» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
85 / 976
»»

Vazelin ::

Spet sem bil preveč požrešen

Buggy ::

Mato989 je izjavil:

Buggy je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Iconomi > 2 usd.

Gremo dalje :D

Prehitr gre gor. Dump incoming.

ah kje...daily traderjev na tem coinu (se) ni...smo samo holderji ;)

Če ste samo holderji, kdo prodaja če vsi holdajo...

Kere cvetke prebiram, neverjetno!

...a si bil danes ze kej na luftu? Malce si vzkipljiv, pa kaksen detektor ti je zacel ze mal trokirat...ne sam grafe gledat no ;)

Drugac pa je bilo v povedanem seveda kancek zlobe na moj racun, ker sem se namrec sprijaznu, da bo kaksen resen denar sele cez kaksno leto ali pa sploh ne. Sem kupil se v ICO in pr 5$ pumpu seveda nisem hotel prodati, ker kot je pac v moji naravi verjamem v stvari, za katere se odlocim.
Kot pa spremljam se s tem kovancem ni kaj dosti dogajalo na dnevni bazi in je dokaj dolgocasen, ce pogledas volume za nazaj. Imel je dva velika spika, kjer so prisli notri oportunisticni kupci, ki sedaj bolj kot ne opeceni po dumpu, cakajo na boljse case in na kaksen konkreten push s strani Iconomija v smislu PR-a in razjasnitve kaj sploh hocjo z ICN narest. Spomni se samo junijskega pusha iz 0.0006BTC na 0.002BTC.
Skratka se zmeraj vse v megli po letu in se malo zato je kot sem reku zame tale koin ena taka princeska Zlatolaska, ki caka svojega princa :P

cheers :)

Vazelin ::

Pri 2.25 prodam:D

Mato989 ::

2,25 je že blo...

gruntfürmich ::

Buggy je izjavil:

...ker sem se namrec sprijaznu, da bo kaksen resen denar sele cez kaksno leto ali pa sploh ne...

glede na preteklo zgodovino in predikcije v prihodnost glede na trenutno stanje situacija še zdaleč ni črna kot se ti morda zdi. le sprijazniti se boš moral da bo gain pač 1/10 tega kar bi lahko bilo če ga ne bi kupil v junijskem vrhu, in da ti bodo živci zdržali; lahko tudi več let ;)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

xabre ::

A kdo od vas japijev tut gleda kake icote pa šitcoine, ki imajo dejansko kako perspektivno podlago, v smislu zanimive tehnologije zadaj, ne samo pump'n'dump?

Jst sem malo idealist pa računam, da se bo iz vse solate tudi dejansko kaj zanimivega izcimilo, poleg zaslužka lol :)

slotechar ::

Trenutno so icoti na slabsem zaradi prepovedi na kitajskem in nato se v juzni koreji. Ljudje pricakujejo se ostale drzave, da zacnejo regulirat icote zato pomoje ni vec tako bajne rasti kot pred tem.

Zgodovina sprememb…

chavlji ::

IksPEEkju je izjavil:

vertcoin (VTC) pa lepo raste. se je kdo pridružil ? xD

Jp. Jaz sem nekaj vložil pri 0.86EUR in zdaj plešem od veselja ;)

A chainlink kdo kaj spremlja? Konc septembra je bil ico, zdaj pa lepo raste. Gre za evolucijo smart contracta, ki bi ga lahko implementirali na vsakodnevnih področjih...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: chavlji ()

gruntfürmich ::

xabre je izjavil:

A kdo od vas japijev tut gleda kake icote pa šitcoine, ki imajo dejansko kako perspektivno podlago, v smislu zanimive tehnologije zadaj, ne samo pump'n'dump?

jst sem vrgel 10€ v biocoin.bio, pa je to očitno en velik nateg ker nisem nič dobil 8-)
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

sarma832 ::

xabre je izjavil:

Jst sem malo idealist pa računam, da se bo iz vse solate tudi dejansko kaj zanimivega izcimilo, poleg zaslužka lol :)

Preden bodo ICOti z perspektivno podlago imeli pripravljen produkt bo minilo par let. Vmes pa verjetno rollercoaster.

Nekateri projekti imajo potencial, npr za computing kot so SONM, golem, iexec... Samo če se bo dejansko kaj izcimilo iz tega, je pa drugo vprašanje :)

No pa gremo v pravo smer. Meni je fascinanten koncept fog computing pa storage, IoT, blockchain logistika, proizvodnja in tako naprej.

Ogledano imam ETN, SC, SONM, pa se par ico-tov v pripravi. Za raziskavo vse solate pa nimam toliko časa viset za računalnikom.

SONM so imeli svojo stojnico pretekle 3 dni na blockchain forumu v barceloni. Sam sem malce na hitro pogledal, nisem se spuščal preveč v detalje, ampak ideja se mi je zdela dobra, cena tokena pa podcenjena - ko sem kupoval je bilo okoli 20M mcap in glede na to da so v ICOtu zbrali 42M$ se mi je zdelo da ne morem zgrešiti.

Je pa bil token listan le na liqui in preden sem kupil večje zaloge me je prehitel Binance in od takrat je šla cena strmo navzgor.

Glede Siacoina pa pomoje vprašanje komu uspe izvesti stvar najbolje. Storj ali siacoin? Pred parimi meseci pa je uletel še Filecoin, ki ga imajo za najbolj perspektivnega, predvsem za to ker je ekipa ki stoji za Filecoinom ustvarila IPFS protokol.

Filecoin se res dobro sliši, ampak od icota je že kar nekaj časa, pa ne zgleda da so že kaj na borzi, no pa saj tudi ne rabijo, glede na že vložene milijone :)

Buggy ::

gruntfürmich je izjavil:

Buggy je izjavil:

...ker sem se namrec sprijaznu, da bo kaksen resen denar sele cez kaksno leto ali pa sploh ne...

glede na preteklo zgodovino in predikcije v prihodnost glede na trenutno stanje situacija še zdaleč ni črna kot se ti morda zdi. le sprijazniti se boš moral da bo gain pač 1/10 tega kar bi lahko bilo če ga ne bi kupil v junijskem vrhu, in da ti bodo živci zdržali; lahko tudi več let ;)

...saj na to sem namignil, ne zelimo si pa hypa menda ;). Moje izhodisce je pa itaq vedno iz najbolj crnega scenarija. Je vedno dobro biti potem prijetno presenecen, al gre pac vse mimo brez obzalovanja :D

Red_Mamba ::

xabre je izjavil:

Filecoin se res dobro sliši, ampak od icota je že kar nekaj časa, pa ne zgleda da so že kaj na borzi, no pa saj tudi ne rabijo, glede na že vložene milijone :)

SiaCoin in StorjX sta bila pred njim in imata ze delujoce produkte

xabre je izjavil:

Pravkar 2ETH za Enjin ICO. Nekaj podobnega sem zelel tudi sam narediti za en spil. Je tocno to kar rabim. In ce bo res v 6meskih narjena platforma je ravno pravi cas da svojo idejo speljem :)
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Zgodovina sprememb…

xabre je izjavil:

Mislim da je bil že od začetka plan da se približno 6mesecov po ICOtu razdelijo kovanci in pa še to, kovanci bojo razdeljeni skozi obdobje od 1-3 let. Če si izbral opcijo 3 leta, si dobil več kovancev... In potem 3 leta mesečno yieldaš te kovance.

Če se prav spomnim; 10% tokenov je bilo za ICO participants, 10% za team, 80% jih bo pa zminanjih skozi leta.

Red_Mamba je izjavil:

xabre je izjavil:

Hja, in? Če bi bil filecoin veliko boljši bi bilo to vseeno. Ali se siacoin in storj že tako široko uporabljata in imata nenadomestljiv monopol?

Horejšio ::

perci je izjavil:

No, ocitno je imel DJ prav, jst pa narobe :).

Kakorkoli ze, shitconomi bom hodlal do bridkega konca :)

Mam MCO. Zajeb zgleda naredil, ker je vmes pohlep prletu. Sam ne prodam. Jaz te razumem. Držimo do tja :)

sarma832 je izjavil:

xabre je izjavil:

Mislim da je bil že od začetka plan da se približno 6mesecov po ICOtu razdelijo kovanci in pa še to, kovanci bojo razdeljeni skozi obdobje od 1-3 let. Če si izbral opcijo 3 leta, si dobil več kovancev... In potem 3 leta mesečno yieldaš te kovance.

Če se prav spomnim; 10% tokenov je bilo za ICO participants, 10% za team, 80% jih bo pa zminanjih skozi leta.

Red_Mamba je izjavil:

xabre je izjavil:

Hja, in? Če bi bil filecoin veliko boljši bi bilo to vseeno. Ali se siacoin in storj že tako široko uporabljata in imata nenadomestljiv monopol?

Trenutno se noben kaj prevec ne uporablja. Verjemi tudi filecoin se ne bo :)
Bo potrebno nekaj let predno se po zadeva primila. Ce recimo das svoj prostor v zakup za SC. Te elektrika vec stane kot pa dobis nazaj.
Ce pa zakupis prostor. Je pa svinjsko poceni. Ceneje kot amazon, google...

Samo razvedeti se mora ;)

Če bo stvar funkcionirala vsaj približno enako kot z centraliziranimi storitvami in bo cenejša, potem se bo zagotovo uporabljalo.

Npr. ne boš hranil fotografij v googlovem cloudu, ampak preko Filecoina.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sarma832 ()

sarma832 je izjavil:

Če bo stvar funkcionirala vsaj približno enako kot z centraliziranimi storitvami in bo cenejša, potem se bo zagotovo uporabljalo.

Npr. ne boš hranil fotografij v googlovem cloudu, ampak preko Filecoina.

to lahk ze zdej z SC in StorjX

Filecoin ima zgleda neko cudno politiko deljenja kovancev: https://tokeneconomy.co/the-analysis-fi...

Sicer mi je pa fog computing se bolj perspektivno, ker ljudje imamo mogoce se vedno predsodke komu da ti podatke v shrambo. Za obdelavo podatkov bi bilo pa verjetno lazje, ob ucinkoviti resitvi, bi lahko dobili najvecji superracunalnik :)

GregiB ::

Očitno je VIB(rate) dump of the day....
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

brinovcek ::

Fantje zanima me kdaj je jutri začetek red pulse kampanje po času v Sloveniji? Nisem čist siguren z temi pasovi... hvala za info.

brinovcek je izjavil:

Fantje zanima me kdaj je jutri začetek red pulse kampanje po času v Sloveniji? Nisem čist siguren z temi pasovi... hvala za info.

Google ti bo povedal naš čas :)

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Bi bilo zanimivo pogledat se kako statistiko za zadnje 3 mesece.

slotechar je izjavil:

Bi bilo zanimivo pogledat se kako statistiko za zadnje 3 mesece.

Česa :)

To kar si objavil prej. Nasa top crypto samo da bi bilo za zadnje 3 mesce.

Mesar ::

Your turn to burn!

% porast cene oziroma vrednosti v zadnjih treh mescih. Da je na tabeli primerjava med coini.

Zgodovina sprememb…

Mesar ::

J anaredi si tabelo pdoatke imaš, če si rpelen pol pa tudi vso srečo

xabre je izjavil:

Vsi imajo perspektivo za pump'n'dump
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mesar ()

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Hvala

Se pravi če se bo še kdo spraševal kdaj je, je ob 15h...

brinovcek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Hvala

Bravo, vidiš da zmoreš, verjetno je vzelo cca. toliko časa kot tipkanje teh najinih 4 prispevkov... če ne še manj! :)

brinovcek je izjavil:

Mato989 je izjavil:

brinovcek je izjavil:

Hvala

Ziher je ziher ;)

MacLeod ::

mi ve kdo povedati kako nastaviti pri NEO walletu blockchain na drugo lokacijo diska oziroma drug disk? privzeto daje na c: pa nimam prostora

rokym20 ::

Kaj je zdj s tem Viberatom?skos sam pada pričakovanja so bla pa zelo velika..OK sej če pogledaš ICO ceno je trenutno 100% + sam kaj a bo to to ?

rokym20 je izjavil:

Kaj je zdj s tem Viberatom?skos sam pada pričakovanja so bla pa zelo velika..OK sej če pogledaš ICO ceno je trenutno 100% + sam kaj a bo to to ?

Saj so že kupl labode in bajte na hrvaškem... tole je klasičen pump n dump... nihče ne potrebuje viberate da lahko dela to kar bi naj viberate prinesel... kakšna naivnost :)

rokym20 je izjavil:

Pa dobr a eni sploh kej spremljate novice ali pa vsaj berete to temo. A se vam more stokrat povedat zakaj so icoti na slabsem kot prej.

Zgodovina sprememb…

Pa racunajte, da bo ether prej se slabel, kot se krepil.

xabre je izjavil:

Pa racunajte, da bo ether prej se slabel, kot se krepil.

17 Oktobra (ali tam okoli) bo ETH dozivel hardfork. Ker je skor 100%, da ne bo split-a, je zelo verjetno, da bo cena zrasla.

janez85 ::

Ima kdo na ogledu https://quantstamp.com/? Zgledajo kar "stručkoti", ex-google, ex-samsung, ... inženirji. Močni advisorji (kot je npr. Director of Engineering at Facebook). Meni deluje kot neodkrit ICO. Niso še nič promovirali, ampak ko bodo začeli promovirat, bo lahko že prepozno za whitelist. Vaše mnenje?

krneki0001 ::

mnenje; Ker pri samsungu, googlu in facebooku niso dost potegnil denarja, vas bodo tukaj obral za vse kar boste vložili.

janez85 ::

krneki0001 je izjavil:

mnenje; Ker pri samsungu, googlu in facebooku niso dost potegnil denarja, vas bodo tukaj obral za vse kar boste vložili.

Si že vložil v kak ICO ali imaš podobno mnenje za vse?

kiFni ::

En dober in zanimiv ICO končno. Vse zgleda legit. enjincoin
Predno komentirate vsaj mal preberte in poglejte videje na youtube.

Zeitgeist ::

danes je red pulse ico. a boste vlozli kaj?
kaksna pricakovanja imate?
jaz bom vrgel noter enih deset neotov.

vrunc ::

Sam jih bom vložil 25 in da vidim kaj bo ?

chavlji ::

Ne me j***... Na bitrexu je neo under maintainance in ne morem nakazat na wallet za rpx?!

chavlji je izjavil:

Ne me j***... Na bitrexu je neo under maintainance in ne morem nakazat na wallet za rpx?!

Seveda... maintenance bo zdaj 2-4 ure!

janez85 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Si že vložil v kak ICO ali imaš podobno mnenje za vse?

Sem vložil v kak ICO, ja. Večinoma pa raje kovance trejdam. Je večja verjetnost, da se manj opečem.

chavlji je izjavil:

Odpri na binance.com, tam deluje brez problema. Pa ne nategujejo kot na bittrexu.
Na binancah dobiš za vsak neo, ki ga imaš tam, nekaj NEOGAS-ovKot neke dividende vsakega 2. v mesecu. Bittrex pa tega ne izplačuje, ampak zase obdržijo.

Opis, koliko neogasov dobiš za vsak neo:
http://binance.zendesk.com/hc/en-us/art...
««
85 / 976
»»