izkušnja, ampak po zakonu bi moglo iti skozi.
CoreySteel ::
Če te vpraša banka, poveš da si mal trejdal. Če te "vpraša" FURS, imaš podatke o vseh transakcijah na BitStampu (ali pač kjerkoli si trejdal). Bi bil pa res presenečen, če bi te kdor koli kaj obremenjeval. Nisem še slišal, da bi koga, pa četudi se je šlo za šestmestne številke. Morda boš pa prvi, kdo ve
Twitter: @CoreySteel_
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoreySteel ()
matico1 ::
dober prijatelj bi rad kupu neki viberate-a in holdal.. A čm mu svetovat kej druzga al pustim?
K0l1br1 ::
luftar ::
phuntaox ::
Kako oz. na katerem exchangu najhitreje priti do xrp? sem se prejšnji pred 3 dnevi hotel narediti račun pri Bistamp-u, pa sem brezveze odlašal Sem ga naredil danes, pa pravi da lahko traja vec kot 24ur za verifikacijo:/
A je kak druga zanesljiva menjalnica, kjer gre kupiti brez verifikacije s kk?
Najraje bi kupil z Mastercardom. pogrešim lahko 1,5 para stotih €.
A je kak druga zanesljiva menjalnica, kjer gre kupiti brez verifikacije s kk?
Najraje bi kupil z Mastercardom. pogrešim lahko 1,5 para stotih €.
matico1 ::
Kripto ::
Ripple spremljam že dve leti, preden je sploh bil na razpolago na bitstampu itd. Če ti ne diši njihova centraliziranost in postopna petletna decentralizacija pač ne kupovat in se nasploh ukvarjat z njo.
V ognju imajo več stvari naenkrat..špekuliranje o eni novički nima smisla. Kaj bo šele, ko uvedejo Internet od Things (seveda v realni uporabi)...
Moja napoved za jutri, vsaj 1,5 dolarja. Do konca decembra 2 dolarja.
Se strinjam v ognju imajo več in ogromne stvari naenkrat, ampak večina misli, da gre samo za banke. Ne bi me presenetilo, da jutri prebije 1 USD, ki je psihološka meja in potem do konca decembra 2 USD. Vsekakor bo 1 USD prelomna točka kjer bi se lahko zgodila korekcija, možno je pa da bo letel čez in naprej na 2 USD ali celo čez 2,5 USD.
kiFni ::
Itak je treba počakat na reakcijo azijcev, isto sekundo kot bo na TV sigurno ne bo gor letelo. DOH
kiFni ::
Tisti k bomo zdaj zdržali morebitno korekcijo bomo zmagovalci že danes, na daljši rok pa sigurno. Slava gre pogumnim... grem si rajš en pir odrt :D , pa kasneje pogleda kakšna bo situacija.
krneki ::
Dost smo dons delal. Gremo spat pa en mal XRP pustit za presenecenje zutri (mogoce pozitivno, ce pa negativno pa tud ni panike...smo dost obral folk dons )
veh43ov ::
4knative ::
Evo ti ga na Ripple, sem vam lepo govoril pri 0.006 usd da je treba kupit vsaj enih 100k. Gremo zdaj!
janezvalva ::
zdej bo pa še stelar na vrsti...
https://www.coindesk.com/goodbye-ethere...
upam, da res. čakam že od 2014 na dobre novice